یه تغییر خوبی که دادن اینه که میشه دیگه تو تک به تک دروازبان رو دریبل زد! تو 2011 که هر کاری می کردی مثل اسپایدر من می پرید تو پات توپ رو می گرفت.![]()
یه تغییر خوبی که دادن اینه که میشه دیگه تو تک به تک دروازبان رو دریبل زد! تو 2011 که هر کاری می کردی مثل اسپایدر من می پرید تو پات توپ رو می گرفت.![]()
اتفاقا برعکس بنظر من تو 11 راحت تر بود
ولی به چیزی که خوب شده اینه که وقتی توپ رو هواست اطمینانی به این نیست که حتما" دروازه بان توپ رو میگیره![]()
آقا مسعود تو فیفا 11 هم من تو یه توپ که رو هوا بود به خاطر اینکه دروازه بانم قد کوتاه بود با ضربه سر گل خورد.ولی اینجور گل ها خیلی نادر بود.
در هنگام بازی بازی را نگه داشتن بازی (دکمه ی استارت) بعد با کلید های ترکیبی آلت و تب بازی را مینی مایزمیکنیمحال به راحتی می توانیم با هایبرنیت کردن سیستم و راه اندازی مجدد از ادامه ی بازی لذت ببریداین در حالیست که این حرکت در بسیاری از بازی ها امکان پذیر نیست و ما شاهد پیغام های خطا میباشیممخصوصا فیفا 11تست شده در سون
دوستان یکی به ما بگه این دروازه بان داخل پنالتیها چظور میپره؟!؟!؟
خسته شدم از بس بازی به پنالتی کشیدا دروازه بان مثه ماست وایساد توپارا نیگا کرد!!!
با آنالوگ سمت راست میپره
الان چی بنویسم
نمیدونم
منم هستم
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------
با آنالوگ چپ ببرش اینور اونور با آنالوگ راست شورجه میره![]()
مرسی اما کیبورد که آنالوگ نداره؟؟
اینن دسته ایم که الان دارم استفاده میکنم ازشم آنالوگ نداره چیکار کنم؟؟
سلام.
ببخشید چندتا سوال در مورد پرسونالیتی داشتم.
1-میشه یکم در مورد این قسمت توضیح بدید.
2-مثلا اگر کسی play maker باشه پاس تو عمق هاش و پاس های تو در و پاس های بلندش از بقیه بهتره؟
3-چه چیزایی برای یک بازیکن لازم هست تا یه بازیکن پلی میکر بشه و کلا کسی بشه که پاس تو عمق ها و پاس های بلند خوبی داشته باشه.(چه فاکتور هایی مثلا short pass و اینا)
پیشنهاد:
امسال که نسخه های کنسول های خانگی و ویندوز یکسان هستند برای گفتگو پیرامون بازی همین یه تاپیک بشه،بجاش تاپیک مشکلات نصب و اجرا جداگانه راه اندازی بشه،یه تاپیک مجزا هم در قسمت ویرایش بازیها برای ادیت و پچ و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)