یکی از با ارزش ترین کارایی که مورینیو واسه چلسی انجام داد، پیدا کردن و آوردن دروگبا به چلسی بود، یه ستاره تمام عیار
با این اوضاع و احوالی که تیم الان داره امیدوارم هرچه زودتر مورینیو رو تو چلسی ببینیم، بلکه اون قدر فرانک رو بدونه و نگهش داره
یکی از با ارزش ترین کارایی که مورینیو واسه چلسی انجام داد، پیدا کردن و آوردن دروگبا به چلسی بود، یه ستاره تمام عیار
با این اوضاع و احوالی که تیم الان داره امیدوارم هرچه زودتر مورینیو رو تو چلسی ببینیم، بلکه اون قدر فرانک رو بدونه و نگهش داره
بهترین خبر اینه که مورینیو به چلسی بیاد و بی صبرانه منتظرم که مورینیو رو فصل بعد دوباره روی نیمکت چلسی ببینم.
باور کنید اگه دوباره به چلسی بیاد دیگه به اسطوره باشگاه تبدیل میشه!
از طرفی لیگ برتر رو خوش می شناسه و از طرفی هم کلا توی خیلی چیزا هوشمندانه عمل می کنه.
مثلا مطمئنا با وجود اینکه همیشه لمپارد رو دوس داشته دیگه حتما یه جوری اونو نگه می داره.
همین طور توی نقل و انتقالات هم می تونه مثل همیشه سورپرایز هایی رو داشته باشه.
در کل برای چلسی ، مورینیو بهترین مربیه که میشه اورد...
شبکه ی ورزش هم سرکارمون میزاره هر سری برا پخش بازیهای چلسی
دوستان ما رو از جریان بازی بی خبر نگذارید
ممنون
Last edited by brad pitt; 23-01-2013 at 18:12.
گفته بودن پخش میکنن اما فکر کنم میخوان جاش اینتر رم پخش کنن...
![]()
مرحله نیمه نهایی (دور برگشت)
سوانســــــــی - چلســــــــــی
ساعت 23:15 از :
Al Jazeera Sport +3
Al Jazeera Sport +5
beIN Sport 2 / HD
Digi Sport 1 Hungary
SKY Sports 1 UK
دوستانی که اینترنت پر سرعت دارند از اینجا بازی را ببینیند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب نیمه اول 0-0 تموم شد انتظار ترکیب هجومی تری را داشتم اما بنیتزه دیگه کاریش نمیشه کرد
امیدوارم تو 45 دقیقه دوم اتفاقات به نفع چلسی بیوفته و ...
=====================================
خوب 45 دقیقه دوم هم تموم شد و گلی زده نشد این جام هم از دست دادیم و سوانسی خیلی راحت قهرمان میشه فعلا با بنیتز 2 تا جام از دست دادیم یاد روبرتو و فصل قبل بخیر بازی بیشتر دست ما بود دقایق آخر هم 10 نفره شدیم و ازارد اخراج شد
اما تیم برای بردن به میدون نیومده بود تیمی که باید 3 گل بزنه ترکیبش باید هجومی تر باشه کلا بنیتز اومده این فصل را نابود کنه
بازی آرسنال وستهام را هم بعضی دقایقشو میدیدم تا دقیقه 47 مساوی بودند دقیقه 57 دیدم آرسنال 4 تا زدههمون تیمی که اول هفته به ما باخته بود اما این بازی دریغ از یک گل
![]()
Last edited by 30vil; 24-01-2013 at 01:31.
من اگه جای بنیتز یودم دروازبان نمیزاشتم جاش مهاجم میزاشتم.... بابا تیم باید حداقل 2 گل بزنه.... اومده ترکیب خیلی نرمال گذاشته... انگار ما 2 گل جلو بودیم ازشون... آخر هم 2 گل بازی رفت کار دستمون داد....
عکس: ادن آزار چرا اخراج شد؟
این بازیکن چلسی در بازی مقابل سوانسی کنترل خود را از دست داد و حرکتی کرد که منجر به اخراج او شد.
سایت گل – ادن آزار به دلیل لگدی که به توپجمعکن بازی زد اخراج شد. او میخواست توپ را از پسر توپجمعکن بگیرد اما او در دادن توپ به ستاره چلسی تعلل کرد و آن را به شکلی عجیب نگه داشت. آزار به پسر ضربه زد و همین باعث شد کارت قرمز مستقیم بگیرد.
محتوای مخفی: ادامه
2013/1/24
سوانسی ۰-۰ چلسی
پی نوشت: پسره خوابید رو توپ!
به نظر من ازارد مقصر نبود و توپ جمع کن با هیکل گنده خودشو انداخته بود روی توپ و توپ را نمیداد آزار هم میخواست ضربه به توپ بزنه اما گویا به طرف خورد فقط امیدوارم محرومش نکنند![]()
سایت گل هم شیطون شده، خوب تیکه ای انداخته... "آزار"
بنده خدا اولش هازارد بود، بعد شد آزارد، الانم واسه خاطر یه لگد کوچولو شد آزار!
پ.ن:
حالا یه بار محروم بشه بد نیست، محروم که بشه میفهمه این کارا هیچ سودی واسه تیمش نداره که هیچ، ضرر هم داره
بهتره از روشهای دیگه مثل داد و فریاد کردن و اینور و اونور دویدن، گاز گرفتن انگشت، یا مشت کوبیدن به زمین واسه خالی کردن خودش استفاده کنه
ویرایش:
آقا من ویدئو مربوطه رو ندیده بودم، بعد دیدنش نظرم عوض شد، من جای هازارد بودم با زانو میرفتم تو صورت طرف!
Last edited by jb.NY; 24-01-2013 at 12:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)