تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 70 اولاول ... 4147484950515253545561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 693

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Arsenal FC | توپچی ها | فصل 2014-2013

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

درود.
    یکم دیر شده ولی خوب منهم نظرم رو بگم. من بازی رو ندیدم ولی صحنۀ پنالتی رو دیدم. ونگر با این حرفش یکم منو ناراحت کرد. پنالتی واضح بود و حرکت هم عمدی. خیلی خوشم نمیاد که ونگر روی به بهانه گیری بیاره. داری ضعیف کار میکنی قبول کن.
    بچه ها برین فیلم بازی با سیتی و لیورپول رو ببینین. کوشیلنی خیلی ضعیف کار میکنه. تو بازی با لیورپول رو 4 تا اول 100% مقصر بود. به هیچ وجه من بهش اعتماد ندارم. مرتهساکر یکم کنده ولی اون روو با تعصبش (جون کندن تو زمین و نه حرف بیخود در بیرون) جبران میکنه. باید یه دفاع خوب بگیرن دیگه. این فصل داشت خوب پیش میرفت که باز مصدومیت ها و افت تیم پیش اومد. شاید جام جهانی رو ونگر باید بهتر نگاه کنه و دفاع راست و چپ و یدونه دفاع وسط، یک هافبک دفاعی خوب و یه فوروارد تیزچنگ + یه فوروارد جوون و با انگیزه به خدمت بگیره. خرجش زیاد میشه ولی تیم باید استخونبندیش رو تغییر بده. نمیشه با دوچرخه به جنگ بنز رفت. حالا هرچقدر رانندش ماهر باشه.

2. 2 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

ویشلر پاش شکسته (مویه کرده) و 6 هفته از میادین بدور خواهد بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه swastika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Earth womb

پيش فرض

A gift in disguise

6. این کاربر از swastika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

موافقم. ویلشیر خیلی با استعداده ولی خودش رو خیلی بالاتر از اونچیزی که هست میدونه بارها دیدم که دوتا بازیکن رو دریبل زده و دیگه باید پاس میداد ولی باز ادامه داد و تیم ضد حمله خورده. من الان 2-3 ماه بود هی مخواستم بگم وقتی ویلشیر تو بازیه بقیه هافبک ها تکلیفشون رو نمیدونن ولی نگفتم.

++
    اول اینکه انگار منچستر یونایتد هم افتاده دنبال گریزمن.
    دوم اینکه احتمال جدایی دنی آلوز از بارسا هست و آرسنال هم تمایل داره که باهاش قرارداد ببنده. فکر کنم خرید خوبی باشه. تیم به چند بازیکن باتجربه احتیاج داره. فکرش رو بکنید مثلاً یه بازیکنی مثلل آلونسو یا یحیا توره تو تیم بود. چقدر فرق میکرد. یکی که نقش پاتریک ویرا رو انجام بده.

8. این کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

خوب من تازه رسیدم خونه. مثل اینکه بروبچ 4 تا به اورتون زدن. یکی اوزیل دو تا ژیرو و فکر کنم یکی هم آرتتا. اوزیل برگرده رو فرم خودش کلیه. ایکاش بقیه راه رو هم جدی پیش برن و دیگه یه جام بگیرن. این تیم اگه به موفقیت برسه انگیزه پیدا میکنه که فصل بعد بهتر هم بشه.

10. 3 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

از همین الان قهرمانی آرسنال رو تو FA Cup به همه تبریک میگم، بالاخره طلسم بی جامی ونگر شکسته شد.

12. 2 کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

نکته جالب توجه اينه که شروع بى جامى هاى آرسنال از FA کاپ شروع شد و اميدوارم با همين جام به دوران طلايى برگرديم. فلامينى در همون جام حضور داشته و اين فصل هم به آرسنال برگشته... در مورد خريدها در کل آرسنال خط هافبک قوى اى داره اولويت حتى با وجود عملکردهاى اخير ژىرو خريد يه مهاجم نوک با تجربه و سطح اول هست چون در نهايت ژىرو با توجه به سن و روندى که داشته به نظر مياد حداکثر توانش همين حد هست. نگه داشتن سانيا هم از اولويت هاست.
    تيم هايى مثل ويگان که منچستر سيتى رو حذف مى کنن هر چند دسته اولى باشن انگار از تو لپ لپ در ميان! تکليفت مقابل اينها کمتر مشخصه. نبايد فکر کنيم بازى آسونى در پيش داريم!
    Last edited by Sara; 10-03-2014 at 03:38.

14. 2 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

به نظرم ویگان رو خیلی راحت می تونیم ببریم . بازی دیروز من سیتی خیلی حمله کرد و تیر زد و همه کار کرد و می تونست با اختلاف برنده بازی باشه

قهرمانی رو از همین الان میشه تبریک گفت

16. 2 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

به عنوان یه آرسنالی تجربه بدی در مورد دست کم گرفتن تیم هایی مثل ویگان دارم. با اینکه راه قهرمانی خیلی راحت تر شده ولی هنوز هیچ چیز مشخص نیست.
    امیدوارم این بی جامی ها تموم شه.

در مورد خريدها در کل آرسنال خط هافبک قوى اى داره اولويت حتى با وجود عملکردهاى اخير ژىرو خريد يه مهاجم نوک با تجربه و سطح اول هست چون در نهايت ژىرو با توجه به سن و روندى که داشته به نظر مياد حداکثر توانش همين حد هست. نگه داشتن سانيا هم از اولويت هاست.
    100% یه مهاجم میخوایم.
    احتمال خیلی زیادی هست که فصل بعد کمپل به تیم اضافه بشه. ولی کاملا بی تجربست. یه مهاجم جواب پس داده میخوایم.
    اگه ویلینگتون هم بتونه مجوز بگیره اونم احتمال خیلی زیاد به تیم اضافه میشه.

کمپل و ویلینگتون جزو با استعدادترین هامونن. خیلی دوست دارم تو ترکیب اصلی ببینمشون، مخصوصا ویلینگتون.

18. این کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سال دیگه ماریو مانژوکیچ مهاجم اصلی آرسناله. مطمئن باشید. مهاجم فوق العاده ای هم هستش و کاملا به درد بازی تو لیگ برتر میخوره بر عکس دیگو کاستا که از همین حالا میگم که میره چلسی و یه flop دیگه میشه مثل تورس.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •