تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 103 اولاول ... 4147484950515253545561101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 1021

نام تاپيک: SAMSUNG GALAXY NOTE III

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان قیمت مدل9000 تهران چنده امروز؟اخه شهر ما کرمان گیر نمیاد نه9000 نه9005.همه فروشندگان میگن تمام کردیم.سایت ال دیجیتال هم نوشته موجود نیسته.سایت دیجی کالاهم از1790کردش1825تومان.دلیلش چیه؟همه نوع مدلی گیرمیادبجز نوت3!!!!!!!!!
    900 رو قیمت دارم 1710

9005 رو قیمت دارم 1930

2. 2 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من الان یه بنچ مارک دیدم که میگه 9005 همه جوره از 9000 سرتره. پس این مشکل داغ کردن تو 9005 چی؟ الکیه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من 9005 دارم هرکاری با گوشی میکنم دما از 35-36 بالا تر نمیره . تو گالکسی 4 دما تا بالای 40 هم میرفت و بعد از اینکه چند تا براش اپدیت امد بهتر شده بود و بیشتر از 40 نمیشد

4. 2 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

درود دوستان
    شما جای من بودین کدومو انتخاب میکردین؟ LG G2 32 gig vs. Note III N900 (قیمت روز هردو: جی 2 سی و دو گیگ: 1630 و نوت: 1675)
    ممنون
    بستگی به خودت داره بروز بودن سیستم عامل و صفحه نمایش بزرگ تر و قلم رو دوست داری و فروش راحت تر برای بعدا و امکانات بیشتر و ... نوت 3

خوش قیمت تر دوست داری ال جی جی دو

6. 2 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه esi900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام به همگیآخرش دیشب9005خریدم به قیمت1925درشهرکرمان.سفارشه فرانسه بود.پوستم کنده شد تا انگلیسی وفارس کردم اما عالیه.فقط یک آپديت به حجم119mgbاتوماتیک برام اومده که همش پیغام میوه نصب کن.کسی ميدونه این چیه؟؟؟؟؟ هنوز نکردم آیا نصبش کنم؟؟ هرکاری پاک نميشه ونمیره! !!راستی ازکجا باید فیلمبرداری4kفعال کرد؟؟؟ چون فقط 1080 داره

8. این کاربر از esi900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام به همگیآخرش دیشب9005خریدم به قیمت1925درشهرکرمان.سفارشه فرانسه بود.پوستم کنده شد تا انگلیسی وفارس کردم اما عالیه.فقط یک آپديت به حجم119mgbاتوماتیک برام اومده که همش پیغام میوه نصب کن.کسی ميدونه این چیه؟؟؟؟؟ هنوز نکردم آیا نصبش کنم؟؟ هرکاری پاک نميشه ونمیره! !!راستی ازکجا باید فیلمبرداری4kفعال کرد؟؟؟ چون فقط 1080 داره
    تو تنظیمات فیلم برداری برو 4k بزار

اون اپدیت هست دیگه رم پایدار تر میشه و کلا گوشی بهتر میشه پیشنهاد میدم اپدیت کنی .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام به همه من میخام نوت ۳ بخرم اما چند سوال در مورد مدل n900 دارم.من الان اس 3 دارم و مال من الان وقتی بعضی از بازی ها رو بازی میکنم بعد از بازی که میام بیرون چند ثانیه طول میکشه که صفحه هوم رو بالا بیاره و همچنین صفحه منو رو و یه چیزه دیگه اینکه منو شماره ها رو با تاخیر چند ثانیه بالا میاره. یکی دیگه اینکه وقتی دکمه هوم رو نگه میدارم بعد از قسمت پایین اون دایره که مربوط به فضای رم میشه میرم تو و توی قسمت رم حافظه رم رو خالی میکنم و سریع به صفحه هوم و منو برمیگردم بازم تا بالا بیاد چند ثانیه طول میکشه که این موضوع برای من یه کم ازار دهنده هست.حالا میخام از شما دوستای گلم که که این موارد رو توی گوشی نوت ۳ خودتون مدل n۹۰۰ امتحان کنید چون میخام بدونم این مدل در جابجایی بین صفحات منو و صفحه هوم و دیگر موارد لگ هم داره یا نه ؟و اینجا بگید تا منم مطلع بشم.خیلی ازتون ممنون میشم.چون واقعا پول زیادیه دیگه.

11. این کاربر از masood13645 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام به همه من میخام نوت ۳ بخرم اما چند سوال در مورد مدل n900 دارم.من الان اس 3 دارم و مال من الان وقتی بعضی از بازی ها رو بازی میکنم بعد از بازی که میام بیرون چند ثانیه طول میکشه که صفحه هوم رو بالا بیاره و همچنین صفحه منو رو و یه چیزه دیگه اینکه منو شماره ها رو با تاخیر چند ثانیه بالا میاره. یکی دیگه اینکه وقتی دکمه هوم رو نگه میدارم بعد از قسمت پایین اون دایره که مربوط به فضای رم میشه میرم تو و توی قسمت رم حافظه رم رو خالی میکنم و سریع به صفحه هوم و منو برمیگردم بازم تا بالا بیاد چند ثانیه طول میکشه که این موضوع برای من یه کم ازار دهنده هست.حالا میخام از شما دوستای گلم که که این موارد رو توی گوشی نوت ۳ خودتون مدل n۹۰۰ امتحان کنید چون میخام بدونم این مدل در جابجایی بین صفحات منو و صفحه هوم و دیگر موارد لگ هم داره یا نه ؟و اینجا بگید تا منم مطلع بشم.خیلی ازتون ممنون میشم.چون واقعا پول زیادیه دیگه.
    نه عزیز تو هیچ کدوم از مواردی که گفتی لگ و تاخیر نداره با خیال راحت بخر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

نه عزیز تو هیچ کدوم از مواردی که گفتی لگ و تاخیر نداره با خیال راحت بخر
    ممنون از پاسخت .۱- در مورد سایزش ایا واسه صحبت کردن و توی جیب گذاشتن اذیت میکنه یا نه؟البته نسبت به اس ۳ .۲- راستی فضای رم چقد خالی هست و اگه بیشتر فضای مموری و فضای داخلی گوشی پر بشه بازم تو جابجایی ها بین منوها و صفحات و بازی ها لگی وجود داره یا نه؟
    ۳- اینکه باتری گوشی با استفاده مداوم چقدر دووم میاره؟۴-من اس ۳ که دارم فلش میخوره ایا این مدل هم فلش رو میخونه؟

داره خودمونی میشه arad_56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بچه ها این ویدئو رو دیدین؟ به نظرتون واقعیه؟ منظورم اون داغ کردن بیشتر N900 و تاخیرش تو اجرای بازیاس. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. این کاربر از arad_56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    میرداماد

پيش فرض

دوستان تصمیم نهایی خود م رابرای خرید نت 3 به جای4 گرفته ام لطفا کمی بیشتر مرا تشویق کنید
    یک سئوال هم دارم
    شنیده اکه شرکت سامسونگ یامایکروتل مدتهاست گوشی وارد ایران نکرده است وبزودی سری جدیدی وارد میکند که نت سه هم درون ان است وانوقت گارانتی مایکروتل راخواهد داشت ایا این موضوع صحت دارد؟
    ارادتنمند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •