تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 117 اولاول ... 4147484950515253545561101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 1165

نام تاپيک: Football Manager 2013

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

نه dbc فک کنم بله در C:\Users\x\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2013\editor data

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

این فایل ایران که شما گذاشتی الان بصورت فرمت تصویری هست واسم...باید تو کدوم فولدر بازی قرار بدم؟editor data?
    نه dbc فک کنم بله در C:\Users\x\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2013\editor data

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اخه ایکنش مثه تصویریه ....راستی باید بازی جدید شروع کرد؟

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اقا یک سوال

شما هم در انتهای فصل دوم فرگوسن در بازیتون بازنشسته میشه و مورینیو سرمربی منچستر میشه؟

برای من ۴ سال پشت هم منچستر سیتی قهرمان شد تا این فصل اخر منچستر شد

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

به نکته ی باحالی اشاره کردی...واسه من تو این نسخه و نسخه 12 و 11 هم همینطور بوده..کلا مورینیو بعد از فرگی مربی یونایتد میشه...عکسشو ببین...

جالبه خرید های یونایتد واقعا مرد افکنه...فالکائو نیمار گرت بیل....تیما خیلی خوب میخرن تو انگلستان و اسبانیا....

6. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اره دقیقا سال های قبل هم همین اتفاق افتاد و جالبه حتی تو اگر اون زمان بهترین مربی هم باشی بازم مورینیو رو انتخاب میکنند نه تورو. سال اول مورینیو منچستر رو قهرمان اروپا کرد. اتفاقا خریدهاش همسیک و آلابا و لندرو و فیشر بود برای من.

این پچ های ارم باشگاه ها سنگین نمیکنه بازیو؟ میشه نریخت لباسهاشو؟ چون من با fmrte همیشه لباس هارو عوض میکنم واسم لذت بخشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

اره دقیقا سال های قبل هم همین اتفاق افتاد و جالبه حتی تو اگر اون زمان بهترین مربی هم باشی بازم مورینیو رو انتخاب میکنند نه تورو. سال اول مورینیو منچستر رو قهرمان اروپا کرد. اتفاقا خریدهاش همسیک و آلابا و لندرو و فیشر بود برای من.

این پچ های ارم باشگاه ها سنگین نمیکنه بازیو؟ میشه نریخت لباسهاشو؟ چون من با fmrte همیشه لباس هارو عوض میکنم واسم لذت بخشه
    من هم پچ آرم هارو دارم هم فیس پک هم کیت ها رو اصلا هم سنگین نشده،فکر کنم ربطی نداره

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من توی بازیم پوشه ای به نام editor data ندارم! فقط باید کپی بشه تا لیگ ایران اضافه بشه به بازی ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چرا یکم سنگین میکنه...نباید بی تاثیر دونست...اگر رم بالا داشته باشین مشکلی ندارین...من واسه تماشای بازی حتی تماشاگرا و استادیوم رو از بین میبرم که سریع اجرا بشه

11. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یکی پچ هارو برام میزاره ممنون.

ولی بازی یک سری مشکلات داره. مثلا خیلی راحت مربیا بین تیم ها جابجا میشن. مثلا فرگوسن که بازنشست میشه مورینیو از کارش در ریال استعفا میده بیاد منچستر. ولی قبلا از مربیانی که بیکار بودن شانس بیشتری داشتن برای صاحب تیم شدن. یعنی شما نمیبینی یک مربی بدون تیم سرمربی شه.

بد قبلا در مورد شایعات جانشین سرمربی اسم برای مثال من محمدرضا رو میاوارد که الان بیکارم و امکان داره سرمربی استقلال شم ولی اینن اتفاق نمی افته.

قبلا میشد در رسانه از بازیکن خودمون تعریف کنیم. یا با ابازیکنانی که تبعه دو کشورن همزمان برای اینکه برای تیم ملیمون بازی کنن صحبت کنیم ولی الان نمیشه. قبلن بازیکنا بیشتر تو رسانه ها در مورد اینکه بازی نمیکنن انتقاد میکردن ولی الان اینجور نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •