ولی گوشی ما که 12 آیکونی هست. 4 * 3
ولی گوشی ما که 12 آیکونی هست. 4 * 3
یه توضیح راجع به فلش و فلکس :
فلش کردن یعنی پاک کردن و نصب دوباره فریمور گوشی ( یا هر دستگاه دیگه ای مثل ----- و...)
فلکس کردن : flex در لغت به معنی انعطافه... یعنی اعمال تغییرات روی گوشی ( تغییرات اساسی ) مثل همین کارهایی که ما روی seem انجام می دیم.
یه نکته دیگه که لازمه بگم متاسفانه قبلا تو تاپیک somayeh دیده بودم که یه نکته ای رو اشتباه جواب داده بودن.
یه دوستی پرسیده بود فایل مانسترپک 120 مگابایته چجوری تو حافظه 64 مگابایتی v3x جا میشه.
و جواب داده بودن که فقط 4 مگابایت از این 120 مگابایت رو حافظه سیو میشه که این اشتباه محضه. پس 116 مگابایت بقیه چی میشه ؟ به نظر من اگه آدم جواب یه سوالی رو بلد نیست بگه بلد نیستم خیلی بهتره تا اینکه طرفو بپیچونه....
درستش اینه که غیر از اون 64 مگابایت حافظه داخلی گوشی حدود 120 مگابایت حافظه مخصوص فریمور هم رو گوشی هست که مانسترپک رو اون نصب میشه و هیچ ربطی به حافظه داخلی گوشی نداره...
دوست عزیز Rmv3x
این هم لینک آموزش فلش v3x ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز Rmv3x
این هم لینک آموزش فلش کردن v3x
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------------------------------------------------
عرض کنم که گوشیمو که روشن میکنی اون صفحه هلو موتو میاد بعد که صفحه اصلی میاد فقط رنگهای قاطی پاتیه وهیچی قابل خوندن نیست بردم علاالدین گفتن فلتشه اما من شک دارم حالا میخوام فلشش کنم توسایي كه گفتينم
رفتم اما ورزنشو نمیدونم که کدومو دانلود کنم میترسم اشتباه بریزم
راستی اصلا نمیدونم با چه برنامه ای باید فلشش کنم
ازتون ممنونم
چی شد که اینجوری شد ؟
اگه میخوای فلش کنی آموزش فلش رو که لینکشو بالا گذاشتم دانلود کن و بخون.
سلام کسی برنامه فیلمبرداری واسه L7 داره؟
یعنی بشه هر چقدر که دلمون بخواد فیلمبرداری کنیم نه اینکه هر 1 دقیقه قطع شه!!!
salam
az linki ke gozashtid mamnon
mishe begid in manster pack ro az koja bayad begirim
اقا این برنامه Moto_cam چه جوری کار می کنن باهاش؟؟ نمیشه خواند زبانش را که !
آیا با گوشی V3i or V3x میشه اس ام اس فارسی فرستاد
البته فونتش رو داره ولی وقتی نامه رو می نویسی نامه رو خالی میفرسته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)