مورینیو : "گیر دادن ورزش ملی اسپانیاست !"
مرجع خبري رئال مادريد : مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی شنبه با اتلتیکو در برنابئو گفت :" ممکن است هو یا تشویق شوم . البته برای شما خبرنگاران که فرقی ندارد . من از ساعت 23:30 در استادیوم خواهم بود تا هر کسی که بخواهد مرا هو کند . امیدوارم که هواداران از تیم حمایت کنند و بازی را ببریم . "
آینده :" من برای دلیل خاصی بازی نمی کنم . می خواهم از بازی لذت ببریم . اگر ببریم خیلی لذت خواهم برد . اگر ببازم هم در پایان باز هم لذتم را برده ام . وقتی که باید هر سه روز یک بازی داشته باشی ، زمان کافی برای خوشحالی یا ناراحتی نداری . سعی می کنم که از 90 دقیقه ای که دارم لذت ببرم . "
سیمئونه :" روابط خوبی با او دارم . البته حالا مربیان تیمهای رقیب در یک شهر هستیم . من سالها پیش و زمانی که در اینتر بود او را دیدم و همچنان با هم در تماس هستیم . خوشحالم که در اروپا با این که منافعان به هم برخوردی نداشته اما توانسته که موفق باشد . این که او درهای تمرینات را به روی هوادارانش باز کرده و من نکردم ؟ نظری ندارم . مطمئنا این ها استراتژی های مربیگری و تاکتیک ها هستند ، مطمئنا (می خندد)"
فاصله با بارسا :" فاصله ها در پایان مشخص می شوند . نیازی نیست ریاضیدان باشیم تا بفهمیم که فاصله 14 و 8 با فاصله 11 فرق دارد . باید بازی به بازی حرکت کرد . همیشه با هدف پیروزی کار می کنیم .بستگی دارد که چه بشود . "
انتقادات :" انگشت کردن در کار بقیه ورزش ملی است و به خاطرش خوشحالم چرا که باعث خوشحالی بقیه می شوم . مشکلی نیست . "
حمایت تیم :" برایم اهمیتی ندارد که بازیکنان چه می خواهند . برایم این مهم است که بازیکنان درون زمین ذهنیتشان با من یکسان باشد . باید سعی کنند که از همه چیز لذت ببرند . این بهتر از حرف زدنشان است . "
بازی با بتیس :" در آن بازی سه تیم وجود داشتند : یکی که خوب بود و دو تا که بد بودند (اشاره به تیم داوری) . فردا امیدوارم که دو تای دیگر خوب باشند و یکی بود . رئال و داوران خوب باشند و اتلتیکو بد . البته چون فوتبال را دوست دارم می خواهم که هر سه خوب باشند . "
مسئله اسین :" ما را دروغگو می خوانید . من هم در مورد شما این حس را دارم . چیزهایی را می گویید تا ما تکذیبش کنیم . مثل پی اس جی . اسین دچار حساسیت شد . باشگاه او چلسی است و نسبت به او حق و حقوقی دارد . ما دروغگو نیستیم . فردا به مادرید بر می گردد و یکشنبه به طور عادی تمرین خواهد کرد . "
خوزه رودریگز و پیغام به توریل :" او را با انگیزه و با امید دیدم . هفته قبل 90 دقیقه بازی کرد و کاملا خسته بود . او در کاستیا فیسک نیست و نمی خواستم برای این بازی رویش ریسک کنم اما چنین افرادی را دوست دارم . بازی خوبی مقابل آلکویانو داشت . غایبان زیادی داشتیم . این بچه شایستگی های زیادی دارد و با توجه به این که کاستیا به دنبال ناچو و موراتا بود ، به لیست اضافه شد . ترسی ندارم اگر بخواهد به بازی بیاید چرا که مطمئنا پاسخ مثبتی می دهد . "
توپ طلا :" وقت نشد به آن فکر کنم . گواردیولا مطمئنا وقت داشته چرا که در تعطیلات است . همین طور دل بوسکه چرا که تا سه ماه دیگر بازی نخواهد داشت . "
سیمئونه :" مورینیو را تحسین می کنم"
مرجع خبري رئال مادريد : دیگو سیمئونه در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی با رئال گفت :" می دانیم که هوادارانمان خیلی امیدوار هستند اما مقابل یک تیم قدرتمند قرار می گیریم ، قهرمان لالیگا که بی تردید باید از تمامی اسلحه هایمان استفاده کنیم . "
مربی آرژانتینی در مورد مورینیو گفت :" او را تحسین می کنم . یک برنده است و این را همیشه نشان داده است . وقتی در اینتر بود یک هفته از کارش نوت برادری کردم . مربی مورد علاقه ام است . "
سیمئونه با اشاره به وجود اتحاد در تیمش گفت :" این را در بازی با خائن دیدیم که تیم ما با جدیت و تعصب بازی می کرد . اتحاد خیلی مهم است . شاید به خاطر قیمت بالای بلیط ها هوادارانمان فردا با ما نباشند اما باید در کنار هم باشیم . "
این مربی در مورد نقش فالکائو در اتلتیکو گفت :" بازی را تیمی نگاه می کنیم . باید یک بازی جدی و تیمی ارائه دهیم و به فکر افراد نباشیم. اگر تیم خوب باشد ، افراد هم می درخشند . "
او در این باره که رئال در شرط بندی ها شانسش برای این بازی بیشتر است هم گفت :" مقابل قهرمان بازی می کنیم . بی تردید با این بازیکنانی که دارند باید به آنها نگاه کرد نه رتبه شان در جدول . آنها تیمی قدرتمند هستند که توان فردی بالایی هم دارند . "
کریستیانو :" می خواهیم شنبه هوادارانمان را خوشحال کنیم "
مرجع خبري رئال مادريد : کریستیانو رونالدو امروز به عنوان یکی از سه فینالیست توپ طلای 2012 انتخاب شد . وی به هواداران رئال گفت :" سال 2012 هنوز تمام نشده و هدف تمامی مادریدیسموها این است که آن را به بهترین شکل به اتمام برسانند . به همین علت روی بازی بعدی که در روز شنبه است تمرکز کرده ایم تا هواداران را خوشحال کنیم . "
هافبک پرتغالی افزود :" برای من افتخار است که به عنوان یکی از کاندیداهای توپ طلا و تیم برتر سال فیفا انتخاب شده ام . این دو جایزه بسیار زیبا هستند و حضور در جمع نامزدها در ابتدا حاصل کار و تلاش خوب هم تیمی هایم در رئال و تیم ملی پرتغال است . "
وی همچنین به مورینیو به خاطر حضور در جمع سه فینالیست جایزه مربی برتر سال تبریک گفت :" می خواهم از خوزه مورینیو ، مربی ام تشکر کنم و انتخابش به عنوان نامزد عنوان مربی سال پس از بردن لالیگای رکوردها و سوپرکاپ اسپانیا را تبریک بگویم . "
لیست دربی با حضور خوزه رودریگز
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو ، مربی پرتغالی رئال مادرید لیست 19 نفره خود برای دربی مادرید مقابل اتلتیکو را قرار گرفت که حضور خوزه رودریگز ، بازیکن 17 ساله آکادمی در این لیست از نکات جالب و قابل توجه آن است .
او در برنابئو مقابل آلکویانو در چهارشنبه گذشته برای اولین بار در رئال فیکس شد که به حدی عملکردش درخشان بود که توانست که در لیست رئال برای دربی قرار گیرد . آیتور کارانکا در تمجید از او گفته بود :" او نشان داد که می تواند تا آخر عمرش در برنابئو بازی کند . " او در بازی رفت در آلکوی هم اولین گلش در رئال را زده بود .
مارسلو ، رائول آلبیول ، مایکل اسین و گونزالو هیگوائین به علت مصدومیت از لیست خط خوردند . کاکا که مقابل آلکویانو از لیست خط خورده بود دوباره به لیست برگشته است . ناچو ، دنیس و آلوارو موراتا به علت حضور در بازی مورسیا - کاستیا در دربی حضور نخواهند داشت .
لیست کامل بدین شرح است : کاسیاس ، آدان ، خسوس ، آربلوا ، په په ، سرجیو راموس ، واران ، کاروالیو ، کوئنت رائو ، خدیرا ، ژابی آلونسو ، خوزه رودریگز ، اوزیل ، مودریچ ، کاکا ، کایخون ، دی ماریا ، کریستیانو و بنزما .
بازیکنان تا فردا شب در هتل در برنابئو اردو می زنند و پس از آن راهی استادیوم می شوند تا بازی را برگزار کنند . رئالی ها بدون استراحت از یکشنبه تمریناتشان را برای بازی با آژاکس پیگیری خواهند کرد .
مقابل اتلتیکو برای اولین بار در این فصل برنابئو پر می شود
مرجع خبري رئال مادريد : سرعت فروش بلیط ها برای دربی بالاست . در حقیقت در حال حاضر کمتر از 1000 صندلی باقی مانده اند که بدین ترتیب بازی با اتلتیکو اولین باری در این فصل خواهد بود که برنابئو به طور کامل استادیوم را پر می کند .
در بازی اول مقابل والنسیا 75 هزار نفر به استادیوم آمدند و برای بازی با بارسا در سوپرکاپ 79.096 نفر . استقبال از تیم برای بازی با سیتی هم با 70.340 نفر انجام شد .
قیمت بلیط های بازی دربی بین 235 تا 65 یورو تعیین شد که برای جایگاه ویژه قیمت بلی طها بین 540 تا 275 یوروست . همچنین صد اتلتیکویی نیز در جایگاه تیمهای مهمان خواهند نشست .
مورینیو ، مرد دربی ها
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو آماری رشک بر انگیز مقابل اتلتیکو مادرید داشته است . از زمان حضور در برنابئو ، فقط یک نتیجه را مقابل حریف دیرینه یاد گرفته است : پیروزی . یعنی شش بازی و شش پیروزی برای رئال .
از این شش بازی ، چهار تا در لالیگا بوده اند و دو تا در مرحله یک چهارم کوپا در فصل 11-2010 که به قهرمانی رئال در جام حذفی پس از 18 سال ختم شد . دور رفت را رئال با نتیجه 3-1 برد که راموس ، کریستیانو و اوزیل برای رئال و فورلان برای اتلتیکو گلزنی کردند . بازی برگشت هم با تک گل کریستیانو در دقیقه 22 با برد رئال همراه بود .
البته ماجراهای دربی لالیگایی مورینیو کمی زودتر شروع شد . در نوامبر 2010 ، رئال مادرید اولین دربی خود با مورینیو را با گلهای کاروالیو و اوزیل برد . این دو گل در 20 دقیقه اول بازی به ثمر رسیدند . بازی برگشت در کالدرون هم با برد 2-1 رئال همراه بود که بنزما و اوزیل گلزنی کردند . گل اتلتیکو را هم آگوئرو در دقایق پایانی بازی به ثمر رساند.
سال گذشته ، بازی رفت در برنابئو با برد 4-1 رئال همراه شد . آدریان گل اول بازی را برای اتلتیکو زد ، پس از آن کریستیانو از روی نقطه پنالتی نتیجه را به تساوی کشاند و دی ماریا ، هیگوائین و رونالدو گلهای بعدی را زدند .
اتلتیکو می خواست در بازی برگشت انتقام بگیرد اما کریستیانو ماجرا را حل کرد و با یک هت تریک باز هم خوش درخشید . کایخون گل بعدی را زد تا گل فالکائو بی ثمر بماند .
مورینیو تا پیش از رئلا هم در 21 دربی خانگی با چهار تیم متفاوت حاضر شده بود که حاصلش 17 برد و چهار تساوی بود . با بنفیکا یکی را برد ، با پورتو دو تا را ، با چلسی شش مساوی و چهار تساوی کسب کرد و با اینتر دو تا را برد .
آخرین شکستش در دربی در مقابل میلان بود که البته آن بازی را که 1-0 باخت به عنوان تیم میهمان حاضر می شد ، نه میزبان . مربی ستوبالی به عنوان مربی میهمان در 16 دربی حاضر شده که حاصلش 11 برد ، دو تساوی و سه شکست بوده است که باخت هایش به میلان ، فولام و تاتنهام بوده اند .
رئال ، بخت اصلی برد در دربی در شرط بندی ها
مرجع خبري رئال مادريد : اتلتیکو در رده بندی در رده دوم قرار دارد و هشت امتیاز بیش از رئال دارد اما باز هم امسال رئالی ها در شرط بندی ها برای دربی شانس بیشتری دارند . شانس پیروزی رئال 1.45 به 1 است و شانس پیروزی سفید و قرمز ها 6.50 به 1 .
امسال البته شانس اتلتیکو نسبت به سالهای اخیر بیشتر است . در دربی پارسال لالیگا در برنابئو ، شانس پیروزی رئال 1.16 به 1 بود و شانس اتلتیکو 15.40 به 1 . سال قبلش شانس برد اتلتیکو 10.50 به 1 بود . همچنین محتمل ترین نتیجه در پیش بینی های بازی امسال ، برد 2-1 رئال است.
شانس گلزنی کریستیانو در دربی در شرط بندی ها بین 1.40 و 1.50 به 1 ارزیابی شده ، شانس گلزنی فالکائو بین 1.90 و 2.30 به 1 و شانس گلزنی بنزما بین 1.72 و 1.85 به 1 . شانس گلزنی آربلوا 13 به 1 است و شانس گلزنی میراندا ، سیلویو و گودین 21 به 1 . شانس این که رئال مادرید با نتیجه 8-1 برنده شود و اتلتیکو 2-5 ببرد هم 351 به 1 است .