تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 148 اولاول ... 4147484950515253545561101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 1478

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

On this day in 2009, Michael Owen scored a last-gasp winner in United's 4-3 victory against Manchester City.

Sir Alex Ferguson later described the game as "the greatest derby ever".

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 11 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

خب خب رئیس قبل از دربی از رونی تمجید کرده
    و این یعنی مهر تایید فرگوسن بر بازی و آماده بودن رونی در این فصل
    دیگه رسما خیالتون راحت باشه

حالا ماییم و السیتی و عرب کشی در زمین فوتبال

4. 5 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

رونی: خوشحالم بار دیگر زیر نظر مویس بازی می کنم

این ملی پوش انگلیسی در این تابستان سخت به دنبال جدایی از منچستریونایتد و پیوستن به چلسی بود اما در نهایت در الدترافورد ماند و اکنون قصد دارد نامش را در تاریخ این باشگاه ماندگار کند
    سایت گل- وین رونی، مهاجم منچستریونایتد، اعلام کرد مصمم است تا شایعات بازار نقل و انتقالات را پشت سر بگذارد و روی کارش زیر نظر "مربی بزرگ" منچستریونایتد، دیوید مویس، تمرکز کند.
    این ملی پوش انگلیسی در این تابستان سخت به دنبال جدایی از منچستریونایتد و پیوستن به چلسی بود اما در نهایت در الدترافورد ماند و اکنون قصد دارد نامش را در تاریخ این باشگاه ماندگار کند.
    او به دیلی میرر گفت:" سرم را پایین انداخته ام و سخت کار می کنم. تلاش می کنم تا همه چیز را روبراه کنم.
    تلاش می کنم تا شیوه کاری مناسبی داشته باشم. همیشه احساس می کنم که این مسئله مهمی است. من نتیجه اش را در زمین دیده ام. آماده هستم و می خواهم بازی های خوبی ارائه بدهم.
    احساس خوبی دارم. در چند هفته گذشته تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتم. مصدومیت ها باعث شده تا بین تمرینات وقفه بیفتد اما سرم را پایین انداختم و سخت کار کردم و اکنون می توانم بازی کنم و چند گل هم زده ام."
    علی رغم ابهام هایی که در مورد رابطه او با دیوید مویس وجود دارد، رونی تاکید کرد که از همکاری دوباره با این مربی اسکاتلندی خوشحال است.
    " احساس فوق العاده ای دارم. با حضور مربی جدید، تمرینات اندکی تغییر کرده است. من این نحوه تمرینات را از زمان حضور در اورتون به یاد دارم. شدت تمرینات بیشتر است. این به من کمک می کند. احساس خوبی دارم و خوشحالم که می توانم بازی کنم.
    مویس مربی فوق العاده ای است کاملا شایستگی برعهده گرفتن هدایت منچستریونایتد را دارد؛ به خاطر دستاوردهایی که در اورتون داشت. کار کردن زیر نظر او خوب است و امیدوارم که بتوانیم به کمک هم موفق شویم."
    مهاجم شیاطین سرخ همچنین شایعاتی که درباره رابطه تیره او با فن پرسی وجو دارد، را رد کرد و گفت:" من چیزهایی شنیده ام اما من و رابین در خارج از زمین هم با هم دوست هستیم. هیچ مشکلی بین ما وجود ندارد. ما دوستان خیلی خوبی هستیم و می خواهیم به هم کمک کنیم تا موفق شویم.
    فکر می کنم مربی روشن کرد که می خواهد از یکی در نوک و از دیگر پشت سر او استفاده کند. شرایط به هر ترتیبی باشد، برای من فرق نمی کند.
    کار کردن با رابین، با بازی کردن در کنار رونالدو فرق می کند . رونالدو در کناره زمین بازی می کرد و من در سمت مقابل بودم؛ هر دو در دو سمت مقابل نوک.
    بازی در کنار رابین متفاوت است. هر دو ما می خواهیم به هم کمک کنیم تا بازی های بهتری ارائه بدهیم."
    رونی با دو گلی که در دیدار با لورکوزن به ثمر رساند، به رکورد 200 گل زده برای منچستریونایتد رسید و تایید کرد که مویس از او خواسته رکورد 249 گل زده سر بابی چارلتون را پشت سر بگذارد.
    " البته صحبت های ما خصوصی بود اما من می دانم او چه می خواهد. این همیشه یک چالش بود. منچستریونایتد باشگاه بسیار بزرگی است و اینکه این رکورد برای این همه سال باقی مانده، بسیار عجیب است.
    رسیدن به رکورد 200 گل فوق العاده است. این افتخار بزرگی برای من است و من به خاطر آن احساس غرور می کنم. نزدیک شدن به رکورد چارلتون برای من فوق العاده است.
    فکر می کنم مهمترین مسئله برای من، بازگشت به میادین و گلزنی بود. امیدوارم این مسئله من را برای دیدارهای بعدی در مسیر مناسب قرار دهد."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

__________________________________________________ __________________________________________________ __________

کریک: رونی بار دیگر غیرقابل جانشین شده است

رونی در پیروزی 4-2 شیاطین سرخ مقابل لورکوزن، دو گل زد و تعداد گل هایش برای این باشگاه را به 200 رساند. او این هفته در لیگ برتر هم دروازه کریستال پالاس را باز کرده بود.
    سایت گل- مایکل کریک، هافبک منچستریونایتد، عملکرد وین رونی در دیدار مقابل لورکوزن را مورد ستایش قرار داد.
    رونی در پیروزی 4-2 شیاطین سرخ مقابل لورکوزن، دو گل زد و تعداد گل هایش برای این باشگاه را به 200 رساند. او این هفته در لیگ برتر هم دروازه کریستال پالاس را باز کرده بود.
    کریک معتقد است که هم تیمی اش با روزهای اوجش فاصله زیادی ندارد.
    او به خبرنگاران گفت:" این احتمالا بهترین نمایش وین در چند وقت اخیر بود. فوق العاده است که او را در این فرم در اختیار داریم. او وقتی در چنین فرمی است، غیرقابل جانشین است.
    داشتن چنین بازیکنانی در تیم فوق العاده است. فکر می کنم والنسیا هم در دیدار با لورکوزن خیلی خوب بود؛ فن پرسی و رونی هم گل زدند و پاس گل دادند.
    آنها حتی اگر بهترین بازی شان را انجام ندهند، باز هم می توانند کاری برای تیم انجام بدهند. فکر می کنم آنها سه شنبه شب خیلی خوب بودند."
    منچستریونایتد در دیدار بعدی مقابل منچسترسیتی قرار خواهد گرفت و پیروزی در دو دیدار اخیر به آنها کمک کند تا بتوانند در دربی منچستر به پیروزی برسند.
    " فکر نمی کنم تا اینجای فصل بد کار کرده باشیم. دیدار مقابل سوانسی خوب بود. مقابل چلسی بازی دشواری داشتیم. دیدار مقابل لیورپول هم همیشه شرایط متفاوتی دارد و نمی توان آن را پیش بینی کرد.
    ما در آخرین دیدارمان در لیگ برتر پیروز شدیم و سه شنبه شب در سطح متفاوتی بازی کردیم و بار دیگر پیشرفت داشتیم.
    امیدوارم در دیدار یکشنبه باز هم بهتر باشیم. خوب بازی کردن در این دیدار اعتماد به نفس ما را افزایش خواهد داد."

6. 8 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دخه آ: برد لورکوزن اعتماد به نفس ما درآستانه دربی را افزایش داد

دروازه بان 22 ساله و اسپانیایی یونایتد از موفقیت تیمش در اروپا خوشحال است و به تمجید از روبین فان پرسی و وین رونی پرداخته
    سایت گل – داوید دخه آ، دروازه بان جوان باشگاه منچستریونایتد در صحبت هایی اعلام کرده که تیمش با اعتماد به نفس فراوانی گام به ورزشگاه اتحاد گذاشته و در دربی شهر منچستربه مصاف سیتی خواهد رفت.
    دخه آ اعلام کرد که برد 2-4 تیمش مقابل بایرلورکوزن در دور اول رقابت های مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا باعث افزایش اعتماد به نفس او و هم تیمی هایش شده است و حالا آنها با روحیه مضاعفی به میهمانی منچسترسیتی خواهند رفت.
    دروازه بان اسپانیایی معتقد است که این سومین بازی سخت تیمش در یک ماه اخیر است؛ یونایتداخیرا مقابل چلسی به تساوی بدون گل دست یافت و مغلوب لیورپول شد.
    دخه آ در صحبت هایی به وب سایت رسمی باشگاه یونایتد گفت:« برد مقابل بایرلورکوزن اعتماد به نفس ما را برای بازی یکشنبه شب افزایش داد. مهم بود که بتوانیم لیگ قهرمانان اروپا را با یک برد شروع کنیم. ما شروع خوبی داشتیم و هر سه امتیاز را گرفتیم تا با آرامش فکری بیشتری کار را دنبال کنیم. بعد از آن بازی، چند روزی فرصت داشتیم تا خودمان را برای بازی با منچسترسیتی آماده کنیم و حالا بی صبرانه منتظر آغاز این بازی هستیم.»
    این بازیکن 22 ساله در ادامه به تمجید از وین رونی و روبین فان پرسی زوج تهاجمی تیمش پرداخت . رونی با گلی که در بازی با حریف آلمانی به ثمر رساند، تعداد گلهایش با پیراهن یونایتد را به عدد 200 رساند. دخه آ ادامه داد:« رونی نه تنها در بازی با بایرلورکوزن به گل رسید، بلکه فوتبال خیلی خوبی را ارائه کرد. به شدت تلاش کرد و دینامیک را به تیم آورد و عملکرد خیلی خوبی داشت. خیلی خوب است که او و روبین برای تیم گل می زنند. این خیلی مهم است. هردوی آنها بازیکنانی کلیدی هستند و امسال در کنار هم تاثیرگذاری فوق العاده ای خواهند داشت.»

8. 7 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه اتفاق جالب
    لینگارد که در تور پیش فصل خیلی خوب کار کرده بود به طور قرضی رفته بیرمنگام
    تو اولین بازیش 4 تا گل زده!!!!!!!!
    انجلو هنریکز هم که قرضی رفته زاراگزا اولین گلش رو برای این تیم زد
    ----------------------------------------------------------
    در مورد بازی فردا هم من به شخصه خیلی امیدوارم چون می شه گفت تیم الان رو فرم هستش
    امیدوارم مثل فصل پیش با 3 امتیاز برگردیم
    لیورپول هم اولین شکست فصلو تجربه کرد

10. 9 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

یه اتفاق جالب
    لینگارد که در تور پیش فصل خیلی خوب کار کرده بود به طور قرضی رفته بیرمنگام
    تو اولین بازیش 4 تا گل زده!!!!!!!!
    انجلو هنریکز هم که قرضی رفته زاراگزا اولین گلش رو برای این تیم زد
    ----------------------------------------------------------
    در مورد بازی فردا هم من به شخصه خیلی امیدوارم چون می شه گفت تیم الان رو فرم هستش
    امیدوارم مثل فصل پیش با 3 امتیاز برگردیم
    لیورپول هم اولین شکست فصلو تجربه کرد
    البته قرارداد لینگارد قرضی نبوده و با قرارداد کامل به بیرمنگام رفته:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

فردا یک صفر ببریم میریم صدر
    و به همین راحتی پیشبینی من در مورد تغییر مکان لیورپول و منچستر در جدول تحقق پیدا میکنه
    ولی انصافا خودمم فکر نمیکردم اینقدر زود محقق بشه یا حداقل بهش نزدیک بشیم
    ...................

یحیی توره توی سیتی مهار بشه سیتی تبدیل میشه به یه تیم معمولی
    ولی اگه خودشو به خط میانی ما تحمیل کنه بازی برامون کمی سخت میشه
    ولی به امید خدا اینجوری نمیشه و میبریم

13. 5 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

نه عزیز تمامی منابع معتبر از جمله سایت باشگاه ، ویکی پدیا ، ترانسفر مارکت و سایت گل گفتن که این انتقال قرضی هستش! منبعی که شما عنوان کردی نا معتبره . ضمن اینکه تاریخ قرار داد رو زده ژانویه که این خودش تناقض داره چون توی پیش فصل همراه من یونایتد بوده.

گل های خوبی رو هم زد. امیدوارم در آینده بتونه جای رابین رو پر کنه برامونگفتم فن پرسی...ولی واقعا چقدر خوب و سریع فن پرسی در تیم جا افتاد انگار سال ها داره واسه تیم بازی میکنه .

دربی سختی پیش رو داریم اولین دربی بعد رفتن فرگی ، هر دو تیم یکم کمتر از اون چیزی که ازشون هوادارا انتظار دارند نتیجه گرفتن که قطعا واسه ثابت کردن خودشون اهمیت این بازی بیشتر میشه ......

با توجه به ضعف پیش اومده در وسط خط دفاع من سیتی بهتره که رونی بیش از همیشه رو به جلو بازی کنه، به نظرم واسه جناحین هم که اون طرف والنسیا تو فرم خوبی هست ، اشلی یانگ هم بد نبود ولی راضی کننده نیس ، احتمال اینکه شینجی بازی کنه زیاده، یه جا خونده بودم که مویز میخواد به دلیل خطر اسیب دیدگی زیاد کاواگا بیشتر در بازی های مهم ازش استفاده کنه تا بازی های عادی

جو هارت ، اگوئرو و سیلوا اون فرم خوب پارسالشون رو ندارن اما در عوض یحیی توره رو به جلو تر به همراه نقش افرینی بیشتر بازی میکنه ، معمولا کم پیش میومد که خیلی جلو بیاد و بخواد پاس های اخر و تو در بده و بیشتر اینکار رو سیلوا انجام میداد اما این فصل برعکسه . ژکو هم که انگار پگرینی براش بمب انرژی بوده خیلی تو ضربات اخر بیشتر دفت میکنه.

15. 7 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

منچستر سیتی رو میبریم وبعد میریم سراغ لیورپول...
    فلایینی چه خوب بازی میکنه
    خیلی بازیشو دوست دارم
    روی زمین و هوا کاملاً مسلط هست
    دیروز هم بازی لیورپول رو دیدم..
    اصلا مدعی نیستن،حتی واسه چهارمی!
    امروز هم امیدوارم ببریم بازی رو
    رونی هم روی فرمه

17. 3 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

منچستر سیتی - منچستر یونایتد: دربیِ بی فرگوسن/ اولین مچ اندازی مویس و پیگرینی

هر دو تیم از چهار بازی نخست این فصل لیگ برتر جزیره هفت امتیاز کسب کرده اند در حالی که داوید سیلوا و دنی ولبک احتمالا می توانند برای تیمشان به میدان بروند.

سایت گل-منچستر سیتی امیدوارست تا با پیروزی در بازی یکشنبه شب جایی که به میزبانی منچستر یونایتد می رود با روحیه ای بالا به کورس قهرمانی بازگردد

هر دو تیم طی دو فصل گذشته برای کسب قهرمانی با یکدیگر رقابت شانه به شانه ای داشته اند.با این حساب که سیتی آن قهرمانی معروف و تاریخی لیگ برتر جزیره را در آخرین لحظات فصل 2012 کسب کرد اما یونایتد سال بعد در آخرین سال حضور فرگوسن بر روی نیمکت یونایتد موفق به بالا بردن جام قهرمانی شد.

دیوید مویس از زمانی که هدایت شیاطین سرخ را بر عهده گرفته نخستین شکست فصلش را در شروع سپتامبر برابر لیورپول صدرنشین تجربه کرد تا شروع چندان خوبی در این فصل برای این مربی 50 ساله نباشد.

سیتی و یونایتد با شرایطی کاملا مشابه یکشنبه شب به جدال هم می روند چرا که هر دو از چهار بازی این فصل تنها هفت امتیاز کسب کرده اند.

شیاطین سرخ این دیدار را فصل گذشته 3-2 به لطف گلزنی دیر هنگام رابین فن پرسی از روی یک ضربه کاشته پیروز شدند و پیکرینی سرمربی جدید سیتی اهمیت آن شکست را به خوبی می داند.

خبر خوش برای سیتی در آستانه این بازی بازگشت ونسان کمپانی کاپیتان تیم شان است.به احتمال فراوان این مدافع با تجربه در دربی یکشنبه شب نخستین بازی اش را پس از پیروزی 4-0 برابر نیوکاسل در روز نخست این رقابت ها تجربه می کند.

داوید سیلوا نیز با پشت سر گذاشتن مصدومیت اش می تواند در این بازی تیمش را همراهی کند.این بازیساز اسپانیایی دو دیدار اخیر تیمش برابر استوک و ویکتوریا پلزن را از دست داده بود.

میکا ریچارد نیز از جمله بازیکنانی است که با بهبودی مصدومیت اش به تمرینات تیمی بازگشته و این احتمال وجود دارد که یکشنبه شب او نخستین بازی فصل اش را انجام دهد در حالی که حضور گائل کلیشی هنوز مشخص نیست.

در سوی دیگر برای یونایتد ظاهرا دنی ولبک که به تمرینات کامل تیمی برگشته به این بازی می رسد هر چند که مدافعان دیگری از جمله فیل جونز و رافائل با مصدومیتی که گریبانگیرشان شده معلوم نیست بتوانند در دربی حساس یکشنبه شب برای تیم شان بازی کنند.

با تمام این اوصاف یونایتد برای این بازی وین رونی آماده را در اختیار دارد.بازیکنی که در 44 بازی اخیرش در لیگ برتر جزیره 40 بار گلزنی کرده البته اگر پاس گل های او را در نظر نگیریم.

و فلینی ستاره سابق اورتون از نکات جالب این بازی می باشد که در آخرین لحظات نقل و انتقالات تابستانی راهی یوناید شد و همانطور که او در صحبت های پیش از تجربه نخستین دربی شهر منچستر گفت از زندگی در این تیم و شهر لذت می برد.بازیکنی که احتمال داشت راهی چلسی نیز شود.

__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________

لحظات به یادماندنی دربی منچستر

محتوای مخفی: عکس ها 
    قیچی برگردان رونی

روی کیم کینه ای

دربی دنیس لاو

19. 4 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •