بازی فوق العادست، اول فکر می کردم این چرا گوتی شد !!!؟ بعدا که بازی کردم فهمیدم
آدم اصلا در گیر بازی میشه .
بازی فوق العادست، اول فکر می کردم این چرا گوتی شد !!!؟ بعدا که بازی کردم فهمیدم
آدم اصلا در گیر بازی میشه .
نه دیگه وقتی کسی واکر میشه میمیره . و اگه درمانی هم باشه فقط روی کسایی که گاز گرفته شدن یا فقط الوده شدن و هنوز نمردن جواب میده .
منم بالاخره بازی کردم الیته تا اپیزود3 اما واقعا قشنگ بود چندتا نکته
1- با جوایزی که بازی برد شرکت و بازیاشو معرفی کرد حالا همه این سیک رو دوست دارند وسعی می کند برند بقیه بازی ها رو هم دانلود کنند که به نفع این شزکت شده یعنی با ساخت یه بازی خوب کلی سود کرد.
2- من فکر می کردم ی بازی که هیجان سبک های دیگه رو نداره چه جور اینقدر مخاطب جذب کرد. من به شخصه اینجور بازی ها رو بدم نمی آد ولی خوب خیلی ها مثل من نیستند چند تا دلیل داره به نظر من. آدم این سریال ها و فیلم سینمایی هارو که می بینه خبلب دوست داره جا نقش اصلی باشه. اصلا کلا آدم ها از اون بچگب موقع دزدو پلیس بازی و خاله بازی و اینا نقش آفرینی میکنند. خوب حالا اینجا اومده همی کارو براتون انجام میدهدیگه. ممکنه صحبت کردن با اعضای گروه حالا چندان روروند اصلی داستان نقشی نداشته یاشه ولی باعث می شه شما احساس نسبت به اونا پیدا کنید.هی فکر می کنی حال چی جوابشو بدم؟ یا باداستان زندگی شون آشنا می شی. یاد این کتابها افادم که قبلا می گفتند چندین داستان داره یعنی یه ماجرایی داشت بعد آخر هر فصل می گفت اگه این تصمیمو داری بو این صفحه اگر اون تصمیم رو می گیری بو فلان صفحه دیگه رو بخون. ولی خوب داستان حسابیارو که نمی شد اینجوری نوشت و زیادم جذاب نبود ولی با بازی و ارتباط بسری و داستان مانندی که با این بازی برقرار می کنی خیلی جذاب می شه. برای همین وقتی یکی می میره شمام واقعا ناراحت می شید چون تلاشتونو کردید که زنده نگهش دارید.
3- روند بازی رو اونجورام که گفته شده شما نمی سازید بالاخره آنچه باید می شه دیگه. من فکر می کنم آینده از آن بازی های این سیکیه. ولی خوب پیشزفت خواهد کرد و شاید تصمیمات شما تاثیر بیشتری رو بازی بزاره بالاخره با امکانات الان اینو ساختند حتما بعدا بسیار جذاب تر بشه. بیشتر تو این بازی می شه گفت آدم روایت یه داستان رو مس بینه که ساید به خاطر همین انتخابها و حرف زدنها بیشتر با سریال ارتباط برقرار کنی. وچیز دیگه هم اینه که توزندگی هم می بینی شاید تصمیمات ما اونقدرها هم تاثیر گذار نباشه ولی کلا بازی کردنش به آدم هیجان می ده. من برخی مواقع اینقدر هل می شدم که مثلا باید کلید 2 روبرای یه کاری فشار می دادم نمی تونستمو عدد اشتباه رو فشار می دادم نتیجشم این بود که می مردم. همین احساسی که به آدم می ده این بازی رو مستحق جایزه کرده.
4- واقعا برخی مواقع که کم وقت داری یه تصمیمی بگیری یا یه حرفیث رو بزنی بعد یه مدت فکر می کنم واقعا چرا من این تصمیمو گرفتم؟ خیلی بامزست.
5- آخرین چیزی که به ذهم می رسه فعلا اینه که وقتی می ری آمار تصمیم ها رو می خونی اون تثمسماتی که به نظر من انسانی تر و درست تر بود زیاد تره واقعا جاب یسب امیدواریست لا اقل آدم فکر می کنه ممکنه تو دنیای واقعی هم آدم ها سعی کنند انسانی تر برخورد کنند هر چند که یه بازی نمی تونه نشان دهنده رفتار آدم ها در حالت عادب باشه
منم تمومش کزدم
اعصابمو ریخت به هم
محتوای مخفی: لو رفتن
همین قبل بازی هم یه سریال و تموم کردم اونم آخرش اعصاب برامون نذاشت خدا سومیشو به خیر کنه
مردک دیوانه بود دیدید تو کیفش چی بود؟
کسی جاییرو سراغ داره که بگه نتیجه انتخاب ها چی می شه حوصله ندارم دوباره انتخاب های مختلف رو بازی کنم ببینم چی می شه
محتوای مخفی: راجع به واکینگ دد
ولی واقعا قشنگ بود من بعد عمری داشتم بازی کامپیوتری می کردم کلی حال کردم
حالا اگر هنوز این تاپیک بیننده داره می تونیم بحث کنیم که از چه تصمیمتون ناراحتید. یا عواقب کارتونو آخرش دیدید؟
محتوای مخفی: درباره تصمیمات من
نمی دونم منتظر فصل بعد باشم یا نه الان که فعلا مردم شاید واکر شم زنجیر شده به شوفاژ و فکر می کنم لی نباشه منم نیستم![]()
Last edited by m.beh; 26-01-2013 at 15:56.
من این بازی رو تموم کردم ولی یه مشکلی که دارم اینه که بعد از هر اپیزود در اپیزود بعد تصمیم هایی که گرفته بودم لحاظ نشده بود مثلا تو اپیزوده 1 اخرش دختره رو نجات داده بودم ولی تو اپیزوده بعد پسره به جاش اومده بود!به نظر شما من چه کنم؟؟
سلام این حرف من کمک بزرگی نمی کنه اما یادم می آد مثه اینکه تو همین تاپیک یکی دیگم این مشکلو داشت که بچه ها به راهنمایی هایی کرده بودند. چندین وقت پیش دیدم این تاپیکوتقریبا کامل ولی الان نمی دونم تو کدوم پست بود. بهت پیشنهاد می کنم به حالت آرشیوی تاپیکو نگاه کن کلش می شه 3 صفحه می تونی به سرعت مرورش کنی و ببینی کجا بود که مشکل خودتو ببینی می تونی حل کنی یا نه
لینک نسخه آرشیو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اگر سرچ جواب نداد این کار خوبیه
فصل 2 کسی نمیدونه کی میاد؟
خیـــــــــــــــــــــــ ـــلی قشنگ بود! در عین سادگیش داستان جذاب والکینگ دد آدمو تا تهش میخ می کرد.
آقا من تو اپیزود 4 آخرش تمام ملتو دنبال خودم راه انداختم بریم دنبال دختره تازه بهشون گفتم هم گازم گرفتن
اپیزود 5 که شد دیدم هیچکی باهام نیست تنهای تنها مجبور شدم دستمو قطع کنم. اومدم دیدم جا تره و بچه نیست. قایقه رو برده بودن همشونم زندانی بودن و تازه شاکی بودن چرا بهشون نگفتم گازم گرفتن. :(
آها! راسته فصل بعد در مورد مرل و درله؟ همون دو تا داداشای توی سریال؟
یه چیز دیگه میشه تو اپیزود 1 انتخاب کنی با هرشل بمونی؟
درباره مشکلت که تو اپیزود 4 و 5 اختلاف دیدی. احتمالا باری نتونسته سیو شما رو بخونه خودش تصمیمات رندوم گرفته برای قسمت قبل. احتمالا شما هم مشکل ice m@n رو داریث که همین بالا گفته من هم درجوابش گفتم احتمالا تو این تاپیک می تونی مشکلتو حل کنی این پست های بالا رو یخون
محتوای مخفی: ماندن با هرشل
یه سوال مهم:
دوستان من بنا به دلایلی فقط میخوام اپیزود 5 رو بازی کنم! میتونم بدون نیاز به دانلود و نصب 4 تای قبلی فقط این آخری رو دانلود و اجرا کنم؟ امکانش هست؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)