تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 305 اولاول ... 4147484950515253545561101151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 3048

نام تاپيک: کلوپ N73

داره خودمونی میشه babrsabz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

والا دوست عزيز اون سنسور نور يه ديود نوري يا بهتر بگم يه فتوسل هستش كه مقاومت نوري به زبون خودمون مي شه برا اينه كه وقتي تو محير پرنور هستي ديگه نور صفحه كليد خاموش مي شه وراه حل خوبي برا حفظ باتريه معمولا نور نداره و روشن نمي شه من اولين بارمه اينو مي شنوم بازم نمي دونم از دوستاي ديگه كه ان73 دارن سؤال كن والا تو ان70 هم اين سنوسور هستش ولي روشن نمي شه اصلا كارش روشن شدن نيست كارش تنظيم نور صفحه كليد با نور محيطه. اوني كه شما مي گي روشنو خاموش مي شه تو گوشي هاي ديگه مثلا پي 990 هستش و به اين درد مي خوره كه بهش مي گن چرا غسرويس و وجو دو پوشش شبكه رو آلارم مي ده
    این گوشی هم دارای چراغ سرویس آبی رنگ هست و هم سنسور نور میباشد البته من ان 73 داشتم دورش انداختم رفتم 5500 نوکیا رو خریدم

داره خودمونی میشه babrsabz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض نگران نباش

کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک
    آقا جون مادرتون این سنسور آبی N73 (که کنار دوربین دوم گوشی هست و شب ها از بس چراغ میزنه اعصاب برای من نذاشت) به چه دردی میخوره و برای چی اینوگذاشتن ؟؟؟
    چطور میشه این سنیور نور N73 از کار بیفته ؟ نرم افزار داره یا از تنظیمات باید حلش کرد ؟ یا اینکه خدایی نکرده کاری نمیشه کرد ؟
    از داخل تنظیمات خاموش میشه

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک
    آقا جون مادرتون این سنسور آبی N73 (که کنار دوربین دوم گوشی هست و شب ها از بس چراغ میزنه اعصاب برای من نذاشت) به چه دردی میخوره و برای چی اینوگذاشتن ؟؟؟
    چطور میشه این سنیور نور N73 از کار بیفته ؟ نرم افزار داره یا از تنظیمات باید حلش کرد ؟ یا اینکه خدایی نکرده کاری نمیشه کرد ؟
    برای اینکه غیر فعالش کنی برو تو Setting بعد Phone بعد Display و گزینه Sleep mode رو off کن

داره خودمونی میشه kharkhon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اقا کسی مشخصات n73 اصل را میدونه؟
    لطفا اگر کسی میدونه بگه تا ما هم بدونیم.

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اقا کسی مشخصات n73 اصل را میدونه؟
    لطفا اگر کسی میدونه بگه تا ما هم بدونیم.
    عزیز مشخصات خاصی نداره که فقط پشت گوشیتو نگاه کن ببین ساخت کجاس و شماره سریال پشت گوشی رو با روی جعبه گوشی و خود گوشی چک کن

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

فري جون مي گن نوع rm133 رو بايد بخرم درسته؟ مي گن آنتن دهي اين تايپ بهتره....؟؟؟؟؟؟
    والا من هنوز مثل خري كه تو گل فرو رفته موندم هاج و واج بين ان73 موزيك و ان 73

داره خودمونی میشه behzady2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

Man Vaghean Moondam Bazi Az Afradi Ke Az Mobile Va system amel Etelaii nadaran va hata nemidoonan Symbain chie mian nazar midan , aslan chera gooshiii ro mikharan ke natoonan bahash kar konan va azash sar dar biaran , aya faghat vase class gozashtan in hame arzesh dare ke 450 - 460 toman pool kharj konid?
    vase oonaii ke vaghean faghat baraye Class Gozashtan Miran Gooshi Mikharan Motoasefam!!!
    Dar Zemn Kasaii Ke Kar Ba Gooshie N73 RO nemidoonam Lotfan Azash Irad Nagiran Ke Moshkel Dare.(Merc)

داره خودمونی میشه behzady2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

فري جون مي گن نوع rm133 رو بايد بخرم درسته؟ مي گن آنتن دهي اين تايپ بهتره....؟؟؟؟؟؟
    Nazare Man Ine Ke shoma Dari Poole Ezafe Vase Music Edisionesh Midi.
    Chera ke az Nazare sakht afzari hich Farghi DIde nashode! va shoma dari Poole ye Hedset , Memory card , va Ghabe Siah , va chand ta barnameye Updat shodaro midi!!!
    Nazare man ine ke N73 me Bikhod Gerune Va shoma Behtare Hamun Mamulisho Begiri Age Be Gheymatesh Ahmiat Midi

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

درسته منم شنیدم میگن rm133 بهتره من اگه بودم موزیک ادیشنشو میخریدم هرچند فرقی ندارن من فقط عاشق رنگ مشکیش شدم
    به نظر من اگه میتونی پولشو جور کنی موزیک ادیشنشو بگیر

داره خودمونی میشه kharkhon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مرسی فری جون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •