زیست:65
شیمی:70
ریاضی:33/3
دینی:58
بقیه درصدامو دقیق یادم نیست فعلا همینا یادم هست هر وقت مطمئن شدم بقیه رو هم مینویسم.
امیدوارم به دردتون بخوره.![]()
زیست:65
شیمی:70
ریاضی:33/3
دینی:58
بقیه درصدامو دقیق یادم نیست فعلا همینا یادم هست هر وقت مطمئن شدم بقیه رو هم مینویسم.
امیدوارم به دردتون بخوره.![]()
حتما آنالیز ترکیبی رو بخون . اگه بلد نباشی رسما احتمال چیزی یاد نمیگیری . اگه میخوای خیلی کارت راحت تر بشه نظریه مجموعه ها رو هم قبلش بخون . این یکی الزامی نیست ولی کمک میکنه . ( به عنوان کسی که ریاضی خوره ست اینو باور کن ازم !) حجمش هم زیاد نیست .
این درصدا مال منطقه یکه ؟؟؟؟!!! جل الخالق !با اینا میشه پزشکی قبول شد ؟
درصدای پارسال من :
فارسی 50
عربی 0
زبان 100
معارف 50
ریاضی 89
زیست 30
فیزیک 76
شیمی 30
رتبه شش هزار و خورده ای !!!!
امسال رسما دارم فقط زیست و شیمی میخونم . پس امیدوار باشم ؟![]()
Last edited by PLAΨMID; 09-11-2013 at 15:57.
دادا شما خاص ترين رتبه زير 10 هزار كنكور بودي فكر كنم اگه درصد هات همينا باشه ....
به شدت زدي زير گوش فيزيك و رياضي ولي شيمي و زيست ..! نكنه رياضي بودي بودي اومدي تجربي ؟
من لیسانس مهندسی صنایع دارم . رشته ام هم ریاضی بوده ولی از سالها پیش عاشق علوم تجربی بودم .فیزیک خوب نزدم یعنی میخواستم بالای نود بزنم ولی نشد .
شیمی هم متاسفانه خیلی عوض شده نسبت به سال 83 که من وارد دانشگاه شدم . زیست هم که طبیعیه پایین بزنم سوالات خیلی مفهومی شدن ولی اصلا نخونده بودم . عربی هم همینطور . البته وقت زیست و شیمی رو روی ریاضی گذاشتم . شاید اگه میخواستم اونا رو هم کامل بزنم درصدام پایین تر میومد . در کل خیلی سخته که همه دروس رو بالا بزنی حتی اگه بلد هم باشی به علت کمبود وقت خیلی سخته . اینایی که نفرات برتر کنکور هستند علاوه بر داشتن اطلاعات درسی کافی ، تمرکز زیاد و سرعت عمل بالا دارند .
راستش پارسال تفریحی! کنکور دادم . امسال یخورده جدی تر گرفتم . خدا رو چه دیدی ! شاید قبول شدیم . . .![]()
معارفت هم بببر بالا حیف بخدا
تکـــــــــــــــــــــــ ــــبیر
دمت گرم برادر
آقا در مورد ریاضی و فیزیک یکم کمک کن
منم ترک تحصیلی بودم بعد چند سال دوباره کنکور میخوام بدم پیش هم اصلا مدرسه نرفتم خودم خوندم واسه همین اصلا نمیدونم مشتق چیه کاربرد چیه و یا انتگرال و ... چون کسی نبوده بهم بگه از روی کمک اموزشی هم خیلی نمیشه پیشرفت کرد، یه لطفی بکن یه راهی روشی چیزی بزار جلوم - کلاس و معلم خصوصی هم دیگه حوصلم نمیکشه بشینم سر کلاس! چه پیشنهادی میدین؟
راستش منم مثل شما بودم واسه همین رفتم دانشگاه آزاد . اما اونجا مجبور شدیم یه سری ریاضیات سنگین پاس کنیم . ریاضیم اونجا خوب شد .
واسه یادگیری ریاضی باید بتونین مطالب رو بفهمین و اگه با خودتون رودرواسی دارین باید بگم باید از صفر( دقیقا صفر) شروع کنید . ریاضی که توی دبیرستان آموزش داده میشه حجمش شاید زیاد باشه ولی عمقش خیلی کمه . با تمرین و تمرین و تمرین میتونین به تسلط برسین .
قسمت هایی هستند توی ریاضی که " دیفرانسیل و انتگرال " نامیده میشن و بهتره اونا رو به همین ترتیبی که نوشتم بخونید و شامل : اتحاد ها -مثلثات - جزء صحیح - قدر مطلق - انواع توابع - توابع نمایی و لگاریتم- حد و پیوستگی و مجانب ها - مشتق- کاربرد مشتق و رسم نمودار - انتگرال - هندسه مختصاتی و منحنی های درجه دوم ( مقاطع مخروطی) هستند . توجه کنید این مباحث به رغم ترسناک! بودنشون بسیار بسیار ساده هستند و تنوع سوال ازشون زیاد نیست . مخصوصا انتگرال که خیلی از داوطلبان تجربی ازش میترسن . توجه کنید که این مباحث همه به یک زیرمجموعه تعلق دارن و به هم مربوطند . در ضمن حجم بالای ریاضی کنکور رو تشکیل میدن . مثلا شما اگه حد رو خوب یاد بگیرین مشتق و انتگرال در حد سه سوت ساده خواهند شد . یا اگه مثلا برعکسش شما معنی لگاریتم رو ندونین نمیتونین مشتق توابع لگاریتمی رو یاد بگیرین . پس باید پله پله همه مباحث رو جلو برین .
قسمت های دیگه ای هستند که " ریاضیات جدید " نامیده میشن و یکمی به خلاقیت و تمرکز و مطالعه بیشتری نیاز دارن و شامل هندسه تحلیلی و ریاضی گسسته و برای بچه های تجربی ( آمار و احتمال و هندسه 1 و آنالیز ترکیبی - نظریه مجموعه ها - ماتریس ها) میشن .
توصیه من اینه که اگه وقت دارین دیفرانسیل رو یاد بگیرین چون حجم زیادی از کنکور رو شامل میشه و اگه میخواین مبحثی کار کنید برید سراغ ریاضی جدید که پیوستگی مطالبش کمتره .
دوستانی که فقط میخوان تست کار کنن :کتاب آبی کانون عالیه و کافی هم هست . اگه میخواین آموزش هم داشته باشه یکمی باید وقت بذارین و کتاب مورد نظر خودتون رو انخاب کنید . منابع آموزشی بسیار زیاد هستن
دیفرانسیل :
آموزش مثلثات " کتاب سبز کانون " . نمیدونم الان چاپ میشه یا نه ولی دوره ما خیلی به درد ما خورد . آموزشش از صفر شروع و در حد بوندس لیگا پیشرفته میشه . . .
انواع تابع ، حد و پیوستگی و مشتق و کاربرد آن : " حساب دیفرانسیل و انتگرال - لوییس لیتهولد - جلد اول - نشر دانشگاهی " . این کتاب دانشگاهیه ولی محتوای آموزشیش از صفر تا پیشرفته است و خیلی خیلی کتاب خوب و روانیه و واسه خودآموز بسیار عالیه . مخصوصا واسه بچه های ریاضی . جلد دومش در مورد انتگرال هست و خیلی به درد کنکوری ها نمیخوره .
هندسه : " آموزش هندسه 1 گام به گام - نشر گسترش " . اینم کتابیه که خودم پارسال خوندم و محتوای آموزشیش خیلی جامع هست و زبان کتاب خیلی روان و ساده است .
واسه تست هم که گفتم کتاب آبی قلم چی .
واسه مباحث دیگه ریاضی من کتابهای دانشگاهی رو خوندم که سطحشون از کنکور بالاتره و خوندنشون وقت زیادی میخواد . اگه خواستین بهتون معرفی می کنم ولی بهتره سراغشون نرید . . . .
سوال دیگه ای باشه در خدمتم .
موفق باشید .
Last edited by PLAΨMID; 09-11-2013 at 22:32.
این کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال - لوییس لیتهولد که معرفی کردی توش تست هم هست یا فقط خودآموزه ؟
فقط آموزشه . . . ولی خیلی کتاب خوبیه مخصوصا قسمت کاربرد مشتق . برای بچه های ریاضی عالیه . از حجم زیادش نترسید . تمرین های خیلی خوبی هم داره و پاسخ تمرین های با شماره فرد هم توش هست . این کتاب به عنوان " ریاضی پیش" توی دانشگاه تدریس میشه ( البته جلد یکش) و هیچ مهندسی نیست که با این کتاب آشنا نباشه !!!!.
خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون دوست عزیز
پس الان برنامه ی ازمون ها رو بیخیال میشم و میچسبم به اینا (به ترتیبی که خودتون گفتین)
فقط یه زمان تقریبی میدین که نورمالش پایه ها رو تا کی تموم کنم خوبه؟
مثلا اتحاد ها -مثلثات - جزء صحیح - قدر مطلق - انواع توابع - توابع نمایی و لگاریتم- تا چند وقت تموم کنم خوبه؟ میخوام برنامه بریزم - یه روز درمیون میتونم 3 ساعت وقت بزارم برای ریاضی -
اگه در این مورد هم راهنمایی کنین بی نهایت ممنون میشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)