تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 58 اولاول ... 41474849505152535455 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 576

نام تاپيک: کلوپ 6630

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض کیبورد بی سیم نوکیا

اول از همه از بابت این کلوپ ازتون تشکر میکنم
    من تو سی دی گوشیم (6630) یه Wireless keyboard دیدم
    خواستم بدونم تو ایران این دستگاه هست؟
    یه صفحه کلید بزرگه که با بلوتوث به گوشی وصل میشه و میتونیم باهاش بنویسیم.
    تو سایت نوکیا به این صورت هست:

Nokia Wireless Keyboard SU-8W – QWERTY keyboard for your wireless office

این هم آدرس ریویوش تو خود نوکیا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه کسی تو جایی از تهران دیده لطفا" به من آدرس بده
    متشکرم

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام گوشی من خیلی زود باتری خالی میکنه باتریش هم عوض کردم فلش کردم مستر ریست کردم درست نشد لطفا کمک؟
    مال من هم اول اینطوری بود ولی مشکل از باتری نیست، از شارژره
    اگه بتونی یه شارژر اصلی گوشی های 1112 یا شبیه اونو که همراهشه پیدا کنی، توپ واست شارژ میکنه و مشکلت برطف میشه.
    شارژر هایی که بیرون میفروشن آشغالند و اگر هم این مشکلتو هل کنند با مشکل دیر شارژ شدن مواجهت میکنند. 3-4 ساعت طول میکشه تا شارژ کنند.
    من بعد از خرید 3 شارژر از بیرون دارم از شارژر همراه گوشی 1112 رو که البته چینی هست استفاده میکنم و خیلی راضیم.

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

من یه مشکلی با 6630 دارم این که وقتی ایرانسل رو می زاری توی گوشی خود به خود آنتن دهی قطع میشه و بعد از مدت 10 دقیقه برای مدت 10 ثانیه درست میشه و بعد یه پیغامی میاد که " برای استفاده از سرویس رومینگ موبایل خود را خاموش و سپس روشن کنید " و تا موبایلو خاموش نکنی همین طوری این پیغام ظاهر میشه . ولی بعد از خاموش و روشن کردن همون مشکل قبل رو داره . حتی به صورت دستی هم شبکه رو جستجو می کنم مشکل حل نمیشه . حسابی گیج شدم هر کی می تونه منو راهنمایی کنه دریغ نکنه...

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

من اطلاعات زیادی از فلش و ریست ندارم . ممکن هست با فلش کردن حل بشه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من یه مشکلی با 6630 دارم این که وقتی ایرانسل رو می زاری توی گوشی خود به خود آنتن دهی قطع میشه و بعد از مدت 10 دقیقه برای مدت 10 ثانیه درست میشه و بعد یه پیغامی میاد که " برای استفاده از سرویس رومینگ موبایل خود را خاموش و سپس روشن کنید " و تا موبایلو خاموش نکنی همین طوری این پیغام ظاهر میشه . ولی بعد از خاموش و روشن کردن همون مشکل قبل رو داره . حتی به صورت دستی هم شبکه رو جستجو می کنم مشکل حل نمیشه . حسابی گیج شدم هر کی می تونه منو راهنمایی کنه دریغ نکنه...
    نه عزیزم ربطی به فلش نداره. من نمیدونم چرا هر اتفاقی میفته همه میخوان فلش کنن؟!
    این مشکل از گوشیت نیست از خط ایرانسل هست.
    رو سونی اریکسون هم همین مشکل وجود داره. بنظر من بهتره تمامی سرویس هایی که از ایرانسل میگیری رو غیر فعال کنی و دوباره تست کن. برای غیر فعال کردن سرویس ها هم فکر کنم باید به 140 زنگ بزنی. (با ایرانسل).

اگه هم خواستی میتونی با روش زیر گوشیتو مستر ریست کنی. البته قبلش از مسیج ها و کانتکت ها (دفتر تلفن) و Notes و Calender (تقویم) و هر چیزی که به ذهنت میرسه بکاپ بگیر. در ضمن برنامه های جاوا ای رو که نصب کردی بعد از ریست کار نمیکنند. اگه اطلاعات کالملتری خواستی پیغام بزن!
    خدا یارت!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

نه عزیزم ربطی به فلش نداره. من نمیدونم چرا هر اتفاقی میفته همه میخوان فلش کنن؟!
    این مشکل از گوشیت نیست از خط ایرانسل هست.
    رو سونی اریکسون هم همین مشکل وجود داره. بنظر من بهتره تمامی سرویس هایی که از ایرانسل میگیری رو غیر فعال کنی و دوباره تست کن. برای غیر فعال کردن سرویس ها هم فکر کنم باید به 140 زنگ بزنی. (با ایرانسل).

اگه هم خواستی میتونی با روش زیر گوشیتو مستر ریست کنی. البته قبلش از مسیج ها و کانتکت ها (دفتر تلفن) و Notes و Calender (تقویم) و هر چیزی که به ذهنت میرسه بکاپ بگیر. در ضمن برنامه های جاوا ای رو که نصب کردی بعد از ریست کار نمیکنند. اگه اطلاعات کالملتری خواستی پیغام بزن!
    خدا یارت!

یه مشکل دیگه ای هم هست این که توی گوشی خودم فقط این مشکل رو داره وتوی گوشی دیگه که امتحان کردم خوب بود . اگه میشه روش مستر ریست کردن رو توضیح بدید .

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

با وارد کردن این کد : #7370#*

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

یه مشکل دیگه ای هم هست این که توی گوشی خودم فقط این مشکل رو داره وتوی گوشی دیگه که امتحان کردم خوب بود . اگه میشه روش مستر ریست کردن رو توضیح بدید .
    روش مستر ریست واقعی نوکیا اینه:

گوشیتو خاموش کن و بعد سه دکمه ی * و سبز و 3 رو بزن و نگه داشته باش و گوشی رو رو شن کن.
    یعنی سه دکمه رو باید نگه داشته باشی و دکمه روشن شدن گوشی رو هم فشار بدی. انقدر نگه داشته باش تا پیغام تنظیم ساعت بیاد. اگه نیومد و اطلاعاتت سر جاش بود دوباره گوشی رو خاموش کن و این کار رو انجام بده. (همه گوشی های نوکیای دارای سیمبیان)

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

من 6630 دارم ولی از چند هفته پیش وقتی می خوام به اینترنت بروم می نویسه unable to perform operation
    حالا موندم چیکار کنم
    اگه کسی بلده کمک کنه

داره خودمونی میشه bijiman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تنظیمات Gprs به هم خورده گوشی ریست کن درست میشه

#7370#*

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •