تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 61 اولاول ... 41474849505152535455 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 607

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2016-2017

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اعلام نامزدهای بازیکن سال لیگ برتر انگلیس

اتحادیه فوتبال جزیره، کاندیدای بهترین بازیکن فصل لیگ و بهترین بازیکن جوان را معرفی کرد.​​​​​​​
    به گزارش "ورزش سه"، در بخش بهترین بازیکن فصل نام ادن هازارد، انگولو کانته، هری کین، رومن لوکاکو، زلاتان و الکسیس سانچس به عنوان 6 کاندیدای نهایی اعلام شده است. همچنین در بخش بهترین بازیکن جوان نیز لروی سانه، دله آلی، جوردن پیکفورد، لوکاکو، مایکل کین و هری کین به عنوان 6 کاندید معرفی شدند.
    با توجه به فصل بسیار خوبی که چلسی تا به حال سپری کرده و درخشش فوق العاده ادن هازارد، منابع غیر رسمی او را به عنوان مرد سال لیگ جزیره معرفی کرده اند. برندگان این جوایز در تاریخ 23 آوریل معرفی خواهند شد.

2. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

موراتا: دیر یا زود شاگرد کونته خواهم شد

آلوراو موراتا، مهاجم اسپانیایی رئال مادرید اعتراف کرد که علاقمند است روزی زیر نظر آنتونیو کوتته فعالیت کند.​​​​​​​

به گزارش "ورزش سه"، با توحه به نیمکت نشینی های مداوم موراتا در مادرید، اخبار زیادی در مورد احتمال انتقال او در تابستان به چلسی به گوش می رسد. موراتا گفت: "من می دانم که کونته همیشه به جذب من علاقمند بوده و از این موضوع مطلع هستم. زمانی که من به یوونتوس ملحق شدم او از این تیم جدا شده بود پس احتمال درخواست جذب من از سوی کونته برای چلسی نیز وجود دارد.
    من خودم را به کونته مدیون می دانم زیرا هیچ کسی به اندازه او به من اطمینان ندارد و خواهان من نیست. این شرایط باعث می شود من در بالاترین سطح ممکن بازی کنم. من تا به حال شانس کار کردن با کونته را نداشته ام اما می دانم دیر یا زود این اتفاق رخ خواهد داد."

- - - Updated - - -

پرس و جوی ستاره بارسا برای پیوستن به چلسی

یوردی آلبا، مدافع اسپانیایی بارسلونا با فابرگاس و پدرو در مورد پیوستن به چلسی مشورت کرده است.​​​​​​​

به گزارش "ورزش سه"، در سیستم 3-4-3 که به تازگی مورد استفاده انریکه قرار می گیرد، یورد آلبا جایی در ترکیب ثابت بلوگرانا نداشته و در صورت ادامه این روند، او علاقمند به جدایی از بارسا و دادن جواب مثبت به پیشنهاد چلسی است. نشریه "آ.اس" ادعا می کند که به همین دلیل، آلبا با پدرو و فابرگاس، بازیکنان سابق بارسا که در حال حاضر عضو چلسی هستند مشورت داشته تا شرایط حضور در این تیم لندنی را جویا شود.
    البته ممکن است آلبا تا پایان تابستان منتظر مانده و نظر سرمربی بعدی بارسلونا را در مورد خودش جویا شود و بعد از آن تصمیم نهایی را اتخاذ کند. همچنین با توجه به انتقادهای اخیر مورینیو از لوک شاو، منچستر یونایتد نیز می تواند یکی از گزینه های این مدافع ملی پوش باشد. آلبا بعد از درخشش در یورو 2012 و گلزنی در فینال، از والنسیا به جمع بازیکنان بارسا ملحق شد.

4. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کونته: کلید پیروزی مقابل یونایتد حفظ آرامش است

آنتونیو کونته، سرمربی چلسی پیش از دیدار تیمش مقابل منچستریونایتد، تاکید کرد که حفظ آرامش کلید موفقیت آنها در این بازی خواهد بود.
    به گزارش "ورزش سه"، شاگردان کونته هفته آینده در الدترافورد به مصاف شیاطین سرخ خواهند رفت. چلسی در حال حاضر ۷ امتیاز با تیم دوم جدول یعنی تاتنهام فاصله دارد و کونته معتقد است که شاگردانش با حفظ آرامش می‌توانند در این بازی به پیروزی برسند.
    او گفت:" مهم ترین اتفاقات در زمین رقم می‌خورد. برای ما، حفظ آرامش بسیار مهم است زیرا برای قهرمانی می‌جنگیم. از حالا به بعد پیروزی در تمام بازی‌ها بسیار مهم است که این شامل دیدارمان در الدترافورد نیز می‌شود. می‌دانیم که بازی سختی‌خواهد بود ولی در فرم خوبی‌ قرار داریم و بازیکنانمان آماده هستند.
    اگر دیدار ما با یونایتد در منچستر و دیدار خانگی تاتنهام و بورنموث را مقایسه کنید، درخواهید یافت که تاتنهام بازی آسان تری پیش‌رو دارد. به نظرم یونایتد انگیزه بالایی برای این بازی دارد زیرا آنها مقابل چلسی بازی‌ می‌کنند. هر تیمی به دنبال شکست دادن صدرنشین است.
    می‌دانیم که بازی های سختی پیش‌ روی ماست و می‌دانیم که فصل خوبی را پشت سر گذاشته ایم ولی‌ می‌خواهیم آن را به فصلی استثنایی تبدیل کنیم. برای چنین هدفی‌ باید در بازی ها پیروز شویم."

6. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دروگبا: "هواداران چلسي نبايد احتمال اينكه لوكاكو را فصل بعد در لباس چلسي ببينند رد كنند."

‏‎ميدانم لوكاكو (كسي كه دروگبا او را برادر كوچكتر خود مينامد) براي فصل بعد ميخواهد چكار كند."

‏‎"اگر او به چلسي برود براي باشگاه خيلي خوب ميشود٠"

‏‎او خانه ي خودش را ميشناسد و فكر ميكنم كه ميخواهد پيشرفت كند و ميتواند در چلسي موفق باشد، او قبلا فرصت انجام اين كار را نداشت."

‏"‎از زماني كه او جوان بوده چلسي باشگاهش بوده، پس چرا كه نه؟ او ميخواهد بهترين باشد او در حال حاضر سخت تلاش ميكند تا بهترين باشد٠"

دیدیه دروگبا در مورد کانته "دیدن بازی او شگفت انگیزه او منو یاده ماکلله میندازه، شما وقتی اونو نگاه میکنین اصلاً فکر نمیکنین که در او در تمام طول بازی در حال دویدن هست اون اصلاً خسته نمیشه. وقتی کانته خطا میکنه لبخند میزنه و حتی داور نمیتونه بهش کارت زرد نشون بده! او واقعا باهوشه"

برناردسکی پیشنهاد فیورنتینا برای تمدید قرارداد را رد کرد. آنتونیو کنته خواهان این پدیده ایتالیایی

8. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

امروز هیچ حرفی برای گفتن نداشتیم . چند بازی اخیر برد های خفیفی آوردیم .
    منچستر توی دفاع تیم برتر زمین بود . خوش شانس بود که از 3/4 تا موقعیت گل ، دو تا گل زد . اما ما هیچ حرفی نداشتیم . کاملا بدون برنامه و گیچ بودیم .
    نبود آلونسو کاملا برنامه های کنته رو به هم ریخت . حالا این بازی که گذشت - خدا کنه کورتوا و آلونسو به بازی بعد برسن .بازی های سختی با ساوتهمپتن و اورتون داریم . اینطور که پیش میره انگار تاتنهام شرایط بهتری داره .

تنها کسی که مثل همیشه بازی میکرد کانته بود . بنده خدا چقدر زحمت کشید و توپ گیری کرد . لوییز شروع کرده به سوتی دادن . کیهیل هم که ماشاالله
    کلا با همچین تیمی نباید بازی درگیرانه و فیزیکی انجام داد . توی اکثر نقاط زمین درگیر بودیم . بازیکن هایی مثل بیلی و اشلی یانگ و روخو فوق العاده قوی هستن .
    کاستا هم که گند زده بود .

10. 5 کاربر از emadd69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز روزمون نبود و بد باختیم اونم به منچستری که کلا چند بازی اخیر فقط مساوی می کرد
    قبل بازی یه دفعه کورتوا و آلونسو مصدوم شدن و توی بازی خیلی تاثیر داشت
    بگوویچ جفت گل ها رو یه جورایی بد خورد و بعید می دونم کورتوا این گل ها رو می خورد یعنی کلا منچستر فقط همین دو تا شوت به دروازه رو زد و کلا توپ دیگه سمت بگوویچ نیومد
    از اونور نبود آلونسو باعث شد که با یه ترکیبی به زمین بیایم که یکمی عجیب بود و تازه بعدش کلی تغییر کرد و حتی موزس که همیشه راست بازی می کنه به سمت چپ اومد!
    البته در کل اکثر بازیکنا روز خوبشون نبود و اینجاست که نبود ذخیره برا بازیکنای اصلی به چشم میاد و حتی منچستر که تیم پنجمه با وجود مصدومیت هم ذخیره هاش از ما خیلی بیشتره
    منچستر هم به نظر من حتی یه گل هم می زد از اون دفاع می کرد و کلا توی دفاع کردن و خطا روی بازیکنای چلسی خیلی تمرین کرده بودن

یه نکته هم اینه که کلا ما کم مساوی می کنیم و الان با اینکه از تاتنهام سه برد بیشتر داریم ولی اختلاف 4 امتیازه ولی تاتنهام به جای باخت بیشتر مساوی داده
    این بازی شاید چلسی برا مساوی رفته بود ولی می تونستیم خیلی بهتر کار کنیم و حداقل یه مساوی بدون گل بگیریم تا اختلاف با تاتنهام اینقدر نزدیک نشه
    یعنی مشخصه توی همچین بازیی گل بخوری دیگه سخت میشه جبران کرد و تاکتیک باید جوری بودش که کار به اینجا نمی کشید...

در کل این بازی گذشت و باید به 6 بازی باقی مونده فک کنیم
    رقابت برا قهرمانی سختر شدش و به خصوص همون باخت با کریستال پالاس کارو خراب کرد وگرنه حالا باخت امشب باز قابل قبول تره
    ادامه بازی ها برنامه رو ببینیم ما 4 بازی توی خونه داریم و تاتنهام دقیقا برعکسه و 4 تا بازی خارج از خونه داره
    فقط بازی با اورتون که دو هفته دیگه داریم خیلی سخته و بقیه بازی ها زیاد بازی های خاصی نیستن و می تونیم همه رو ببریم
    روی کاغذ حساب کنیم بازی های چلسی از تاتنهام راحتره ولی در کل باید دقت کنیم دیگه الکی امتیاز از دست ندیم

12. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یکی از بدترین بازی های چلسی رو شاهد بودیم تیم کاملا بدون برنامه و سردرگم بود نرسیدن الونسو بد جور همه چی رو بهم ریخت تو ترکیب تیم ! این مصدومیت عملا کمبود مهره رو بهمون نشون داد و نیاز به تقویت رو متذکر شد به نوعی ! امیدوارم ابرامویچ و کونته این نکات رو ببینند و این تابستان تیم رو برای قهرمانی برای فصل بعد و حضور قوی تو اروپا ببندند عملا دو دو تا گوشمون راست و چپ مشکل داریم نبود یه هافبک خلاق هم قشنگ به چشم میخوره منظورم از اون دست بازیکن هایی که میتونه به تنه اون وسط جادو کنه و بازی رو با یکی دو تا پاس در بیاره !

نمیدونم چرا کم کم دارم از کساتا و نوع بازیش متنفر میشم واقعا چرک و کثیف بازی میکنه و از وقتی صحبت چین و ... شده قشنگ بازیش ری...... و به نظرم عمدا داره اینجوری باز یمکینه ! امیدوارم اولین فروشمون باشه تو تابستون با یه قیمت خوب ! به جاش یا زوج الکسیس و موراتا رو بگیریم یا الکسیس و لوکاکو ! به شخصه موارتا رو ترجیح میدم ولی لوکاکو هم عالیه خداییش !

ماتیچ هم رفتینه با فروشش به جاش باکایوکو بیاد عالیه از طرفی به خاطر مشکل مالی رم احتمال اومدن ناینگولان خیلی بالاست ! ولی من باکایوکو رو ترجیح میدم هم جوونه هم اینده دار !‌

با این شکست رقابت بد جور حساس شد تو صدر جدول کافیه یه لغزش دیگه داشته باشیم و عملا همه چی از دست بره ! این تاتنهامی که من میبینم رسما گفته میخواد همه رو زخمی کنه !

امیدوارم از این باخت یه کامبک قوی داشته باشیم و تا اخر با قدرت ادامه بدیم ! قهرمانی این فصل چلسی از نون شب برا تیم واجبتره ! قهرمانی چلسی با نقل و انتقالات تابستان رابطه بد جور مستقیمی داره و باید قهرمان بشیم !

از طرفی دوست نداشتم با باخت فرصت حضور منچستر رو در بیگ فور و گرفتن سهمیه بیشتر کنیم که متاسفانه با دست خودمون هدیه کردیم موقعیت رو !

در اخر اینکه کونته باید اخراج بشه

پ. ن : حتما به همین فکر باشید

14. 6 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بوی فاجعه میاد خدا رحم کنه.
    خداییش بازیای تاتنهام خیلی سختر از ماست ولی این تاتنهام به نظر مهار نشدنیه.
    امیدوارم اخر فصل سوژه نشیم

16. 3 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اقا نمیدونم دقت کردین یا نه به کونته کارد میزدی خونش در نمیومد ! عجیب قاطی کرده بود ! امیدوارم این فصل با قهرمانی ما و نرسیدن منچستر به لیگ قهرمانان همراه باشه

چون اقای عام در این صورت میلیون پوندی خرج خواهد کرد و مشوق لیگ قهرمانان رو هم داره در اون صورت ولی اگر نتونه بره لیگ قهرمانان بازیکن های بازرگ هم نمیرن سمتشون !

چیزی که چند فصل قبل برای خار داشت و نمیخواست خرج کنه و با یه عده مفت خور میخواست لیگ رو ادامه بده که ابرامویچ زد پس گردنش انداختش بیرون !‌

این باخت میتونه شوک خوبی به تیم باشه و کونته صد در صد بازیکن ها رو میزاره تحت فشار روحی و جسمی و مطمئن باشید بازی های بعدی بهتر کار میکنیم !‌

در ضمن امیدوارم برای بازی بعدی از کاستا استفاده نکنه ! مفت خور فقط دنبال درگیریه !‌ فکر میکردم درست شده ولی نشون داد ذات ادما تغییر نمیکنه !‌

18. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

جای دوستمون Demba Ba الان خالی هست

20. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •