شما تو صفحه اول تنظیمات مدمت(modem) ببین downstream رو چنده
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما تو صفحه اول تنظیمات مدمت(modem) ببین downstream رو چنده
از کجا باید برم تو تنظیمات مودم. مودم TP-Link TD-8811 هست که بعد از وصل کردنش به کامپیوترم هیچ نرم افزار درایوری براش نصب نکردم و همونجوری کار میکنه. نمیدونم کجا تنظیماتشه. اگر بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم
جزیره و آبرنگ هرچه زودتر باید جورو پلاسشونو جمع کنن برن، تا همینجاشم خیلی از مردم پول مفت گرفتن. اندیشه که اصلا تو آستانه تبلیغات نکرده مگر نه وضعشون بهتر میشد.
---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------
توی مرورگرت بنویس 192.168.1.1 بعد یوز و پسورد رو admin وارد کن
همین که p0w3rfu7 گفت تو مرورگر توی نوار آدرس بزناگه نشد 192.168.0.1 رو بزن یکی از بچه ها با این شماره صفحه تنظیمات رو باز میکرد
Last edited by mehdihamed; 12-07-2010 at 16:30.
نگاه کردم.
Upstream = 165
Downstream = 572
سلام
آقا آخر من نفهمید مودم با usb وصل کنم بهتره یا با lan
لطفا دلیلشم بگید
از لحاظ سرعت و کارایی هیچ فرقی باهم ندارند
فقط اگه از طریق Lan نصب کنی مودم بطور خودکار توسط ویندوز شناسایی میشه
اما اگه از طریق USB بخوای وصل کنی باید هر باری که ویندوز رو عوض کنی Cd راه انداز مودم رو هم نصب کنی
من خودم از LAN استفاده کردم
خب این یعنی شرکت داره به شما هم مثل دوستاتون سرعت حدود 512 میده که سرعت دانلود حدود 64 میشه پس مشکل از شرکت نیست
این که سرعت شما با دوستاتون فرق میکنه میتونه دلایل زیادی داشته باشه یکیش متفاوت بودن سرعت توی خط های مختلفه مثلاً تو رشت سرعت خط 7 از خط 5 بیشتره حالا این میتونه به دلیل زیاد بودن مشترک ها توی خط 5 باشه یا فرسودگی سیم های این خط یا مشکل مخابرات این منطقه
Last edited by mehdihamed; 13-07-2010 at 14:39.
یا میتونه از نویز باشه شما از اسپلیتر استفاده می کنید؟
واسه مودم آره. تلفن هم به این خط وصل نیست. ولی همونطور که mehdihamed گفت احتمالا مشکل از خط تلفنه. کلا تلفنهامون مشکل دارن
ممنون از راهنمایی دوستان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)