تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 752 اولاول ... 4147484950515253545561101151551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه caruso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من بحث prowler88 و seymour رو خوندم و نظرمو میگم شاید به درد خورد، چون نتیجه ی این بحث جنبه ی عمومی تو شیوه ی ریویو خونی داره؛

اول اینکه به نظر من روی دسته بندی خود کمپانی و سایت هایی مثل cnet نمیشه تکیه کرد (نه که اصلا بهشون توجه نکنیم!)
    مثلا seymour یه جا میگه این که 555 جزو سری Audiophile گذاشته شده معتبر نیست و آیه قرآن نیست اما جای دیگه میگن که این که واژه های سینمای خونگی و موسیقی به چه ترتیبی قرار گرفتن معنی داره و ...

فکر کنم به هیچ کدوم از این مطالب نمیشه تکیه کرد، صرف این که یه محصولی رفت تو سریه Audiophile به معنی این نیست که Audiophile باشه و این دلیلش اینه که توقع و انتظار افراد متفاوت هست و به همین دلیل این دسته بندیا معتبر نیست.

به عنوان مثال یه شخصی که وقتی یه هدفون hifi رو میزاره رو گوشش و تفاوت اون رو با یه earbud کریتیو جزئی میبینه میشه گفت که 555 براش Audiophile و آخر خط هست چون هر چی جلوتر میریم تفاوت ها جزئی تر میشه و این شخص مسلما تفاوت صدای آنالوگ و دیجیتال و solid و Tube و این چیزا اصلا معنی پیدا نمیکنه!

اما برای یه حرفه ای 555 ، entry level به حساب میاد و شاید نتونه صداشو حتی تحمل کنه، دلیلش اینه که مثلا تفاوت صدای 650 با 555 که برای آماتور ها قابل درک نیست برای این فرد از زمین تا آسمونه!

یا این که ممکنه یه نفر یه signature ای رو برای فیلم ترجیه بده و کس دیگه ای signature دیگه ای رو.

بنا بر این من فکر میکنم نمیشه یه مارک روی یه محصول زد و گفت که این "این" ه و فرقی نمیکنه کی قراره ازش استفاده کنه.

با این شرایط بهتره قبل از خرید به جای این که صرفا روی نظری که یک سایت مثل cnet یا هر سایت دیگه ای داده تکیه کنیم بهتره 100 تا نظر رو بخونیم و هنر به خرج بدیم و بفهمیم کدوم نظرات به دردمون میخوره.

اما در مورد 555 و 280pro هم فکر میکنم اصلا نباید این دو تا رو با هم مقایسه کرد چه به طور کلی چه در مورد bass چون close و open اصلا جنس صداشون و هدف استفادشون متفاوته و close رو با close و open رو با open باید مقایسه کرد ضمن اینکه برای موسیقی تا زمانی که مجبور به استفاده از close نیستیم open ارجحه ( در یک سطح ).

2. 2 کاربر از caruso بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

من بحث prowler88 و seymour رو خوندم و نظرمو میگم شاید به درد خورد، چون نتیجه ی این بحث جنبه ی عمومی تو شیوه ی ریویو خونی داره؛

اول اینکه به نظر من روی دسته بندی خود کمپانی و سایت هایی مثل cnet نمیشه تکیه کرد (نه که اصلا بهشون توجه نکنیم!)
    مثلا seymour یه جا میگه این که 555 جزو سری Audiophile گذاشته شده معتبر نیست و آیه قرآن نیست اما جای دیگه میگن که این که واژه های سینمای خونگی و موسیقی به چه ترتیبی قرار گرفتن معنی داره و ...

فکر کنم به هیچ کدوم از این مطالب نمیشه تکیه کرد، صرف این که یه محصولی رفت تو سریه Audiophile به معنی این نیست که Audiophile باشه و این دلیلش اینه که توقع و انتظار افراد متفاوت هست و به همین دلیل این دسته بندیا معتبر نیست.

به عنوان مثال یه شخصی که وقتی یه هدفون hifi رو میزاره رو گوشش و تفاوت اون رو با یه earbud کریتیو جزئی میبینه میشه گفت که 555 براش Audiophile و آخر خط هست چون هر چی جلوتر میریم تفاوت ها جزئی تر میشه و این شخص مسلما تفاوت صدای آنالوگ و دیجیتال و solid و Tube و این چیزا اصلا معنی پیدا نمیکنه!

اما برای یه حرفه ای 555 ، entry level به حساب میاد و شاید نتونه صداشو حتی تحمل کنه، دلیلش اینه که مثلا تفاوت صدای 650 با 555 که برای آماتور ها قابل درک نیست برای این فرد از زمین تا آسمونه!

یا این که ممکنه یه نفر یه signature ای رو برای فیلم ترجیه بده و کس دیگه ای signature دیگه ای رو.

بنا بر این من فکر میکنم نمیشه یه مارک روی یه محصول زد و گفت که این "این" ه و فرقی نمیکنه کی قراره ازش استفاده کنه.

با این شرایط بهتره قبل از خرید به جای این که صرفا روی نظری که یک سایت مثل cnet یا هر سایت دیگه ای داده تکیه کنیم بهتره 100 تا نظر رو بخونیم و هنر به خرج بدیم و بفهمیم کدوم نظرات به دردمون میخوره.

اما در مورد 555 و 280pro هم فکر میکنم اصلا نباید این دو تا رو با هم مقایسه کرد چه به طور کلی چه در مورد bass چون close و open اصلا جنس صداشون و هدف استفادشون متفاوته و close رو با close و open رو با open باید مقایسه کرد ضمن اینکه برای موسیقی تا زمانی که مجبور به استفاده از close نیستیم open ارجحه ( در یک سطح ).
    کاملا حرفات درسته. مثلا خود من اون زمانی که هدفون 15 تومنی داشتم به نظرم صدای هدفونم خیلی خوب بود. بعد که هدفون 100 تومنی خریدم به نظرم صداش عالی بود. ولی بعد از یه مدت دیدم دیگه صدای اون ارضام نمی کنه. پس فردا هم اگه یه 650 داشته باشم میرم وصلش میکنم به آمپ که صداش بهتر شه. صدا از اون چیزاییه که هیچ وقت به حد perfect نمیرسه. دست بالادست زیاده. یه نفر هم که هدفون closed با bass فوق العاده زیاد و محکم استفاده میکنه اگه هدفون open بذاره رو گوشش ممکنه احساس کنه باسش کمه. به خاطر همینه که میگن یه نفر که تازه میخواد audiophile بشه بهتره از یه هدفون قیمت پایین شروع کنه و کم کم بیاد بالا تا تفاوت ها رو بهتر احساس کنه. (صرف نظر از بحث بودجه). و البته این که گفتم نظر یه چیز کاملا نسبیه منظورم دقیقا همین بود.
    Last edited by prowler88; 01-09-2009 at 17:05.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نظرتون درباره ep830 چیه

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من میخوام یک هدفون خوب تهیه کنم با بودجه ی حدودی 40-50 ...

مدل های مد نظرم Creative HQ 1400 / 1900 البته اطلاعات خاصی ندارم ولی به پیشنهاد یکی از دوستان که استفاده میکنه میخوام تهیه کنم .
    مشکل اصلی و میشه گفت ابهامی که تو ذهنم هست اینه که آیا کیفیت صدای خروجی هدست با هدفون فرق میکنه یا نه و تو قیمت چقدر تاثیر داره و ... چون به هر حال میکروفون هم لازم میشه ...

مدل هایش پیشنهادی شما چیه و کلا به چه نکاتی باید توجه کرد توی خرید هدفون ؟!

راستی ... کارم هم ...
    موسیقی ... فیلم ... بازی ...

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام

مدل های مد نظرم Creative HQ 1400 / 1900 البته اطلاعات خاصی ندارم ولی به پیشنهاد یکی از دوستان که استفاده میکنه میخوام تهیه کنم .
    مشکل اصلی و میشه گفت ابهامی که تو ذهنم هست اینه که آیا کیفیت صدای خروجی هدست با هدفون فرق میکنه یا نه و تو قیمت چقدر تاثیر داره و ... چون به هر حال میکروفون هم لازم میشه ...

راستی ... کارم هم ...
    هدست هایی که کیفیتشون خوب باشه هم داریم. ولی معمولا بیشتر برای بازی و چت کردن طراحی میشن تا فیلم و موزیک. اگه کیفیت بالا میخوای هدفون بگیری بهتره به نظر من.
    سنهایزر تو این قیمت از سری HD4XX داره و یه مدل TECHNICS هم دوستم از نمایندگی پاناسونیک تو پایتخت گرفته بود کیفیت صداش عالی نبود ولی کیفیت ساختش خیلی خوب بود. قیمت هر دو هم زیر 50 تومن.

7. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان، دقت کنید ، نکات ظریفی مثل اینا رو راحت از روش دارید می گذرید... مواظب این تفاوت ظریف باشید ...
    همثلا seymour یه جا میگه این که 555 جزو سری Audiophile گذاشته شده معتبر نیست و آیه قرآن نیست اما جای دیگه میگن که این که واژه های سینمای خونگی و موسیقی به چه ترتیبی قرار گرفتن معنی داره و ...
    //
    اشتباه کردی دوست من ... اگه من به شما بگم ماشینم خیلی خوبه ، می تونی بذاری به حساب اینکه نمی خوام کم بیارم ، اما اگه بگم رنگ داشبودش قهوه ایه (=یعنی جمله ای که اساساً به قصد تعریف یا تحقیر نیست) قرار نیست نتیجه ای بگیریم ، قراره ازش استفاده کنیم ... واضحه که سن هایزر آدیوفیل بودن این سری رو از جنبه تجاری مطرح می کنه که قابل بحثته و کاربرد اصلی سینمای خانگی رو از جنبه کاربردی مطرح میکنه که جهت راهنمایی مشتریه نه چیز دیگه ... قبلا هم گفتم که این ظاهرا ابتدا سری HiFi بود و بعداً به سری آدیوفیل ملحق شد (قضیه مال 4 سال پیشه حدوداً) که دقیقا با همین مساله همخونی داره؛درسته؟...
    //

در مورد آدیوفیل شما اصلا توجه ندارید که قراره ما در یه مقوله سوبژکتیو به یک معیار آبژکتیو برسیم ... این دیگه "من با شما فرق دارم" رو بر نمیتابه ... توجه کنید به این نکته ... این دقیقا همون نکته ای که باعث میشه بین ریویوها و نظرات معتبر همگرایی وجود داشته باشه ... یعنی واقعا "خوب" و "بد"ی وجود داره ... این منافاتی با اینکه "هرکسی با هرچی حال میکنه خوش باشه" (که شما روش تاکید دارید) نداره ؛ خیلی مهمه این نکته .. من هم باهاش مخالفتی ندارم ...
    به خاطر همینه که میگن یه نفر که تازه میخواد audiophile بشه بهتره از یه هدفون قیمت پایین شروع کنه و کم کم بیاد بالا تا تفاوت ها رو بهتر احساس کنه.
    یه نکته اضافه کنم دوست جان: "یه نفر نمی تونه چون دلش می خواد آدیوفیل بشه" ... قرار نیست هدفون گرون واسه ما تجربه بیاره ... این خیلی نکته مهم و کلیدیه ... البته می دونم که شما بیشتر روی "نظر شخصی" تاکید داری و از این جهت حرفت درسته و من دارم در راستای این نکته شما حرف می زنم ...

دوستی دارم که شاید ظرف این 5 ساله بی اغراق نزدیک به یک میلیون خرج هدفون کرده ... اما جالبه که نوروز امسال که ازش می پرسیدم ، می گفت "فلان مدل 70 تومنی از همه شون بهتره" ... آیا این یعنی ایشون گوشش رو باید بده صافکاری ؟ ... نخیر - صرفاً معنی اش اینه که "توانایی اش رو نداشته" ... این بد نیست - جرم نیست ... و اصلا خوش بحال جیبش که با هزینه/مانور کمتر ، می تونه صدای مورد علاقه اش رو بشنونه ..

کوتاه اینکه هرچقدر ما میگیم بحث کیفیت صدا یه مساله نظریه (که هست) ، اما اگه قراره فنی بحث کنیم دیگه فقط باید فنی جلو بریم و نه اینکه هر قسمت رو که خواستیم بریم تو جاده خاکی ... چون اون وقت دیگه سنگ روی سنگ بند نمیشه ... غیر از اینه ؟ ... یعنی من اصلا قصد ندارم جسارت کنم و دوستان (کاروسو و پراولر عزیز) رو قانع کنم که نظرشون اشتباهه یا دیگران درست میگند و در سطح نظری حتماً عقیده این دوستان صائبه ... غیر از اینه؟
    Last edited by seymour; 02-09-2009 at 13:44.

9. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست من رو بخون ... مدل خیلی خوبیه ، اما به نظر من برای کاربرد مرسوم مصرف کننده مدلهای بهتر و مناسب تر هم هست ...
    سلام

راستی ... کارم هم ...
    اون مدلهای کریتیو کیفیت مناسبی دارن در دامنه قیمت خودشون بعنوان هدفون های قیمت متوسط (نسبت به بازار ایران البته) ... با توجه به اینکه شما هم استفاده عمومی می خوای بکنی فکر می کنم همین حدود بودجه و همین مدلها برای شما مناسب باشه ... (یه قاعده عمومی داریم که "که بیشتر از استفاده ات خرج نکن" - بنابراین مهمه که دقیقا بدونی استفاده ات چقدر قراره عمومی یا خاص باشه)

اساساً فرض رو بر این بذار که هدفون کیفیت بالاتری از هدست داره (حالا فرض کن در مدلهای هم رده اختلاف اندک البته) .. دلیلش هم واضحه : کمپانی هر محصول رو با توجه به کاربرد تولید می کنه ... وقتی یه نفر هدست می خواد که قرار باشه از میکروفونش استفاده کنه ؛ اگه بخواد صرفاً موسیقی گوش کنه ، اصلا اون هدفون مزاحمش باشه شاید ... بنابراین بحث "تک منظورگی دربرابر چند منظورگی" پیش میاد ...

در واقع یه راه حل بهتر شاید این باشه که اگه واقعا واسه یه نفر میکروفون مهم باشه، بهتره بره یه هدست 5-4 تومنی بخری با یه هدفون !

11. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه caruso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان، دقت کنید ، نکات ظریفی مثل اینا رو راحت از روش دارید می گذرید... مواظب این تفاوت ظریف باشید ...

اشتباه کردی دوست من ... اگه من به شما بگم ماشینم خیلی خوبه ، می تونی بذاری به حساب اینکه نمی خوام کم بیارم ، اما اگه بگم رنگ داشبودش قهوه ایه (=یعنی جمله ای که اساساً به قصد تعریف یا تحقیر نیست) قرار نیست نتیجه ای بگیریم ، قراره ازش استفاده کنیم ... واضحه که سن هایزر آدیوفیل بودن این سری رو از جنبه تجاری مطرح می کنه که قابل بحثته و کاربرد اصلی سینمای خانگی رو از جنبه کاربردی مطرح میکنه که جهت راهنمایی مشتریه نه چیز دیگه ...

اگر دقت کنیم منم عرض کردم که نمیشه دسته بندی کمپانی رو در نظر نگرفت و قطعا هدف کمپانی راهنمایی کاربره و یه کمپانی معتبر برای دلایل مالی و کسب سود در کوتاه مدت نمیاد کاربرو گمراه کنه! اما فیلم هم مثل موسیقی سبک های مختلف داره و موسیقی فیلم هم متناسب با مضمونش متفاوته و ذائقه ی کاربر در مورد صدا معمولا عمومیت داره و به حوزه ی فیلم هم کشیده میشه...
    مثلا فرض کنید من صدای گرم و شیرین 595 رو دوست داشته باشم، این صدا هم در گوش کردن موسیقی منو راضی میکنه هم دیدن فیلم. در عوض اگه صدای شارپ و فست و محاجم! دوست داشته باشم میرم سراغ grado . هم با گرادو فیلم میبینم هم موزیک گوش میدم (بحث راحتی رو در نظر نگرفنم) . اصلا دیدن فیلم action و داستانی هدفون هاشون فرق میکنه مثل موزیک. sennheiser هم اگه میگه cinema and music درست نیست که تعبیر کنیم این هدفون برای cinema بهتره.

خلاصش میکنم، به نظر من دسته بندی و نمره دادن و این چیزا در حوزه ی صدا فقط در مورد راحتی و کیفیت ساخت و لوازم جانبی و طراحی و این جور چیز های محصول درسته، کاری که در مورد خود صدا باید انجام داد توصیف اون به وسیله ی مجموعه لغاتیه که همه درکشون کردن و استاندارد شده و واگذاری انتخاب به کاربر که آیا این محصول با این signature توصیف شده به درد این کاربرد خاص این شخص خاص! میخوره یا نه.

اگه 555 رو گذاشتن جزو cinema به دلیل راحتیه زیادشه و اینکه فیلم دیدن ممکنه خیلی طولانی باشه و به صداش خیلی ربطی نداره. بعضیا از اون برای موسیقی استفاده میکنن و خیلی بیشتر از هدفون هایی که توی دسته بندیا مخصوص گوش کردن موسیقی معرفی شدن ازش لذت میبرن.

13. 2 کاربر از caruso بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1.کاری که در مورد خود صدا باید انجام داد توصیف اون به وسیله ی مجموعه لغاتیه که همه درکشون کردن و استاندارد شده و واگذاری انتخاب به کاربر که آیا این محصول با این signature توصیف شده به درد این کاربرد خاص این شخص خاص! میخوره یا نه.

2. اگه 555 رو گذاشتن جزو cinema به دلیل راحتیه زیادشه و اینکه فیلم دیدن ممکنه خیلی طولانی باشه و به صداش خیلی ربطی نداره. بعضیا از اون برای موسیقی استفاده میکنن و خیلی بیشتر از هدفون هایی که توی دسته بندیا مخصوص گوش کردن موسیقی معرفی شدن ازش لذت میبرن.
    احسنت .. حالا شد ... همونطور که گفتم در بحث نظری هیچ دعوایی (دعوا از نوع دوستانه!) ندارم و موافقم :

پاراگراف اول : دقیقا جمله مشابه رو من در صفحات قبل همین تاپیک به دوستی دیگه گفتم ... ایناهاش:
    خب این نظر شخصی اون رفیق خوبمون بوده ... بستگی به شما داره که توی ترازوی ذهنی ات به حرف هرکسی چقدر بها بدی ... (این معناش این نیست که چون من سیمور گفتم یا نقد فلان سایت گفت ، پس اعتبارش از حرف فلان کاربرد عادی بیشتره - نخیر ... منظور اینه که باید ببینی سلیقه ی شنوایی ات به کی نزدیکتره و همون رو پی بگیری)

پاراگراف دوم: درسته... عرضه بنده هم واسه خرید همیشه همینه که "کاربرد" رو ملاک قرار بدید که خیلی مهمه ، چون از دل کاربرد تفاوت های فاکتوریال دیگه (مثل طراحی و...) نمود پیدا می کنه ... دقیقا موضوع بحث اخیر هم همین بود که کاربرد هر چیز چیه ...
    Last edited by seymour; 02-09-2009 at 14:17.

15. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب پس من هدفون رو با این اوصاف ترجیح میدم .

اون مدل هایی که خودم گفتم رو به پیشنهاد دوستان انتخاب اولیه قرار دادم ولی مدل های دیگری رو انتظار داشتم معرفی کنید .
    من از هدست Siberia محصول ICE MAT رو امتحان کردم و کیفیت مطلوبی داشته . البته قیمتش بالا بود . 80-90 ...

اگر قرار باشه بریم سر نیاز باید بگم که من دنیال دوبس دوبس و ... نیستم چون اصلا آهنگ های این چنینی گوش نمیدم ... من بیشتر آهنگ های لایت ی که زیر و بم متوازنی دارند و اونها به فرد حس میده گوش میدم ، پس نیازه که هدفون خوبی که قراره بگیرم این نیازم رو برطرف کنه ...

حالا اگر بودجه رو کمی بازی بدیم چه مدل هایی هست که میتونه نیاز من رو جواب بده ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •