سلام دوستان
من نسخه ریلودد رو دارم . میخواستم بدونم اگر از سیوها کپی بگیرم بعد از نصب ویندوز دوباره میشه ازشون استفاده کرد یا نه؟؟
لطفا اگر مطمئن هستین بگین چون کلی رفتم از بازی الان مجبورم ویندوز عوض کنم ولی موندم!!![]()
سلام دوستان
من نسخه ریلودد رو دارم . میخواستم بدونم اگر از سیوها کپی بگیرم بعد از نصب ویندوز دوباره میشه ازشون استفاده کرد یا نه؟؟
لطفا اگر مطمئن هستین بگین چون کلی رفتم از بازی الان مجبورم ویندوز عوض کنم ولی موندم!!![]()
بله من انجام دادم شد
سلام
با این مشخصات میشه بازی رو اجرا کرد یا نه؟
CPU : G630
VGA: 9500 GT
Ram: 4
دوستان که تموم کردن کمک کنن بینم چه خبره.....
محتوای مخفی: کمک....آخر بازی ... خطر لو رفتن داستان
اونقدام سخت نیس !!دوستان که تموم کردن کمک کنن بینم چه خبره.....
کاملا مشخصه اونجایی که باید -- کنی هر چند دقیقه یه بار مینویسه H A C K ... ولی بقیه ش کلمه های غیر معنی مینویسه.
سلام!
ببخشید میشه با این مشخصات بازی را در حالت HD بازی کرد؟؟
گرافیک: Nvidia 610 2GB
رم:8GB
سی پی یو:Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2200 @ 2.20GHz
![]()
کسی نبود؟ جواب بده؟!
رو low هم گمونم افت فریم شدید داشته باشی تو رزولوشن اچ دی بخاطر cpu ,و گرافیک![]()
ممنون.جالب بود!
خودم بازی نکردم هنوز...ولی تو سایتش زده فقط سیستم عامل های 64bit رو پشتیبانی میکنه بازی.
اینم حداقل مشخصات برای اجرا(با low گرافیک فکر کنم بتونی بازی کنی)
Operating System Windows Vista (SP2)
Windows 7 (SP1)
Windows 8 and 8.1
Note that Watch Dogs only supports 64 bit OSs.Processor (CPU) 2.66 GHz Intel Core 2 Quad Q8400
3.0 GHz AMD Phenom II X4 940System Memory 6GB RAM Video Card* (GPU) nVidia GeForce GTX460
AMD Radeon HD5850Hard Drive Space 25 GB Sound Card DirectX 9.0c Compatible Sound Card DirectX Version DirectX 11 Internet Broadband connection required for multiplayer mode
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)