اتفاقا لپ تاپ من n550 هست . احتمالا به خاطر باتری پلیمری آن باید به این زودی فرسوده شده باشه.!
اتفاقا لپ تاپ من n550 هست . احتمالا به خاطر باتری پلیمری آن باید به این زودی فرسوده شده باشه.!
میشه از زیر لپتاپت یه عکس بذاری ببینم چطوریه زیر n550ت ! الان ینی باتریت خراب شده دیگه؟(اینجوری ک راحت میگی خراب میشه باتریاشونو فلانو بهمان)
بدی 550 فقط همینه ک باتریش تعویض نمیشه توسط کاربر(ولی باتریش باتری خیلی خوبیه و به این زودیا خراب نمیشه) درباره آمار و منبع حرفاتم لینکی ندادی! فرضو بر این میگیریم به حرف فروشنده جماعت گوش کردی
عزیزان دل لطفا به این مورد توجه بکنید که هیچ وقت به خاطر یه نقص تو یه مدل کل برند رو نباید زیر سوال برد
و اینکه اینجا مکانی هست واسه کسایی که میخوان یه خرید مطمئن انجام بدن و نیاز به تحقیق درباره مدل مد نظرشون دارن پس خواهشا، خواهشا بدون دلیل و مدرک همین جوری نیایید یه حرفی رو اونم تو چند تایپیک بزنید چونکه بقیه رو به گمراهی میکشونه
درباره باتری لپ تاپ هم باید بگم که لوازم الکتریکی یه اصولی واسه استفاده کردن ازشون دارن که اگه اون موارد رو رعایت نکنید دستگاه مورد نظر دچار فرسودگی میشه
پس قبل از هرکاری ببینید اصولش چیه و بعد استفاده بکنید
اینکه با باتری لپ تاپ شما سریع داره خراب میشه دلیلش درست استفاده نکردن از اونه و نه چیز دیگر
البته قبول دارم که مدل n550 ممکنه مقدار کمی تو کیفیت باتری بد عمل کرده ولی نه این قدر شدید که شما میگید
Last edited by Sorena_777; 21-02-2014 at 17:00.
هرکی لپ تاپ ایسوس داشته وداره ازکیفیت باتریش ناراضیه .خودم سونی داشتم بعدازسه سال باتریش هنوز 2 ساعت کامل شارژ میداد.!
داداش این حرفای بچه گونه چیه واقعا؟!! هرکی داشته ناراضی بوده... نمونش آقا من خودم داشتم راضی بودم!! همین 1دونرم نداشتم ک ندونم چی خوبه چی بده !همین الانش 3تا لپتاپ تو خونس یکی هم توو راهه!! درست استفاده بکنی از وسیلت درست هم برات کار منیکنه!!
شما این قضیه هرکی لپتاپ ایسوس داشته ناراضی بوده رو لینک معتبر بده ببینم کجا همچین چیزی گفتن چه خارج چه ایران! یه مشت حرف چرتی ک فروشنده ها میزنن تکرار نکن! ( حالا اگر شما هم شانست مشکلی برات پیش اومده دلیل نمیشه برا همه همینجور باشه) خواهشا این گمراهیو در ذهن دوستان ننداز
ندیدم عکس لپتاپتو!!!
Last edited by M.R.P; 21-02-2014 at 21:51.
از دوستان کسی که n56jr خریده،یه عکس از نمره های ویندوز به سیستمشون بگیرن بذارن لطفا!
دادا مال من تا 2شنبه میرسه یه نقد درستو حسابی آخر هفته اگر وقت کنم میذارم تا اگر موردی داشت دوستان دیگه ضرر نکنن. دادا احمد هم خریده بود ک اگر بیاد حتما برات میذاره.صفحه 46 فک کنم یه ریویو کوچیک گذاشته
Last edited by M.R.P; 22-02-2014 at 13:40.
دوستان میخوام هارد این لپ تاپو عوض کنم و بجاش هارد 1 ترا sshd بگیرم
کسی قیمت داره؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
چون خیلی کمه و من فقط یه نفر دیدم که وارد میکنه، قیمتش حدود ۵۲۰ تومن در میاد. لپتاپ من داره. خیلی بهتر از هارد معمولیه ولی اگر بتونی با ظرفیت کم بسازی به نظر من بجای این یه هارد SSD بگیرید خیلی بهتر عمل میکنه. الان بهترین مدل ۱۲۸ گیگش رو میتونید ۳۹۰ بگیرین و ۲۵۰ گیگ رو ۵۹۰.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
Last edited by afshin b; 22-02-2014 at 15:29.
پاک شود.............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)