عزیز شما احتمالا دقت نکردی پشت لپتاپ برچسب گارانتی خورده اگه قاب پشت رو برداری هولوگرام گارانتی پاره میشه!
تا وقتی که گارانتی داره کارهای ارتقا رو شرکت گارانتی کننده براتون انجام میده
عزیز شما احتمالا دقت نکردی پشت لپتاپ برچسب گارانتی خورده اگه قاب پشت رو برداری هولوگرام گارانتی پاره میشه!
تا وقتی که گارانتی داره کارهای ارتقا رو شرکت گارانتی کننده براتون انجام میده
والا دستگاه شما رو نمیدونم ولی من هر لپتاپی تابحال داشتم یا برای دیگران تهیه کردم هیچکدوم حداقل روی قسمت قاب پوششی هاردش هیچ برچسبی نداشته
برچسبهای هولوگرام و سریال ویندوز و... جایی تعبیه میشه(معمولاً) که موقع باز کردن قابها آسیب نبینه و محفوظ بمونه
حالا نمیدونم اون چه شرکت رذلی بوده که حتی آپگرید سخت افزاری که حق طبیعیتونه و ارتباطی با گارانتی نداره رو نخواسته انجام بدید و برچسب زده روی قابها ...
هم گارانتی سازگار که دوستان خریده بودن هم گارانتی سریر که مال بنده باشه همشون همینجوری هستن
سریر حتی روی سارژر و باتری هم برچسب سریال داره
سلام بچه ها
اگه میشه یه نگاه بندازین ببینین رم لپ تاپتون یه 8 گیگه یا دو تا 4 گیگ ؟
مارکش رو هم بگین بیزحمت ...
تو hp support assistant بخش learn سمت راستش ...
با این برنامه هم میشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2.7 mb
سلام دوست عزیز
من ویندوز 8 نصب کردم ، اما درایور اشتباه نصب کردم و باعث شد تاچ پد لپتاپم بسوزه ...
بهتون پیشنهاد میکنم ویندوز 8 نصب نکنین . پر از باگ و ایراده و کلا یه افتضاح محسوب میشه برای مایکروسافت (جتی بدتر از ویستا - )پیشنهاد من اینه که تا ویندوز بعدی صبر کنین .
+اگه راجع به درایور های ویندوز 8 سوالی داشتین من در خدمتم ...
شما چطوری متوجه شدید تاچ پد سوخته؟
بعبارتی بعداً که ویندوز هفت ریختید و درایورها رو هم نصب کردید بازم درست نشد؟!
دوتا 4 گیگ سامسونگه
دو تا 4 گیگ باس 1600 از برند میکرون (این دوستمون که گفتن سامسونگ احتمالا مال ایشون هم میکرون باشه چون تو اطلاعات خود شرکت هم رم میکرون گفته شده)
Support assistant من آپدیت شده و قیافش فرق کرده باید بری توی قسمت Storage,Back up & Recovery و تو قسمت مموری ببینی
دوست عزیز تاچ با اینکارا نمیسوزه شما نتونستی درایورها رو به خوبی نصب کنی والا دوستان اینجا 6 ماه پیش روی این لپتاپ 8 ریختن و به خوبی جواب گرفتن
بنده بعد 9 ماه کار با این لپتاپ 1 درصد هم فیل باتری نداشتم اونوقت تاچ چطور میسوزه؟
سری جدید اچ پی کی وارد بازار میشه؟ چون این دستگاه دیگه تو بازار نیس من بین لنوو Y510 و اچ پی کانفیگ بالا دو به شک شدم.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)