سلام.
دوست عزیز گرافیک بازی مشکلی نداره.
اگر نسخه 4دی وی دی رو خریده باشی کاملا جزییات رو میتونی ببینی.
البته از کارتتون هم نباید بیش از این انتطار داشته باشین!!!!
سلام.
دوست عزیز گرافیک بازی مشکلی نداره.
اگر نسخه 4دی وی دی رو خریده باشی کاملا جزییات رو میتونی ببینی.
البته از کارتتون هم نباید بیش از این انتطار داشته باشین!!!!
سلام
میشه LAN بازی کرد؟ اگه میشه چجوری؟
ممنون
---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:53 AM ----------
لطفا کمک کنید.
ممنون
دوستانی که تو مرحله اول Act II مشکل دارند ( Reliable Command Buffer Overflow Error ) یک راه حل ساده براشون هست
توی همون خیابون سمت راست یه خونه تقریبا خرابه وجود داره که اگه از اونجا برید اررور نمیگیرید
امتحان شده![]()
عکس :
Fixing Reliable Command Buffer Overflow error in along way-Street-by xtionکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستانی که با Resoulation و گرافیک بازی مشکل دارن برای اینکه گرافیک بازیشون بهتر بشه برن توی این آدرس :
Call of Duty Modern Warfare 3/players2 (جایی که بازی رو نصب کردید )
فایل Config.cfg رو با Notepad باز کنید . Ctrl+F رو بزنید تا پنجره Find باز بشه . اونجا تایپ کنید Image و Find Next رو بزنید تا ImageQuality رو پیدا کنید
حالا میزان ImageQuality رو به عدد 4 تغییر بدید . سیو کنید و خارج شوید. وارد بازی شده و تغییر را احساس کنید
عکس:
Fixing Resoulation of MW3 by Xtionکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by َalireza; 12-11-2011 at 15:34.
همین العان بازی رو نصب کردم (چهار dvd)
وقتی روی ایکون بازی کلیک میکنم نمیره تو بازی تو پوشه ی نصب هم یه فایل اجرایی هست که وقتی روی اونهم کلیک میکنم نتیجه ای نمیگیرم
اگه کسی میدونه بازی چه ایرادی داره لطفا بگه
lمن هم امرو خریدم 3dvd هس منم این مشکل رو دارممم
لطفا راهنمای کنید
تو ماله شما هم تو dvd ها کرک نیس؟؟؟
نه از کرک خبری نبود
ماله منم این طوری تازه من چندتا کرک دانلود کردم ریختم اما بازم چیزی نشد
مشخصات سیستم شما چی هس؟
ماله من اینه
xp service pak 3
ram 2 gb
vga geforce 9400 1gb
cpu e5200 2.5 ghz
سلام. دوستان من داشتم بازی میکردم نمیدونم کدوم مرحله پرید تو منو خود بازی رو این ارور رو داد ؟؟؟؟؟؟ جریان چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمیشد با خود کامپیوتر عکس بگیرم با موبایل گرفتم شرمنده کیفیت پایین. ارورش هم اینه Reliable command buffer overflow تو رو خدا کمک کنین اعصابم رو خورد کرده
![]()
تقریبا مثله ماله شماست
xp sp3
ram 2
vga 9500
cpu e5400
با سلام
دوستان عزیز شما می تونید با نصب کرک reloaded به آسانی بازی رو اجرا کنید .
لینک دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)