يعني اگه اين فريمو را روش بريزيم صداش بهتر ميشه؟نوشته شده توسط boys_won
تاثيري روي رجيتر گوشي نداره؟
يعني اگه اين فريمو را روش بريزيم صداش بهتر ميشه؟نوشته شده توسط boys_won
تاثيري روي رجيتر گوشي نداره؟
نوشته شده توسط green_life
چرا رجيسترت ميپره
راه حلشم اينه كه از طريق سايت سوني اريكسون گوشيتو آپديت نكني با فايل فريمور خام و box هاي مخصوصه فلش اين كار رو بايد انجام داد
اين راهي كه مي گي ورژن جديد فريمور هم داره؟نوشته شده توسط boys_won
اگه هست طريقه بدست آوردنشا چه جوريه
نوشته شده توسط green_life
فريمورشو من هنوز جايي نديدم البته 3 مدله قديمتر تو سايته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست ولي اين جديده هنوز نيومده يا شايدم من نديدماگه گير بياد بايد با همو باكسهايي كه گفتم آپديت كني
عزیزان هر کسی گیر آورد خبر بده !
ممنون از همگی
نه با adobe photo shop كه تو خود cd گوشي بود ولي وقتي ميزم send to mobile ارور ميدهنوشته شده توسط boys_won
![]()
سلام دوستان
من w810i دارم.پسرخالمم همینو داره.
ماله تا به حال مشکلی نداشته ولی مله اون که تازه یه ماه نمیشه گرفته عکس رو سیو نمیکنه و سریع رد میشه.یه بار یردیمش دادیم نمیدونم چه بلایی سرش آوردن.فلش کردن چی کار کردن که خوب شد.الان بعد از یه هفته دوباره اونطوری شد.راستی دفعه قبل بابته خوب کردنش 25000 تا پیاده شدیم.
حالا چی کار کنیم؟
بازم 25000 تا باید بدیم؟
آخرين فريمور رو از كجا گير بياريم
نوشته شده توسط carnation
با همين نرم افزاري كه من گفتم فايل ردوبدل كن از پايين بگيرش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه با فريمور جديد فلش واست كرده كه گوشي مشكل سخت افزاري داره ولي اگه با فريمور قديمي كه روش بود واست فلش كرده ببر پيشش بگو فريمور جديد رو واست بريزهنوشته شده توسط vodka
براي چه كاري !!! آپديت ؟آخرين فريمور رو از كجا گير بياريم
اگه با فريمور جديد فلش واست كرده كه گوشي مشكل سخت افزاري داره ولي اگه با فريمور قديمي كه روش بود واست فلش كرده ببر پيشش بگو فريمور جديد رو واست بريزه
--------------------------------
چقدر خرج داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)