تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 56 اولاول ... 41474849505152535455 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 559

نام تاپيک: MP3 player

پروفشنال pedramakaay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان سلام...

من یک mp3 player یا دستگاهی مشابه می خوام که ویژگی های زیر رو داشته باشه :

1) 2 گیگ دست کم حافظه داشته باشه
    2) کیفیت پخش صداش خوب باشه و صدای قوی داشته باشه(البته منظورم اسپیکر نیست...یعنی تو همون هدفون صدا رو عالی و با بهترین کیفیت پخش کنه و قوی هم باشه.....مثل psp نباشه که تا ته صدا رو زیاد می کنی تازه انگار صدا رو 70 درصد هست)
    3)سگ جون باشه و زود خراب نشه(بر اثر عقب جلو کردن های متوالی و تکرار آهنگ ها و کار زیاد نویز و خرابی و ... تو کارش نباشه....البته منظورم مقاومت در برابر ضربه و .... نیست....چون من خیلی خیلی مواظب خواهم بود در این موارد)
    4)طراحی زیبایی هم داشته باشه (شکلش قشنگ باشه)

لطفا" مارک های مختلف و قیمت هاش رو بهم معرفی کنید

پ.ن : همین وسیله با همین شرایط اگر بخوام فیلم هم پخش کنه(lcd داشته باشه) چه مارکی و چه مدلی بهتره و قیمتش چنده؟

شرمنده اگر سوالات زیاد بود

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خوب در چه حدود قیمتی مورد نظرتونه؟ مثلا یه دستگاه خوب فقط صوتی با ظزفیت 2 گیگ از 90 تومن و تصویری باظرفیت 4 گیگ از حدود 120 هزار تومن شروع می شن و تا هر چقدر بخوای بالا می رن..

3. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دوستان سلام...

من یک mp3 player یا دستگاهی مشابه می خوام که ویژگی های زیر رو داشته باشه :

1) 2 گیگ دست کم حافظه داشته باشه
    2) کیفیت پخش صداش خوب باشه و صدای قوی داشته باشه(البته منظورم اسپیکر نیست...یعنی تو همون هدفون صدا رو عالی و با بهترین کیفیت پخش کنه و قوی هم باشه.....مثل psp نباشه که تا ته صدا رو زیاد می کنی تازه انگار صدا رو 70 درصد هست)
    3)سگ جون باشه و زود خراب نشه(بر اثر عقب جلو کردن های متوالی و تکرار آهنگ ها و کار زیاد نویز و خرابی و ... تو کارش نباشه....البته منظورم مقاومت در برابر ضربه و .... نیست....چون من خیلی خیلی مواظب خواهم بود در این موارد)
    4)طراحی زیبایی هم داشته باشه (شکلش قشنگ باشه)

لطفا" مارک های مختلف و قیمت هاش رو بهم معرفی کنید

پ.ن : همین وسیله با همین شرایط اگر بخوام فیلم هم پخش کنه(lcd داشته باشه) چه مارکی و چه مدلی بهتره و قیمتش چنده؟

شرمنده اگر سوالات زیاد بود
    اول از آخر شروع میکنم. این که گفتی LCD داشته باشه یعنی چی؟ اون مدل هایی که فقط موزیک پخش میکنن هم LCD دارن (به جز دو سه تا مدل). اول بودجه تو بگو. اگه صوتی بخوای حداقل بین 60 تا 100 باید بخرجی. اگه تصویری میخوای یه مقدار بیشتر (البته زیر 100 هم داریم).

5. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب در چه حدود قیمتی مورد نظرتونه؟ مثلا یه دستگاه خوب فقط صوتی با ظزفیت 2 گیگ از 90 تومن و تصویری باظرفیت 4 گیگ از حدود 120 هزار تومن شروع می شن و تا هر چقدر بخوای بالا می رن..
    با تشکر از شما...

می خوام بین 100-150 باشهدر شرایط خاص تا 200 هم بره مسئله ای نیست...چون از قدیم گفته اند هرچی پول بدی همون قدر هم آش می خوری...

اول از آخر شروع میکنم. این که گفتی LCD داشته باشه یعنی چی؟ اون مدل هایی که فقط موزیک پخش میکنن هم LCD دارن (به جز دو سه تا مدل). اول بودجه تو بگو. اگه صوتی بخوای حداقل بین 60 تا 100 باید بخرجی. اگه تصویری میخوای یه مقدار بیشتر (البته زیر 100 هم داریم).
    با تشکر از راهنمایی شما...

منظورم همون تصویر بود...یعنی قابلیت پخش VIDEO هم داشته باشه و فرمت های تصویری رو هم ساپورت کنه...مثلا 3GP2 یا حتی فرمت های بهتر...یا به عبارتی تصویری باشه...البته این تو پ.ن(فرعی) هست و من تمرکزم بیشتر روی دستگاهی صوتی با کارایی عالی هست...ولی اگر با کمی اختلاف قیمت(مثلا" 50) بشه دستگاهی با همون کیفیت رو خرید که فیلم هم پخش میکنه چه بهتر....

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با تشکر از شما...

می خوام بین 100-150 باشهدر شرایط خاص تا 200 هم بره مسئله ای نیست...چون از قدیم گفته اند هرچی پول بدی همون قدر هم آش می خوری...

منظورم همون تصویر بود...یعنی قابلیت پخش VIDEO هم داشته باشه و فرمت های تصویری رو هم ساپورت کنه...مثلا 3GP2 یا حتی فرمت های بهتر...یا به عبارتی تصویری باشه...البته این تو پ.ن(فرعی) هست و من تمرکزم بیشتر روی دستگاهی صوتی با کارایی عالی هست...ولی اگر با کمی اختلاف قیمت(مثلا" 50) بشه دستگاهی با همون کیفیت رو خرید که فیلم هم پخش میکنه چه بهتر....
    اگه تصویر هم مدنظرته: به نظر من شما می تونی با هزینه نزدیک به 100 تومن creative zen رو بگیری که از نظر کیفیت صدا و تصویر بسیار عالیه ... افزایش حافظه هم داره ... از نظر من قشنگه (هرچند بحث سلیقه، نسبیه) ... و پشتیبانی خوبی هم در ایران داره که اگه از نظر سخت افزاری یا نرم افزاری به مشکل خوردی جوابگو باشن ..

اگه روی ظرافت و زیبایی تاکید داری سونی دو سه تا مدل خوب در این حدود قیمت داره که صدای بسیار خوب و تصویر مناسب دارن ... مثل s615 که 2 گیگش باید 115 تومن باشه و a805 که 2 گیگش باید 130 تومن باشه ...

سری cowon هم که از نظر صدا وضعیت بسیار خوبی داره در مدلهای بین 100 تا 150 ... اما از نظر من ظرافت، طراحی و سادگی کار با مدلهای کریتیو و سونی قدری بالاتره و ضمناً اگه ویدئو هم در نظرت هست باید از 170-180 رد بشی تا مدل تصویری cowon در دسترست باشه..

8. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اگه تصویر هم مدنظرته: به نظر من شما می تونی با هزینه نزدیک به 100 تومن creative zen رو بگیری که از نظر کیفیت صدا و تصویر بسیار عالیه ... افزایش حافظه هم داره ... از نظر من قشنگه (هرچند بحث سلیقه، نسبیه) ... و پشتیبانی خوبی هم در ایران داره که اگه از نظر سخت افزاری یا نرم افزاری به مشکل خوردی جوابگو باشن ..

اگه روی ظرافت و زیبایی تاکید داری سونی دو سه تا مدل خوب در این حدود قیمت داره که صدای بسیار خوب و تصویر مناسب دارن ... مثل s615 که 2 گیگش باید 115 تومن باشه و a805 که 2 گیگش باید 130 تومن باشه ...

سری cowon هم که از نظر صدا وضعیت بسیار خوبی داره در مدلهای بین 100 تا 150 ... اما از نظر من ظرافت، طراحی و سادگی کار با مدلهای کریتیو و سونی قدری بالاتره و ضمناً اگه ویدئو هم در نظرت هست باید از 170-180 رد بشی تا مدل تصویری cowon در دسترست باشه..

خیلی ممنون seymour جان

این creative zen چند تا مدل داره...شما کدومش رو پیشنهاد می کنید؟

ZEN X-Fi
    ZEN Wav
    ZEN STONE
    Zen Mozaic

بعد این zenها گارانتی هم دارند؟ مال کدوم شرکت هست؟ برای نصب به pc که نرم افزار نمی خوان؟ساخت کدوم کشور هستند؟ البته فکر کنم مدل های توی بازار همه چینی باشند

این سونی ها رو هم تو چند تا سایت ایرانی سرچ کردم چیزی نیافتم....میشه یه لینک معرفی بهم بدید تا اونا رو هم ببینم و ویژگی ها رو مطالعه کنم؟ سونی ها گارانتی و خدمات دارند یا نه؟

در مورد cowon هم باید بگم مدل d2+ رو خیلی باهاش حال کردم....قیمت این مدل حدودا" چند هست؟ مدل d2 هم خیلی باحال و کامل هست به نظرم...این مدل الان پیدا میشه؟

در کل seymour جان سایت کامل و جامعی که این جور وسایل پرتابل رو معرفی و مقایسه کرده باشه و قیمت ها رو هم زده باشه سراغ نداری؟ یه چیزی مثل رایان صبا در زمینه ی pc یا gsm.ir در زمینه ی گوشی موبایل...

با تشکر....

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

3GP که مخصوص موبایل هست. پلیرها یه level بالاتر کار میکنن. مثلا AVI و WMV و MP4
    به نظر من اگه موزیک برات بیشتر اهمیت داره کووان 7 هست که ظرفیت 16 گیگش حدود 170 تومنه. اگر هم موزیک و هم تصویری میخوای D2+ میتونی بگیری ظرفیت 4 گیگش همین حدوده (البته قابلیت افزایش حافظه داری و میتونی بعدا memory هرچقدر خواستی بندازی روش). برای موزیک به تنهایی هم U5 8GB خوبه اگه میخوای کمتر خرج کنی.
    البته به نظرم باید یه ذره پول هم برای هدفون بذاری کنار.
    Last edited by prowler88; 07-10-2009 at 16:28.

11. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ZEN X-Fi
    ZEN Wav
    ZEN STONE
    Zen Mozaic

بعد این zenها گارانتی هم دارند؟ مال کدوم شرکت هست؟ برای نصب به pc که نرم افزار نمی خوان؟ساخت کدوم کشور هستند؟ البته فکر کنم مدل های توی بازار همه چینی باشند
    منظور هیچ کدوم از این مدلهایی که شما نوشتین نیست. مدلش Creative Zen خالیه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گارانتیش مال شرکت "شاب" هست. برای ریختن ویدیو توش نیاز به تبدیل دارین.

در مورد cowon هم باید بگم مدل d2+ رو خیلی باهاش حال کردم....قیمت این مدل حدودا" چند هست؟ مدل d2 هم خیلی باحال و کامل هست به نظرم...این مدل الان پیدا میشه؟
    حدود قیمت انواع دستگاهها را می تونین توی این سایت ببینین.
    کد:
    برای تهیه cowon هم ظاهرا یکی از دوستان اینجا می تونن کمکتون کنن. به تاپیک مخصوص cowon مراجعه کنین. مدل D2 هم دیگه فکر نکنم پیدا بشه
    کد:
    Last edited by ChaoticHead; 07-10-2009 at 17:52.

13. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی ممنون seymour جان

ZEN X-Fi
    ZEN Wav
    ZEN STONE
    Zen Mozaic

این سونی ها رو هم تو چند تا سایت ایرانی سرچ کردم چیزی نیافتم....میشه یه لینک معرفی بهم بدید تا اونا رو هم ببینم و ویژگی ها رو مطالعه کنم؟ سونی ها گارانتی و خدمات دارند یا نه؟

در کل seymour جان سایت کامل و جامعی که این جور وسایل پرتابل رو معرفی و مقایسه کرده باشه و قیمت ها رو هم زده باشه سراغ نداری؟ یه چیزی مثل رایان صبا در زمینه ی pc یا gsm.ir در زمینه ی گوشی موبایل...

با تشکر....

zen روی ویندوز XP به بالا جواب میده و کلاً پروتکل پیشرفته تر و مناسب تری برای مدیریت پلیر هستش ... کلاً فرقی نداره و نگران این نباش ..
    /
    من سایت ایرانی خاصی برای مطالعه درباره سونی ها نمی شناسم .. سایت sonystyle خیلی خوب اینطور مقایسه ها رو انجام میده منتها به انگلیسی که البته فکر نکنم مشکل خاصی باشه ..
    /
    اگه نظرت روی D2 هستش هم نسخه + و نسخه قبلی اش فرق چندانی ندارن و هر دو خیلی خوب هستند ..

15. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ببخشيد دوستان تبديلي وجود داره كه بشه Mp3 كه اسپيكر نداره از طريق ورودي هدفونش به يك اسپيكر وصل كرد يا نه ممنون
    Last edited by nasrGod; 09-10-2009 at 23:28.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •