تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 95 اولاول ... 4147484950515253545561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

و امشب همه چیز دست به دست هم داد تا میلان به صورت ناپلونی در رده سوم قرار بگیره
    بالاخره به چیزی که خواستیم رسیدم, نتیچه نگرفتن تقریبا تمام رقبا باعث شد بتونیم در رده سوم باقی بمونیم.
    بعد اون سونامی که تو ترکیب میلان اتفاق افتاد و شروع خیلی بد در ابتدای فصل و نداشتن ستاره در حالی که
    خیلی از کارشناسها قرار گرفتن در 5 تیم برتر رو برای میلان چیزی شبیه معجزه می دونستن در نهایت موفق شدیم
    به اولویت اول برسیم. مسیر خیلی خیلی سختی رو پشت سر گذاشتیم, اما سختی راه پیش رو هم کمتر نخواهد بود.
    الان نه تنها برای نایب قهرمانی, بلکه باید برای حفظ وضعیتمون در جدول بجنگیم و تک تک امتیازات باقی مونده رو بریزیم تو کیسه.
    امیدوارم شروع خوب هفته با یک بازی شایسته مقابل بارسلونا پایان بهتری هم داشته باشه.

2. 3 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دست سیه نا درد نکنه . اصلا انتظار نداشتم تیم آخر جدول بیاد اینطوری جلوی لاتزیوی آماده عمل کنه و سه گل هم بزنه !
    اول از همه شکست یووه مقابل رم بحران زده همه رو شگفت زده کرد . بعد از اون نوبت به ناپولی رسید که جلوی سمپدوریای دلیو روسی تنها به مساول بدون گل رضایت بده و بعد از اون از شکست سنگین اینتر مقابل فیورنتینا که همه رو متعجب کرد.
    حالا هم شگفتی سیه نا مقابل لاتزیو ... !
    واقعا هفته عجیبی بود . یعنی واقعا از هر لحاظی عجیب بود .

به هر حال بازی بعد مقابل اینتر حساسیت فوق العاده ای داره و میلان برای حفظ رده سومی خودش و نزدیک شدن به دره ی دوم باید اینتر رو شکست بده.
    بازی دو هفته بعد مقابل لاتزیو هم خیلی حساسه . کلا باید توی این دو بازی حداکثر امتیازات رو کسب کنیم تا در آینده حسرتش رو نخوریم . الان بهترین فرصته که با تعقیب کننده ها فاصله بندازیم .
    حتی میتونیم به رده دوم هم امیدوار باشیم . ناپلی یک مدته خوب نتیجه نمیگیره

4. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان؟ جنوا تصمیم می گیرد فصل آینده در چه تیمی بازی کنم

ماتیا پرین دروازه بان جوان باشگاه جنوا در تازه ترین صحبت های خود بار دیگر اعلام کرد آینده به باشگاه جنوا بستگی دارد.

این دروازه بان 20 ساله یکی از گزینه های اصلی فصل آینده سران روسونری برای پست دروازه بانی است اما پرین در صحبت هایی تاکید کرد که باشگاه جنوا تصمیم می گیرد فصل آینده در چه تیمی بازی خواهد کرد.

او در مصاحبه با استودیو اسپورت چنین گفت " من عضوی از باشگاه جنوا هستم بنابراین آنها هستند که تصمیم می گیرند من کجا بازی کنم.هیچ چیزی در رابطه با مسائلی که پیرامون انتقال من به میلان در رسانه ها منتشر می شود نمی دانم و فکر می کنم شایعه باشند"

او در ادامه گفت "البته بسیار ارزشمند است که در باشگاهی چون تیمی که در رسانه ها پیرامون من مطرح می شود بازی کنید اما من به عنوان یک دروازه بان بیش از این ها باید پیشرفت کنم"

جنوا در این فصل از رقابت های سری آ 37 گل دریافت کرده و با کسب تنها 25 امتیاز تنها 4 امتیاز تا منطقه خطر سقوط به سری بی فاصله دارد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوگانه میلان در آستانه تمدید قرارداد

میلان آماده است تا قرارداد دو بازیکن جوان خود، ام‎‌بایه نیانگ و متیا دی‌شیلیو، را تمدید کند.

بنا بر گزارش گاترتا دلو اسپورت، نیانگ حاضراً بر سر تمدید قرارداد خود با میلان در پایان فصل به توافق رسیده است، و همچنین باشگاه میلان در حال مذاکره با دی‌شیلیو بر سر تمدید قرارداد مدافع 20ساله خود نیز می‌باشد.

مهاجم فرانسوی و 18ساله میلان تا کنون موفق نشده در لیگ گلی برای میلان به ثمر برساند، اما بنا بر گزارشات، میلان حاضر است دستمزد 300 هزار یورویی وی را در قرارداد جدید به 800 هزار یورو افزایش دهد.

همچنین گاتزتا گزارش می‌دهد که بعد از نیانگ، نوبت به دی‌شیلیو می‌رسد که قرارداد جدیدی با میلان به امضا برساند. مدافع کناری و 20ساله میلان تا کنون در 17 دیدار سری‌آ در این فصل به میدان رفته، و قرارداد فعلی او در سال 2016 با میلان به اتمام خواهد رسید. ظاهراً مسئولان میلان در پی تمدید قرارداد وی تا سال 2018 هستند.

دی‌شیلیو محصول آکادمی باشگاه میلان می‌باشد، و نیانگ نیز در تابستان 2012 از باشگاه کائن فرانسه و طی قراردادی 2 میلیون یورویی به میلان پیوست.

6. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کاپلو: میلان برای شکست دادن بارسا نیاز به شانس دارد

دن فابیو که سابقه هدایت میلان و قهرمانی با این تیم در رقابت های چمپیونزلیگ را دارد، معتقد است تفاوت کیفی بین میلان و بارسا کاملا واضح است.

سایت گل- فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی روسیه، معتقد است میلان برای پشت سر گذاشتن بارسا در مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ، به شانس نیاز دارد.

محتوای مخفی: ادامه 
    دن فابیو که سابقه هدایت میلان و قهرمانی با این تیم در رقابت های چمپیونزلیگ را دارد، معتقد است تفاوت کیفی بین میلان و بارسا کاملا واضح است.

او در گفتگو با اسکای اسپورت 24 گفت:" میلان برای شکست دادن بارسا به اندکی شانس نیاز دارد. در حال حاضر بین بارسا و میلان فاصله زیادی وجود دارد و در واقع، بین بارسا و سایر تیم ها چنین فاصله ای وجود دارد."

ماریو بالوتلی از زمان پیوستن به میلان، در سه دیدار سری آ، 4 گل به ثمر رساند و کاپلو تایید کرد که از درخشش این مهاجم دردسرساز متعجب شده است.

" آمادگی بالوتلی من را متعجب کرد. او نیاز داشت تا محیط ایده آلش را پیدا کند و با بازگشت به ایتالیا، بار دیگر به بازیکن مهمی تبدیل شد.

آنچه من را متعجب کرده، توجه، تعهد و همکاری او با هم تیمی هایش است. هرگز چنین چیزهایی را از او در اینتر یا سیتی ندیده بودم."

کاپلو همچنین اعلام کرد علی رغم شکست یوونتوس مقابل رم در دیدارهای این هفته سری آ با تک گل توتی، بیانکونری همچنان مدعی اصلی قهرمانی در سری آ است.

" واضح است که یوونتوس مدعی اصلی است. ناپولی تحت تاثیر اتفاقات خارج زمین قرار گرفته است.

توتی بازیکنی با دید عالی اس. او حتی نیازی به فکر کردن ندارد. رمی که من می شناسم باید یکی از مدعیان قهرمانی باشد؛ در کنار یوونتوس. هرچند یوونتوس قوی ترین تیم سری آ است.

آنها استعداد فوق العاده ای دارند اما متاسفانه در طول سال دچار مشکل شدند. آنها از نظر پتانسیل، بعد از یوونتوس، قوی ترین تیم سری آ هستند."

Capello: Milan need luck to beat Barcelona

آریگو ساچی : بارسا مدعی صعود به دور بعد است اما میلان در همه حال حریف سختی خواهد بود

آریگو ساچی سرمربی اسطوره ای سابق میلان در آستانه دیدار حساس چهارشنبه شب برابر بارسلونا گفت که میلانی ها در این بازی از شانس صعود برخوردارند.

سایت گل- میلانی ها چهارشنبه شب در جدالی تماشایی و حساس در سن سیرو از دور رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان به مصاف بارسلونا خواهند رفت.

محتوای مخفی: ادامه 
    به نقل از ac-milan.ir اگر چه آریگو ساچی سرمربی افسانه ای روسونری در تازه ترین صحبت های خود گفت که بارسلونا ظاهرا به مرحله یک هشتم نهایی می رسد اما تاکید کرد که میلان با توجه به این شرایط هم باید برای صعود به دور بعد تلاش کند.

ساچی که در حال حاضر در یک پست مدیریتی در باشگاه رئال مادرید مشغول است در این رابطه گفت "قطعا بازی بزرگی بین این دو تیم تاریخی و افسانه ای برگزار خواهد شد. بارسا در بهترین دورانش قرار دارد اما میلان در حال تجربه یکی زمان های خوب خود و آنها همیشه حریف سختی برای تمام تیم ها هستند"

او در ادامه گفت "بارسلونا بسیار هماهنگ، مدرن و جذاب بازی می کند و این در تمام بازی های آنها کاملا قابل لمس است. بازگشت چابی به آمادگی کامل بسیار مهم بوده چرا که او ارزشمندترین بازیکن بارسلوناست، با توجه به استایل بازی که دارد یک رهبر خوب نیز محسوب می شود"

آریگو ساچی در پایان گفت "در حال حاضر تفاوت بسیار زیادی بین بارسلونا و میلان وجود دارد و این تفاوت مدعی بودن بارسلونا برای صعود به دور بعد می باشد. اما با این وجود در لیگ قهرمانان اگر شما صد در صد تمرکز نداشته باشید می تواند مشکلات بسیاری شکل بگیرد..."

8. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مصاحبه مطبوعاتی آلگری پیش از دیدار مقابل بارسلونا

ماسیمیلیانو آلگری، سرمربی میلان، معتقد است که تیم وی در دیدار مقابل بارسلونا از شانس صعود برخوردار است.

بسیاری بر این عقیده‌ند که میلان در دیدار مقابل بارسلونا که در محله یک‎هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به انجام خواهد رسید از ضعفی نسبی برخوردار خواهند بود.

اما تنها در یک روز باقیمانده به این دیدار حساس، ماسیمیلیانو آلگری معتقد است که میلان برای موفقیت در این دیدار باید ایمان داشته باشد.

آلگری در کنفرانس مطبوعاتی پیش از این دیدار گفت: ما در این دیدار از پیش باخته نیستیم، دیدار با نتیجه 0-0 شروع خواهد شد، و با توجه به اتفاقاتی که در زمین رخ خواهد داد نتیجه مشخص خواهد شد.

ما این را به خوبی می‌دانیم که در مقابل قدرتمندترین تیم جهان حضور خواهیم یافت، اما با توجه به دیداهای چند سال اخیر ما مقابل آنها، باید این را نیز بدانیم که هموراه در مقابل آنها جدالی پایاپای داشته‌ایم.

ما باید دیدار را به این امید شروع کنیم که برای خود شانس صعود به دور بعد قائل باشیم. ما باید شرایط را طوری رقم بزنیم که در نهایت این تیم میلان باشد که به دور بعد صعود خواهد کرد.

ما باید جلوی مالکیت‌های متوالی توپ برای آنها را بگیریم، و بدین ترتیب اجازه خودنمایی در یک‌سوم دفاعی ما را به آنها ندهیم. احتمالاً آنها موقعیت‌های بسیار کمی در خط دفاعی خود در اختیار ما قرار خواهند داد.

روز گذشته پرزیدنت سیلویو برلوسکنی اعلام کرده بود که وی ترجیح می‌دهد از یک مامور ویژه برای مهار مسی استفاده شود، آلگری در مورد سخنان وی اینچنین گفت: همیشه نصیحت‌های پرزیدنت مورد استقبال قرار می‌گیرند.

بعد از بیش از 25 سال حضور در فوتبال، او اکنون خیلی چیزها در مورد این ورزش می‌داند، و بعضی اوقات ایده‌های او بسیار مفید هستند. اما من با توجه به نمایش بازیکنان در تمرینات روزانه تصمیم می‌گیرم که بهترین عملکرد چطور باید حاصل شود.

مسی مانند اینیستا بازیکن بسیار خطرناکی است. آنها بازیکنانی خارق‌العاده هستند. ما باید آنها را به خوبی یارگیری کنیم تا نتوانند برای سایرین موقعیت ایجاد کنند.

آلگری همچنین در مورد مصدومیت جزئی به‌جودآمده برای ال‌شراووی در روزهای اخیر اعلام کرد: ال‌شراووی در فرم مناسبی قرار دارد، و تمرینات را به خوبی پیش می‌برد. فردا باید ارزیابی کنم که او بتواند در ترکیب اصلی باشد یا خیر.

در خط دفاعی ایده من این خواهد بود که از زاپاتا و مکسس در مرکز خط میانی استفاده کنم. کنستانت و آباته نیز گزینه‌های ما برای خطوط کناری خواهند بود.

ما می‌توانیم از 3 بازیکن در خط حمله استفاده کنیم، اما این موضوع بستگی به نوع چیدمان بارسلونا نیز خواهد داشت.

من مطمئن هستم که نمایش ما در این دیدار در حد استانداردی قابل قبول خواهد بود. اگر ما در این دیدار خوش‌شانس باشیم می‌توانیم با دست پر از آن خارج شویم. بعد از این دیدار نیز باید به فکر جدال‌های سخت خود مقابل اینتر و لاتزیو در لیگ باشیم.

نیانگ: مصدوم نیستم!

بر خلاف آنچه ماسیمیلیانو آلگری در صحبت‌های اخیر خود اعلام کرده بود، ام‌بایه نیانگ اعلام می‌کند که وی نه مصدوم است و نه خسته، و نیازی به استراحت ندارد.

روز گذشته و در جریان کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار مقابل بارسلونا، ماسیمیلیانو آلگری اذعان کرد که ممکن است به دلیل خستگی ایجادشده برای مهاجم جوان فرانسوی میلان، وی در دیدار مقابل بارسلونا به وی استراحت دهد.

اما نیانگ در حساب توئیتر خود این‌گونه پاسخ داد: این صحبت‌هایی که روزنامه‌ها و نشریات در مورد مصدومیت من مطرح می‌کنند درست نیست، من در سلامت کامل هستم، این تنها به انتخاب سرمربی بستگی دارد که چه کسی در ترکیب اصلی قرار گیرد.

نیانگ به طور معمول در دیدارهای اخیر میلان در سری‌آ جزو سه مهاجم اصلی روسونری بوده است. این در حالی است که میلان ماریو بالوتلی را در لیگ قهرمانان این فصل در اختیار ندارد، و مهاجمانی چون پاتزینی و نیانگ از شانس بیشتری برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی مقابل بارسلونا برخوردار هستند.

میلان و بارسلونا در چهارچوب دور رفت مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا 13-2012، امشب 2 اسفند 1391 در سن‌سیرو به مصاف هم خواهند رفت.

برتولاچی: از بچگی هوادار میلان بودم

هافبک تیم جنوا آندره برتولاچی از علاقه میلان به خودش استقبال کرد و گفت از بچگی هوادار میلان بوده است.

میلان و جنوا در بازار نقل و انتقالات رابطه ی نزدیکی با هم دارند و گزارشات نشان می دهد که روسونری به دنبال هافبک 22 ساله ی این تیم است.

برتولاچی در گفت و گو با اسکای اسپورت ایتالیا گفت: من در تیم جوانان رم رشد یافته ام، اما از وقتی یک پسر بچه بودم طرفدار میلان بودم.

من همیشه بازی های میلان را دنبال می کردم زیرا روبرتو باجو در این تیم بود، من او را بسیار تحسین می کردم، حتی در آن زمان یک موی دم اسبی برای خودم درست کرده بودم.

برتولاچی در 18 بازی این فصل 3 گل به ثمر رسانده است، او فصل را زیر نظر داویده بالاردینی در نقش یک بازیساز آغاز کرد.

او ادامه داد: بازی در این پست را دوست دارم، اما می توانم در همه ی پست های خط میانی بازی کنم، من همیشه بهترین را برای تیمم می خواهم.

10. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فهرست بازيکنان ميلان براي بازي امشب به شرح زير اعلام ‌شده است:

آبياتي، آمليا، گابريل، آباته، دي سيليو، مکسس، يپس، زاپاتا، آمبروزيني، بواتنگ، کنستانت، کريستانت، مونتوليوو، مونتاري، ترائوره، بويان، الشراوي، نيانگ، پاتزيني.

12. 3 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

خوشمان آمد !!
    خوشمان آمد !!
    آفرین به این غیرت...
    آفرین به این تعصب...
    لذت بردم!!!
    امیدوارم میلان همینطور هم در نیوکمپ حاضر شه و این تیم رو با بازی که من امشب دیدم به راحتی حذف کنه!!!
    به عنوان یک رئالی...
    این برد رو تمامیه میلانی های عزیز تبریک میگم!!!
    خیلی لذت بخش بود...

14. 7 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تبریک عالی بودید
    خیلی خوشم اومد از تیمتون با اینکه تو ایتالیا یونتوسی هستم اینم تقدیم شما

16. 4 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

گفتم قبل اینکه بخوابم بیام یه پست بدیم حیفه
    یعنی عالی عالی
    تبریک میگم خیلی
    ازا ون شبایی که هیچ وقت از یاد من نمیره .

میرزایی کارد میزدی خونش در نمیومد خوب حالش گرفته شد. بعد از گلم مثلا تیکه انداخت گفت باورکردنی نیست میلان به بارسلون گل زده بلکه فشارش بیفته سکته نکنه وسط گزارش منم امونش ندادم زدم بقیه بازی رو از الجزیره دیدم.
    شب خوش

18. 6 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خوشمان آمد !!
    خوشمان آمد !!
    آفرین به این غیرت...
    آفرین به این تعصب...
    لذت بردم!!!
    امیدوارم میلان همینطور هم در نیوکمپ حاضر شه و این تیم رو با بازی که من امشب دیدم به راحتی حذف کنه!!!
    به عنوان یک رئالی...
    این برد رو تمامیه میلانی های عزیز تبریک میگم!!!
    خیلی لذت بخش بود...

ممنون امیدوارم 2 تا تیم محبوبم میلان و رئال فینال رو برگزار کنن.

20. 3 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •