خب عزیزم شما که بازی اکشن دوست داری چرا نمیری گیرز آف وار بازی کنی؟کال آف دیوتی؟ البته این بازی هم شدیدا بهت توصیه میکنم خوراک خودته اکشن اکشن![]()
خب عزیزم شما که بازی اکشن دوست داری چرا نمیری گیرز آف وار بازی کنی؟کال آف دیوتی؟ البته این بازی هم شدیدا بهت توصیه میکنم خوراک خودته اکشن اکشن![]()
در حد نسخه 4 هست؟به نطرم نسخه 4 بهترین بود نسخه 5 هم به خاطر مرسنریزش عالی بود وگرنه داستان بازیش کوتاه و به جذابیت 4 نبود و داستان فرعی هم نداشت
به نظر باکس اسلحه ها تو 5 از 6 بهتر بود البته من از روی ودیو های گیم پلی 6 می گم البته تو نسخه 4 این بخش اسلحه ها خیلی عالی بود.
من امیدوارم تو نسخه 6 بخش مرسنریز حذف نشه و از 5 هم این بخشو بهتر بسازن در ضمن امیدوارم برای pc بخش کنترل با گیم پد یا جویستیکو حذف نککند چون اصلا با کیبورد حال نمی ده. و در نهایت مثل 4 داستانهای فرعی هم داشته باشه.
در ضمن تو ضمینه اکشن کال آو در مقابل این عددی نیست حال ترسناک بودنو کنار بگدار
بابا صد رحمت به اویل 4 حداقل اونجا تنها بودی!! درسته اونجا هم بازی اکشن بود اما همون تنها بودن حس ترس رو به آدم تا حدودی القا می کرد.اینجا با هر کاراکتر بخوای بری بازم یکی کنارته البته با کریس اگه بخوای بری یه تیم گنده باهاته دقیقا مثل گیرز آف وار! بازم دارم میگم اگه از اویل 5 خوشت اومده از اینم خوشت میاد چون بازی یک اکشن جذاب هستش اما ترس به هیچ وجه منفی هزار !!!!
تو نسخه دمو بخش مرسنریزو داشت؟
راستش من از 4 شروع به بازی کردم نسخه های پایینتر اصلا خوشم نیومدچون اولا گرافیک پایینی دارند دوما رو کامپیوتر نمی شه راحت بازی کرد چون شبیه سازی شدند. به این دلیل به نظرم نسخه 4 این بازی بهترینه حتی تو بازی های غیر اویل و ماشن سواری هیچ کدوم به جذابیت 4 نیستند. من به شخصه از بازی های اول شخص خوشم نمی آد.
راستی در مورد کنترل بازی برای کامپیوترخبر دارید؟ امکان با جویستیک مثل 5 و 4 خواهد بود؟ می ترسم مثل نسخه راکون سیتی فقط کی بورد باشه. در نهاین برای pc خبر دارید کی منتشر می شه.
خب اونا رو هم بازی میکنم.
من خودم طرف دار اویل هستم ولی متعصب نیستم به نظر من تغییر غیر قابل اجتناب هست. من شخصا ازش استقبال میکنم از شماره 5 خیلی خوشم امیدوارم شماره شش باز هم بهتر بشه
بخش چی چی؟!
در مورد کنترل بازی خیر خبر ندارم .در مورد نسخه های قبل از 4 عزیزم به اون نسخه ها میگن نسخه های کلاسیک اویل که خب اون موقع در نسل خودشون بهترین گرافیک رو داشتند اما برای الان خب معلومه گرافیکشون خیلی پایینه.
تغییر داریم تا تغییر .من نمیگم تغییر ندن فقط اینا نباید استخوان بندی بازی رو کاملا عوض کنند.باید به نسخه های کلاسیک بازی وفادار باشند باید به زانر بازی وفادار باشند که متاسفانه نیستند.
بلاخره این بازی اومد بازار یا نه ؟؟
یلاخره این بازی اومد تو بازار یا نه ؟؟؟؟؟؟؟
وقتی تو 4 و 5 یه بار بازی رو تمام می کنی بخش های فرعی باز می شه که یکی از این بخش ها بخش مرسنریزه که بخش جذابیه و شما برای کاراکترهای مختلف تو زمان تعیین شده باید زامبیا رو از بین ببرید و امتیاز بگیرید اگه این بخشو تو 4 و 5 بازی نکردید برید بازی کنید که فوق العاده هیجانیه مخصوصا تو نسخه 5 که به حالت no mercy داره که از در و دیوار رو سرت می ریزند در ضمن اسلحه ها محدودند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)