واسه ایکس باکس هنوز نیومده اینم مدرک!! تصویر رو همین الان از سایت ایکس باکس گرفتم
![]()
واسه ایکس باکس هنوز نیومده اینم مدرک!! تصویر رو همین الان از سایت ایکس باکس گرفتم
![]()
پارت ۱: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارت ۲: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بخش اول: (1GB)
پارت ۳: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=======================
بخش دوم: (1GB)
بخش سوم: (267 MB)
لیچ توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مشخص شده نسخه ایکس باکس بازی قفل XGD3 داره یا نه؟و روی کدوم داشبوردها اجرا میشه!؟کلا امیدی هست رو LT2 بتونیم بازی کنیم؟
واینکه میشه دمو بازی رو برای 360 دان کرد و تو دستگاههای معمولی بازی کرد؟
بله میشه.لینک رو دانلود میکنی و یک فایل ISO هست که بعدش با برنامه Horizon میریزیش روی فلش و فلش رو میزنی به کنسول تمام
ممنون داداش،رو داشبورد 13602 اجرا میشه؟(کلا دمو به داشبورد ربط داره؟)
اینش هنوز مشخص نشده ولی بازیهای ورزشی معمولا زیاد روش حساس نیست مایکروسافت.احتمال داره همون XGD2 باشه
خدا بده برکت
زنگ زدم آمار فیفا ی PS3 رو میگیرم میگه 170 تومن :-S هفته ی دیگه هم میاد ( گویا زودتر از ریلیز بازی ! )
تازه من Ultimate Edition شو میخوام،فکر کنم 250 تومن راحت بشه ....
Shame On Iran
توی فروم های خارجی بعضی کاربران با دمو مشکل پیدا کردن . گفته میشه موقع ضربات آزاد و کرنر کرش میکنه ! یا این که تنظیمات کیبورد هر موقعی که وارد بازی میشید باید دوباره تنظیم بشه.
می ترسیم دانلودش کنیم ولی آخرش اجرا نشه و مشکل داشته باشه !
Last edited by B3HZ@D; 11-09-2012 at 14:56.
من دانلود کردم نسخه پی سی رو میگه باید ارجینالش کنید ! یه همچین چیزی ! origin مینویسه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)