همه اینایی که گفتی 500 تومن ارزش نداره اصل مطلب اینه
من واقعا موندم هنوزم هستن کسانی که دنبال بنچمارکن![]()
همه اینایی که گفتی 500 تومن ارزش نداره اصل مطلب اینه
من واقعا موندم هنوزم هستن کسانی که دنبال بنچمارکن![]()
من ارادت شدیدی به نوت 2 دارم ولی خودم باشم میرم دنبال اس 4
صفحش کوچیکتره ولی با کیفیت تر.
مهدی یک سر برو شو رووم سامی تفاوتو ببین
سلام خدمت همه دوستان دو تا سوال داشتم از کسایی که این گوشی دارن
کیفیت عکس و فیلمبرداری گلکسی اس 4 نسبت به اس 3 چقد فرق داره
این قابلیت smart pause چجوریاست![]()
متشکرم
نمایندگی فروش تو شهر ماست که تموم کرده بود البته هنوز بدستم نرسیده فردا آخر وقت قراره برسه![]()
Photo Quality Comparison
Video Quality Comparison
Last edited by poonel; 28-05-2013 at 23:16.
بلاخره هرکس یک نظری داره برخلاف شما به نظرمن کاملا ارزششو داره
درمورد بنچمارک هم دیگه گفتن نداره که معیار اصلی سنجش قدرت سخت افزار تمام سایت های معتبر و طبیعتا کاربران حرفه ای هست !
اونها که می خوان قدرت واقعی سخت افزار رو بدونن به این لینک رجوع کنند در مواردی مثل linpack که پردازش چند هسته و glbenchmark که قدرت تراشه گرافیکی در اجرای فیلمها وبازی های با کیفیت بالا رونشون میده اختلاف به بیش از 3 برابر هم می رسه !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ehsan_; 28-05-2013 at 23:45.
همکارم داره رضا چرا برم شو روم سامسونگ؟
تفاوت هر چی هم باشه 500 نمیارزه واسه من
من به شخصه 1700 بیشتر پول بالای اس4 نمی دم دیگه فکر کنم 200 اختلاف با اس3 معقول باشه
خوشحالم هنوزم کسانی هستن تو این فروم که روح مارو شاد کنن مثل اون بنده خدایی که می گفت از لپ تاپم چیزی کم نداره تا دو روز یادم میوفتاد می خندیدم![]()
حسن موتوری کجایی بنچمارک بذاری ؟![]()
تو ایران نمیشه این انتظارو داشت
درسته هرکسی نظر خودش رو داره و محترمه
ولی من هم به شخصه اعتقاد دارم بنچمارک الآن برای مدیران سامسونگ مهمه فقط که بتونند با تبلیغاتی که روش بکنند (در عین ارزشی هم که ندارن!) فروش بیشتری کنند و پول بیشتری به جسب بزنند
من و شمای کاربر نهایت استفاده مون از این قدرت همون کل انداختن یکی دوباره با یکی دو تا دوسته (که اگه دوست هم باشه نمیاد بگه گوشیت چطوره! میگه خودت چطوری؟!)
بعد از اون باید جواب اس ام اس و تل چهار تا رفیق و نارفیق رو بدی. فلسفه همه گوشی ها همینه! هنوزم تقریبا همه کارها رو با همون گلکسی اس خالی هم حتی میشه انجام داد
اینجاست که درد داره 500 تومن بیشتر دادنی که مهدی میگه یعنی چی....
سلام
دوستان بالاخره گوشی بدستمون رسید خیلی شیک وجذاب هستش ولی یه سوال آیا برای شما هم مقدار زیادی از رم گوشی تقریبا 1.2 اشغاله؟ چرا؟
تو نوت2 که اینجوری نیست. آیا می تونه از اندروید 4.2.2.باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)