خیلی ممنون
توی اهواز یکی از آنتناش چراغش روشنه ولی انتن نمیده جریان چیه ؟
توی منوی گوشی نوکیا هم وقتی گزینه ی Sim servise رو ابنتخاب می کنی میزنه Allow sim card to send action میفرستم ولی err prem 0035 رو میده یعنی چی ؟
خیلی ممنون
توی اهواز یکی از آنتناش چراغش روشنه ولی انتن نمیده جریان چیه ؟
توی منوی گوشی نوکیا هم وقتی گزینه ی Sim servise رو ابنتخاب می کنی میزنه Allow sim card to send action میفرستم ولی err prem 0035 رو میده یعنی چی ؟
در جواب pesare_dokhtarkosh باید بگم که:
بابا این حرفا کدومه که هر کی ایرانسل زودتر خریده هواشو بیشتر دارن ، منم دو ماه قبل از عید خریدم ولی چند روزه اس ام اساش به هم ریخته ، به قول دوستمون قاتی کرده حالا کی درست میشه خدا میدونه؟!
در ضمن غرب تهران هم فقط استادیوم آزادی و اتوبان کرج نیست: صادقیه ، اشرفی اصفهانی ، پونک ، سردار جنگل ، جنت آباد ، آیت الله کاشانی ، شهرزیبا ، دهکده ، شهران ، کوهسار و .... و اونایی که زیرشونو خط دار کردم واقعا بد آنتن میدن !!!!!!! کی درست میشه الله اعلم .
Last edited by nedayechakavak; 21-04-2007 at 00:54.
بابا این حرفا کدومه که هر کی ایرانسل زودتر خریده هواشو بیشتر دارن ، منم دو ماه قبل از عید خریدم ولی چند روزه اس ام اساش به هم ریخته ، به قول دوستمون قاتی کرده کی درست میشه خدا میدونه؟!
در ضمن غرب تهران هم فقط استادیوم آزادی و اتوبان کرج نیست: صادقیه ، اشرفی اصفهانی ، پونک ، سردار جنگل ، جنت آباد ، آیت الله کاشانی ، شهرزیبا ، دهکده ، شهران ، کوهسار و .... و اونایی که زیرشونو خط دار کردم واقعا بد آنتن میدن !!!!!!!
Last edited by nedayechakavak; 21-04-2007 at 00:56.
بابا این حرفا کدومه که هر کی ایرانسل زودتر خریده هواشو بیشتر دارن ، منم دو ماه قبل از عید خریدم ولی چند روزه اس ام اساش به هم ریخته ، به قول دوستمون قاتی کرده کی درست میشه خدا میدونه؟!
در ضمن غرب تهران هم فقط استادیوم آزادی و اتوبان کرج نیست: صادقیه ، اشرفی اصفهانی ، پونک ، سردار جنگل ، جنت آباد ، آیت الله کاشانی ، شهرزیبا ، دهکده ، شهران ، کوهسار و .... و اونایی که زیرشونو خط دار کردم واقعا بد آنتن میدن !!!!!!!
البته خیلی عذر می خوام که 3 تا پست شد اینترنت دیالاپ دیگه بهتر از این نمیشه
Last edited by nedayechakavak; 21-04-2007 at 00:58.
دوست عزیزbabakam ، ، اگه قصد توهین داشتی که خر خودتی و لطفاً Forum به گند نکش و مثل آدم زر بزن،در غیر اینصورت هم بعید میدونم مشکلات ایرانسل هفته ای حل بشه ،می گفته ماه دیگه ، بیشتر باورم میشد،چون امروز 1 اردیبهشت هست و هنوز تا اونجا که اطلاع دارم آنتن ایرانسل تو قزوین راه نیوفتاده.در ضمن احترام به بزرگتر واجبه...
بچه ها همه با هم دوست باشیم اگه شوخی کرد کسی به دل نگیریم ولی توهین کردن کاره بدیه.
بیایید با هم بخندیم نه به هم
ها ها ها ها ها ها ها ها ها
روشن شدن چراغ آنتن دیلیل به آنتن دادن نیست
باید به شبکه لینک داده بشند
منظوره من این بود که تقریباً تا چند روزه دیگه به شبکه وصل میشن
یه سؤال داشتم :
همه ی آنتن های ایرانسل پایه هاشون با آنتن های اپراتور اول فرق میکنن منظورم اینه که پایه آنتن های ایرانسل گایوانیزه ای به رنگ نقره ای یا نه ؟
خيلي
ميخوامت
دوسته
من
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)