تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 58 اولاول ... 41474849505152535455 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 573

نام تاپيک: طرف داران HP DV6T-7000

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

ممنون از پاسختون . در اصل باید توی تاپیک DV7 می پرسیدم و اشتباهی اینجا پست زدم
    ولی من که تا امروز چند تا لپتاپ نو داشتم فکر نکنم بخاطر باز کردن قاب های پوششی زیرش گارانتی باطل بشه چون ربطی هم به گارانتی نداره . درست مثل اینه که بخاطر باز کردن کاپوت ماشین بخواد گارانتیش باطل بشه . بگذریم از اینکه اصولاً چیزی هم به اسم گارانتی در ایران نداریم و همش نمایشه و شو هست
    فرض کنید شما میخواید هارد یا رم رو ارتقا بدید طبیعیه که باید قاب های زیر رو خودتون باز کنید ...
    البته منظور از باز کردن قاب، کل پنل زیرین لپتاپ نیست . در عکس هایی که گذاشتم واضحه . با اینحال بازم محض احتیاط میشه پیچ روی قاب رو تمیز باز کرد تا دچار رنگ پریدگی نشه
    عزیز شما احتمالا دقت نکردی پشت لپتاپ برچسب گارانتی خورده اگه قاب پشت رو برداری هولوگرام گارانتی پاره میشه!
    تا وقتی که گارانتی داره کارهای ارتقا رو شرکت گارانتی کننده براتون انجام میده

پروفشنال NorthBridge's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

عزیز شما احتمالا دقت نکردی پشت لپتاپ برچسب گارانتی خورده اگه قاب پشت رو برداری هولوگرام گارانتی پاره میشه!
    تا وقتی که گارانتی داره کارهای ارتقا رو شرکت گارانتی کننده براتون انجام میده
    والا دستگاه شما رو نمیدونم ولی من هر لپتاپی تابحال داشتم یا برای دیگران تهیه کردم هیچکدوم حداقل روی قسمت قاب پوششی هاردش هیچ برچسبی نداشته
    برچسبهای هولوگرام و سریال ویندوز و... جایی تعبیه میشه(معمولاً) که موقع باز کردن قابها آسیب نبینه و محفوظ بمونه
    حالا نمیدونم اون چه شرکت رذلی بوده که حتی آپگرید سخت افزاری که حق طبیعیتونه و ارتباطی با گارانتی نداره رو نخواسته انجام بدید و برچسب زده روی قابها ...

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

والا دستگاه شما رو نمیدونم ولی من هر لپتاپی تابحال داشتم یا برای دیگران تهیه کردم هیچکدوم حداقل روی قسمت قاب پوششی هاردش هیچ برچسبی نداشته
    برچسبهای هولوگرام و سریال ویندوز و... جایی تعبیه میشه(معمولاً) که موقع باز کردن قابها آسیب نبینه و محفوظ بمونه
    حالا نمیدونم اون چه شرکت رذلی بوده که حتی آپگرید سخت افزاری که حق طبیعیتونه و ارتباطی با گارانتی نداره رو نخواسته انجام بدید و برچسب زده روی قابها ...
    هم گارانتی سازگار که دوستان خریده بودن هم گارانتی سریر که مال بنده باشه همشون همینجوری هستن
    سریر حتی روی سارژر و باتری هم برچسب سریال داره

4. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام بچه ها
    اگه میشه یه نگاه بندازین ببینین رم لپ تاپتون یه 8 گیگه یا دو تا 4 گیگ ؟
    مارکش رو هم بگین بیزحمت ...
    تو hp support assistant بخش learn سمت راستش ...
    با این برنامه هم میشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2.7 mb

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان .من ویندوز 8 نصب کردم الان یه مشکلی که هست روی ایکون اپلیکیشنهایی که نصب کردم وقتی کلیک راست رو میزنم علامت لودینگ ظاهر میشه و یه 7-8 دوری میزنه تا باز بشه.دوستانی که ویندوز 8 نصب کردن همیچی مشکلی هم واسشون پیش اومده ؟ من ویندوز 8 پرو نصب کردم.
    سلام دوست عزیز
    من ویندوز 8 نصب کردم ، اما درایور اشتباه نصب کردم و باعث شد تاچ پد لپتاپم بسوزه ...
    بهتون پیشنهاد میکنم ویندوز 8 نصب نکنین . پر از باگ و ایراده و کلا یه افتضاح محسوب میشه برای مایکروسافت (جتی بدتر از ویستا - )پیشنهاد من اینه که تا ویندوز بعدی صبر کنین .
    +اگه راجع به درایور های ویندوز 8 سوالی داشتین من در خدمتم ...

پروفشنال NorthBridge's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من ویندوز 8 نصب کردم ، اما درایور اشتباه نصب کردم و باعث شد تاچ پد لپتاپم بسوزه ...
    بهتون پیشنهاد میکنم ویندوز 8 نصب نکنین . پر از باگ و ایراده و کلا یه افتضاح محسوب میشه برای مایکروسافت (جتی بدتر از ویستا - )پیشنهاد من اینه که تا ویندوز بعدی صبر کنین .
    شما چطوری متوجه شدید تاچ پد سوخته؟
    بعبارتی بعداً که ویندوز هفت ریختید و درایورها رو هم نصب کردید بازم درست نشد؟!

داره خودمونی میشه fusion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    بندر عباس

پيش فرض

سلام بچه ها
    با این برنامه هم میشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2.7 mb
    دوتا 4 گیگ سامسونگه

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام بچه ها
    دو تا 4 گیگ باس 1600 از برند میکرون (این دوستمون که گفتن سامسونگ احتمالا مال ایشون هم میکرون باشه چون تو اطلاعات خود شرکت هم رم میکرون گفته شده)
    Support assistant من آپدیت شده و قیافش فرق کرده باید بری توی قسمت Storage,Back up & Recovery و تو قسمت مموری ببینی

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    دوست عزیز تاچ با اینکارا نمیسوزه شما نتونستی درایورها رو به خوبی نصب کنی والا دوستان اینجا 6 ماه پیش روی این لپتاپ 8 ریختن و به خوبی جواب گرفتن
    بنده بعد 9 ماه کار با این لپتاپ 1 درصد هم فیل باتری نداشتم اونوقت تاچ چطور میسوزه؟

11. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Prince.Kourosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سری جدید اچ پی کی وارد بازار میشه؟ چون این دستگاه دیگه تو بازار نیس من بین لنوو Y510 و اچ پی کانفیگ بالا دو به شک شدم.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •