منظورم گرون حساب کردن isp نبود منظورم این بود که چون اکثرا بیشتر مردم به دلیل شرایط مالی و کار کم مصرف هستن به صورت اتومات حق ماهم این وسط ضایع میشد
و من مجبور بودم بیشتر بپردازم واسه چیزی که واقعا بهش نیاز دارم ...
به عبارت دیگه کم مصرف ها باعث میشدن که ماها مصرف و نوع نیازمون به چشم نیاد
و شرکت ها فکر کنن که بیشتر کاربرا کم مصرف هستن ...
الان باز بهتر شده به نظر من و من قبلا ماهی 80 تومن میدادم به های وب
و یه سرویس پایه میخریدم 12 تومن + روزی 4 گیگ هم حجم روزانه 2180 تومن که ماهش میشد همون 80 تومن با مالیات الان 225 گیگ می گیرم + شبانه رایگان و محاسبه یک دوم ترافیک داخلی
خوب الان این بهتر شده اما به ضرر اونایی شده که سالی 100 گیگ می گرفتن ...
نکته اینه که ما قبلا کلی هزینه میکردیم واسه خرید حجم اما هیچ وقت نمی اومدیم اینجوری شکایت کنیم تو سایت ها اما حالا که این طرح به ضرر شما کم مصرفا شده همه تون صبح تا شب در حال اعتراض هستید ...
من نمی تونم مصرف نکنم چون شما مصرفت کمه و مثلا بازی نمی کنی یا مثلا فیلم نمی بینی و یا کنسول نداری که آپدیتش کنی و ....
طرف اومده میگه به ضرر من شده چون من ساعت 8 شب میام خونه 12 میخوابم سرعتم کمه انتظار داره 3 گیگ حجم ماهیانه بخره سرعتشم 16 باشه ...
من نمیگم کم مصرفا رو باید نادیده گرفت ولی الان بهتر شده من خودم اگر کم مصرف باشم صددرصد میرم سراغ موبایل چون dsl اتلاف وقت و انرژی هست واسه کم مصرفا .....
طرح قبلی من از های وب : سرویس پایه با مالیات 13600 + روزی 4 گیگ حجم با مالیات 2180 : 79000 تومن . ( بگذریم از اینکه مجبور بودم 4 گیگ رو در یه روز استفاده کنم چون 24 ساعته بود و اینکه مجبور بودم هر روز تراکنش انجام بدم تو سایت های وب ) .
طرح فعلی من از فن آوا : 450 گیگ ( 225 گیگ خارجی + ترافیک داخلی یک دوم ) + ترافیک رایگان شبانه از 2 تا 8 ( شبی بین 20 تا 30 گیگ دانلود رایگان که البته من خیلی فایل واسه دانلود ندارم و بی جهت چیزی دانلود نمی کنم ) : 80000 تومن
کدوم بهتره ؟
اینم تو پرانتز بگم : من میدونم هدف این سیستم هر چه بیشتر محدود کردن نت ولو از طریق طرحای جذاب هست اما اگر شما نظر من رو می خواین در مورد سرویس خودم میگم که این جدیده برای من حداقل بهتره اما میدونم واسه خیلیا بد شده و امیدوارم مشکل اونا هم حل شه .