تا زمانی که قرعه کشی ها به این شکل باشه همین آشه و همین کاسه
هر کسی هم که دعوت کنن فقط اعداد 7 و 12 و 14 و... انتخاب میشه
کلا احتمال اینکه عدد 100 به بالا انتخاب بشه یک به میلیون هست
تا زمانی که قرعه کشی ها به این شکل باشه همین آشه و همین کاسه
هر کسی هم که دعوت کنن فقط اعداد 7 و 12 و 14 و... انتخاب میشه
کلا احتمال اینکه عدد 100 به بالا انتخاب بشه یک به میلیون هست
کسایی که میان همینجوری یه چیز میگن واسه اینکه رد بشه
همین
یه شماره با رقم های مختلف نمیگن که جذاب بشه
اکثرا این اعداد رو گفنن و یه جورایی لوس شده !!!
عدد آخر
عدد اول
عدد 90
و یکسری از همین اعداد
طرف اومده میگه به نیابت از ائمه و معصومین عدد 12 !!
اینکه یه نفر با 1 بار شرکت کردن هم برنده میشه (( 2 نفر دقیقا همین شکلی بودن ))
شاید از بهشون گفتن شرکت کنید و بعد برنده میشید (( به هر حال یه ماشین 50 میلیونی کم نیست ))
نکته جالبش اینجا بود 2 نفری که باهاشون تماس گرفتن هیچ استرسی نداشتن و راحت و ریلکس صحبت میکردن و با خنده (( امیدوارم این خنده ها به ریش بیننده نباشه که چطور راحت کنارشون زدن و یکی دیگه برنده شد ))
به من بگن یه ماشین 50 تومانی برنده شدی از استرس لرز میفته تو صدام و فکر کنم تا یه 5 دقیقه ای باید از طرف تشکر کنم !!
از 3 نفری که برنده شدن فقط همونی که به برنامه اومده بود حقش بود
واقعا واسه این کار وقت گذاشت و مزد زحماتش رو گرفت !!!!
اون 2 نفر هم امیدوارم از رو قرعه برنده شده باشن و نه از پیش !!!
شاید تبلیغ مسیحیت میشده
شبکه اچ دی که همه رو نشون داد و حتی آهنگ بانو لوپز و پیت بول هم از این کانال شنیدیم و همراه با تصاویر لذت بردیم![]()
برنده بابا پسر خاله خودشونه .کسی چی میدونه !!!!
این جام تموم شد و این همه پیامک که به سمت اینا روونه شد . چه سودی که اینا نبردن .
ولی واقعا جای تاسف داره که کشورمون داره واقعا به کجا میره . هر روز دم از مقابله با تورم میزنن ولی از اخر خودشون کاری میکنن که هی تورم بیشتر بشه .
هر روز حداقل 10 تا پیامک شرکت در قرعه کشی شخصا به گوشیم میاد . پیام های بازرگانی تلویزیون هم که از این تعداد بیشتره . خود برنامه های رسانه ها هم اکثرا قرعه کشی دارن . بانکها هم که جوایز میلیونی همینطور میریزن . چه بسا حالا تمام این قرعه کشی ها دروغ باشه . دیگه بدتر .
حسابش رو که بکنی میبینی شاید از میلیاردها هم رد بشه این سودهایی که از این طریق میخورن . ما داریم پولی به اینا میدیم که در ازاش خدمتی بهمون داده نمیشه . یعنی در واقع پولمون رو کم کم داریم میریزیم توی جیب اینها . ولی اونها هیچ کاری در قبالش انجام نمیدن .
به نظرتون این قضیه خودش همینطور باعث تورم تو کشور نمیشه ؟ چطوری اینا حالا میخوان جلوی تورم رو بگیرن .
باز تو خارج از کشور بهتره اوضاع . حداقل همه چی پیامکی نیست و شاید واسه یه نظر سنجی معمولی لازم نباشه هزینه ای بکنی و عوامل قرعه کشی هم اینقدر به مخاطب برای ارسال یک پیامک اینقدر اصرار نمیکنن . حالا این قضیه برنامه 2014 باز بهتره . اما بعضی از نظرسنجی ها و قرعه کشی ها واقعا با عقل جور در نمیاد . مثل همون قضیه پیامک 1..2..3..4..6..7..8..9..10
دقیقا موافقم ..
والا دادشی منم اول اومدم اینو گفتم تو صفحات اول ... چند تا یوزر به من گفتن تو نفرست پولشو نگه دار برای مبادا ....(اینا از اون دست ادم هایی هستند که نوفهمند و دوست دارن در نادانی بمانند)
بحث منم این نیتس که نفرستید . کسانی اصلا برای عشق خودشو نمیفرستن اصلا به دنبال جایزه هم نیستند .فرستادن یا نفرستادن شما فرقی به حال من نمیکنه و به من ربطی نداره اماااااااااا ........ بدونید بحث اینه که چه پول هنگفتی گیر مخابرات میاد . که هیچ ... بلکه شماره های شما رو هم به عنوان بانک اطلاعاتی شماره ها به شرکت های تبلیغاتی میفروشن .
64 تا بازی ...هر بازی 2 تا 3 میلیون پیامک .. قراردادی با مخابرات بستن که خدایی پول گیرشو نمیاد بدون هیچ زحمتی ... حدود 10 میلیارد ....
این ها یک ذره هم نظر شما براشون مهم نیست فقط پول و پول مهمه .
اینم نمونه بارزش ....
![]()
Last edited by sansa; 15-07-2014 at 11:40.
اخه اصلا این کار اشبتاهه و باید سریع جلوی این قضیه رو که مثل طاعون داره رشد میکنه بگیرن . زمانی این قرعه کشی ها منطقی میشه که یه شرکت در استانه کار بیاد از مشتری هزینه اضافه نگیره و همون سود اندکی که میکنه رو به عنوان جایزه و تشویق به قرعه کشی بزاره . حتی اگر هم ضرر کنه .
بعد از یه مدت که مشتری جذب کرد و سودش بیشتر شد ضرری که نمیکنه هیچ سود هم میکنه و این رویه رو نگه میداره و همینطور سعی میکنه کیفیت محصولش رو بالا ببره . کاری که شرکتهای خارجی میکنن .
اما شما فکر کن این شرکتهای ایرانی در ازای پولی که به جیب میزنن هیچ خدمتی انجام نمیدن . کم کم کشور پر میشه از این دست پول مفت خور ها که بدون کار کلی پول به دست میارن و کم کم همین عدم تولید یا خدمات باعث بیکاری و تورم میشه .
حالا اینا فرقشون با اون اولی چیه . از مشتری به بهانه تورم هزینه اضافی میگیرن . اون هزینه رو اکثرش رو میکنن تو جیبشون و درصد کمیش رو هم مثلا یه قرعه کشی میزارن . اکثر ملت ما هم که طی این سالها این همه بدبختی کشیدن و زیر فشارهای مالی هستن خوب میگن شانسمون رو تو قرعه کشی امتحان کنیم .
چه سودی که باز اون شرکت نمیکنه . باز این سود رو اکثرش رو میزاره تو جیبش و به جای اینکه کیفیت خدمات یا محصولش رو بهتر کنه میاد اون جایزه قرعه کشی رو مثلا بیشتر میکنه و باز ملت هی بیشتر وسوسه میشن و دوباره این چرخه ادامه داره .
اینا میان میگن یه عده مثل فراماسونها و ایلومیناتی ها و ... دارن مغز شما رو کنترل میکنن . به خدا خودشون از همه بدترن و دارن ملت رو روز به روز بدبخت تر میکنن . بدبختی ای که چون تدریجی هستش خودمون نمیتونیم ببینیم .
برای منی که توی کل جام حدودا 70 بار شرکت کردم اگر هر پیامک 160 ریال هم کم بشه در نهایت چیز قابل توجهی نیست
ولی اگه همه این ها جمع بشه، مسلما در نهایت پول هنگفتی گیر مخابرات و اپراتور های ... میاد...
.
من حدودا 70 بار پیامک ارسال کردم که میشه 70*160=11120 ریال ( که میشه 1120 تومان )... این برای من پولی نیست که بخواد منو یا کسه دیگه ای رو پولدار یا فقیر کنه
ولی اگه اون 16 میلیون پیامک رو ضرب در 160 ریال کنیم میبینیم که هزینه زیادی گیر مخابرات و اپراتور های مختلف شده ولی
.
ولی اینم فراموش نکن که با اومدن اینترنت و نرم افزار های لاین، وایبر و ... چه ضرر هنگفتی داره می کنه.
.
.
.
.
.
برای منی که شرکت می کنم، پول یا جایزه تهش مهم نیست.
به شخصه برای من، اون پول یا ماشین تهش اصلا محرک نبوده، من خواستم خودم رو یه محکی بزنم یا یه سری دلایل دیگه.
آرزومه یک روزی این مخابرات ورشکسته بشه بوسیله همین نرم افزار های چت و گفتگو .
خیلی پول میچاپن . قیمت و کیفیت ADSL مخابرات رو ببینید یا وضعیت GPRS مخابرات و همراه اول .قیمت خدایی ولی کیفیت ... .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)