من کریر هم یک بازی کردم و هیچ مشکلی نبود...بعضی دوستان انگار مشکل مصدومیت داشن که من این مشکل رو نداشم...
من کریر هم یک بازی کردم و هیچ مشکلی نبود...بعضی دوستان انگار مشکل مصدومیت داشن که من این مشکل رو نداشم...
داداش نسخه دقیق ویندوزت چیه؟
دقیقا بگو چیکار کردی اجرا شد؟
ممنون![]()
خوب ویندوزم ویندوز 8 نسخه with media center هست.... اول طبق پست اول نسخه 4 کرک رو نصب کردم و بعد اون دستوری که تو پستهای قبلی گفته بودم رو اجرا کردم و سیستم رو یکبار ریستارت کردم بعد کرک ورژن 5 رو نصب کردم وبازی رو اجرا کردم (حتی تنظیمات campability رو روی ویندوز7 نگذاشتم) به صورت عادی اجراش کردم و اجرا شد خیلی عالی
احتمالا مشکلاتش توی ویندوز 8.1 هم برطرف شده کاملا شما به همین روش تست کنید مشکلی نیست![]()
ممنون
اگه میشه خودت دقیقا یه بار بگو چیکار کردی
دادا وین من 7 32 بیتی هست...من اول بازی رو نصب کردم..بعد تو پوشه ی اینستالر اون سه تا برنامه رو هم نصب کردم..ری استارت کردم...
بعد اومدم فایل دیپ رو ریختم تو پوشه ی گیم فیفا 14..با ران از ادمینستراتور باز کردم و اینتر رو زدم و دوباره ری استارت کردم..اومد بالا رفتم کرک 5 رو کپی کردم و ریختم تو پوشه ی گیم فیفا..هیچی هم پاک نکردم..فقط یه چیزی..اونایی که مثل من نسخه شرکتی دارن یه کرک هست به نام FIFA14.SKIDROW.... که فقط اون رو پاک کنن...بقیه هم که دان کردن که همون راه های بالا رو برن
خوب گفتم دیگه!!!!!![]()
اون قسمتی که گفتی "و بعد اون دستوری که تو پستهای قبلی گفته بودم رو اجرا کردم..." رو میگمکدوم دستور !؟
باید cmd رو run as administrator باز کنید و این دستور رو وارد کنید :
bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOff
بعد سیستم رو ی restart کنید اجرا میشه.
بچه ها نظرتون راجع به نصب پچ چیه؟؟مودینگ وی رو نصب کنیم؟؟؟
اگه کسی بلده بیاد یه توضیخی بده چطوری نصب کنیم..ورژنش رو هم بگه
بدون مودینگ وی که اصلا حال نمیده
اموزش نصب :
روش به روز کردن نقل و انتقالات و فعال کردن لیگ های معتبر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(روش تغییر تنظیمات کلیدهای دسته بازی FIFA14)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)