این گوشی هم دارای چراغ سرویس آبی رنگ هست و هم سنسور نور میباشد البته من ان 73 داشتم دورش انداختم رفتم 5500 نوکیا رو خریدم![]()
این گوشی هم دارای چراغ سرویس آبی رنگ هست و هم سنسور نور میباشد البته من ان 73 داشتم دورش انداختم رفتم 5500 نوکیا رو خریدم![]()
از داخل تنظیمات خاموش میشه
برای اینکه غیر فعالش کنی برو تو Setting بعد Phone بعد Display و گزینه Sleep mode رو off کن
اقا کسی مشخصات n73 اصل را میدونه؟
لطفا اگر کسی میدونه بگه تا ما هم بدونیم.
عزیز مشخصات خاصی نداره کهفقط پشت گوشیتو نگاه کن ببین ساخت کجاس و شماره سریال پشت گوشی رو با روی جعبه گوشی و خود گوشی چک کن
فري جون مي گن نوع rm133 رو بايد بخرم درسته؟ مي گن آنتن دهي اين تايپ بهتره....؟؟؟؟؟؟
والا من هنوز مثل خري كه تو گل فرو رفته موندم هاج و واج بين ان73 موزيك و ان 73
Man Vaghean Moondam Bazi Az Afradi Ke Az Mobile Va system amel Etelaii nadaran va hata nemidoonan Symbain chie mian nazar midan , aslan chera gooshiii ro mikharan ke natoonan bahash kar konan va azash sar dar biaran , aya faghat vase class gozashtan in hame arzesh dare ke 450 - 460 toman pool kharj konid?
vase oonaii ke vaghean faghat baraye Class Gozashtan Miran Gooshi Mikharan Motoasefam!!!
Dar Zemn Kasaii Ke Kar Ba Gooshie N73 RO nemidoonam Lotfan Azash Irad Nagiran Ke Moshkel Dare.(Merc)
Nazare Man Ine Ke shoma Dari Poole Ezafe Vase Music Edisionesh Midi.
Chera ke az Nazare sakht afzari hich Farghi DIde nashode! va shoma dari Poole ye Hedset , Memory card , va Ghabe Siah , va chand ta barnameye Updat shodaro midi!!!
Nazare man ine ke N73 me Bikhod Gerune Va shoma Behtare Hamun Mamulisho Begiri Age Be Gheymatesh Ahmiat Midi
درسته منم شنیدم میگن rm133 بهترهمن اگه بودم موزیک ادیشنشو میخریدم هرچند فرقی ندارن من فقط عاشق رنگ مشکیش شدم
به نظر من اگه میتونی پولشو جور کنی موزیک ادیشنشو بگیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)