[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 9.5/10
متا با 70 نقد 95This is one of the best games on PS3, and easily one of the best games to come out this year.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 9.5/10
متا با 70 نقد 95This is one of the best games on PS3, and easily one of the best games to come out this year.
وایییییییییییی!
البته فک نکنم زیاد هم ترسناک باشه!![]()
به نظر خودت چند نفر بازی رو دارن و چند نفر بازی رو تموم کردند؟ آیا صحبت از آخر بازی زود نیست؟ حداقل یه چند روز صبر کنیم بازی به دست همه برسه
بعد بازی رو اسپویل کنید ...![]()
من نمیدونم چند نفر بازی رو تموم کردند...خوبه اسپویل هم کردم و "زدم آخر بازی" ..خوب شما نخون.من آخر بازی برام مبهم بود خواستم بهتر بفهمم .
من منظورم رو درست نرسوندم! میگم غیر از من و شایان فعلا کسی اعلام وجود نکرده در مورد این بازی ... شایان رو نمیدونم ، ولی من که تموم نکردمش .
هر وقت یک بار تمومش کردم اونوقت در مورد آخر بازی بپرس تا جوابت رو بگم
حالا بگو ببینم از این در چجوری رد شدی؟
نمیخواد فهمیدم![]()
Last edited by CRIS Joon CR7; 15-06-2013 at 11:33.
72 نقد،،متا 95
+
دوتا 10 دیگه صید شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 10/10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 10/10The game hits all the right notes and proves that Naughty Dog really knows how to design interesting, gorgeous and enjoyable games.
At the end of the day, one detail is all that matters about the The Last of Us: its single-player campaign. Naughty Dog has taken what it’s learnt from crafting the Uncharted franchise and spun that experience into a more down-to-earth, realistic adventure that shines with storytelling excellence, great combat, tense atmosphere and the highest quality in presentation, making The Last of Us one of Sony’s best exclusives for the PS3’s ever-growing library of great games.
من اصلا نمیدونستم که چند نفر بازی رو دارن و ندارن،زیاد به تاپیک بازی سر نمیزدم..ببخشید!من منظورم رو درست نرسوندم! میگم غیر از من و شایان فعلا کسی اعلام وجود نکرده در مورد این بازی ... شایان رو نمیدونم ، ولی من که تموم نکردمش .
از عکس نمیشه فهمید..یکم فضا رو بازتر میگرفتی شاید یادم میومد..زیاد مرحله فکری نداشت.حالا بگو ببینم از این در چجوری رد شدی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی مثل آنچارتد هم پرش های تخیلی نداشت اینم یکی از نکته های خوب بازی بود![]()
رونالدو جان، صحبت در مورد داستان بازي داخل اسپويلر و اعلام هشدار در مورد محتواي اون هيچ مشكلي نداره. اين دوستمون هم پستش هيچ مشكلي نداشت. ديگه تا اين حد سختگيري بشه كه جز من و شما و شايان كسي نميمونه تو انجمن!
واقعا حقشه بهترین بازی سال ویا حتی نسل بشه.
من که دارم از بازی کردنش لذت میبرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)