تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 219 اولاول ... 4147484950515253545561101151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 2187

نام تاپيک: کلوپ K750

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

[QUOTE=javad007;917856]
    سلام بر مدير محترم بخش موبايل

غرض از مزاحمت مي خواستم بپرسم چگونه مي توان نرم افزار هاي داراي پسوند class را بر روي K750i از طريق کابل usb نصب کرد چون بنده يک سري نرم افزارهاي جاوا با پسوند class دارم اما طريقه نصب آن را بلد نيستم يا در حالت کلي طريقه نصب نرم افزارهاي با پسوند class بر روي K750i چگونه مي باشد اگر لطف کنيد توضيح کامل دهيد بي نهايت متشکر خواهم شد.

بابا اي ول کسي تو اين بخش نيست که به سوال فوق پاسخ کامل دهد دوستان مجرب از شما بيش از اين انتظار داشتم و....
    اولا فکر نکنم لازم باشه برای یک سوال چند تا پست بزنید.
    بعد فایلهای Class قابل نصب بر روی هیچ نوع گوشی نیستند یعنی اصلا برنامه کاملی نیستند.فایلهای با پسوند Class تابعهای زبان جاوا میباشند که همراه با چند فایل دیگر یک فایل جاوا رو میسازند.احتمالا شما فایلی که دانلود کردید رو با برنامه Winzip یا winrar باز میکنید و به این مشکل بر میخورید.برای حل مشکل خودتون به نکات زیر دقت کنید حتما مشکلتون حل میشه.
    1- اگر فایلی که دارید دارای پسوند jar یا jad هست آنها را روی گوشی ریخته و نصب کنید.(آموزش کامل در قسمت مقالات هست).
    2- اگر فایل شما دارای پسوند Zip یا Rar هست.با برنامه Winzip یا Winrar باز کنید.اگر داخل فایل شما فایل دیگری با پسوند jar یا jad بود آنرا Extract کنید و زوی گوشی بریزید.
    3- اگر فایل شما با پسوند Zip بود و وقتی با Winzip یا Winrar بازش کردید و دیدید که توش چند تا فولدر و فایل اکثرا با پسوند Class بود.ابتدا Winzip یا winrar را ببندید.به My Computer برید و از منوی Tools گزینه Folder Option رو انتخاب کنید. حالا به(tab) سربرگ View بروید و تیک جلوی گزینه Hide Extension..... رو بردارید و Ok کنید. حالا فایل رو انتخاب کنید و کلید F2 رو برای تغییر نام بزنید و پسوند فایل رو به Jar تغییر بدید.مثلا اگر فایل شما به این صورت بود aaa.zip . اونو به aaa.jar تغییر نام بدید و روی گوشی بریزید و نصب کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

با سلام خدمت اساتيد و کارشناسان خبره اين بخش

دوستان بنده به عنوان يک فرد مبتدي در زمينه داشتن يک گوشي سوني اريکسون k750i چند سوال داشتم خواهشمندم به طور کامل و قابل فهم به ترتيب به سوالات پاسخ دهيد :

1- چگونه و به کمک چه نرم افزارهايي مي توان بر روي k750i نرم افزارهاي گوناگون يا بازيهاي مخصوص اين گوشي را نصب کرد .

2- آيا نرم افزارهاي قوي اي براي پخش فايلهاي صوتي اين گوشي مانند (نرم افزارRealplayer ) و پخش فايلهاي تصويري اين گوشي و نظيري مانند آنها وجود دارد که بتوان آنها را بر روي اين گوشي k750i نصب کرد تا از کيفيت آنها لذت برد.

3- بهترين داريور صدا و دوربين براي k750i چه مي باشد تا بتوان بهترين کيفيت را داشت .

4- آيا در هنگام شارژ باتري گوشي را بايستي به طور کامل خاموش کرد يا نه در همان حالت standby کافي هست وضرري به باتري وارد نمي شود.

5- چگونه مي توان تشخيص داد که گوشي ام حالت اتوفوکوس دارد يا خير ؟

با تشکر
    1- احتیاجی به نرم افزار نداره.فقط کافیه فایلهای بازی یا برنامه (با پسوند jar یا jad) رو توی فولدر Other بریزید و از گوشی داخل فولدر شده و گزینه Install رو برای هر فایل بزنین.
    2- جاوا مثل سیمبان نیست که برنامه های زیادی داشته باشه ولی همون مدیاپلیر برای پخش موزیک و فیلم خیلی خوبه. برای افزایش صدا همه گزینه های اکولایزر رو تا آخر بالا ببرید.
    3-بهترین درایور صدا به نظر من فایل اگوستیک W810 هستش و درایور دوربین هم ورژن 1.81 که 17 فریم در ثانیه فیلمبرداری میکنه(البته به نظر من).
    4- تا اونجایی که من می دونم باطریهای جدید اکثرا هوشمند هستند و نیازی به این کارها نیست.(زیاد مطمئن نیستم).تو یه جا خوندم وقتی شارژ به 20% رسید بزارید 2 ساعت تو شارژ باشه تا شارژش کامل بشه.بعضی ها هم میگن وقتی پیغام باتری ضعیف است اومد این کار رو بکنید.
    5- گوشی K750 اتوفوکوس داره.هم روی درب دوربین نوشته Auto Focus هم روی جعبه(علامت اتوفوکوس که عکس یه دوربینه روش نوشته AF) هم ................

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

قرار بود چك كنم ببينم كجاي گوشي k750 بنده نوشته كه ساخت كجا هست. امروز چك كردم. هيچ جاي گوشي چيزي ننوشته. فقط روي باتري نوشته Made in China. نميدونم چرا جديداً اكثر مارك هاي معروف‌، ديگه نام كشور سازنده دستگاه ها رو روي دستگاه حك نمي كنند. يا برچسب مي چسبونند يا روي يكي از قطعات جانبي و يا روي كاتالوگ مي نويسند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه techno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

قرار بود چك كنم ببينم كجاي گوشي k750 بنده نوشته كه ساخت كجا هست. امروز چك كردم. هيچ جاي گوشي چيزي ننوشته. فقط روي باتري نوشته Made in China. نميدونم چرا جديداً اكثر مارك هاي معروف‌، ديگه نام كشور سازنده دستگاه ها رو روي دستگاه حك نمي كنند. يا برچسب مي چسبونند يا روي يكي از قطعات جانبي و يا روي كاتالوگ مي نويسند.
    برای من روی جعبش نوشته ساخت چین!

داره خودمونی میشه jamal.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

سلام

من گوشی خودم نوکیا هست. می خوام یه گوشی k750 برای یه نفر بگیرم. یه سوال دارم:
    انتقال عکس های گرفته شده تو این گوشی چه جوریه. من برای گوشی خودم یه رم ریدر گرفتم. کار باهاش خیلی راحته. می خوام ببینم برای k750 هم میشه این کار رو کرد یا حتما باید با واسطه ی خود گوشی، کابل و داریور های مخصوصش باشه؟

سلام
    رم ریدر به k750 می خوره البته اگر مموری sony باشه ولی سان دیسک ها را من امتحان کردم به رم ریدر نمی خوره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    من جدیدن یه k750 خریدم
    می خواستم براش یه رم 1 گیگ بخرم ولی یکی از دوستام گفت که هنگ می کنه
    و یه رم 500 مگابایت بخرم بهتره
    می خواستم بدونم کسی رم 1 گیگ رو k750 گذاشته و اگر استفاده کرده چطوره
    و تا چند مگ پرش کنم هنگ می کنه ؟؟؟؟

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من هم به خاطر ترس از همين موضوع، 512‌ گرفتم. اما فروشنده ميگفت كه تا 4 گيگ مشكلي نداره.

راستي يه سوال دارم:
    يكي از دوستان ميگفت كه گوشي W810 داره و به محض وصل كردن اين گوشي به كامپيوتر، MemoryStick گوشي مثل يه FlashMemory شناخته ميشه و نيازي به نصب سي دي هم نداره. در حالي كه من با k750 و w700 كه امتحان كردم بدون نصب سي دي، اصلاً شناخته نميشه. مي خواستم بپرسم آيا اين موضوع به مارك MemoryStick ربط داره يا نه؟ يعني اگه MemoryStick رو عوض كنم ممكنه به طور خودكار شناخته بشه؟

اصلاً كسي گوشي K750‌ داره كه با وصل شدن به كامپيوتر مموري اون به طور خودكار شناخته بشه و بشه مثل FlashMemory ازش استفاده كرد؟

خيلي ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

درخواست فریمور جدید K750 راستی این فریمور رو با کابل همراه گوشی میشه آپدیت گرد . چطوری

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

من هم به خاطر ترس از همين موضوع، 512‌ گرفتم. اما فروشنده ميگفت كه تا 4 گيگ مشكلي نداره.

راستي يه سوال دارم:
    يكي از دوستان ميگفت كه گوشي W810 داره و به محض وصل كردن اين گوشي به كامپيوتر، MemoryStick گوشي مثل يه FlashMemory شناخته ميشه و نيازي به نصب سي دي هم نداره. در حالي كه من با k750 و w700 كه امتحان كردم بدون نصب سي دي، اصلاً شناخته نميشه. مي خواستم بپرسم آيا اين موضوع به مارك MemoryStick ربط داره يا نه؟ يعني اگه MemoryStick رو عوض كنم ممكنه به طور خودكار شناخته بشه؟

اصلاً كسي گوشي K750‌ داره كه با وصل شدن به كامپيوتر مموري اون به طور خودكار شناخته بشه و بشه مثل FlashMemory ازش استفاده كرد؟

خيلي ممنون
    من خودم K750 دارم و بدون نصب هیچ برنامه و درایوری مموری استیک رو به عنوان یه درایو میشناسه.این بستگی به سیستم عامل(ویندوز) شما داره.اینکار روی Win XP SP2 نیاز به هیچ نرم افزاری نداره و مموری توسط کامپیوتر شناخته میشه.

آخر فروم باز Mehran NZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اقا چرا سي دي نصب k750 روي ويستا نصب نمي شه چيكار كنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •