تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 93 هستید؟

راي دهنده
126. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

46 36.51%
  • ریاضی

58 46.03%
  • انسانی

6 4.76%
  • هنر

8 6.35%
  • سایر رشته

8 6.35%
صفحه 51 از 136 اولاول ... 4147484950515253545561101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 1353

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 93 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه nafas.ip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام درصد هاتونو بگین اگه میشه .
    زیست:65
    شیمی:70
    ریاضی:33/3
    دینی:58
    بقیه درصدامو دقیق یادم نیست فعلا همینا یادم هست هر وقت مطمئن شدم بقیه رو هم مینویسم.
    امیدوارم به دردتون بخوره.

2. 2 کاربر از nafas.ip بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

13

احتمال هم پارسال چیزی نخوندم .
    امسال میخوام شروع کنم به خوندنش به نظرتون قبلش نیاز هست مباحثی از ریاضی2 یا جبر بخونم ؟
    حتما آنالیز ترکیبی رو بخون . اگه بلد نباشی رسما احتمال چیزی یاد نمیگیری . اگه میخوای خیلی کارت راحت تر بشه نظریه مجموعه ها رو هم قبلش بخون . این یکی الزامی نیست ولی کمک میکنه . ( به عنوان کسی که ریاضی خوره ست اینو باور کن ازم !) حجمش هم زیاد نیست .

زیست:65
    شیمی:70
    ریاضی:33/3
    دینی:58
    بقیه درصدامو دقیق یادم نیست فعلا همینا یادم هست هر وقت مطمئن شدم بقیه رو هم مینویسم.
    امیدوارم به دردتون بخوره.
    این درصدا مال منطقه یکه ؟؟؟؟!!! جل الخالق ! با اینا میشه پزشکی قبول شد ؟
    درصدای پارسال من :
    فارسی 50
    عربی 0
    زبان 100
    معارف 50
    ریاضی 89
    زیست 30
    فیزیک 76
    شیمی 30
    رتبه شش هزار و خورده ای !!!!
    امسال رسما دارم فقط زیست و شیمی میخونم . پس امیدوار باشم ؟
    Last edited by PLAΨMID; 09-11-2013 at 15:57.

4. 2 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

حتما آنالیز ترکیبی رو بخون . اگه بلد نباشی رسما احتمال چیزی یاد نمیگیری . اگه میخوای خیلی کارت راحت تر بشه نظریه مجموعه ها رو هم قبلش بخون . این یکی الزامی نیست ولی کمک میکنه . ( به عنوان کسی که ریاضی خوره ست اینو باور کن ازم !) حجمش هم زیاد نیست .

درصدای پارسال من :
    فارسی 50
    عربی 0
    زبان 100
    معارف 50
    ریاضی 89
    زیست 30
    فیزیک 76
    شیمی 30

دادا شما خاص ترين رتبه زير 10 هزار كنكور بودي فكر كنم اگه درصد هات همينا باشه ....

به شدت زدي زير گوش فيزيك و رياضي ولي شيمي و زيست ..! نكنه رياضي بودي بودي اومدي تجربي ؟

6. 2 کاربر از constant_boy23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دادا شما خاص ترين رتبه زير 10 هزار كنكور بودي فكر كنم اگه درصد هات همينا باشه ....

به شدت زدي زير گوش فيزيك و رياضي ولي شيمي و زيست ..! نكنه رياضي بودي بودي اومدي تجربي ؟
    من لیسانس مهندسی صنایع دارم . رشته ام هم ریاضی بوده ولی از سالها پیش عاشق علوم تجربی بودم . فیزیک خوب نزدم یعنی میخواستم بالای نود بزنم ولی نشد . شیمی هم متاسفانه خیلی عوض شده نسبت به سال 83 که من وارد دانشگاه شدم . زیست هم که طبیعیه پایین بزنم سوالات خیلی مفهومی شدن ولی اصلا نخونده بودم . عربی هم همینطور . البته وقت زیست و شیمی رو روی ریاضی گذاشتم . شاید اگه میخواستم اونا رو هم کامل بزنم درصدام پایین تر میومد . در کل خیلی سخته که همه دروس رو بالا بزنی حتی اگه بلد هم باشی به علت کمبود وقت خیلی سخته . اینایی که نفرات برتر کنکور هستند علاوه بر داشتن اطلاعات درسی کافی ، تمرکز زیاد و سرعت عمل بالا دارند .
    راستش پارسال تفریحی! کنکور دادم . امسال یخورده جدی تر گرفتم . خدا رو چه دیدی ! شاید قبول شدیم . . .

8. 4 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

درصدای پارسال من :
    فارسی 50
    عربی 0
    زبان 100
    معارف 50
    ریاضی 89
    زیست 30
    فیزیک 76
    شیمی 30
    معارفت هم بببر بالا حیف بخدا

10. 2 کاربر از After4Ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

درصدای پارسال من :
    فارسی 50
    عربی 0
    زبان 100
    معارف 50
    ریاضی 89
    زیست 30
    فیزیک 76
    شیمی 30
    تکـــــــــــــــــــــــ ــــبیر
    دمت گرم برادر
    آقا در مورد ریاضی و فیزیک یکم کمک کن
    منم ترک تحصیلی بودم بعد چند سال دوباره کنکور میخوام بدم پیش هم اصلا مدرسه نرفتم خودم خوندم واسه همین اصلا نمیدونم مشتق چیه کاربرد چیه و یا انتگرال و ... چون کسی نبوده بهم بگه از روی کمک اموزشی هم خیلی نمیشه پیشرفت کرد، یه لطفی بکن یه راهی روشی چیزی بزار جلوم - کلاس و معلم خصوصی هم دیگه حوصلم نمیکشه بشینم سر کلاس! چه پیشنهادی میدین؟

12. 2 کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تکـــــــــــــــــــــــ ــــبیر
    دمت گرم برادر
    آقا در مورد ریاضی و فیزیک یکم کمک کن
    منم ترک تحصیلی بودم بعد چند سال دوباره کنکور میخوام بدم پیش هم اصلا مدرسه نرفتم خودم خوندم واسه همین اصلا نمیدونم مشتق چیه کاربرد چیه و یا انتگرال و ... چون کسی نبوده بهم بگه از روی کمک اموزشی هم خیلی نمیشه پیشرفت کرد، یه لطفی بکن یه راهی روشی چیزی بزار جلوم - کلاس و معلم خصوصی هم دیگه حوصلم نمیکشه بشینم سر کلاس! چه پیشنهادی میدین؟
    راستش منم مثل شما بودم واسه همین رفتم دانشگاه آزاد . اما اونجا مجبور شدیم یه سری ریاضیات سنگین پاس کنیم . ریاضیم اونجا خوب شد .
    واسه یادگیری ریاضی باید بتونین مطالب رو بفهمین و اگه با خودتون رودرواسی دارین باید بگم باید از صفر( دقیقا صفر) شروع کنید . ریاضی که توی دبیرستان آموزش داده میشه حجمش شاید زیاد باشه ولی عمقش خیلی کمه . با تمرین و تمرین و تمرین میتونین به تسلط برسین .
    قسمت هایی هستند توی ریاضی که " دیفرانسیل و انتگرال " نامیده میشن و بهتره اونا رو به همین ترتیبی که نوشتم بخونید و شامل : اتحاد ها -مثلثات - جزء صحیح - قدر مطلق - انواع توابع - توابع نمایی و لگاریتم- حد و پیوستگی و مجانب ها - مشتق- کاربرد مشتق و رسم نمودار - انتگرال - هندسه مختصاتی و منحنی های درجه دوم ( مقاطع مخروطی) هستند . توجه کنید این مباحث به رغم ترسناک! بودنشون بسیار بسیار ساده هستند و تنوع سوال ازشون زیاد نیست . مخصوصا انتگرال که خیلی از داوطلبان تجربی ازش میترسن . توجه کنید که این مباحث همه به یک زیرمجموعه تعلق دارن و به هم مربوطند . در ضمن حجم بالای ریاضی کنکور رو تشکیل میدن . مثلا شما اگه حد رو خوب یاد بگیرین مشتق و انتگرال در حد سه سوت ساده خواهند شد . یا اگه مثلا برعکسش شما معنی لگاریتم رو ندونین نمیتونین مشتق توابع لگاریتمی رو یاد بگیرین . پس باید پله پله همه مباحث رو جلو برین .
    قسمت های دیگه ای هستند که " ریاضیات جدید " نامیده میشن و یکمی به خلاقیت و تمرکز و مطالعه بیشتری نیاز دارن و شامل هندسه تحلیلی و ریاضی گسسته و برای بچه های تجربی ( آمار و احتمال و هندسه 1 و آنالیز ترکیبی - نظریه مجموعه ها - ماتریس ها) میشن .
    توصیه من اینه که اگه وقت دارین دیفرانسیل رو یاد بگیرین چون حجم زیادی از کنکور رو شامل میشه و اگه میخواین مبحثی کار کنید برید سراغ ریاضی جدید که پیوستگی مطالبش کمتره .

دوستانی که فقط میخوان تست کار کنن :کتاب آبی کانون عالیه و کافی هم هست . اگه میخواین آموزش هم داشته باشه یکمی باید وقت بذارین و کتاب مورد نظر خودتون رو انخاب کنید . منابع آموزشی بسیار زیاد هستن
    دیفرانسیل :
    آموزش مثلثات " کتاب سبز کانون " . نمیدونم الان چاپ میشه یا نه ولی دوره ما خیلی به درد ما خورد . آموزشش از صفر شروع و در حد بوندس لیگا پیشرفته میشه . . .
    انواع تابع ، حد و پیوستگی و مشتق و کاربرد آن : " حساب دیفرانسیل و انتگرال - لوییس لیتهولد - جلد اول - نشر دانشگاهی " . این کتاب دانشگاهیه ولی محتوای آموزشیش از صفر تا پیشرفته است و خیلی خیلی کتاب خوب و روانیه و واسه خودآموز بسیار عالیه . مخصوصا واسه بچه های ریاضی . جلد دومش در مورد انتگرال هست و خیلی به درد کنکوری ها نمیخوره .

هندسه : " آموزش هندسه 1 گام به گام - نشر گسترش " . اینم کتابیه که خودم پارسال خوندم و محتوای آموزشیش خیلی جامع هست و زبان کتاب خیلی روان و ساده است .
    واسه تست هم که گفتم کتاب آبی قلم چی .
    واسه مباحث دیگه ریاضی من کتابهای دانشگاهی رو خوندم که سطحشون از کنکور بالاتره و خوندنشون وقت زیادی میخواد . اگه خواستین بهتون معرفی می کنم ولی بهتره سراغشون نرید . . . .
    سوال دیگه ای باشه در خدمتم .
    موفق باشید .
    Last edited by PLAΨMID; 09-11-2013 at 22:32.

14. 5 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

این کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال - لوییس لیتهولد که معرفی کردی توش تست هم هست یا فقط خودآموزه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این کتاب حساب دیفرانسیل و انتگرال - لوییس لیتهولد که معرفی کردی توش تست هم هست یا فقط خودآموزه ؟
    فقط آموزشه . . . ولی خیلی کتاب خوبیه مخصوصا قسمت کاربرد مشتق . برای بچه های ریاضی عالیه . از حجم زیادش نترسید . تمرین های خیلی خوبی هم داره و پاسخ تمرین های با شماره فرد هم توش هست . این کتاب به عنوان " ریاضی پیش" توی دانشگاه تدریس میشه ( البته جلد یکش) و هیچ مهندسی نیست که با این کتاب آشنا نباشه !!!!.

17. 2 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

راستش منم مثل شما بودم واسه همین رفتم دانشگاه آزاد . اما اونجا مجبور شدیم یه سری ریاضیات سنگین پاس کنیم . ریاضیم اونجا خوب شد .
    واسه یادگیری ریاضی باید بتونین مطالب رو بفهمین و اگه با خودتون رودرواسی دارین باید بگم باید از صفر( دقیقا صفر) شروع کنید . ریاضی که توی دبیرستان آموزش داده میشه حجمش شاید زیاد باشه ولی عمقش خیلی کمه . با تمرین و تمرین و تمرین میتونین به تسلط برسین .
    قسمت هایی هستند توی ریاضی که " دیفرانسیل و انتگرال " نامیده میشن و بهتره اونا رو به همین ترتیبی که نوشتم بخونید و شامل : اتحاد ها -مثلثات - جزء صحیح - قدر مطلق - انواع توابع - توابع نمایی و لگاریتم- حد و پیوستگی و مجانب ها - مشتق- کاربرد مشتق و رسم نمودار - انتگرال - هندسه مختصاتی و منحنی های درجه دوم ( مقاطع مخروطی) هستند . توجه کنید این مباحث به رغم ترسناک! بودنشون بسیار بسیار ساده هستند و تنوع سوال ازشون زیاد نیست . مخصوصا انتگرال که خیلی از داوطلبان تجربی ازش میترسن . توجه کنید که این مباحث همه به یک زیرمجموعه تعلق دارن و به هم مربوطند . در ضمن حجم بالای ریاضی کنکور رو تشکیل میدن . مثلا شما اگه حد رو خوب یاد بگیرین مشتق و انتگرال در حد سه سوت ساده خواهند شد . یا اگه مثلا برعکسش شما معنی لگاریتم رو ندونین نمیتونین مشتق توابع لگاریتمی رو یاد بگیرین . پس باید پله پله همه مباحث رو جلو برین .
    قسمت های دیگه ای هستند که " ریاضیات جدید " نامیده میشن و یکمی به خلاقیت و تمرکز و مطالعه بیشتری نیاز دارن و شامل هندسه تحلیلی و ریاضی گسسته و برای بچه های تجربی ( آمار و احتمال و هندسه 1 و آنالیز ترکیبی - نظریه مجموعه ها - ماتریس ها) میشن .
    توصیه من اینه که اگه وقت دارین دیفرانسیل رو یاد بگیرین چون حجم زیادی از کنکور رو شامل میشه و اگه میخواین مبحثی کار کنید برید سراغ ریاضی جدید که پیوستگی مطالبش کمتره .

دوستانی که فقط میخوان تست کار کنن :کتاب آبی کانون عالیه و کافی هم هست . اگه میخواین آموزش هم داشته باشه یکمی باید وقت بذارین و کتاب مورد نظر خودتون رو انخاب کنید . منابع آموزشی بسیار زیاد هستن
    دیفرانسیل :
    آموزش مثلثات " کتاب سبز کانون " . نمیدونم الان چاپ میشه یا نه ولی دوره ما خیلی به درد ما خورد . آموزشش از صفر شروع و در حد بوندس لیگا پیشرفته میشه . . .
    انواع تابع ، حد و پیوستگی و مشتق و کاربرد آن : " حساب دیفرانسیل و انتگرال - لوییس لیتهولد - جلد اول - نشر دانشگاهی " . این کتاب دانشگاهیه ولی محتوای آموزشیش از صفر تا پیشرفته است و خیلی خیلی کتاب خوب و روانیه و واسه خودآموز بسیار عالیه . مخصوصا واسه بچه های ریاضی . جلد دومش در مورد انتگرال هست و خیلی به درد کنکوری ها نمیخوره .

هندسه : " آموزش هندسه 1 گام به گام - نشر گسترش " . اینم کتابیه که خودم پارسال خوندم و محتوای آموزشیش خیلی جامع هست و زبان کتاب خیلی روان و ساده است .
    واسه تست هم که گفتم کتاب آبی قلم چی .
    واسه مباحث دیگه ریاضی من کتابهای دانشگاهی رو خوندم که سطحشون از کنکور بالاتره و خوندنشون وقت زیادی میخواد . اگه خواستین بهتون معرفی می کنم ولی بهتره سراغشون نرید . . . .
    سوال دیگه ای باشه در خدمتم .
    موفق باشید .
    خیلی خیلی ممنون از راهنماییتون دوست عزیز
    پس الان برنامه ی ازمون ها رو بیخیال میشم و میچسبم به اینا (به ترتیبی که خودتون گفتین)
    فقط یه زمان تقریبی میدین که نورمالش پایه ها رو تا کی تموم کنم خوبه؟
    مثلا اتحاد ها -مثلثات - جزء صحیح - قدر مطلق - انواع توابع - توابع نمایی و لگاریتم- تا چند وقت تموم کنم خوبه؟ میخوام برنامه بریزم - یه روز درمیون میتونم 3 ساعت وقت بزارم برای ریاضی -
    اگه در این مورد هم راهنمایی کنین بی نهایت ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •