مشکل من حل شد با عوض کردن dx و بازی
مشکل من حل شد با عوض کردن dx و بازی
سلام
آقا ببخشید اگه من سئوالم یکم زیادی قدیمی شده ولی من هنوز به جواب نرسیدم . من نرم افزار مبدل پلی 2 رو رو سیستم نصب می کنم ولی جواب نمیده ولی روی سیستم یکی از بچه ها نصب کردم درست بود و همچنین بازی metal gear2 رو گذاشتم ولی بدلیل مشکل دی وی دی که مطمئنم از دی وی دی بود نتونستم بازی کنم .
از اساتید میخوام یه راهنمایی کوچک بکنن و یا اگه لینکی چیزی تو سایت هست برام بذارن تا بتونم مطالعه کنم .
( در ضمن نمیدونستم این سئوالی که دارم مربوط به بخش نرم افزار میشه یا بخش بازی ، چون نرم افزار برای بازی هست اینجا مطرح کردم )
با تشکر بسیار از شما دوستان
Last edited by dark_prince783; 24-02-2008 at 20:27.
آقا من میخوام C&C:Generals رو نصب کنم این ارور رو میده چیکار کنم:
=>
بعد هم این یکی
=>
![]()
Last edited by aRThaS_08; 24-02-2008 at 22:04.
کلیه توضیحات به زحمت آقا M E H D I در این تاپیک :سلام
آقا ببخشید اگه من سئوالم یکم زیادی قدیمی شده ولی من هنوز به جواب نرسیدم . من نرم افزار مبدل پلی 2 رو رو سیستم نصب می کنم ولی جواب نمیده ولی روی سیستم یکی از بچه ها نصب کردم درست بود و همچنین بازی metal gear2 رو گذاشتم ولی بدلیل مشکل دی وی دی که مطمئنم از دی وی دی بود نتونستم بازی کنم .
از اساتید میخوام یه راهنمایی کوچک بکنن و یا اگه لینکی چیزی تو سایت هست برام بذارن تا بتونم مطالعه کنم .
( در ضمن نمیدونستم این سئوالی که دارم مربوط به بخش نرم افزار میشه یا بخش بازی ، چون نرم افزار برای بازی هست اینجا مطرح کردم )
با تشکر بسیار از شما دوستان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز شما به برنامه ی Net Framework. نیاز داری . میتونی در قسمت زیر درخواست بدی که واستون بزارند :
موفق باشید ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
چرا بازی Spider Man 3 وقتی که بازی رو اجرا میکنم فقط صدا شنیده میشه و تصویری نمیاد.
و وقتی دکمه ی Esc رو میزنم فقط شکل ماوس دیده میشه.
و هیچ خطی دیده نمیشه!!!!!!!
لطفاً کمک کنید.
دوست عزيز شما سيستمت را بگو تا دوستان يا خود من كمكت كنيم.
سیستم قدیمی من هم همین مشکلو داشت خیلیا هم این مشکلو دارن همشون هم کارت گرافیک رو باعث این مشکل میدونن![]()
Last edited by mohsentanha; 25-02-2008 at 18:27.
من دانلود کردم و وقتی اجرا کردم این ظاهر شد
=>
بعد Repair رو زدم و اجرا شد ولی مشکلم حل نشده!!!
سلام
مشکلی در اجراء بازی half life 2 : episode one داشتم.
در واقع مشکل من در توی بازیست بطوریکه بعضی از اشیاء و اجسام موجود در بازی قابل روئیت نیستند و به شکل سایه دیده می شوند؟!
من چند بار درایور کارتم رو عوض کردم ولی باز ...
جالب اینجاست که با خود half life 2 و حتی حتی با قسمت دوم این بازی یعنی episode two هیچ مشکلی ندارم و تمامی چیزهای موجود در بازی رندر و لود شده و قابل روئیتند!
به نظر شما اساتید مشکل از کجاست؟
شرمندم عزیزم . من که راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه .
دوست عزیز ،
مشکل از خود بازی هست . اونی هم که من گرفتم همین مشکل رو داشت .
با هیچ پچ یا چیز دیگه ای هم حل نمیشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)