تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 328 اولاول ... 4147484950515253545561101151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

مورینیو : "گیر دادن ورزش ملی اسپانیاست !"

مرجع خبري رئال مادريد : مورینیو در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی شنبه با اتلتیکو در برنابئو گفت :" ممکن است هو یا تشویق شوم . البته برای شما خبرنگاران که فرقی ندارد . من از ساعت 23:30 در استادیوم خواهم بود تا هر کسی که بخواهد مرا هو کند . امیدوارم که هواداران از تیم حمایت کنند و بازی را ببریم . "
    آینده :" من برای دلیل خاصی بازی نمی کنم . می خواهم از بازی لذت ببریم . اگر ببریم خیلی لذت خواهم برد . اگر ببازم هم در پایان باز هم لذتم را برده ام . وقتی که باید هر سه روز یک بازی داشته باشی ، زمان کافی برای خوشحالی یا ناراحتی نداری . سعی می کنم که از 90 دقیقه ای که دارم لذت ببرم . "

سیمئونه :" روابط خوبی با او دارم . البته حالا مربیان تیمهای رقیب در یک شهر هستیم . من سالها پیش و زمانی که در اینتر بود او را دیدم و همچنان با هم در تماس هستیم . خوشحالم که در اروپا با این که منافعان به هم برخوردی نداشته اما توانسته که موفق باشد . این که او درهای تمرینات را به روی هوادارانش باز کرده و من نکردم ؟ نظری ندارم . مطمئنا این ها استراتژی های مربیگری و تاکتیک ها هستند ، مطمئنا (می خندد)"

فاصله با بارسا :" فاصله ها در پایان مشخص می شوند . نیازی نیست ریاضیدان باشیم تا بفهمیم که فاصله 14 و 8 با فاصله 11 فرق دارد . باید بازی به بازی حرکت کرد . همیشه با هدف پیروزی کار می کنیم .بستگی دارد که چه بشود . "

انتقادات :" انگشت کردن در کار بقیه ورزش ملی است و به خاطرش خوشحالم چرا که باعث خوشحالی بقیه می شوم . مشکلی نیست . "

حمایت تیم :" برایم اهمیتی ندارد که بازیکنان چه می خواهند . برایم این مهم است که بازیکنان درون زمین ذهنیتشان با من یکسان باشد . باید سعی کنند که از همه چیز لذت ببرند . این بهتر از حرف زدنشان است . "

بازی با بتیس :" در آن بازی سه تیم وجود داشتند : یکی که خوب بود و دو تا که بد بودند (اشاره به تیم داوری) . فردا امیدوارم که دو تای دیگر خوب باشند و یکی بود . رئال و داوران خوب باشند و اتلتیکو بد . البته چون فوتبال را دوست دارم می خواهم که هر سه خوب باشند . "

مسئله اسین :" ما را دروغگو می خوانید . من هم در مورد شما این حس را دارم . چیزهایی را می گویید تا ما تکذیبش کنیم . مثل پی اس جی . اسین دچار حساسیت شد . باشگاه او چلسی است و نسبت به او حق و حقوقی دارد . ما دروغگو نیستیم . فردا به مادرید بر می گردد و یکشنبه به طور عادی تمرین خواهد کرد . "

خوزه رودریگز و پیغام به توریل :" او را با انگیزه و با امید دیدم . هفته قبل 90 دقیقه بازی کرد و کاملا خسته بود . او در کاستیا فیسک نیست و نمی خواستم برای این بازی رویش ریسک کنم اما چنین افرادی را دوست دارم . بازی خوبی مقابل آلکویانو داشت . غایبان زیادی داشتیم . این بچه شایستگی های زیادی دارد و با توجه به این که کاستیا به دنبال ناچو و موراتا بود ، به لیست اضافه شد . ترسی ندارم اگر بخواهد به بازی بیاید چرا که مطمئنا پاسخ مثبتی می دهد . "

توپ طلا :" وقت نشد به آن فکر کنم . گواردیولا مطمئنا وقت داشته چرا که در تعطیلات است . همین طور دل بوسکه چرا که تا سه ماه دیگر بازی نخواهد داشت . "

سیمئونه :" مورینیو را تحسین می کنم"

مرجع خبري رئال مادريد : دیگو سیمئونه در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی با رئال گفت :" می دانیم که هوادارانمان خیلی امیدوار هستند اما مقابل یک تیم قدرتمند قرار می گیریم ، قهرمان لالیگا که بی تردید باید از تمامی اسلحه هایمان استفاده کنیم . "

مربی آرژانتینی در مورد مورینیو گفت :" او را تحسین می کنم . یک برنده است و این را همیشه نشان داده است . وقتی در اینتر بود یک هفته از کارش نوت برادری کردم . مربی مورد علاقه ام است . "

سیمئونه با اشاره به وجود اتحاد در تیمش گفت :" این را در بازی با خائن دیدیم که تیم ما با جدیت و تعصب بازی می کرد . اتحاد خیلی مهم است . شاید به خاطر قیمت بالای بلیط ها هوادارانمان فردا با ما نباشند اما باید در کنار هم باشیم . "

این مربی در مورد نقش فالکائو در اتلتیکو گفت :" بازی را تیمی نگاه می کنیم . باید یک بازی جدی و تیمی ارائه دهیم و به فکر افراد نباشیم. اگر تیم خوب باشد ، افراد هم می درخشند . "

او در این باره که رئال در شرط بندی ها شانسش برای این بازی بیشتر است هم گفت :" مقابل قهرمان بازی می کنیم . بی تردید با این بازیکنانی که دارند باید به آنها نگاه کرد نه رتبه شان در جدول . آنها تیمی قدرتمند هستند که توان فردی بالایی هم دارند . "

کریستیانو :" می خواهیم شنبه هوادارانمان را خوشحال کنیم "

مرجع خبري رئال مادريد : کریستیانو رونالدو امروز به عنوان یکی از سه فینالیست توپ طلای 2012 انتخاب شد . وی به هواداران رئال گفت :" سال 2012 هنوز تمام نشده و هدف تمامی مادریدیسموها این است که آن را به بهترین شکل به اتمام برسانند . به همین علت روی بازی بعدی که در روز شنبه است تمرکز کرده ایم تا هواداران را خوشحال کنیم . "

هافبک پرتغالی افزود :" برای من افتخار است که به عنوان یکی از کاندیداهای توپ طلا و تیم برتر سال فیفا انتخاب شده ام . این دو جایزه بسیار زیبا هستند و حضور در جمع نامزدها در ابتدا حاصل کار و تلاش خوب هم تیمی هایم در رئال و تیم ملی پرتغال است . "

وی همچنین به مورینیو به خاطر حضور در جمع سه فینالیست جایزه مربی برتر سال تبریک گفت :" می خواهم از خوزه مورینیو ، مربی ام تشکر کنم و انتخابش به عنوان نامزد عنوان مربی سال پس از بردن لالیگای رکوردها و سوپرکاپ اسپانیا را تبریک بگویم . "

لیست دربی با حضور خوزه رودریگز

مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو ، مربی پرتغالی رئال مادرید لیست 19 نفره خود برای دربی مادرید مقابل اتلتیکو را قرار گرفت که حضور خوزه رودریگز ، بازیکن 17 ساله آکادمی در این لیست از نکات جالب و قابل توجه آن است .

او در برنابئو مقابل آلکویانو در چهارشنبه گذشته برای اولین بار در رئال فیکس شد که به حدی عملکردش درخشان بود که توانست که در لیست رئال برای دربی قرار گیرد . آیتور کارانکا در تمجید از او گفته بود :" او نشان داد که می تواند تا آخر عمرش در برنابئو بازی کند . " او در بازی رفت در آلکوی هم اولین گلش در رئال را زده بود .

مارسلو ، رائول آلبیول ، مایکل اسین و گونزالو هیگوائین به علت مصدومیت از لیست خط خوردند . کاکا که مقابل آلکویانو از لیست خط خورده بود دوباره به لیست برگشته است . ناچو ، دنیس و آلوارو موراتا به علت حضور در بازی مورسیا - کاستیا در دربی حضور نخواهند داشت .

لیست کامل بدین شرح است : کاسیاس ، آدان ، خسوس ، آربلوا ، په په ، سرجیو راموس ، واران ، کاروالیو ، کوئنت رائو ، خدیرا ، ژابی آلونسو ، خوزه رودریگز ، اوزیل ، مودریچ ، کاکا ، کایخون ، دی ماریا ، کریستیانو و بنزما .

بازیکنان تا فردا شب در هتل در برنابئو اردو می زنند و پس از آن راهی استادیوم می شوند تا بازی را برگزار کنند . رئالی ها بدون استراحت از یکشنبه تمریناتشان را برای بازی با آژاکس پیگیری خواهند کرد .

مقابل اتلتیکو برای اولین بار در این فصل برنابئو پر می شود

مرجع خبري رئال مادريد : سرعت فروش بلیط ها برای دربی بالاست . در حقیقت در حال حاضر کمتر از 1000 صندلی باقی مانده اند که بدین ترتیب بازی با اتلتیکو اولین باری در این فصل خواهد بود که برنابئو به طور کامل استادیوم را پر می کند .

در بازی اول مقابل والنسیا 75 هزار نفر به استادیوم آمدند و برای بازی با بارسا در سوپرکاپ 79.096 نفر . استقبال از تیم برای بازی با سیتی هم با 70.340 نفر انجام شد .

قیمت بلیط های بازی دربی بین 235 تا 65 یورو تعیین شد که برای جایگاه ویژه قیمت بلی طها بین 540 تا 275 یوروست . همچنین صد اتلتیکویی نیز در جایگاه تیمهای مهمان خواهند نشست .

مورینیو ، مرد دربی ها

مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورینیو آماری رشک بر انگیز مقابل اتلتیکو مادرید داشته است . از زمان حضور در برنابئو ، فقط یک نتیجه را مقابل حریف دیرینه یاد گرفته است : پیروزی . یعنی شش بازی و شش پیروزی برای رئال .

از این شش بازی ، چهار تا در لالیگا بوده اند و دو تا در مرحله یک چهارم کوپا در فصل 11-2010 که به قهرمانی رئال در جام حذفی پس از 18 سال ختم شد . دور رفت را رئال با نتیجه 3-1 برد که راموس ، کریستیانو و اوزیل برای رئال و فورلان برای اتلتیکو گلزنی کردند . بازی برگشت هم با تک گل کریستیانو در دقیقه 22 با برد رئال همراه بود .

البته ماجراهای دربی لالیگایی مورینیو کمی زودتر شروع شد . در نوامبر 2010 ، رئال مادرید اولین دربی خود با مورینیو را با گلهای کاروالیو و اوزیل برد . این دو گل در 20 دقیقه اول بازی به ثمر رسیدند . بازی برگشت در کالدرون هم با برد 2-1 رئال همراه بود که بنزما و اوزیل گلزنی کردند . گل اتلتیکو را هم آگوئرو در دقایق پایانی بازی به ثمر رساند.

سال گذشته ، بازی رفت در برنابئو با برد 4-1 رئال همراه شد . آدریان گل اول بازی را برای اتلتیکو زد ، پس از آن کریستیانو از روی نقطه پنالتی نتیجه را به تساوی کشاند و دی ماریا ، هیگوائین و رونالدو گلهای بعدی را زدند .

اتلتیکو می خواست در بازی برگشت انتقام بگیرد اما کریستیانو ماجرا را حل کرد و با یک هت تریک باز هم خوش درخشید . کایخون گل بعدی را زد تا گل فالکائو بی ثمر بماند .

مورینیو تا پیش از رئلا هم در 21 دربی خانگی با چهار تیم متفاوت حاضر شده بود که حاصلش 17 برد و چهار تساوی بود . با بنفیکا یکی را برد ، با پورتو دو تا را ، با چلسی شش مساوی و چهار تساوی کسب کرد و با اینتر دو تا را برد .

آخرین شکستش در دربی در مقابل میلان بود که البته آن بازی را که 1-0 باخت به عنوان تیم میهمان حاضر می شد ، نه میزبان . مربی ستوبالی به عنوان مربی میهمان در 16 دربی حاضر شده که حاصلش 11 برد ، دو تساوی و سه شکست بوده است که باخت هایش به میلان ، فولام و تاتنهام بوده اند .

رئال ، بخت اصلی برد در دربی در شرط بندی ها

مرجع خبري رئال مادريد : اتلتیکو در رده بندی در رده دوم قرار دارد و هشت امتیاز بیش از رئال دارد اما باز هم امسال رئالی ها در شرط بندی ها برای دربی شانس بیشتری دارند . شانس پیروزی رئال 1.45 به 1 است و شانس پیروزی سفید و قرمز ها 6.50 به 1 .

امسال البته شانس اتلتیکو نسبت به سالهای اخیر بیشتر است . در دربی پارسال لالیگا در برنابئو ، شانس پیروزی رئال 1.16 به 1 بود و شانس اتلتیکو 15.40 به 1 . سال قبلش شانس برد اتلتیکو 10.50 به 1 بود . همچنین محتمل ترین نتیجه در پیش بینی های بازی امسال ، برد 2-1 رئال است.

شانس گلزنی کریستیانو در دربی در شرط بندی ها بین 1.40 و 1.50 به 1 ارزیابی شده ، شانس گلزنی فالکائو بین 1.90 و 2.30 به 1 و شانس گلزنی بنزما بین 1.72 و 1.85 به 1 . شانس گلزنی آربلوا 13 به 1 است و شانس گلزنی میراندا ، سیلویو و گودین 21 به 1 . شانس این که رئال مادرید با نتیجه 8-1 برنده شود و اتلتیکو 2-5 ببرد هم 351 به 1 است .

2. 8 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

باید به حال تیم اتلتیکو گریست، به جای اینکه فوتبال بازی کنن داشتن جنگ روانی راه مینداختن
    به حال صداوسیمای ملی هم باید تاسف خورد، گزارشگر بازی با دیدن وضع موجود میگه رئالیا خودشون استاد حاشیه هستن
    یارو په‌په رو از پشت میزنه خیابانی میگه په‌په استاد این حرکاته، حالا اگه په‌په زده بود میگفتن باید اخراج میشد چون احتمال داشت طرف قطع نخاع بشه!

4. 12 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

خب نیمه اول رو با ضربه آزاد زیبای رونالدو 1-0 بردیم ...واقعا گله خیلی چسبید یه مدتی بود ضربه ازاد هاش گل نمشید
    تو کل بازی یه چشم فقط به حرکات فالکائو بود فقط ... واقعا خیلی احساس خطر میکنم از این بازیکن فوق العاده حرکاتش و جایگیری هاش عالی بود...قبلا هم تو این تاپیک گفتم یکی از بدشانسی های رئال مادرید اینه که تو این چند ساله بهترین مهاجمای دنیا تو اتلتیکو بازی میکنن و دیگه بعدا نمیشه خریدشون اگه فالکائو بیاد رئال میتونه تاریخ ساز شه ... به اندازه ابرامویچ تکنیکی ، به اندازه کاوانی چارچوب شناس و به اندازه فن پرسی غافل گیر کننده ست ..

بهترین بازیکنای نیمه اول هم آلنسو و راموس بودن که واقعا عالی حملات اتلتیکو رو تو نطفه خفه میکردن قبل از شروع
    بدترین بازیکن هم تا اینجا دی ماریا بود که واقعا تو همچین بازی درگیرانه ای خوب کار نکرده و توپ های زیادی رو خراب کرده

بازی تموم شد 2-0 با دو گل فوق العاده زیبا بردیم ، واقعا خیلی از قوتبالی که رئال بازی کرد لذت بردم .... امیدوارم تو ادامه فصل هم انقدر تیم زیبا و خوب بازی کنه نتیجه همیشه همه چیز نیست واقعا ارزش یه بازی لذت بخش خیلی بیشتر از این حرفاست....

کریس هم خیلی بد شناس بود 2 دوتا توپش به تیرک خورد یه ضربه ازاد دیگه زد که به تیرک خورد و یه موقعیت خوب دیگه هم باز به تیرک خورد.....

خیابانی هم بد نبود .... بی طرفانه گزارش میکرد .... منتهی خودش چون عشق بایرنه بازی دربی المان رو میخواسته ولی خب دیدن خیلی ضایع ست و همه میدونن طرفداره بایرنه بهش ندادن ..... از اون طرف هم که مزدک عشق بارسا رو هم خدا رو شکر دیگه بازی های رئال رو بهش نمیدن..... بازی لیگ برتر جزیره هم که باشه میاد یه جیزی به رئال می پرونه و از بارسا تعریف میکنه!!
    Last edited by eman619rv; 02-12-2012 at 02:29.

6. 10 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خب بازی خیلی خوبی رو انجام دادیم و کاملا شایسته برد بودیم..
    در واقع بعد از مدتها، یه رئال درست و حسابی رو دیدیم...
    بدون شک بهترین بازیکن زمین هم کریس بود که خب حیفه که بدشانس بود و گرنه یه هتریک دیگه گذاشته بود براشون...فوق العادست این بشر
    کلا تیم خیلی خوب بود..همه...اما به نظرم کریس، کوئنت رائو و راموس بهترینهامون بودن...

واقعا برای اتلتیکو متاسفم...فقط میزدن..
    اون یکی که دیگه بازی رو ول کرده بود و وسط زمین اوزیل رو زد...من موندم چطور اخراجی ندادن؟!
    دیگه جوات هم صداش درومده بود!
    گفتم جوات...درومده میگه "من نه طرفدار بارسام، نه طرفدار رئال ولی امیدوارم اتلتیکو گل بزنه..." اینجاست که باید گفت آدم خالیبند جیز بشه ایشالله...!
    +
    اون پارچه نوشته معروف که "برای دربی یه رقیب بهتر میخوایم" واقعا دیگه داره خسته کننده میشه!
    جذاب نیست دربی ها...ضعیف هستن...

8. 10 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

یادم رفت بگم..
    صحنه کف کردن ایکر از گل کریس هم مو رو به تنم سیخ کرد!
    خیلی صحنه زیبایی بود...

10. 12 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

درود.
    اتفاقاً من از این صحنهخ خیلی هم ناراحت شدم.
    متاسفانه اصلاً به نظرم کف کردن نیومد و بیشتر به نظرم ناراحت شدن اومد.
    متاسفانه یک سری اتفاقاتی افتاده که من نمیتونم به خودم بقبولونم که این تعجب و کف کردن و ... باشه. چشم ها و ابروهاش که به حالت ناراحتی به سمت پائینه.
    بعد از بازی پرتغال و اسپانیا در جام ملت ها و بعدش ناراحتی های کریس و بعد حرفهای اون مارسلو که میگفت کاسیاس باید بشه مرد سال اروپا و نه کریس (یا یه همچین چیزی) و بعدشم شایعۀ اینکه کاسیاس میخواد به راموس و ژاوی رذای های اول و دوم رو بده، همه و همه باعث میشه باور کنم که اینا به شدت ناراحتن که سه تا پرتغالی تو زمین خیلی خوب کار میکنن و حد اقل دوتاشون ستون تیم هستن و اون پرتغالی بزرگتره هم که تیم رو میچرخونه. اون حرکت مارسلو درست زمانی بود که کوئینترائو چند تا بازی خوب انجام داده بود. به نظرم یه سایه ای از دودستگی تو تیم وجود داره.

صحنۀ بالا که اتفاق افتاد تو خونه کسی حرف نزد تا اینکه بعد از چند لحظه معلوم شد همه همون حس بهشون دست داد که کاسیاس ناراحت شده. خدا کنه اشتباه کنم ولی ....

12. 3 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

درود.
    اتفاقاً من از این صحنهخ خیلی هم ناراحت شدم.
    متاسفانه یک سری اتفاقاتی افتاده که من نمیتونم به خودم بقبولونم که این تعجب و کف کردن و ... باشه. چشم ها و ابروهاش که به حالت ناراحتی به سمت پائینه.
    بعد از بازی پرتغال و اسپانیا در جام ملت ها و بعدش ناراحتی های کریس و بعد حرفهای اون مارسلو که میگفت کاسیاس باید بشه مرد سال اروپا و نه کریس (یا یه همچین چیزی) و بعدشم شایعۀ اینکه کاسیاس میخواد به راموس و ژاوی رذای های اول و دوم رو بده، همه و همه باعث میشه باور کنم که اینا به شدت ناراحتن که سه تا پرتغالی تو زمین خیلی خوب کار میکنن و حد اقل دوتاشون ستون تیم هستن و اون پرتغالی بزرگتره هم که تیم رو میچرخونه. اون حرکت مارسلو درست زمانی بود که کوئینترائو چند تا بازی خوب انجام داده بود. به نظرم یه سایه ای از دودستگی تو تیم وجود داره.

صحنۀ بالا که اتفاق افتاد تو خونه کسی حرف نزد تا اینکه بعد از چند لحظه معلوم شد همه همون حس بهشون دست داد که کاسیاس ناراحت شده. خدا کنه اشتباه کنم ولی ....
    به نظر من که کاملاً از چهرش مشخص هست که مات و مبهوت ضربه ی کریس شده. حتی گزارش گر Eurosport بود فکر کنم که گفت کاسیاس احتمالاً وقتی خودش رو جای کورتویس گذاشته، دیده حتی اگه خودش هم بود نمیتونست بگیره.

+

حرکت مورینیو قبل از شروع بازی خیلی جالب بود. حدود نیم ساعت قبل از بازی به حرف خودش تو کنفرانس مطبوعاتی عمل کرد، اومد تو زمین و گفت هرکی با من مشکل داره و میخواد واسه من سوت بزنه، بسم اله! تعداد تماشاگرا زیاد نبود و هنوز به زمین نیومده بودن، اما اونایی که اومده بودن، همه با پارچه و پلاکاردهایی برای تشویق مورینیو اومدن و یک صدا فریاد میزن Jose Mourinho .

14. 9 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

از بد شانسی من بازی رو ندیدم.کسی هست کل بازی رو داشته باشه لینکش؟؟؟؟؟؟؟؟؟

17. 6 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

سلام
    چیزی که مشخه اینه که سن ایکر در حال حاضر خوشحال نیست و با جو تیم حال نمیکنه ولی به نظر من عکس العمل دیشبش بیشتر بهت و حیرت از اون ضربه بود نه ناراحتی.به هر حال رونالدو ضربه فوق العاده زیبا و قشنگی زد و مهارش واقعا سخت بود...

کاش در این شرایط به اتلتیکو مادرید نمیخوردیم.اتلتیکو این روزها خیلی خوب داشت امتیاز میگرفت و فاصله 3 امتیازیش با بارسا رو حفظ کرده بود ولی برد امشبمون و افزایش فاصله اتلتیکو به 6 امتیاز کارو برای بارسا بیش از پیش راحت کرد.بارسا الان با تیم دوم 6 امتیاز و با تیم سوم که ما باشیم 11 امتیاز فاصله داره و حاشیه امنیت زیادی براش ایجاد شد و راحتتر میتونه بازیاش رو ادامه بده.
    بازی دیشب هم نیمه اول اصلا خوب نبودیم و اگر ضربه رونالدو نبود معلوم نبود میتونستیم به گل برسیم یا نه.دیماریا مدتیه هیچ کار خاصی نمیکنه و از اون بازیای درخشانش خبری نیست.مورینیو برای وارد آوردن شوک هم که شده باشه باید یک بازی دیماریا رو روی نیمکت بنشونه که به خودش بیاد
    اتلتیکو هم در ظاهر تیم همشهریه ولی رفتار و حرکات بازیکناش و هواداراش در قبال تیم ما بیشتر به هوادارای سه ویا و اوساسونا رفته...دیشب زمین فوتبال رو با میدان نبرد اشتباه گرفته بودن...

19. 8 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •