تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 262 اولاول ... 4147484950515253545561101151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 2619

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2015

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اینم از این . بازی آماده توزیع هستش البته اینا آزار دارن نمیدن بیرون .

تا انتشار بازی 12 روز دیگر .
    صبور باشید...

2. 8 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آخ چه حالی می ده بازی این هفته زودتر پخش تو اینترنت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

یه مساله ای که امسال به شدت رو اعصابه اینه که می گن نسخه PC در حد نسخه کنسولهای نسل فعلی نیست. این راه احمقانه رو قبلا" EA با فیفا رفته و بعد پشیمون شده نمی دونم چرا کونامی می خواد همین راه رو دوباره بره. نسخه دموی PC رو هم که بیرون نداده و دلیل احمقانه ای هم برای این کار آوردن; چون بازی رو دستکاری می کنن و تیم و...بهش اضافه می کنن!! خب یه دفعه نسخه اصلی رو هم نده چون قطعا" اونم کرک میشه! ای کاش حداقل به اون دسته از کاربران PC که نسخه اصلی خریداری می کنن احترام میزاشت. این کار مسخره قطعا" روی فروش نسخه PC تاثیر منفی خواهد گذاشت و البته کمکی چندانی هم به فروش نسخه کنسولی نخواهد کرد...
    Last edited by Red EXotic; 01-11-2014 at 11:11.

5. این کاربر از Red EXotic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

یه مساله ای که امسال به شدت رو اعصابه اینه که می گن نسخه PC در حد نسخه کنسولهای نسل فعلی نیست. این راه احمقانه رو قبلا" EA با فیفا رفته و بعد پشیمون شده نمی دونم چرا کونامی می خواد همین راه رو دوباره بره. نسخه دموی PC رو هم که بیرون نداده و دلیل احمقانه ای هم برای این کار آوردن; چون بازی رو دستکاری می کنن و تیم و...بهش اضافه می کنن!! خب یه دفعه نسخه اصلی رو هم نده چون قطعا" اونم کرک میشه! ای کاش حداقل به اون دسته از کاربران PC که نسخه اصلی خریداری می کنن احترام میزاشت. این کار مسخره قطعا" روی فروش نسخه PC تاثیر منفی خواهد گذاشت و البته کمکی چندانی هم به فروش نسخه کنسولی نخواهد کرد...
    البته اصلا راهی که EA رفت رو KONAMI نرفته . من یادمه نسخه های چند سال پیش FIFA رو که نسخه PC اون به طور کلی با نسخه کنسولی اون متفاوت بود . تقاوتش هم در تمامی قسمتهای بازی بود و اصلا بازی نسخه PC اون و کنسولی هیچ وجه شباهتی نداشت .

خب KONAMI اعلام کرده که نسخه های PC و کنسول بازی تقاوتهاش فقط در چند مورد هستش ( کیفیت چمن . تماشاگرها . نور پردازی ) نه اینکه بطور کلی متفاوت باشه .
    موتور ساخت هر دو نسخه یکی هستش . گیم پلی هر دو نسخه دقیقا یکی هستش . گرافیک بازی از نسخه 14 بیشتر نباشه کمتر نیست .

من نمی دونم شما ویدیوهایی که من براتون گذاشتم از نسخه PC رو اصلا دیدید یا نه !؟

این ویدیو رو با کیفیت 1080 P ببینید .

شخصا یرای من که کنسول ندارم و با PC بازی میکنم این گرافیگ راضی کننده هستش .

7. 5 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

البته اصلا راهی که EA رفت رو KONAMI نرفته . من یادمه نسخه های چند سال پیش FIFA رو که نسخه PC اون به طور کلی با نسخه کنسولی اون متفاوت بود . تقاوتش هم در تمامی قسمتهای بازی بود و اصلا بازی نسخه PC اون و کنسولی هیچ وجه شباهتی نداشت . خب KONAMI اعلام کرده که نسخه های PC و کنسول بازی تقاوتهاش فقط در چند مورد هستش ( کیفیت چمن . تماشاگرها . نور پردازی ) نه اینکه بطور کلی متفاوت باشه . موتور ساخت هر دو نسخه یکی هستش . گیم پلی هر دو نسخه دقیقا یکی هستش . گرافیک بازی از نسخه 14 بیشتر نباشه کمتر نیست . من نمی دونم شما ویدیوهایی که من براتون گذاشتم از نسخه PC رو اصلا دیدید یا نه !؟ این ویدیو رو با کیفیت 1080 P ببینید . شخصا یرای من که کنسول ندارم و با PC بازی میکنم این گرافیگ راضی کننده هستش .
    خب آخه چرا باید تفاوت داشته باشه؟ حداقل یه دلیل منطقی برای این کارش میآورد. EA می گفت که بازی سیستم بالایی میخواد و هر کسی نمی تونه اجراش کنه و...ولی کونامی چرا بازی درآورده؟ میگم این کارش فقط و فقط دهن کجی به کاربران PC هست و لاغیر! آره ویدیوهایی که شما زحمت کشیدی و گذاشتی دیدم و به نظرم با اون چیزیکه روی PS4 هست تفاوت داره و یه جورایی ضد حاله!

9. این کاربر از Red EXotic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

dik

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

پس خاک بر سر کونامی با این سیاستش . آخه یکی نیست بگه pc میتونه بازی رو اجرا کنه که کنسول های این نثل و نثل بعد هم مشکل پیدا می کنن تو اجراش باید تحریم کنیمش تا بفهمه دنیا دست کیه .نسخه pc رو هیچکس اورجینال نخره و همه کپی بازی کنن . البته تو ایران که همه کپی میزنن !

11. این کاربر از zadis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

خب آخه چرا باید تفاوت داشته باشه؟ حداقل یه دلیل منطقی برای این کارش میآورد. EA می گفت که بازی سیستم بالایی میخواد و هر کسی نمی تونه اجراش کنه و...ولی کونامی چرا بازی درآورده؟ میگم این کارش فقط و فقط دهن کجی به کاربران PC هست و لاغیر! آره ویدیوهایی که شما زحمت کشیدی و گذاشتی دیدم و به نظرم با اون چیزیکه روی PS4 هست تفاوت داره و یه جورایی ضد حاله!
    داستان FIFA که چندسال پیش نسخه PC اون با کنسول اون 180 درجه فرق داشت با داستان الان PES کاملا فرق داره . اون بازی در دو نسخه با موتور متفاوت بود که از هیچ جهات هیچ شباهتی با هم نداشتن اما PES بر روی PC و کنسول اصلا تفاوت فاحشی نداره و موتور ساخت بازی در هر دو یکی هستش .
    والا تفاوتهای نسخه PC با نسخه کنسولی اونقدرها هم نیست که شما میگین ضد حاله . شخصا راضیم

13. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه محرمانه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    كوچه پشتي نيوكمپ

پيش فرض

حالا شماهایی که اینقدر مشتاق بازی هستید بازی اومد چند روز بازی کردید نرید به امان خدا ، بیاین بازی رو نقد کنید ببینیم چی به چیه!

15. 2 کاربر از محرمانه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

حالا شماهایی که اینقدر مشتاق بازی هستید بازی اومد چند روز بازی کردید نرید به امان خدا ، بیاین بازی رو نقد کنید ببینیم چی به چیه!
    اون که حتما . من که پاتوقم همین جاست .

از بقیه دوستان انتظار داریم با فعالیتشون تاپیک بازی رو گرم کنند .

17. این کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

انتظار و انتظار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •