دوستان می تونید یه مقایسه ای بین N73Music Edition با N93i بکنید می خواهم ببینم چرا N93i اینقدر گرونتر از N73Music Edition هستش آیا واقعا امکانات بالاتری داره یا نه همینچور پول قیافه گوشی رو می گیرن.
دوستان می تونید یه مقایسه ای بین N73Music Edition با N93i بکنید می خواهم ببینم چرا N93i اینقدر گرونتر از N73Music Edition هستش آیا واقعا امکانات بالاتری داره یا نه همینچور پول قیافه گوشی رو می گیرن.
بیشترین اختلافشون در کیفیت LCD شون هست ...
که N73me رنگ بندیش 256 هزار رنگه ولی N93i رنگ بندیش 16 میلیون رنگه ....
یکی هم کیفیت بالای فیلم برداری N93i هست ...
در ضمن از اختلاف زیاد سرعت CPU هم نمیشه گذشت ....
و در اخر هم زیبایی و شیک بودن N93i هست .........
دوستان كمك كنيد و من از اين سر در گمي نجات بديد.
من در مورد n92 و n77 سوال داشتم .
----H TV broadcast receiver يا دریافت امواج تلوزیون ----H TV چي جوري هست؟
اين فناوري مثلا در كشور ما دريافت كننده امواج 7 كانال هست يا نه امواج ماهوارهاي است.
آخه يكي از دوستام كه عموش فنلاند هست و ايران اومده بود تعريف ميكرد كه n92 داره و ماهواره رو مي گيره ولي من باورم نشد!!!
حالا اين به كنار چرا اين n92 اينقدر گرونه.
تو سايتقيمت اش رو با گارانتي متفرقه زده 880.000 تومن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به خاطره كم بودن اش است . آخه سه چهار روز پيش كه رفتم علاء الدين از n92 خبري در ويترين مغازه ها نبود.البته من پرسه جو نكردم.
لطفا با جواب كامل تون من رو راهنمايي كنيد. ممنون.
این که تو کاتولوگها درباره N93i نوشته درسته که با کیفیت DVD فیلمبرداری می کنه البته من باورم نمی شه ولی باید کیفیت فیلمبرداری بالایی داشته باشه که تو کاتولوگهای رسمی اینو نوشته و آیا N95 هم این امکان رو داره که با این کیفیت فیلمبرداری کنه یا نه و در آخر آیا N95 زوم Optical داره ؟
يعني هيچ كس هيچ اطلاعاتي نداره جواب من رو بده؟؟؟؟؟؟؟
علاوه بر مواردی که سامان عزیز گفت ، یکی از بزرگترین مزیت های N93 و N93i ، فیلمبرداری بسیار با کیفیتشونه
هرچند N93i مشکلی مشابه با N73 در فیلمبرداری داره و اون هم پخش شدن رنگ هنگام فیلمبرداریه . جالبه بدونید این مشکل در N93 دیده نمیشه
سایز فیلمبرداری این گوشی VGA هست یعنی 480 * 640 که این سایز دقیقاً دوبرابره سایز فیلمبرداریه N73 هست . و کیفیتشون هم قابل مقایسه نیست !! میشه گفت کیفیت فیلمبرداری N93 سه برابره N73 هست اما کیفیت عکس N73 بهتره
ولی فکر کنم n93 تو عکاسی از n73 خیلی بهتر باشهمیشه گفت کیفیت فیلمبرداری N93 سه برابره N73 هست اما کیفیت عکس N73 بهتره
عکس های n93i رو هم میدیدم همونطور که دوستمون گفتم یکم نور رو پرا کنده میکنه !
H3SAM عزیز n95 زووم اپتیکال نداره !
ممنون masood جان.
کیفیت فیلم برداری N95 چطوره ؟چون تو تمام کاتولوگها نوشته فیلمبرداری با کیفیت DVD یا DVD Like Quality آیا واقعا اونقدر کیفیت داره که بشه اسمشو کیفیت DVD یا در حدّ DVD گذاشت ؟
تو روز نه...یکم تیره تر میگیره..N73 واقعی تر و جزئیات رو خیلی بهتر نشون میده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)