میتونی هم پاک کنی،
ولی من هیچ وقت پاک نمیکنم، چون کامپوننت های قبلی هم پاک میشن، مخصوصا hp subvender,
آپدیت کنی بهتره،
ولی آنیستال هم کنی میشه،
میتونی هم پاک کنی،
ولی من هیچ وقت پاک نمیکنم، چون کامپوننت های قبلی هم پاک میشن، مخصوصا hp subvender,
آپدیت کنی بهتره،
ولی آنیستال هم کنی میشه،
داداش کامپوننت چهی دیگه آخه !1
خود AMD رو سایتش نوشته باید پاکش کنید
من قبلا ورژن 13.9 داشتم ، بعدش 13.12 اومد رو سایت نوشته بود که از کنترل پنل آنیستالش کنید
How-To Uninstall AMD Catalyst™ Drivers From A Windows® Based System
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان هم ورژن 14.4 اومده ، این برنامه جدید گذاشته برای آنیستال کردن درایور
AMD Clean Uninstall Utility
البته رو سایت نوشته این برنامه میزنه کنفیکون میکنه یعنی هرچی درایور AMD هست رو می پاکه ( البته ما مشکلی نداریم ) منظورش اونایی هستن که درایور های یو اس بی و صدا شون برای AMD هست یا پردازندشون AMD هست
Last edited by oOomid.M; 28-04-2014 at 09:05.
داداش کلین اینستال خیلی خوبه ولی بیشتر واسه موقع هایی هست که درایور قبلی مشکل داره، شما کلین اینستال کن، ولی من روی همون قبلی نصب کردم، الانم فریم بتلفید 4 حدود شش فریم زیاد شده،
راستی این کیت وایرلس لپتاپمون خیلی خیلی مزخرفه، اومدن با بلوتوث کمبو کردن هزار تا بدبختی واسم درست شده،
از دیروز فک کنم صد بار کلین آنیستال کردم ی ورژن دیگه نصب کردم و صد تا فروم خارجی هم سر زدم، ملت همه مشکل داشتن،
درضمن توی این جستجوهایی که کردم مشکل اون دوستانی که وایرلس شون قطع و وصل میشه رو فهمیدم چیه، هر کانفیگی ی راه حل داره، هر کی مشکل داشت کانفیک دقیق دستگاهشو بگه تا راهنماییش کنم،
من که به سرم زده برم وایرلسش رو عوض کنم، کیتشو درآوردم، لامصب از نوع مینی هم هست پیدا نمیشه اینجوری ....
خوب همه لپ تاپ ها وایرلس و بلوتوثشون همینطوری هستن دیگه
برای منم بعضی وقتا اونطوری قطع میکنه البته نه زیاد شاید هر یه روز در میون یه بار قطع بشه
نه همه که اینجوری نیستن !
اکثرا جدا هست، اچ پی همه رو کومبو استفاده میکنه،
حالا هر وقت به ی نتیجه قطعی رسیدم واسه حله مشکل قطع شدن و virtualization بهت میگم،
از دیروز فک کنم ی پنجاه بار مجبور شدم پنج ثانیه کلید پاور رو نگه دارم، از بس درایورای مختلف رو دارم امتحان میکنم...
خودمم دلم به حال لپتاپم میسوزه دیگه ...
سلام
آقا منم بالاخره درایور AMD رو آپدیت کردم به 14.4
انصافا کاراییش رفته بالاتر ارزشش رو داره
بازی ریوالز رو راحت تر و روون تر اجرا میکنه روی Ultra هم بازی کردم باهاش![]()
سلام.
دوستانی که مشکل قطعی وایرلس دارن مراحل زیر رو با دقت انجام بدن :
1 - دانلود درایورهای مورد نیاز از لینک های زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (فرم پایین صفحه رو پر کنید تا دانلود شروع بشه)
2 - نصب درایوری که از مدیاتک دانلود کردین به صورت Clean Install.
3 - یعد از ریست شدن نصب درایوری که از لینک دومی دانلود کردین به صورت Clean Install.
4 - ریست دستگاه.
دقت کنید حتما حتما به صورت Clean Install نصب کنین. برای این کار وقتی فایل نصبی رو اجرا کردین ابتدا گزینه Remove رو انتخاب کنین تا درایور قبلی کامل پاک بشه.
درضمن یلوتوث رو فقط موقعی که نیاز دارین روشن کنین.
بعد اتمام نصب مشخصات باید دقیقا مشابه تصویر زیر باشه :
![]()
مجتبی من نفهمیدم قضیه چیه
این mediatek چیه یا این Ralink چیه ؟
من فکر میکردم اچ پی دو مدل رو این لپ تاپ بلوتوث گذاشته و بعضیا با هم فرق میکنن![]()
شرکت ralink سه سال پیش توسط mediatek خريده شده. الان اين دوتا يه شركت حساب ميشن.
شما الان ریوالس رو چه تنظیماتی بازی میکنی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)