راستش من شنیدم باید 12 ماه کسری باشه ! یعنی میشه ؟
اینارو برم از پلیس+10 بپرسم یا نظام وظیفه
راستش من شنیدم باید 12 ماه کسری باشه ! یعنی میشه ؟
اینارو برم از پلیس+10 بپرسم یا نظام وظیفه
خب شما 11 ماه کسری که داری ، کسری بسیجی رو هم بگیری میشه 17 ماه ! : دی اول برو سراغ پلیس +10
اگه امکانش باشه بهترین راه همینه ، هم با خیال راحت از کسری هات استفاده کردی و خدمتی نداری ، هم درست رو ادامه میدی و با اتمام دوره کارشناسی و کارت پایان خدمت با خیالی آسوده می تونی به ادامه تحصیل یا کار فکر کنی .
کسریه بسیج رو که گفتن باید بری یگان تا بهت بدیم !
نمیدونم ! حالا فردا میرم آمارشو بگیرم ببینم چجوریاست !
دم شما هم گرم !
شما اگه در حال خدمت هستيد بايد از طريق يگان اقدام كنيد ، شنيدم خيلي هم سريع كارتون رو انجام ميدن و مشكلي نخواهيد داشت .
سلام دوستان ...خواهشا یکی کمک کنه....الان تو برگه ثبت نام دانشگاه زده 8_مدرکی که وضعیت نظام وظیفه داوطلب را با توجه به مقررات وظیفه عمومی مشخص کند
من متولد 21 تیر 72 هستم و طبق دفترچه تا اذر سال 91 وقت دارم که برای سربازی اقدام کنم و مشمول نمیشم و اتفاقا امسال دانشگاه قبول شدم ...حالا این چه مدرکیه ؟ از کجا باید گیرش بیارم؟؟
ممنون میشم زود جواب بدین ...![]()
سازمان وظيفه عمومي ناجا طي اطلاعيه اي اعلام داشت :متولدين ماههاي فروردين تا آبانماه 1372كه تا شهريور ماه 90 موفق به اخذ ديپلم يا پيش دانشگاهي شده اند تا پايان شهريورماه سال 91 مهلت دارند تا وضعيت خدمتي خود را از طريق دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس +10) مشخص نمايند و تا اين زمان غايب محسوب نمي شوند........ الان من باید خودمو معرفی کنم؟؟؟ ...گیج شدم به خدا....
اگه متولد فروردين تا آبانماه 1372 هستین که شهریور 90 دیپلم گرفتین باید خودتون رو معرفی کنید
آقا ما رفتیم نظام وظیفه گفتن ثبت شده و میتونی استقاده کنی!
پرسیدم کی میتونیم استفاده کنم ؟ گفتن که هر وقت بری سربازی
پرسیدم میتونم الان مرخصی تحصیلی بگیرم برم خدمت ؟ گفتن که میتونی
حالا یه سوال !
من تو نامه کسر خدمتم 10 ماه و 17 روز کسری خورده ! 2 ماه هم که نامه تکمیلی دارم !به نظر شما دانشگاه بهم مرخصی میدن ؟
آخه میگن حتما باید 12 ماه باشه !
بین انصراف از یه دانشگاه و ثبت نام در دانشگاه دیگه چه مدت می تونه فاصله باشه ؟
فک کنم 1 سال
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)