تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 58 اولاول ... 41474849505152535455 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 574

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | اف سی هالیوود | جلد 2

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

واقعا تاسف آوره ! فقط می تونم لعنت کنم روح خبیث و شکم گنده ی اولی هوینس رو !
    یعنی این رو باید از طلا نوشت

الان هاینکس بره رئال تیم ملی آلمان هم ضرر می کنه. قرارداد لوو سال بعد تموم می شه و اگه هاینکس بره لاقل 2 سال تو رئال می مونه
    فعلا که خبری از رفتنش به رئال نیست و انجلوتی مد نظرشون هست!تازه دستیاراش رو هم گل چین کرده!
    اما در مورد تیم ملی آلمان باید بگم که الان نیازمند یه خونه تکونی در قسمت کادر فنیش هست واگه این اتفاق نیوفه قهرمانی 2014دوراز دسترس خواهد بود.
    یوآخیم نشون داد مربی روزهای بزرگ نیست و به قول خودت از اشتباهاتش درس نمیگیره.

2. 5 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خبری از تغییر نیست که هیچ، چند روز پیش با لوو واسه تمدید هم صحبت کردن !

البته من زیاد مخالف لوو نیستم، تیم ملی اسپانیا خیلی قوی بود و هیچ مربی نمی تونست با این آلمان از پس اسپانیا بر بیاد

الان که اسپانیا ضعیف شده، لوو هم از بایرن هاینکس حسابی درس گرفته. خوشبختانه جام جهانی رو از دست بدشتباه در امانیم

بایرن روبری داره، تیم ملی هم رویس و گوتزه و اوزیل داره. می شه از الان با قاطعیت گفت آلمان قهرمان جام جهانی می شه

به خصوص که بایرن قراره سال های بعد هم قهرمان سی ال بشه و شخصیت قهرمانی به آلمان بر گشته

4. 5 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

من هم تبریک می گم قهرمانی جام حذفی و کسب سه گانه تاریخی رو با هاینکس ، این مــرد بزرگ .

تصاویر اخر بازی هم تلخ بود و هم شیرین . تلخی اخرین روزهای این سال باشکوه برای بایرن ما ... شادمانی قهرمانی ها و سه گانه فراموش نشدنی ...

و یوپ هاینکسی که نمی دونیم خوشحال باشیم که به بهترین شکل و با بهترین نتیجه بایرن رو ترک می کنه یا ناراحت باشیم برای ندیدنش در ادامه ...

دیشب هم بچه ها حسابی براش سنگ تموم گذاشتند . به خصوص فن بویتن و بواتنگ که همون وسط استادیوم یک دوش حسابی برای یوپ ترتیب دادند

+

من به شخصه با تغییر مربی تیم ملی ( بهتر بگیم مانشافت که با تیم ملی ایران اشتباه نشه ! ) در این یک سال مونده تا جام جهانی موافق نیستم .

ضمن اینکه امید دارم لو حتما از اشتباهات گذشته و به خصوص این تغییر های پیچیده ترکیب در بازی های مهم درس گرفته باشه .

قطعا می تونه با این کیفیت فعلی فوتبال آلمان ، قهرمان جهان هم بشه .

6. 7 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

تبریک میگم اولین سه گانه تاریخ آلمان رو!

اگه به آخر فصل قبل برگردیم شاید خوش بین ترین هوادار هم نمی تونست همچین فصل رویایی رو تصور کنه.
    بدون تعصب هیچ وقت همچین ثباتی رو توی یک فصل از هیچ تیمی ندیده بودم، تیمی که حتی توی مراحل حذفی CL (به جز یک مورد خاص) زفت و برگشت پیروز بشه، حتی گلی رو دریافت نکنه، توی بوندسلیگا 18 تیمه 91 امتیاز بیاره، خیلی بعیده دیگه همچین تیمی رو ببینیم، متاسفانه دیگه هاینکس رو روی نیمکت بایرن نمی بینیم و به قول هوینس با تعویض سرمربی و شروع به کار گواردیولا باید ساعت ها رو از نو کوک کنیم و یک دوره جدید (اما نامطمئن) رو شروع کنیم.

پ.ن. توی مراسم جشن قهرمانی اون قسمتی که بچه ها پیراهن های دانته و گوستاوو رو به صورت نمادین گرفته بودن و مرتب می گفتن "Amigo" جالب بود

8. 8 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

دوستان تبریک بابت قهرمانی و سه گانه

امروز امتحان داشتم و نشد ببینم بازی رو متاسفانه

کلا امسال رکوردی نبود تو آلمان که بایرن به اون نرسه یا نشکنه

یعنی این رو باید از طلا نوشت
    یه همچین آدمای سو استفاده گری هستن این زنبورا : دی

والا خوبه همین هوینس و تیم مدیریت تونستن باشگاه رو به اینجا برسونن و یه سه گانه کسب کنیم.. این سه گانه ممکنه تو زندگی هر کس فقط یه بار رخ بده و اینطوری حرف زدن از رئیس باشگاه به نظرم اصلا درست نیست...
    +
    مطمئنا تعویض مربی تیم ملی اصلا جالب نیست و لوو می تونه آلمان رو به قهرمانی برسونه
    حداقل مزد لوو اینه که یه قهرمانی جهان بدست بیاره
    +
    الان ویدئو های جشن قهرمانی رو میدیدم
    وقتی تو قهرمانی ها دوربین میره رو پیرمرد های باشگاه آدم یه حس بی نظیر پیدا میکنه..

در مورد هاینکس هم واقعا آدم ناراحت میشه که داره از این تیم میره
    به نظرم همونطور که با اومدنش هوادارا به مدیریت باشگاه اطمینان کردن باید رفتن این مربی که از همه نظر عالی هست رو هم به فال نیک گرفت.. تنها توجیهی که آدم می تونه بیاره همینه..

10. 8 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فیسبوک لوتار ماتئوس
    برای 1 میلیون لایک دوباره بازی می کنم
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک matthaeus.jpg  

12. 6 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

فیسبوک لوتار ماتئوس
    برای 1 میلیون لایک دوباره بازی می کنم
    من خودم براش یک میلیون لایک جور میکنم اگه اون لباس پشس سرش رو بده بهم

جدید ترین تصویر رسیده از دوربینِ "مرد دوربین به چشم" در استادیم وستفالن
      محتوای مخفی: ورود زنبورا ممنوع :دی 

14. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولین جدا شدن فصل بعد تایید شد.

آناتولی تیموشچوک بعد از گذروندن یک فصل پر از جام و مدال با باشگاه،با بستن یه قرارداد دوساله به باشگاه سابقش،زنیت سنت پترزبورگ برمیگرده.
    تیموشچوک توی این 4سال،132 بار برای بایرن بازی کرد که آخریش،توی همین فینال جام حذفی بود که به عنوان بازیکن جانشین اومدش توی زمین
    +
    تیمو بعد درخشش تو زنیت تو فصل 2008 که 4تا به بایرن زدن اومد توی بایرن تا زوج فن بومل بشه،ولی فن خال دست به بزرگترین کار ممکن زد و شواین اشتایگر رو تغییر پست داد((کاری که تا دنیاست باید بابتش تشکر کنیم ازش)) و باعث شد تیمو از همون اول ذخیره باشه
    بازیکن سطح متوسط ولی خوبی بود.
    هرجا لازم بود برای بایرن بازی میکرد و هیچ وقت هم حاشیه نداشت.
    اینم یه عکس از خودش و دو قلوهای دوست داشتنیش

16. 5 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

گومز از بايرن مونيخ جدا مي‌شود

يک نشريه آلماني اعلام کرده است که مهاجم ملي‌پوش بايرن مونيخ فصل آينده در جمع باواريايي‌ها نخواهد بود.

روزنامه آلماني بيلد اعلام کرد که ماريو گومز، مهاجم بايرن مونيخ جايي در برنامه‌هاي پپ گوارديولا، سرمربي جديد اين تيم ندارد و همين روزها آليانتس آره‌نا را ترک خواهد کرد. بيلد با معرفي ناپولي به عنوان مشتري اصلي مهاجم آلماني بايرن مونيخ، اعلام کرده است که نايب قهرمان فصل اخير سري A حاضر است براي اين بازيکن 20 ميليون يورو بپردازد.

به گزارش تسنيم، ادينسون کاواني، مهاجم ناپولي در آستانه جدايي از اين تيم است و احتمال اينکه اين تيم بخواهد از در‌آمد فروش اين بازيکن اروگوئه‌اي، مهاجم بزرگ ديگري را جذب کند بسيار زياد است. بيلد معتقد است ناپولي از فروش کاواني مي‌تواند بودجه قابل توجهي براي خريد بازيکنان جديد به دست آورد که گومز، يکي از آنهاست.

اين نشريه آلماني با استناد به گفته‌هاي يک منبع نزديک به رختکن بايرن مونيخ مدعي شده گومز، مهاجي که در 174 بازي‌‌اش براي بايرن مونيخ 113 گل زده، شنبه شب پس از پيروزي تيمش در فينال جام حذفي آلمان به هم‌تيمي‌هاي خود گفته که اين بازي آخرين بازي او در بايرن مونيخ بوده است.

ماريو گومز که تا سال 2016 با باواريايي‌‌ها قرارداد دارد، يکي از مهره‌هاي کليدي بايرن مونيخ در کسب افتخار بي‌سابقه سه‌گانه قهرماني در يک فصل فوتبال آلمان بوده است.
    ورزش 3

/////////////

گواردیولا کلا داره تغییرات ایجاد میکنه

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ظاهرا گومز رفته ناپولی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •