تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 65 اولاول ... 4147484950515253545561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 648

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 16-2015

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گیگز: به پسرم گفتم که از مسی سریع تر بوده ام

اسطوره باشگاه منچستر یونایتد می گوید پسرش اعتقاد چندانی به کیفیت بالای او در زمان حضورش در این تیم ندارد.

به گزارش "ورزش سه"، رایان گیگز، اسطوره و مربی فعلی باشگاه منچستر یونایتد، در گفت و گویی جذاب می گوید که پسرش هیچ اعتقادی به او ندارد و بازیکنانی همچون نیمار، کریس رونالدو و لیونل مسی را بهتر از او می داند.

وینگر سابق منچستر یونایتد گفت:" چیزی که من را بسیاری اوقات ناامید می کند این است که پسرم هیچ گاه نتوانسته عملکرد واقعی من را درون زمین ببیند. من را فراموش کنید، بازیکنان مورد علاقه او به ترتیب نیمار، کریس رونالدو و لیونل مسی هستند. او طوری رفتار می کند که من انگار هیچ کاری در فوتبال انجام نداده ام. من مجبور شدم به او بگویم که در زمان بازی ام از لیونل مسی سریع تر بوده ام اما او می گوید که خیر این چنین نبوده است. گاهی اوقات بازی هایم را به او نشان می دهم و می گویم پدرت را درون زمین نگاه کن، اما او بالافاصله اتاق را ترک می کند."

رایان گیگز در زمان حضورش به عنوان بازیکن در یونایتد، 23 جام گوناگون با این تیم کسب کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

I tell my son I was quicker than Messi, admits former Manchester United star

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

تبریک هم بابت سال نو هم برد سیتی. یعنی استاد میدونه کدوم بازی ها رو فقط باید ببره!!
    مقایسه امتیازهای کسب شده رقبا (بجز لستر صدر نشین) مقابل 6 تیم بالای جدول در این فصل:
    یونایتد 18
    لیورپول 12
    اسپورز 10
    آرسنال 10
    چلسی 9
    سیتی 4
    یعنی بهترین عملکرد رو در مصاف با تیمهای بالا جدول داریم ولی بجای اینکه از امتیازهای بدست اومده تو این بازیها استفاده کنیم میایم با کلی تساوی و باخت به تیم های وسط و پایین جدول هدرشون میدیم.
    ادیت: شاید هم شدیم رابین هود پریمیرلیگ از ثروتمندا میگیریم به فقرا میدیم.
    Last edited by Captain_America; 21-03-2016 at 22:29.

4. 5 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

فعلا لستر و اسپورز با ۳۱ بازی بالای ۶۰ امتیاز دارند ولی فاصله تیمهای سوم تا ششم لیگ برتر همه با ۳۰ بازی بسیار کم هستش:
    ۳. آرسنال ۵۵ امتیاز
    ۴. سیتی ۵۱ امتیاز
    ۵. وستهام ۵۰ امتیاز
    ۶. یونایتد ۵۰ امتیاز
    ما بخاطر فقط یک گل تفاضل گل کمتر از وستهام هم امتیاز در رتبه ششم هستیم تیم هفتم جدول ساوتهمپتون هم ۳ امتیاز عقب هستش و هم یه بازی بیشتر انجام داده. الان برای رسیدن به لیگ قهرمانان رقبای ما آرسنال ، سیتی و وستهام هستند ، اگه قدر موقعیت هامون رو بدونیم و با توجه به اینکه اون ۳ تیم هم تو ۸ بازی باقی مانده شون قطعا امتیاز از دست میدن سهمیه سال بعد لیگ قهرمانان دور از دسترس نخواهد بود و گرفتن سهمیه هم کمک زیادی میکنه به جذب بازیکن های سطح بالا در تابستان هم اینکه بهترین حالتی هستش که ون گال میتونه یه فصل پر از آشفتگی رو حداقل با کسب سهمیه به پایان برسونه.
    Last edited by Captain_America; 28-03-2016 at 22:16.

6. 4 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

این روزا که کرایوف فقید رو دارن به عنوان پایه ریز فوتبال مدرن معرفی میکنن یه خاطره از بهترین میچسبه (No Offence) :
    جورج بست آمده بود تا کرایوف را تحقیر کند...
    قبل از دیدار تیم های ملی ایرلند شمالی و هلند جورنالیست بریتانیایی بیل الیوت از بست پرسید آیا فکر میکنی کرایوف از تو بهتر است؟
    بست در جوابش خندید و گفت:کرایوف بهترین بازیکن است؟درای شوخی میکنی؟...... من در اولین فرصتی که پیش بیاید به او لایی خواهم زد.
    در ادامه گزارشات الیوت آمده:پنج دقیقه پس از گذشت بازی جورج بست در سمت چپ صاحب توپ شد بجای اینکه به سمت دروازه حریف حرکت کند به طرف عقب برگشت و پس از دریبل زدن سه بازیکن هلندی به کرایوف رسید دوبار خودش را این ور و آن ور کرد و پس از آنکه دوبار پیاپی توپ را از بین پاهای کرایوف رد کرد مشتش را به نشانه ی پیروزی بلند کرد.فقط تعداد کمی از ما میدانیم که حرکت او واقعا چه معنایی میدهد.
    کرایوف بهترین بازیکن دنیاست؟فقط آدم های احمق در آن بعد از ظهر چنین تصوری داشتند.

Last edited by Captain_America; 31-03-2016 at 12:20.

8. 3 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

پیرو پست 503# بگم که تا نیم ساعت دیگه با اورتون بازی داریم و از طرفی از تمام رقبای مدعی سهمیه 1 بازی هم کمتر داریم. (همین بازی پیش رو) که اگه بتونیم 3 امتیاز رو بگیریم با 53 امتیاز میشم تیم پنجم جدول با تنها 1 امتیاز اختلاف نسبت به سیتی رده چهارمی که تو این حالت پیشی گرفتن از سیتی در ادامه لیگ و کسب سهمیه لیگ قهرمانان سال آینده دور از ذهن نخواهد بود.
    ادیت: بازی رو یک بر هیچ بردیم و اومدیم پنجم جدول با یک امتیاز کمتر نسبت به سیتی ولی تفاضل گل سیتی خیلی از ما بهتره 24 به 12
    Last edited by Captain_America; 03-04-2016 at 20:36.

10. 5 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

فصل داره تموم میشه و ما هنوز سر از کار استاد فن خال در نیاوردیم ! اگه از اون باخت های مسخره به تیم هایی مثل سوانسی ، کریستال پالاس، بورنموث، ساندرلند و وست بروم نصف امتیازش رو گرفته بودیم الان حداقل خیالمون از کسب سهمیه تا حد زیادی راحت بود ! همین الان هم اگه اون اتفاقات تکرار نشه و امتیازات چنین بازی های آسونی رو بتونیم کامل بگیریم حداقل می تونیم آخر فصل چهارم باشیم !

احتمالا با اومدن مورینیو خیلی از این بازیکنان جوان رو دیگه نمی بینیم !

12. 5 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

بازی رو ندیدم ولی همیشه این بازی منچستر و اورتن منو باد رونی میندازه که یادم میاد که از بچگی دوست داشت تو اورتن بازی کنه و به آرزوش رسید
    ولی وقتی رفت منچستر یادمه بازی (های) اول وقتی به اورتن گل زد گویی فینال جام جهانی به آرژانتین گل زده
    نه غمی نه ماتمی
    همین

14. 5 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

چه باخت بدی به تاتنهام دادیم در عرض 6دقیقه 3گل از تاتنهام در نیمه دوم خوردیم تا فاصلمون با من سیتی به 4امتیاز برسه و امیدامون برا کسب سهمیه cl سال بعد کمرنگ تر بشه

16. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

اسپورز ۳ - ۰ یونایتد
    با توجه به برد سیتی از سهمیه لیگ قهرمانان دور شدیم در صورتی که با پیروزی در این بازی فاصله با تیم های سوم و چهارم میتونست به حداقل ممکن یعنی ۱ و ۲ امتیاز برسه الان با تثبیت رتبه پنجم فقط میتونیم چشم به لیگ اروپا سال بعد داشته باشیم که اون هم عملا چیزی بجز فرسایش نخواهد داشت. تیم هیچ برنامه ای برای بازی نداره در واقع هیچ سیاست یا برنامه ریزی هدف مندی در سطح مدیریتی نداره آمار گل های زده در حد تیم های نیمه پایین جدوله. احتمالا سرنوشتی مثل لیورپول در سالهای آتی در انتظار تیم خواهد بود یه تیم متوسط به بالا با گذشته پر افتخار که هر از چند سالی هم مدعی کسب سهمیه اروپایی میشه یا اف ای کاپ و جام های میکی موسی میشه. بحث هم سر ون گال و مویس و فرگوسن نیست وقتی بازارنقل و انتقال چند فصل پیش حسابی گرم بود از بین نیمار و هازارد و گوتزه سهم منجستر زاها شد! فقط خرید دی ماریا و شواینی استثا بوده تو این چند فصل اخیر که اونها هم جواب نداد، الان کدوم بازیکن سطح یک فوتبال world xi حاضره بیاد منچستر؟ تقریبا هیچکس .
    Last edited by Captain_America; 10-04-2016 at 22:09.

18. 3 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

شرایط تیم اصلا چیز جدیدی نیست. همون بحثی که همیشه داشتیم؛ بردهای مقطعی، بازی های بدون برنامه و عدم وجود ثبات. با این روند قطعا نباید امید داشت تیم موفقیتی کسب کنه ! به همه اینا اینو اضافه کنید که ما سدی مثل دخیا رو تویه دروازه داریم که امروز 6 تا سیو داشت ! فن خال اخراج نشدنش رو تا حد زیادی مدیون دخیا هست.

نکته: تنها چیزی که باعث شده این فصل علیرغم تمامی دلایل بالا ما اینجای جدول باشیم یا همچنان به کسب سهمیه امید داشته باشیم افت و عدم ثبات تیم های مدعی هست.
    یکی از دلایلی هم که لستر داره قهرمان میشه، همین نکته هست؛ جدا از اینکه واقعا استحقاقش رو داره.

اگه مربی بعدی هم (که احتمالا مورینیو باشه) نتونه تیم رو از این شرایط خلاص کنه و باز هم اینطوری نتیجه بگیره تیم به برزخی میره که دیگه معلوم نیست کی بتونه ازش خارج بشه.

من الان دیگه ترجیح میدم گیگز سرمربی بعدی تیم نباشه. گیگز به نظر من باید یه رفت و برگشت داشته باشه، یعنی سرمربیگری رو تویه یه تیم دیگه تجربه کنه و بعد اگه موفق بود، به تیم برگرده. بعید می دونم دیگه حاضر باشه به عنوان دستیار تویه تیم بمونه. برای این موضوع دو دلیل دارم:

تجربه ناموفق نویل: نویل به عنوان سرمربی والنسیا بدجوری شکست خورد ! هرچند اصلا نمیشه گفت چون نویل اینطوری شد، گیگز هم همینطوری میشه، ولی فرض کنید گیگز سرمربی شد و با این شرایط رو به رو شد؛ اونوقت ضمن اینکه از تیم اخراج میشه، مجبور میشیم دوباره وسط فصل مربی عوض کنیم ! روز از نو روزی از نو !

تیم در شرایط خوبی نیست: جمع کردن چنین تیمی برای گیگز به نظرم خیلی سخت تر از یه مربی باتجربه هست و من به شخصه دوست دارم گیگز تیمی رو تحویل بگیره که حداقل شرایطی بسیار بهتر از تیم فصل کنونی داشته باشه.

در آخر با توجه به تجربه این دو فصل و مربیگری فن خال ، فقط میشه امیدوار بود که مربی بعدی موفق باشه وگرنه هیچ تضمین صد در صدی وجود نداره ! حالا این مربی چه گیگز باشه ، چه مورینیو ، چه پوچتینو ، چه سیمئونه و ...

20. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •