منظور من توهین به تیم خودشون بود که نتیجۀ دلخواه نگرفت
منظور من توهین به تیم خودشون بود که نتیجۀ دلخواه نگرفت
به هر حال این فصلم تموم شد کلا فصل عجیبی بود
پرسپولیس امسال هم از داوری ضربه خورد هم از دروازه بان و خط دفاع
به هر حال توان تیم در همین حد بود میشه گفت تیم بدون دروازه بان دوم شد.
با توجه به اینکه فصل بعد پرسپولیس تو اسیاست حتما باید تقویت بشه امروز دیدید خط دفاع خوب بهتر از حمله خوبه استقلال خوزستان با دفاع خوبی که داشت قهرمان شد
من به شخصه اصلا فکر نمیکردم ذوب اهن اینقدر راحت ببازه. ذوب یک تیم فنی و سرحالی بودبه فاصله چند دقیقه دو گل خورد و ریتم بازیها رو به هم ریخت. از ذوب اهن انتظار بیشتری میرفت ولی خیلی راحت باخت اونم با اختلاف.
ذوب تکلیف قهرمانو خیلی زود مشخص کرد معلوم بود که پرسپولیس با این فشاری که روش بود نمیتونست چهار پنج گل بزنه
اگه حد اقل ذوب یه گل میزد همه چیز تا اخرین لحضات حد اقل هیجانی میشد که نشد.
به هر حال هیجان بازی وجنگ قهرمانی خیلی زود خوابید
نکته بعد این تیم تقویت بشه با برانکو فصل بعد راحت قهرمان لیگ میشه درسته امروز روز خوبی نبود ولی هنوز حلاوت وشیرینی تحقیر تاریخی استقلال تو دربی زیر دندون پرسپولیسیا هست.
حرف اخر از برانکو خیلی تعریفو تمجید شدولی به نظرم برانکو سر نگرفتن سید جلال اشتباه کرد حتی قراردادم امضا شده بودولی برانکو زیر بار نرفت. سید با بنگر زوج خوبی میساختن برای عمق دفاع وشک نکنید خیلی از گلها رو پرسپولیس نمیخورد .
Last edited by ragbar12; 13-05-2016 at 20:10.
دقیقه 52 اگه پنالتی روی علیپور اعلام می شد جریان بازی کلا عوض میشد...
تیم [حذف شد] راه اهن با فروزان ترجیح دادن برن دسته 1 تا اینکه بخوان حمله کنن!!
دم تماشاگرا گرم که فرهنگ هواداری رو به خیلی تیما نشون دادن
متاسفم برای فردوسی پور که هر چی به مغزش میاد میگه, من نمیدونم چرا پرسپولیسی ها ازش حمایت میکنن واقعا؟!
دم برانکو و تیم دوست داشتنی ای که ساخت گرم...خیلی دوست داریم...به خاطر تفاضل گل قهرمان نشدیم...همین...
و چه بدبختن بعضی ها که تو دربی 4 تا 4 خوردن,تو لیگ زیرن باز خوشحالن))))) میگن یه تیم ابی بالاس خب یه تیم ابی هم پایینه اون که سقوط کرده ینی شما سقوط کردین با این منطق پس؟
)))))
مهم اینه که هوادارا از تیم و نوع بازی راضی بودن...نه مثه بعضی تیما با داور و... بازم زیر باشن)
مشکل این بود که دلخوش بودیم به یه تیم اصفهانی!! افسوس!!! تیتر دو روز پیش روزنامه سپاهان رو حتما بخونین...اذری که گف برای بازی شرافت مندانه میریم حدس زدم یه خبرایی هس! با تیم دوم ...! حالا اگه هرتیمی جلو پرسپولیس با تیم دوم بازی میکرد زمین و زمان رو همه به هم میدوختن!
سوشا-حاتمی-نورمحمدی ,تنها نخاله های تیم که همینا قهرمانی رو از ما گرفتن...امیدوارم دیگه اسمشونو تو پرسپولیس نشنوم!!!و اما...
پرسپولسی ام تا ابد /.
Last edited by pcforlife; 14-05-2016 at 14:34. دليل: دلیل ادیت: ادبیات نامناسب
تبریک بابت پیروزی و افسوس بابت قهرمانی که از دست رفت . من همون بازی بعد دربی هم گفتم که سرنوشت قهرمانی دست خودمون هست که متاسفانه در بازی مقابل نفت خراب کردیم .
به هر حال پرسپولیس در روند لیگ ارزش و کیفیت خودش رو نشون داد و از یک تیم پایین جدولی به یک تیم مدعی جدی قهرمانی تبدیل شد که در بازی آخر قهرمانی رو از دست داد. هیچ کدام از این موارد اتفاقی و از روی شانس نبوده و نیست .
درسته قهرمانی رو از دست دادیم و هیچ چیزی نمیتونه جای اونو پر کنه ولی این تیم نکات مثبت فراوانی داره که میتونه هواداران رو نسبت به آینده این تیم به شدت امیدوار کنه . فقط کافیه نقاط ضعف این تیم برطرف بشه تا بتونیم تیمی قدرتمند برای آسیا داشته باشیم و در فصل بعد مدعی نخست قهرمانی باشیم .
امیدوارم برانکو حفظ بشه و بازیکنان بی کیفیت و حشایه سازی مثل سوشا از تیم کنار گذاشته بشن . این تیم با این که قهرمان نشد ولی در حد یک قهرمان عمل کرد و این رو میشه از واکنش و حمایت همه پرسپولیسی ها دید و متوجه شد .
همه ما به کیفیت فنی و فوتبالی این تیم پی بردیم و برای همین بود که حتا در روزهای بد و زمانی هم که امتیاز میدادیم همچنان تشویق و حمایت میکردیم . در کل میشه گفت برانکو نگرشی جدید رو به پرسپولیس وارد کرد که این نگرش حتا تا روی سکوها هم پیشروی داشت و هواداران رو هم تحت تاثیر خودش قرار داد .
به امید موفقیت پرسپولیس در آینده .
پرسپولیس خوب بازی کرد....
تقریبا کل بازی، احساس تماشای بازی بایرن با اتلتیکو رو داشتم :(
یه بازی بسته که هیچ کاری نمیتونی بکنی...
یکی ملث مسلمان واقعا دستپاچه بود و خیلی پاساش بر میگشت و تبدیل به ضد حمله راهاهن میشد...
راه اهن هم بر خلاف انتظار، با وجود اینکه سیاهجامگان خیلی زود گل زد، اصلا کاری نکرد و ترجیه دادن برن پایین حالا به هر دلیلی....
نمیدونم تیم یحی چطوری بازی کرده، ولی دم اونم گرم یه پرسپولیسیه خوبه....
ما بازی با نفت قهرمانی رو از دست دادیم متاسفانه.... با اون همه گلی که خورده بودیم، با اون همه گلی که زده بودیم.... جدول گلهای زده و خورده رو که نگاه میکنی، انصافا ما خیلی بد بودیم توی خط دفاع و دروازه و دروازه بان نداشیتم....
امیدوارم برانکو حفظ بشه و تیم ترکیب کلیش بمونه و دروازه بان خوب( بیرانوند یا هرکی قراره بیاد!) جذب بشه و بتونیم فصل اینده قهرمان باشیم....
این بازی اخر، شخصیت یه پیروز رو هم نداشتیم چه برسه به قهرمان... شاید خودمون بد بودیم، شاید راهاهن خراب کرد بازیمون رو...
ذوب هم بدجوری باخت!
تبریک به استقلال خوزستان به خاطر قهرمانیشون و تبریک به پرسپولیس به خاطر دوم شدنش... و نیم فصل عالیی که از خودشون نشون دادن... تبریک بابت دربی عالی و بازیهای عالیی که نشون دادن ز خودشون...
تبریک به راه آهن بابت اینکه مردانه بازی کرد ، و درود بر شرف بازیکنانش ( مخصوصا فروزان ) که با وجدان بازی کردند .
بعضی ها انتظار دارند راه آهن چون سقوط کرده بازی را وا بده و لیگ را با کثیفی به اتمام برسونه ؟!
اینهمه شارژ روحی و دست به دامن ذوب آهن شدن جالبه !
تا دیروز پرسپولیس که با نفت بازی می کرد ، پرسپولیسی ها دنبال دروازه بان نفت بودند و باید وا می داد !
امروز از نظر سایت های تهرانی ( ورزش سه ) دروازه بان ذوب آهن گزینه ی اول برای فصل بعد پرسپولیس میشه !
یحیی گل محمدی ( که به خاطر آخر بازی ایران - ایرلند ) اون را به عنوان یک انسان با اخلاق می دونم ، امروز هر کاری تونست برای متوقف کردن اسقلال خوزستان کرد !
ندیده بودیم یحیی گل محمدی به خاطر خطای وسط زمین عصبانی و معترض بشه ، که امروز دیدیم !
دروازه بان ذوب آهن هم که علنا قرمز پوشید تا ارادت خودش را به اثبات برسونه !
این استقلال خوزستان بود که با بازی برتر ذوب آهن را اسیر خودش کرد ، تا چند سال دیگه جام نگرفتنون را به پای بقیه می گذارید ؟
مادامی که با بهانه گرفتن دنبال لوث کردن قهرمانی دیگران هستید ، به جایی نمی رسید .
امروز که کل صدا و سیما و مجریان محترمش ( از فردوسی پور که انتظار وا دادن راه آهن را داره ) و مجری شبکه ی ورزش که بین دو نیمه میگه : تا کی راه آهن میخواد دفاعی بازی کنه !!! برای اثبات بی طرفی خودشون سنگ تمام گذاشتند !
خدا جای حق بود و حق رسید به تیمی که یک سوم تیم های پایتخت هزینه کرده و اینهمه پشتوانه و یار دوزادهم و سیزدهم نداشته ، و البته دلیل ناراحتی آقایان مسئول این هست که چشم دیدن قهرمانی یک تیم کم بضاعت را ندارند .
جناب فردوسی پور میگه :
صد هزار نفر با چشمان گریان رفتند ، خب بله درست ! اگر استقلال خوزستان پیروز نمی شد چی ؟
مردم خوزستان با چشمان پر از خنده ورزشگاه را ترک می کردند ؟ آیا اونها انسان نیستند ؟ احساس ندارند ؟
جناب خلیلی می فرمایند :
تیم استقلال خوزستان باید به فکر فصل بعد باشه !
یعنی میفرمایند اسنقلال خوزستان سال دیگر فانوس به دست خواهد بود و چرا قهرمانی را از ما گرفته !
یکی نیست به این آقای احساسی بگه شما اگر دکتر هستی یک نسخه برای تیم خودت بنویس که نزدیک یک دهه هست تیم محبوبت قهرمان لیگ برتر نشده ! لازم نیست برای دیگران نسخه بپیچی !
همیشه دقیقه ی 97 نیست ، همیشه مظفری زاده نیست ، همیشه سرباز احمدی نیست که به خاطر ترقه ی یک تماشاگر دو ماه سپاهان را بفرستند در بیابان های یزد میزبانی کنه ، و همیشه شانس یار نیست که توپ اتفاقی بره داخل گل !
و البته چهره ی آقای سپهر حیدری دیدنی هست ، آقایی که برای شکست دیگران در برنامه ی زنده پوسخند میزنه !
این آقا یه گل شانسی زد دیگه خودش را اسطوره ی پرسپولیسی ها میدونه !
خدا را شکر میکنم که امروز پای ارواح به وسط نیامد ، چه بسا که قرار بود روح مرحوم را هم در قهرمانی دخیل بدانند !
تا دیروز باند اصفهانی فلان می کرد ! امروز چی ؟ امروز باند خوزستانی جام را گرفت ؟!
فقط نفهمیدم این باند اصفهانی چرا سپاهان را یازدهم کردند !
امروز فهمیدم لیگ ایران پاک هست ، و باید بگم درود بر شرف راه آهن که پاک بازی کرد .
همون قدر پاک بازی کرد که تراکتور سازی برابر استقلال پاک بازی کرد .
امروز روز مردمی بود که به جای آب ، گل و لای میخورند و به جای هوا ، گرد و خاک تنفس می کنند .
امروز روز مردمی بود که واژه ی خواستن را صرف کردند ، روز مردم خوزستان
اول اینکه لباس تمرینی ذوب اهن کلا قرمزه!!!! تو باشگاه های اسیا هم همینن!!!
دوم اینکه فقط یک کلمه بگو اگه ذوب اهن تو هفته پایانی به جای شما با ما بازی داشت و با تیم دومش میومد تو زمین شماها چی میگفتین؟!!!!! فوتبال تمیزه چون تیم مقابل من میبازه!! اینم منطق جالبیه...
جالبه شما اصلا نمیدونی راه اهن اصلا قبل این بازی سقوط نکرده بود و با پیروزی می تونست در لیگ بمونه!!! تعجب همه از این بود که چرا تیمی که اینقد محتاج 3 امتیازه 11 نفره دفا میکنه و دروازبانش وقت طلف میکنه!!!
حالا مشکلت با پرسپولیس چیه؟ قهرمان شدین مبارکتون باشه اینجا که چاله میدون (ورزشگاه تختی اهواز و سنگ پرانی) نیس!
موفق باشی.
Last edited by teraktor2003; 13-05-2016 at 21:54.
عزیزم ، داداش خوب من ! رشید مظاهری امروز قرمز پوشیده بود ( داخل زمین ) ، لباس تمرین را نگفتم .
فوتبال امروز پاک تر از شیر مادر بود ، چون راه آهن بی خیال بازی نکرد .
شما دیدید که وقتی راه آهن گل اول را خورد دفاع را ول کرد و سریع دومی را خورد ، یک تیم وقتی نیاز به گل داره باید بدون تفکر حمله کنه ؟ زور راه آهن نمی رسید که بتونه پرسپولیس را تحت فشار قرار بده .
دقیقا تیم شما ، اگر بازی با نفت بدون منطق حمله نمی کرد و به مساوی قانع بود ، امروز قهرمان بودید .
تیم نفت هم دفاع کرد و روی ضد حمله گل زد و پیروز شد ! همین تاکتیک راه آهن بود !
شما انتظار داشتی جلوی 100 هزار نفر تماشاگر حجومی بازی کنند ؟
همون ایرلندی که ما یک صفر بردیم ، تمام بازیکنانش لیگ برتر انگلیس بازی میکردند اما جلوی تیم ملی ما در آزادی فقط دفاع کردند ! این راه آهن بود ، و هر تیم دیگری بود جلوی اینهمه تماشاگر دفاعی بازی میکرد .
من مشکلی با پرسپولیس ندارم ، شما هم مثل من و مردم خوزستان انسان هستید و از ناراحتی دیگران خوشحال نیستم.
خوشحال بودن حق من و شما و خوزستانی ها و سیستانی ها و کردها و ترک ها و لرها هست .
من از رویه ی صدا و سیما بسیار گله مند هستم ، ولی خوشحالم که امروز آقایان با سو استفاده از احساسات مردم ، نردبان برای موفقیت های خودشون نساختند ، وگرنه شما همون قدر محترمی که خوزستانی ها هستند .
من میگم قهرمانی دیگران را با بهانه گرفتن لوث نکنید ، شما هم زنده باشید دوست خوبم
برادر اولش هم گفتم من قهرمانی رو به شما تبریک میگم...یه فوتباله تموم میشه و میره...کلا فوتبال واسه من که اینجوریه خوشحالی و غمش 2 ساعته...مهم اینه که احترام ها حفظ بشه...البته کل کل بد نیس
ولی قبول کن اگه همین ذوب اهن با تیم دومش میومد جلوی ما شما هم شاکی بودی...تیمی که 3 تا مهره اصلی خودشو نداره و 3-4 تا مهره دیگه شم می ذاره رو نیکمت در این بازی حساس...شما بودی ناراحت نبودی؟ منطقی نیگا کنی می شدی...
به هر حال من قبلا هم گفتم چه امروز اس خوزستان قهرمان می شد و چه نمی شد چیزی از ارزش های 4 تا جوون بی ادعای شما کم نمیکرد...حالا هم که قهرمان شدین و نوش جانتان...بعد بازی هم تو استادیوم پرسپولیسی ها صد هزار نفری پرسپولیس رو تشویق کردن,اینجا هم همینه...چون منطقی بخوای نگا کنی زیباترین بازی ها رو پرسپولیس میکرد...
+ حکایت بعضی ها که هنوزم نمی دونن با خودشون چند چند هستن و اسم تیمشون چیه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)