نه دوست من.
تندر 90 مدل 86 یا 87 در حد عالی هم پیدا میشه باید وقت گذاشت و جستجو کرد.
من 206 تیپ 2 مدل 82 در حد صفر دیدم تعجب کردم اما خوب گاهی اوقات استثنا وجود داره
نه دوست من.
تندر 90 مدل 86 یا 87 در حد عالی هم پیدا میشه باید وقت گذاشت و جستجو کرد.
من 206 تیپ 2 مدل 82 در حد صفر دیدم تعجب کردم اما خوب گاهی اوقات استثنا وجود داره
405 رو خیلی ها میگن استهلاک زیادی داره مخصوصا بعد از دو سه سال و ماشین هنیه. (hen!!!)
نظرتون در مورد تیبا چیه؟
اين طور نيست استهلاك ٤٠٥ با موتور tu٥ بيشتر از تندر ٩٠نيست و كلا ماشينيه كه تقريبا همه كس پسنده .
در مورد تيبا هم ماشين خوبيه اما شما بايد به بازار فروش كاركرده يه ماشين هم فكر كنيد.البته اين نظر شخصي منه ،انتخاب با شماست.
اتفاقا 405 با موتور TU5 اصلا هن نیست و عملکردش عالیه.
یکی از دوستان من سری اول TU5 که مدل 89 بود رو داره تا الان هیچ
مشکلی نداشته و خیلی راضیه.
من می خوام یه ماشین بین بازه ی قیتی 14 تا 20ملیون بخرم بین ماشین های زیر شک دارم
سمند معمولی سمند ال ایکس تندر 90 پژو 206 معمولی 206 اس دی
در کل شکل ظاهری و درونی ماشین هم خیلی برام مهمه اما نمی شه از قدرت موتور و ایمنی نرمی ماشین و مصرف سوخت گذشت .
لطفا منو راهنمایی کنید
یه سوال هم در مورد امکانات سمند معمولی و ال ایکس دارم ئقیقا چه فرقی در امکاناتشون هست که باعث تفاوت 2 و نیم ملیونی قیمتش می شه؟
سلام داداش بهترین انتخاب بین این ماشینا بی شک 206sd V8 هست که سواری عالی موتور قوی کابین زیبا و البته ایمن رو داره فقط تنها مشکل کمبود جای سرنشینان خصوصا در ردیف عقب هست
نظر شما درسته اما مشکل اینه که الان ایران خودرو اصلا 206 ثبت نام نمیکنه و مشکل دیگه اینه که قیمت اس دی وی هشت هم الان بیش تر از 22 ملیونه و مدل های پایین تر اونم که به پول من بخوره تو بازار نیست .
الان نظر خودم بشتر رو سمنده ولی بین ال ایکس و معمولی اش و تندر بیشتر شک دارم اگه می شه یه راجع به تفاوت های دو مدل سمند بگید
بگرد تو بازار ببین میتونی وی 1 پیدا کنی موتورش همون موتوره وی8 ولی یه سری امکانات وی 8 رو نداره مثلا شیشه عقب دستی اینه ها دستی سیستم تهویه اتوماتیک نداره پشت گردنی صندلی عقب نداره
اگه از خرید 206 منصرف شدی به نظر من بهترین انتخاب بعد 206 تندر 90 بعدش سمند ال ایکسef7
Last edited by karvas; 10-07-2012 at 12:08.
206 تیپ 5 یا 6 خوبه ولی ایران خودرو تیپ 2 میده که مفت نمی ارزه. البته قیمت قیمت این دوتا یه کم گرونتر از اون چیزیه که شما توقع دارید. SD هم V8 یا V9 خوبه بقیش مفت نمی ارزه.
سمند معمولی SE هیچ امکاناتی نداره. خیلی هم کیفیت نداره تا اونجایی که من دیدم. بازار فروش خوبی نداره. سمند LX امکانات بیشتری داره. میتونی بری تو سایت اساکو بخش کلاس خودرو ها تفاوت و امکانات هر کلاس ماشین رو نوشته. سمند سورن ای ال ایکس هم می تونی فکر کنی. ماشین خوبی هست. امکانات فوق العاده ای داره. مصرف سوختشم پایینه. راحت و نرم هستش. بازار فروش خوبی هم داره.
از راهنمایی تون ممنون توسایت ایساکوخیلی چیزا فهمیدم و خیلی برام مفید بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)