این فایل گزارشگر عربی رو کجا باید ریخت؟؟
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 04:01 PM ----------
با 2 دسته براي 2تا تيم
يعني يه دسته خودت يه دسته هم رفيقت ؟
سلام
کسی خبری از پچ رسمی فیفا نداره ؟
این فایل bin گزارشگر عربی از فشردگی در نمیاد چرا؟
برا شما در میاد؟
پسوردش چی هست؟
Last edited by mehdimvi; 27-10-2011 at 20:28.
میشه یکی این فایلو از فشردگی در بیاره بعد زیپش کنه پسورد هم نذاره روش و آپلود کنه
اگه کسی هست دمش گرم !
میگم من چرا با گرافیک یک گیگ و ویندوز ایکس پی و رم 1.5 گیگ تو منو مشکل ندارم،اما تو خود بازی که میره خیلی لگ داره و گیر می کنه و اصلا نمیشه بازی کرد،کلی هم تو گیم ستینگش تنظیمات و کیفیت رو اوردم پایین اما تاثیرینداشت..........چرا؟؟من همین امروز این سیستم رو بستم،نمیدونم دلیلش چیه،دایرکت ایکس و آپدیت کارت گرافیک رو هم ریختم ، حتی این برنامه ی شناسایی سخت افزار سیستم که تو خود دی وی دی فیفا بود سیستممو تست کرد و گفت سخت افزارت قابل قبوله و همه تیک داشت،اما این مشکل نمی دونم دلیلش چی هست......دوستان من دارم این پست رو با هزار زحمت با موبایل میدم،پس لطفا منو به تاپیک های دیگه پاس ندید،و یا جواب که میدید لینک جوابم باشه نه برم جایی دیگه از دوباره سوالم بپرسم.......خیلی ممنون....
راستی در مورد سوالم اون تیک مربوط به ستینگ بازی که اگه برش داری لگش برطرف میشه رو برداشتم،تاثیر داشت اما نه زیاد.....هنوز مشکل دارم.......ممکنه از کجا ها باشه این مشکل؟؟
بیشترین عامل لگ توی این بازی ضعف CPU هست...احتمالا CPU_ت ضعیفه!
دوستان من وقتی که بازی میکنم موقعی که با توپ راه میرم یا مید ومیا موقعی که توپ در اختیار حریفه تیک نداره فقط موقع پاس ها یا شوت ها یخورده لگ داره ایا راهی هست که بازی سبک تر بشه؟ پچی برای روان اجراشدن بازی اومده؟
سیستم زغالی من اینه:
AMD Athlon 64x2 Dual Core Processor 5200+ 2.69Ghz
RAM:4 GIG
Nvdia Gforce 1gig 9400
اگه سیستم پایینه و نمیشه بازی کرد بگین که الکی زور نزنم!
اگه کسی با این سیستم روون بازی کرده بگه!
اون راهی هم که تیک گرافیک یا از تسک منیجر هایت کردن رو انجام دادم تغییری زیادی احساس نکردم!!!! درایور گرافیکمم اپدیته
کمک کنین من نمیتونم pes بازی کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)