تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 281 اولاول ... 4147484950515253545561101151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

گرایش نقشه برداریه رشته م عمران قبول شدنش راحتتر از گرایش های دیگست؟(یا بهتر بگم چیپتره؟)
    Last edited by moh72; 08-08-2012 at 23:03.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

میخواستم بپرسم یه نفر تا چند بار میتونه کنکور بده و انتخاب رشته نکنه .یعنی مثلا یه نفر خیلی علاقه به پزشکی داره پنج ،شش بارم کنکور داده ولی پزشکی قبول نشده آیا بازم میتونه کنکور شرکت کنه تا بالاخره پزشکی قبول شه ؟تا چند بار میتونه ؟
    تو دفترچه شماره یک ثبت نام تو قسمت شرایط اختصاصی داوطلبان بند ج نوشته متقاضیانی که از سال تحصیلی 1363-64 به بعد ،دو نوبت در آزمون های ورودی (دوره های روزانه ) رشته های تحصیلی متمرکز ویا نیمه متمرکز پذیرفته شده باشند حق ثبت نام و شرکت در آزمون سراسری سال 91 را نخواهند داشت .
    این بند منطورش چیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه begotten's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

علاقه مندی به غیر انتغاعی رو از قبل میشد ثبت کرد(موقع ثبت نام اصلی)؟
    از کجا بفهمم که ثبت کردم؟
    وقتی تو کارنامه زده مجاز یعنی ثبت کردم؟

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

میخواستم بپرسم یه نفر تا چند بار میتونه کنکور بده و انتخاب رشته نکنه .یعنی مثلا یه نفر خیلی علاقه به پزشکی داره پنج ،شش بارم کنکور داده ولی پزشکی قبول نشده آیا بازم میتونه کنکور شرکت کنه تا بالاخره پزشکی قبول شه ؟تا چند بار میتونه ؟
    تو دفترچه شماره یک ثبت نام تو قسمت شرایط اختصاصی داوطلبان بند ج نوشته متقاضیانی که از سال تحصیلی 1363-64 به بعد ،دو نوبت در آزمون های ورودی (دوره های روزانه ) رشته های تحصیلی متمرکز ویا نیمه متمرکز پذیرفته شده باشند حق ثبت نام و شرکت در آزمون سراسری سال 91 را نخواهند داشت .
    این بند منطورش چیه ؟
    اگه سربازیتو حل کنی 100 بارم میتونی کنکور بدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه begotten's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

این دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین ربطی به واحد های بین الملل داره یعنی از لحاظ شهریه به اون صورت هست یا اصلا ربطی نداره فقط اسمش بین الملله
    فقط اسمش بین الملله.

6. این کاربر از begotten بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یه سوال دیگه اگه کسی انتخاب رشته کنه و دانشگاه قبول بشه ولی بعدش پشیمون بشه یا یه مشکلی براش پیش بیاد و نره دانشگاه تا چند سال از کنکور دادن محروم میشه ؟یک سال یا دو سال

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام من امسال سال اولی بود که کنکور دادم ولی از نتیجم خیلی نا راضیم بنظر شما ارزش داره بشینم پشت کنکور؟ممنون میشم کمکم کنید اخه وقت زیادی برای انتخاب رشته نمونده
    ولی فکر کنم ازاد معماری شیراز بیارم غیر انتفاعی هم اکثر رشته ها رو قبول میشم ولی بازم نمیدونم چیکار کنم من هدفم سراسری شیراز بود حالا که از دستش دادم واقعا نمیدونم چیکار کنم میترسم امسال برم و حسرتش به ذلم بمونه اگه ممکنه بهم بگید کدوم یکی بهتره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

سلام به بروبچز انتخاب رشته

مهندسی کامپیوتر دانشگاه شیراز یا مهندسی کامپیوتر دانشگاه اصفهان مساله این است؟ (توجه شود صنعتی اصفهان منظورم نیست بلکه خود اصفهان منظورمه)

اولویت ها

۱.اسان تر بودن واسه معدل اوردن
    ۲. جو دانشگاه و اینکه جو بین بچه ها خشک نباشه و سطح علمی و ....

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

یه سوال دیگه اگه کسی انتخاب رشته کنه و دانشگاه قبول بشه ولی بعدش پشیمون بشه یا یه مشکلی براش پیش بیاد و نره دانشگاه تا چند سال از کنکور دادن محروم میشه ؟یک سال یا دو سال
    نه عزیزم همون ۱ ساله یهنی شما اگه کنکور ۹۱ امتحان بدی و انتخاب رشته کنی و قبول شی و نری اون وقت دیگه کنکور ۹۲ نمیتونی بری و باید وایسی واسه ۹۳ (البته فکر کنم اگه شبانه باشی مشکلی نیست ولی اینو دقیق نمیدونم)

سلام من امسال سال اولی بود که کنکور دادم ولی از نتیجم خیلی نا راضیم بنظر شما ارزش داره بشینم پشت کنکور؟ممنون میشم کمکم کنید اخه وقت زیادی برای انتخاب رشته نمونده
    ولی فکر کنم ازاد معماری شیراز بیارم غیر انتفاعی هم اکثر رشته ها رو قبول میشم ولی بازم نمیدونم چیکار کنم من هدفم سراسری شیراز بود حالا که از دستش دادم واقعا نمیدونم چیکار کنم میترسم امسال برم و حسرتش به ذلم بمونه اگه ممکنه بهم بگید کدوم یکی بهتره؟
    والا من تجربه خودمو بهت میگم من که سال اول خیلی درس خوندم و رتبم ۱۴۰۰ منطقه ۳ شد و ۲ سال رفتم دانشگاه حالا به دلیل عدم علاقه کنار گذاشتم برگشتم امسال باور کن درس واقعی رو از بعد عید شروع کردم و رتبم ۷۰۰ منطقه ۳ شد کنکور اینه که فقط باید بلد باشی مثله درس عربی رو من خیلی کم این دفعه خوندم البته پایم قوی بود و تونستم ۹۰ درصد بزنم باید بلد باشی حالا اگه تو خودت میبینی که میتونی دوباره خوب بخونی به نظرم وایسا ولی اگه تنبل بازیه به نظرم برو دان ازاد(البته این فقط نظر منه)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام میشه لطفا یکم درباره رشتتون توضیح بدید مثثلا اینکهدقیقا چیکاره میشید ودرساتون چجوریه ببخشید انقدر سوالام مبهمه شما خودت هر چقدر تونستید توضیح بدید و اینکه از کجا بفهمم این رشته رو دوست دارم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •