تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 58 اولاول ... 41474849505152535455 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 574

نام تاپيک: وزیر ارتباطات تفاوت نظام تعرفه‌ای سابق و جدید اینترنت ثابت را اعلام کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من نظر خودم رو گفتم و حکم ندادم چون اساسا شرایطش رو ندارم و فقط به عنوان یه کاربر نظرم این بود که برای من بهتر شده اما به این معنی نیست که بخوام فقط خودم رو ببینم و منافع خودم رو در نظر بگیرم اما باید منظقی بود و پذیرفت که کاربر پر مصرف تو سال های متمادی بهش ظلم خیلی بزرگی شده و این موضوع البته به طور مستقیم ارتباط با سیاست گذران این حوزه داره که نگاه شون سیاسی بوده و همه هدفشون در راستای محدود سازی ...
    اما حالا بیاید رو طرح جدید و گذشته رو فراموش کنید ....
    الان من مثلا حالا با هر شرایط مالی سرعت 16 مگ رو خریدم به مبلغ 80 تومن ....خواه آدم پردرآمدی باشم یا کم درآمد اصلا مهم نیست ...
    الان نظرتون در مورد این موضوع چیه که منی که بیشتر هزینه کردم باید سرعت و حجم بالاتری بگیرم تا کسی که کمتر هزینه کرده ؟؟؟ واقعا امکان داره کسی بتونه بگه هر دو شخص با دو هزینه مختلف باید یکسان خدمات دریافت کنن ؟ اصلا منطقی نیست ...
    ببینید من اصلا از این طرح دفاع نمی کنم چون میدونم نقشه اینا چیه من کلا حرفم این هست این طرح برای منه نوعی خوب شده و بهتر از قبلیه اما بازم منافع دیگران برام مهمه و خودخواه نیستم و نمی تونم باشم اما اگرهم بخوام نظری در مورد طرح و تعرفه های جدید بدم باید عرض کنم شما باید براساس هزینه ای که می کنید سرعت بگیرید ....
    با طرح های قبلی هم مخالفم چون حتی منافع حداقلی رو هم برای منه نوعی تامین نمیکرد و دائم استرس تموم شدن حجم رو داشتم ......
    تو پاییز که فصل انتشار خیلی از تایتل های بزرگ هست هیچ کار نمیشد کرد فقط باید دنبال فشفشه میبودم تا بتونم یه بازی دانلود کنم ...
    این کل نظر من هست و میدونم این طرح مشکلات زیادی داره و خیلی ها ناراضی هستن اما مقایسه ش با طرح قبلی بهبودی رو نشون میده ..

این حرفتو که چی منطقیه و چی منطقی نیست قبول ندارم.چون اگه به این باشه پس تو طرحهای قدیم هم منطقی نبود شما که پر مصرفی کم هزینه کنی. پس این حرفو اصلا قبول ندارم
    اینی هم که اینا بهت دادن اصلا طرح نامحدود نیست.نامحدود یعنی اینکه به مقدار زمان مشخص شده برای سرعت فقط هزینه کنی به حجم ربطی نداشته باشه اگه اینطور بود اره درسته من که هزینه کمتر میکنم قطعا باید سرعتم کم باشه .ولی اینا اومدن مصرف منصفانه براش تعیین کردن شما 80 تومن پول دادی بابت یک ماه اینترنت 16 مگابیت که تو این یه ماه بسته به هر شرکتی حالا یکی دویست گیگ مصرف منصفانه یکی 300 گیگ که اگه این مصرف منصفانه تموم شه سرعتت محدود میشه به 128 کیلوبیت یعنی دانلود 16 کیلوبایت و منم که 13 تومن پول دادم بعد اینکه 20 گیگ مصرف منصفانم تموم میشه سرعتم محدود میشه به همون 128 کیلوبیت.پس فرق منو شما فقط همین حجم مصرف منصفانمونه شما 200 گیگ گرفتی باید پول بیشتر بدی منم 20 گیگ گرفتم باید پول کمتری بدم ولی چرا من از سرعت 512 استفاده کنم؟
    شما 80 هزار تومن پول دادی برای سرعت 16 مگابیت که اگه حساب کنی سرعت من 32 برابر کمتر از شماست ولی هزینه ای که پرداخت میکنم از هزینه شما 6 و خورده ای کمتره همینطور حجمش به من 20 گیگابایت حجم میدن به شما 200 گیگ یعنی ده برابر بیشتر ولی فرق هزینه من با شما شش برابره چرا اینا نیومدن هزینه منو 32 برابر کمتر کنن؟ پس میتونستن اخرین سرعت رو بزارن رو دو مگ با همون قیمت 13 توئمن که با شما برابر بشیم ولی مصزف منصفانه من از شما کمتر باشه یعنی همون بیست گیگ من 200 گیگ شما ولی این کارو نکردن اینجا اعتراض داره عزیزه من.اعتراض من این نیس که سرعت شما رو بیارن پایین حداقل سرعت مارو بزارن رو دو مگ نه اینکه 512.کشورهای دیگه که این کارو میکنن کف سرعتشون زیر یک مگ نیس برای سرعتهای بالا و وقتی شما مثلا سرعت بالا میخری با قیمت بالاتر وقتی مصرف منصفانت تموم میشه سرعت پایه از 16 مگ افت میکنه به یک مگ و برای کم مصرفها هم سرعت منصفانه رو بزارن رو دو مگ با حجم کمتر ولی بعد تموم شدن مصرف منصفانه سرعت کم مصرفها افت کنه به مثلا 512 یا 256 چون هزینه کمتر کردیم .حالا اینا اومدن همین قانونو اجرا کردن ولی بالاترین سرعت رو 16 مگ کردن خوب معلومه به کم مصرفا که برسه میشه .512 و عملا با سرعت 512 هیچ کاری نمیشه کرد یس کم مصرفها به اجبار باید هزینه بیشتر کنن برای سرعت بیشتر نمیگیم 16 مگ ولی برای همون سرعت دو مگ هم باید خیلی بیشتر هزینه کنن.این یعنی خالی کردن جیب کم مصرفها

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منظورم گرون حساب کردن isp نبود منظورم این بود که چون اکثرا بیشتر مردم به دلیل شرایط مالی و کار کم مصرف هستن به صورت اتومات حق ماهم این وسط ضایع میشد
    و من مجبور بودم بیشتر بپردازم واسه چیزی که واقعا بهش نیاز دارم ...
    به عبارت دیگه کم مصرف ها باعث میشدن که ماها مصرف و نوع نیازمون به چشم نیاد
    و شرکت ها فکر کنن که بیشتر کاربرا کم مصرف هستن ...
    الان باز بهتر شده به نظر من و من قبلا ماهی 80 تومن میدادم به های وب
    و یه سرویس پایه میخریدم 12 تومن + روزی 4 گیگ هم حجم روزانه 2180 تومن که ماهش میشد همون 80 تومن با مالیات الان 225 گیگ می گیرم + شبانه رایگان و محاسبه یک دوم ترافیک داخلی
    خوب الان این بهتر شده اما به ضرر اونایی شده که سالی 100 گیگ می گرفتن ...
    نکته اینه که ما قبلا کلی هزینه میکردیم واسه خرید حجم اما هیچ وقت نمی اومدیم اینجوری شکایت کنیم تو سایت ها اما حالا که این طرح به ضرر شما کم مصرفا شده همه تون صبح تا شب در حال اعتراض هستید ...
    من نمی تونم مصرف نکنم چون شما مصرفت کمه و مثلا بازی نمی کنی یا مثلا فیلم نمی بینی و یا کنسول نداری که آپدیتش کنی و ....
    طرف اومده میگه به ضرر من شده چون من ساعت 8 شب میام خونه 12 میخوابم سرعتم کمه انتظار داره 3 گیگ حجم ماهیانه بخره سرعتشم 16 باشه ...
    من نمیگم کم مصرفا رو باید نادیده گرفت ولی الان بهتر شده من خودم اگر کم مصرف باشم صددرصد میرم سراغ موبایل چون dsl اتلاف وقت و انرژی هست واسه کم مصرفا .....

طرح قبلی من از های وب : سرویس پایه با مالیات 13600 + روزی 4 گیگ حجم با مالیات 2180 : 79000 تومن . ( بگذریم از اینکه مجبور بودم 4 گیگ رو در یه روز استفاده کنم چون 24 ساعته بود و اینکه مجبور بودم هر روز تراکنش انجام بدم تو سایت های وب ) .

طرح فعلی من از فن آوا : 450 گیگ ( 225 گیگ خارجی + ترافیک داخلی یک دوم ) + ترافیک رایگان شبانه از 2 تا 8 ( شبی بین 20 تا 30 گیگ دانلود رایگان که البته من خیلی فایل واسه دانلود ندارم و بی جهت چیزی دانلود نمی کنم ) : 80000 تومن

کدوم بهتره ؟

اینم تو پرانتز بگم : من میدونم هدف این سیستم هر چه بیشتر محدود کردن نت ولو از طریق طرحای جذاب هست اما اگر شما نظر من رو می خواین در مورد سرویس خودم میگم که این جدیده برای من حداقل بهتره اما میدونم واسه خیلیا بد شده و امیدوارم مشکل اونا هم حل شه .
    منم دانلود دارم منم بازی میگیرم منم فیلم دانلود میکنم ولی ترفند خاص خودش ولی شما فکر میکنی اینا دارن به نفع شما کار میکنن نه داداش این تعرفه ها به نفع خودشونه پول بیشتر سود بیشتر تو سال 2017 وقتی کسی اون ور اب بگی اینطوریه میخندن من رفیقم توی المان اینترنت ده برابر سرعت ایران داره رایگان استفاده میکنه ....

من خیلی راحت میتونم با سرعتی باور نکردنی دانلود کنم شاید باور نکنی شبی 300 گیگ یا بیشتر فقط کافیه زمانی که احتیاج به دانلود دارم از این روش استفاده کنم پولم رو هم ذخیره میکنم ایا به نظر شما این روش بهتره یا هر ماه بخوام الکی 80 تومن بدم ؟؟؟ در سال حسابش رو بکن

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من نظر خودم رو گفتم و حکم ندادم چون اساسا شرایطش رو ندارم و فقط به عنوان یه کاربر نظرم این بود که برای من بهتر شده اما به این معنی نیست که بخوام فقط خودم رو ببینم و منافع خودم رو در نظر بگیرم اما باید منظقی بود و پذیرفت که کاربر پر مصرف تو سال های متمادی بهش ظلم خیلی بزرگی شده و این موضوع خودخواه نیستم و نمی تونم باشم
    در ضمن پست 472 گفتید حق یه کم مصرف نیست که سرعت بالا استفاده کنه این به چه معنی هست؟
    و پایینش گفتید ما به پای کم مصرفها سوختیم حالا نوبت اوناست اینم به چی معنی هست ایا؟
    شب خوش

4. این کاربر از alyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کاش شما اول میگفتین مزیت سرعت 16 مگ برای کسی که اهل یوتوب و استریم نیست و مثلا 8 گیگ در ماه حجم داره (روزی 240 مگ ) نسبت به سرعت 8 مگ چیه ؟!
    وبگردی که کاملا به سرعت تک کانکشن و پینگ ربط داره و تفاوت محسوسی ندارن !
    تو دانلود فایل هم که با توجه به سقف روزانه 240 مگی سرعت 8 مگ تنها 2 دقیقه بیشتر نسبت به 16 مگ طول میکشه !
    در کل حرف من اینه که اصلا سرعت باشه 100 مگ وقتی حجم کم باشه فایده ای نداره
    مگه با شرایط جدید حجم ماهیانه-ای در حدود 8 گیگ (بین الملل البته) با سرعت 8 مگ میتونیم داشته باشیم که سوال میکنید ؟؟
    با شرایط جدید، کم مصرفها مجبورن سرویس 512 رو خریداری کنن ! بنظرتون سرعت تک کانکشن و پینگش بدرد وبگردی میخوره ؟؟

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

13 نتیجه نهایی مقایسه تعرفه‌های قدیم و جدید اینترنت به همراه بررسی ترافیک واقعی در تعرفه‌های جدید

نتیجه نهایی مقایسه تعرفه‌های قدیم و جدید اینترنت به همراه بررسی ترافیک واقعی در تعرفه‌های جدید

با شفاف‌‌شدن ابهامات «سقف سرعت محدود» و «تعلق حداکثر نصف مصرف منصفانه به ترافیک خارجی» و مقایسه تعرفه‌‌های جدید اینترنت ثابت نامحدود (حجمی) با تعرفه‌های قدیم اینترنت، نتیجه نهایی تغییرات قیمت اینترنت برای کاربران مشخص شده است.
    به نقل از خبرگزاری فارس، تعرفه‌های جدید اینترنت ثابت نامحدود (حجمی) از 12 آذرماه اجرایی شده است.

براساس این تعرفه‌های نهایی از این پس محاسبه قیمت اینترنت براساس سرعت خواهد بود و هر سطح سرویس دارای یک سرعت معین و سقف مصرف منصفانه است.

طی اطلاع‌رسانی در نشست خبری وزیر ارتباطات، آخرین ابهامات باقی مانده در این طرح شفاف شد و مشخص شد که در این تعرفه‌گذاری سقف سرعت در هر سرویس محدود است و حداکثر نصف سقف مصرف منصفانه به اینترنت بین الملل می تواند تعلق بگیرد.

یکی از ابهامات درباره تعرفه گذاری جدید باز بودن یا نبودن دست شرکت ها برای ارائه اختیاری سرعت بالاتر به کاربران بود. برای مثال سوال بود که در سرویس 2 مگ ارائه سرعت بیشتر 2 تا 16 مگ مجاز است یا خیر؟

به گفته محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات، «طبق مصوبه 266 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات کف و سقف سرعت هر سرویس باید عینا توسط شرکت رعایت شود. مدل اقتصادی تعرفه‌گذاری جدید فروش سرعت است و منطق ارائه مجانی سرعت بیشتر توجیه اقتصادی ندارد.»

وزیر گفت: «اگر شرکتی می‌خواهد از جیب خود به رایگان سرویس بدهد منع نمی‌کنیم مگر اینکه شرکت دیگری به دلیل دمپینگ (زیر قیمت‌فروشی) شکایت کند.»

بنابراین طبق مصوبه شرکت‌های اینترنتی مجاز به باز گذاشتن سرعت برای ایجاد رقابت نیستند.

همچنین روش محاسبه سقف مصرف منصفانه مشخص شد و برای مثال سقف منصفانه 20 گیگ به معنای 10 گیگ اینترنت بین‌الملل یا 20 گیگ اینترنت داخلی است و در صورت استفاده ترکیبی نیز نسبت ترافیک خارجی به داخلی 1 به 2 است.

بنابراین در عمل سقف سرعت اینترنت محدود شده و اینترنت آن طور که کاربران تصور می کردند نامحدود حجمی نشده است.

با ارائه جداول نهایی تعرفه‌ها، اکنون شرایط برای مقایسه تعرفه های قبلی و جدید فراهم است.

جداول نهایی تعرفه‌های اینترنت ثابت نامحدود برخی شرکت‌ها به گونه‌ای تعریف شده که در نگاه اول مجموع میزان ترافیک بیشتر به نظر می رسد. در این مقایسه برای توضیح روشن تر صرفا میزان ترافیک بین الملل مد نظر قرار گرفته است. مخاطبان برای محاسبه میزان ترافیک داخلی باید همین اعداد را دو برابر (برای شرکت پیشگامان سه برابر) کنند.

این جدول براساس قیمت های فعلی شرکت ها تنظیم شده است.

با توجه به روشن شدن دو ابهام «سقف سرعت محدود» و «تعلق حداکثر نصف مصرف منصفانه به ترافیک خارجی» و مقایسه تعرفه‌های جدید با قدیم جمع‌بندی این است :

تعرفه‌های جدید برای مشترکان پرمصرف مناسب است و برای مشترکان کم‌مصرف که خواهان سرعت بالا و حجم کم هستند راهکاری ندارد.

همچنان که وزیر ارتباطات نیز به این دسته از مشترکان که مصرفی در حدود 4 گیگ دارند استفاده از سرویس های حجمی اینترنت موبایل یا TD-LTE را توصیه کرد. TD-LTE هنوز در بسیاری مناطق پوشش ندارد.

منبع : شهر سخت افزار

7. این کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مگه با شرایط جدید حجم ماهیانه-ای در حدود 8 گیگ (بین الملل البته) با سرعت 8 مگ میتونیم داشته باشیم که سوال میکنید ؟؟
    با شرایط جدید، کم مصرفها مجبورن سرویس 512 رو خریداری کنن ! بنظرتون سرعت تک کانکشن و پینگش بدرد وبگردی میخوره ؟؟
    سوال من از اون جهت بود که خیلی ها در اعتراض به طرح های جدید میگن ما قبلا مثلا 20-18 تومن میدادیم سرعت 16 مگ با 7-6 گیگ میخریدیم (یعنی همون کاربران پر سرعت کم مصرف )
    خب فایده سرعت بالا بدون حجم دقیقا چیه من اون نمیدونم !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تعرفه‌های جدید برای مشترکان پرمصرف مناسب است و برای مشترکان کم‌مصرف که خواهان سرعت بالا و حجم کم هستند راهکاری ندارد.

همچنان که وزیر ارتباطات نیز به این دسته از مشترکان که مصرفی در حدود 4 گیگ دارند استفاده از سرویس های حجمی اینترنت موبایل یا TD-LTE را توصیه کرد. TD-LTE هنوز در بسیاری مناطق پوشش ندارد.

منبع : شهر سخت افزار
    اینم از وزیر دولت تدبیر ...

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

چهارشنبه 8 آذر 1396

رئیس‌جمهور در گفت‌وگو با مردم: از ۱۰ آذرماه اینترنت ارزان خواهد شد

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در نشست تلویزیونی امشب خود به منظور ارائه گزارش 100 روزه به مردم پس از پیروزی در دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری گفت:

تلاش داریم فضای مجازی بازتری داشته باشیم.

به جای فروش اشتراک، دنبال فروش پهنای باند هستیم.

از 10 آذر مردم با قیمت کمتری برای استفاده از اینترنت مواجه خواهند شد.

http://www.khabaronline.ir/detail/732001/multimedia/movie

11. این کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نتیجه نهایی مقایسه تعرفه‌های قدیم و جدید اینترنت به همراه بررسی ترافیک واقعی در تعرفه‌های جدید
    این جدول قدیمیه ، ترافیک های وب این نیست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سوال من از اون جهت بود که خیلی ها در اعتراض به طرح های جدید میگن ما قبلا مثلا 20-18 تومن میدادیم سرعت 16 مگ با 7-6 گیگ میخریدیم (یعنی همون کاربران پر سرعت کم مصرف )
    خب فایده سرعت بالا بدون حجم دقیقا چیه من اون نمیدونم !
    من که نیازی به سرعت 16 مگ نداشتم ! با 4 مگ هم کارم راه میوفتاد ! اما شرکتها باز میزاشتن که مشترکهای کم مصرف وسوسه بشن و بیشتر مصرف کنن !!
    Last edited by leo.unique; 11-12-2017 at 21:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •