تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 70 اولاول ... 4147484950515253545561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 699

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | فصل 94-1393

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض بهنام برزای به استقلال پیوست

بهنام برازي وينگر سابق تيم فوتبال راه‌آهن که مدت ها صحبت از حضور وي در باشگاه پرسپوليس بود، در چرخشي عجيب به استقلال پيوست.

به گزارش "ورزش سه" این بازیکن دقایقی پیش به خبرنگار ما گفت: کارم با استقلال تمام شده و در ادامه این فصل همراه با بازیکنان این تیم تمرین خواهم کرد.

Last edited by XENON24; 07-02-2015 at 12:52.

2. 5 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

بهنام برازي وينگر سابق تيم فوتبال راه‌آهن که مدت ها صحبت از حضور وي در باشگاه پرسپوليس بود، در چرخشي عجيب به استقلال پيوست.

به گزارش "ورزش سه" این بازیکن دقایقی پیش به خبرنگار ما گفت: کارم با استقلال تمام شده و در ادامه این فصل همراه با بازیکنان این تیم تمرین خواهم کرد.

آقا مگه نمیدونستید؟این بابا از بچگیش استقلالی بوده!!

4. 6 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

آقا مگه نمیدونستید؟این بابا از بچگیش استقلالی بوده!!
    برزای: از بچگی استقلالی بودم

بهنام برزاي بازيکن جديد تيم استقلال امروز به عنوان کاپيتان تيم اميد در نشست مطبوعاتي حاضر شد.

به گزارش "ورزش سه"، برزای درباره قراردادش با استقلال گفت: من از بچگی استقلالی بودم. دو سال پیش می‌خواستم بیایم استقلال اما علی دایی من را به راه‌آهن برد. پرسپولیسی ها هم با مدیربرنامه هایم صحبت کرده بودند ولی چون من استقلالی بودم به این تیم پیوستم و از حضور در جمع بازیکنان این تیم خیلی راضی هستم.

برزای درباره شرایط تیم امید گفت: سری قبل تیم خوبی داشتیم اما نتایج خوبی نگرفتیم با این حال با حضور یک کادر مجرب که شناخت کافی را از تیم و بازیکنان دارد، شرایط خیلی تغییر کرده و من به سهم خودم خیلی به موفقیت تیم امید امیدوار هستم.

نگفتم!!!!

6. 3 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SoroushRanger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خیابانی:"اگه پیکان ببازه میره میچسبه به پایین جدولی های فانوس به دست!!!"فانوس به دستت تو حلقم استاد
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    نیمه اول بدک نبود.یه چیزی که خیلی مشخصه اینه که پرسینگ مون خیلی خوب شده،به محض اینکه توپ به دست بازیکنای پیکان میرسید دو سه نفر رو پاش بودن به همین دلیل توپ رو سریع میگرفتیم.شوت امید هم رو اون کاشته فوق العاده بود!یعنی یه جورایی پیرلویی زد(ضربه با بیرون پا و تغییر جهت ناگهانی توپ به جهت مخالف و هنگ دروازه بان)ای کاش گل میشد.
    بهر حال امیدوارم نیمه دومی یکم حجومی تر بشیم.درضمن با اومدن خرسندنیا هم یکم مالکیت و چرخش توپمون بهتر شد.در کل نیمه خوبی بود.
    به امید گل و یک برد 3 امتیازی شیرین

8. 8 کاربر از SoroushRanger بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

تبریک میگم در روزی که زیاد آماده نبودیم و فشردگی بازیها روی استقلال بدجور سنگینی میکنه تونستیم بازی را ببریم

این سجاد شهباززاده واقعا خوبه و خیلی خوشحالم که این بازیکنو امثال تونستیم اضافه کنیم

تیم امیرخان هم داره کم کم به اون تیم که تا آخرین دقیقه تلاش میکرد تبدیل میشه و تغییرات تاکتیکی زیادی که در این بازی انجام شد نشان از بازی خوانی خوب ژنرال داره

حضور وحید هم بعد از چند سال باعث خوشحالی هواداران شد امیدوارم بتونه به روزهای خوبش برگرده

10. 9 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

جدای از همه اینا خیلی اتفاقات زشت افتاد نمونش دست ندادن رحمتی و طالبلو در ابتدای بازیواقعا برای رحمتی متاسفم

فقط یه سوال رحمتی سر چی داشت داد و بیداد می کرد سر نیمکت تیم؟؟؟

12. 6 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو این فوتبال همه از دست هم شاکین ، همه با هم قهرن !! حال آدم بهم میخوره . همش هم بخاطر خاله زنک بازی های بعضی برنامه هاست .

14. 8 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

استقلال یه جوری میبره که فکر کنم از این به بعد فقط از دقیقه 90 به بعد بازیشو ببینیم : )))
    تبریک

16. 5 کاربر از constant_boy23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض

تبریک به همه عزیزان. خیلی شاد شدیم.
    از نظر فنی به نظرم اصلا خوب نبودیم . با اینکه پیکان کلا دفاع بود و مالکیت توپ با ما بود اما ما نتونستیم موقعیتهای زیادی روی دروازشون داشته باشیم.
    تا پشت محوطه جریمه پیکان توپ رو میبردیم اما کرار نبود که توپی به مهاجمها برسونه.
    شهباززاده نشون داد که واقعا مهاجم باهوشیه .

از حرفهای رحمتی و جمشیدیان در انتهای بازی خیلی ناراحت شدم.
    رحمتی گفته : تا آخر عمرم سمت نیمکت استقلال نمی رم.
    مرد حسابی مگه قلعه نوعی چه نامردی در حقت کرده ؟ چندین سال مربی ات بوده و در کنارش در سپاهان و استقلال بازی کردی و میلیاردی پول گرفتی و شدی فیکس تیم ملی ، حالا اینجوری تشکر میکنی؟؟
    و صحنه دست ندادنش با طالبلو واقعا زشت بود . عنایتی و طالبلو هم از استقلال جدا شده بودن اما هیچ وقت مصاحبه ای بر علیه استقلال و قلعه نوعی نکردن .
    جمشیدیان هم گفته : لازم نبود به سمت قلعه نوعی برم و ازش رخصت بگیرم!
    واقعا معرفت و مرام اینا کجاست . چون از استقلال کنار گذاشته شدن حالا اینجوری حرف میزنن!!!
    و البته مصاحبه اکبرپور زمانی که به پیکان رفت و انتقادات تندی به قلعه نوعی داشت بعد از اینکه سالها قلعه نوعی در تیم های مختلف اکبرپور رو با خودش می برد !!!!
    Last edited by federrer; 08-02-2015 at 21:57.

18. 9 کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

چقدر استقلال داره اروپایی بازی میکنه و گل میزنه ...

واقعا یه تیم کامل شدیم حس میکنم دیگه هیچی کم نداریم . امروز پیکان 95 دقیقه فقط دفاع 100 لایه کرد !! دیگه واقعا بیشتر از این نمیشد به دروازش نزدیک شد !! بعد کلا 1 حمله کردن همونم رفت تو گل !! که البته سالم بود . داوری ولی کلا ضعیف بود . یه پنالتی باید برامون میگرفتن یه تک به تک آرش هم اصلا آفساید نبود آفساید اعلام کردن گل سالم پیکانم که مردود شد !

گزارش روز: قلعه‌تایم به روایت آبی ها

استقلالي ها دومين بازي بعد از تعطيلات خود را هم با گل لحظات پاياني به سود خود تمام کردند.

به گزارش "ورزش سه"، این موضوعی است که هفته گذشته آنالیزورهای برنامه نود به آن پرداختند و با مقایسه آن با گل های لحظات آخر منچستریونایتد در زمان فرگوسن نتیجه گرفتند که استقلال توان پیروزی در دقایق پایانی را دارد، بار دیگر درباره استقلال مصداق پیدا کرد.

استقلالی ها هرگاه طی 11 سال اخیر امیر قلعه‌نویی را به عنوان سرمربی داشته اند، همواره از پیگیری بازی تا دقایق واپیسن دیدار نفع برده اند. این اتفاق امسال به طور ویژه برای آبی ها تکرار شده و آنها 5 مسابقه را با گل های دقایق پایانی برده اند. بازی هایی که استقلال آنها را در لحظات پایانی و در زمان قلعه‌تایم(!) برده است در پی می‌ آید. حتما می‌ دانید که اصل موضوع مربوط به آلکس فرگوسن است که در لحظات پایانی بازی های منچستریونایتد با دست به ساعتش اشاره می‌ کرد که این به معنای شروع موج جدیدی از حملات یونایتدی ها بود. آنها بازی های بسیاری را در زمان فرگوسن با گل های لحظات پایانی به سود خود تمام کرده اند.

* استقلال 1 ـ استقلال‌خوزستان صفر
    گل: سجاد شهباززاده (2+90)

* استقلال 3 ـ سایپا 2
    گل: امید ابراهیمی (2+90)

* استقلال 2 ـ تراکتورسازی 2
    گل: امیرحسین صادقی (2+90)

* استقلال 2 ـ سپاهان 1
    گل: امید ابراهیمی (4+90)

* استقلال 1 ـ پیکان صفر
    گل: شهباززاده (3+90)

20. 7 کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •