نه dbc فک کنم بله در C:\Users\x\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2013\editor data
نه dbc فک کنم بله در C:\Users\x\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2013\editor data
اخه ایکنش مثه تصویریه ....راستی باید بازی جدید شروع کرد؟
اقا یک سوال
شما هم در انتهای فصل دوم فرگوسن در بازیتون بازنشسته میشه و مورینیو سرمربی منچستر میشه؟
برای من ۴ سال پشت هم منچستر سیتی قهرمان شد تا این فصل اخر منچستر شد
به نکته ی باحالی اشاره کردی...واسه من تو این نسخه و نسخه 12 و 11 هم همینطور بوده..کلا مورینیو بعد از فرگی مربی یونایتد میشه...عکسشو ببین...
جالبه خرید های یونایتد واقعا مرد افکنه...فالکائو نیمار گرت بیل....تیما خیلی خوب میخرن تو انگلستان و اسبانیا....
![]()
اره دقیقا سال های قبل هم همین اتفاق افتاد و جالبه حتی تو اگر اون زمان بهترین مربی هم باشی بازم مورینیو رو انتخاب میکنند نه تورو. سال اول مورینیو منچستر رو قهرمان اروپا کرد. اتفاقا خریدهاش همسیک و آلابا و لندرو و فیشر بود برای من.
این پچ های ارم باشگاه ها سنگین نمیکنه بازیو؟ میشه نریخت لباسهاشو؟ چون من با fmrte همیشه لباس هارو عوض میکنم واسم لذت بخشه
من هم پچ آرم هارو دارم هم فیس پک هم کیت ها رو اصلا هم سنگین نشده،فکر کنم ربطی نداره
من توی بازیم پوشه ای به نام editor data ندارم! فقط باید کپی بشه تا لیگ ایران اضافه بشه به بازی ؟
چرا یکم سنگین میکنه...نباید بی تاثیر دونست...اگر رم بالا داشته باشین مشکلی ندارین...من واسه تماشای بازی حتی تماشاگرا و استادیوم رو از بین میبرم که سریع اجرا بشه
یکی پچ هارو برام میزاره ممنون.
ولی بازی یک سری مشکلات داره. مثلا خیلی راحت مربیا بین تیم ها جابجا میشن. مثلا فرگوسن که بازنشست میشه مورینیو از کارش در ریال استعفا میده بیاد منچستر. ولی قبلا از مربیانی که بیکار بودن شانس بیشتری داشتن برای صاحب تیم شدن. یعنی شما نمیبینی یک مربی بدون تیم سرمربی شه.
بد قبلا در مورد شایعات جانشین سرمربی اسم برای مثال من محمدرضا رو میاوارد که الان بیکارم و امکان داره سرمربی استقلال شم ولی اینن اتفاق نمی افته.
قبلا میشد در رسانه از بازیکن خودمون تعریف کنیم. یا با ابازیکنانی که تبعه دو کشورن همزمان برای اینکه برای تیم ملیمون بازی کنن صحبت کنیم ولی الان نمیشه. قبلن بازیکنا بیشتر تو رسانه ها در مورد اینکه بازی نمیکنن انتقاد میکردن ولی الان اینجور نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)