تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 100 اولاول ... 4147484950515253545561 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 996

نام تاپيک: پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

قدم اول برداشتن محدودیت حجمیه...سرعت هم درست میشه...چون هم مخابرات هست هم کلی شرکت خصوصی و رقابت هم که...شاتل که سهله مایکروسافت هم باشه کوتاه میاد ولی هرچی دیرتر ریزش مشتری بیشتر...ازهمه زرنگتر پارس آنلاینه که اول شروع کرده،اینا تاحالا پول زور میگرفتن سختشونه که طرف مشتری باشن ...مطمئن باشید این شرکتا پشت پرده با هم هماهنگ کردن که اول با سرعت کم مشتریها رو کلافه کنن به سازمان مقررات فشار بیاد و بعد تعرفه جدید تصویب بشه...بستگی داره که این سازمان مقررات تا چه حد پشت مردم باشه..اگه خیلی پرویی کنن مجوز یکی 2 تا رو باطل کنه (شاتل میتونه گزینه مناسبی باشه چون بد جور برده داری سایبری راه انداخته) بقیه حساب کار میاد دستشون

2. 6 کاربر از boylabooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بزار چند هفته بگذره ببینیم سرعته 512 2 مگ هست یا نه!روز اوله در ضمن اقا مسعود من هم مثل شما سرعت اینترنتم بالا هست!2مگ نا محدود کاملا مجانی! ولی وقتی مردم نمی فهمند نباید براشون زحمت کشید!هر کسی تو ایران باید به فکر خودش باشه.
    حیف اینترنت 5 مگ که بدن به مردم ما!حیف!

---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------

بزار چند هفته بگذره ببینیم سرعته 512 2 مگ هست یا نه!روز اوله در ضمن اقا مسعود من هم مثل شما سرعت اینترنتم بالا هست!2مگ نا محدود کاملا مجانی! ولی وقتی مردم نمی فهمند نباید براشون زحمت کشید!هر کسی تو ایران باید به فکر خودش باشه.
    حیف اینترنت 5 مگ که بدن به مردم ما!حیف! (اینترنت چمدانی)

4. 2 کاربر از gtairani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اصلا من نمیفهمم.من دوست دارم 24 ساعت دانلود کنم. حقمه پولش رو دادم.از حق کسی خودم؟
    منظور دوستان این بود که کسی که اینترنت 128 کیلوبیت میخره و با 1 مگ 2 مگ دانلود می کنه حق اونی که 2 مگ میخره و با سرعت پایینتر دانلود می کنه رو می خوره . کسی که سرعت واقعی داره که نمیشه بهش گفت حق کسی رو میخوره

6. 3 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    من همیشه بصورت مهمان بحث های دوستان رو می خوندم وازهمکاری تون لذت می بردم اما اقای مسعود عزیز شما علی رغم همه زحماتی که تو این تاپیک می کشی متاسفانه ادبیات خوبی با یعضی ازدوستان ندارید و متاسفانه حقایق رو هم وارونه جلوه می دین تو اون لینک بازی سنتر که گذاشتی اون دوستی که 512 گرفته همون جا نوشته تو پنلشون 20گیگ محدودیت گذاشتان پس این که ازاین یعنی نامحدود بی نامحدود دوست دیگه ایی هم گفتن 256 گرفتن با سرعت بسیارپایین و پینگ بالا ازصبانت فکرکنم گرفته بودن اینم ازاین
    درمورد مک های -- شده دیتاهای ماهواره هم بهتره دوستان رو به اشتباه نندازین چون دیگه اون روش های قدیمی موجود درنت جواب نمی ده واحتباج به حال و حوصله زیاد و البته روش های جدید تونل زدن و سرورهای لینوکسی هست که مطمئنا هم کار هرکسی نیست و تقریبا بیشتراز90درصد جهت ها مک ها سکورشدن و دنبال مک های 512و256 روی جهت های دیگه به خرج و دردسرش نمی ارزه حالا اگه دوستان شما دارن مک های 10مگ می فروشن بگین بیان دوتا مک 10مگ به دوستان این فوروم بفروشن دوستان اینجا هم یک حالی بکنن
    خلاصه اینکه اگه چیزی بدونیم و بخوایم با نیشخندزدن به دیگران اونو بگیم بهتره هیچ وقت نگیم
    درمورد این طرح هم اینا اگه بخوان کاری انجام بدن که می دن اگرم نخوان ومنافعشون درخطرباشه اگه اسمون به زمین بیاد مشتری رو همچین می پیچونن که خودش هم متوجه نشه رابین هود بازی دراوردن هم فایده ایی نداره

8. 3 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

منظور دوستان این بود که کسی که اینترنت 128 کیلوبیت میخره و با 1 مگ 2 مگ دانلود می کنه حق اونی که 2 مگ میخره و با سرعت پایینتر دانلود می کنه رو می خوره . کسی که سرعت واقعی داره که نمیشه بهش گفت حق کسی رو میخوره
    در مورد اولی هم فرضا یکی 128 گرفته و فرضا شرکت براش 2 مگ بسته
    حالا تکلیف این کاربر چیه ؟ نباید دانلود کنه ؟

این دیگه مشکل کاربر نیست که سرعت بالاتر داره !!!
    در واقع ای اس پی برای جذب مشتریش این کارو کرده

اما اون کاربری که 2 مگ گرفته و سرعتش کمتره ((که البته این مورد بعیده ))
    شرکت داره حقشو می خوره نه کاربران دیگه !

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در مورد اولی هم فرضا یکی 128 گرفته و فرضا شرکت براش 2 مگ بسته
    حالا تکلیف این کاربر چیه ؟ نباید دانلود کنه ؟

این دیگه مشکل کاربر نیست که سرعت بالاتر داره !!!
    در واقع ای اس پی برای جذب مشتریش این کارو کرده

اما اون کاربری که 2 مگ گرفته و سرعتش کمتره ((که البته این مورد بعیده ))
    شرکت داره حقشو می خوره نه کاربران دیگه !
    شرکت از چه طریقی حقش رو میخوره ؟ از طریق کاربرای دیگه. منظور همین هست که شرکت نباید اینکار رو بکنه و برای جلی مشتری عدالت رو رعایت نکنه . نه اینکه تقصیر کاربر باشه.
    یک ذره بازی با کلمات شده و سوء تفاهم میشه.

11. 2 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

شرکت از چه طریقی حقش رو میخوره ؟ از طریق کاربرای دیگه. منظور همین هست که شرکت نباید اینکار رو بکنه و برای جلی مشتری عدالت رو رعایت نکنه . نه اینکه تقصیر کاربر باشه.
    یک ذره بازی با کلمات شده و سوء تفاهم میشه.
    خب منظوره من هم همینه
    هم کاربری که سرعت بالا داره و هم کاربری که سرعت پایینتر داره در ایجاد این قضیه نقشی ندارن

پس به هر حال نباید به کاربری که دانلود داره بگیم که چون دانلود داری . داری حق دیگران رو میخوری و خودخواهی و ... از این حرفها

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASOUD_MW2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آقای کامران مثل اینکه واقعا نمیگیری قضیه رو!
    الان کسی که 128 گرفته و براش 2 مگ بستن داره 16 برابر حق خودش سرعت میگیره و همین یعنی داره حق 16 نفر دیگه رو میخوره! مثل اینکه شما توجیه بهتری داری از وضعیت کنونی! ارائه بده تا ماهم ملتفت بشیم!
    هرکی اگه به اندازی حق خودش سرعت بگیره دیگه افت سرعت و داون شدن شبکه و پینگ 3000 4000 وجود نخواهد داشت!

حالا من کاری به این ندارم که شرکت به کاربر سرعت بیشتری داده یا غیره! برای من نتیجه کار مهمه!

14. 2 کاربر از MASOUD_MW2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

آقای کامران مثل اینکه واقعا نمیگیری قضیه رو!
    الان کسی که 128 گرفته و براش 2 مگ بستن داره 16 برابر حق خودش سرعت میگیره و همین یعنی داره حق 16 نفر دیگه رو میخوره! مثل اینکه شما توجیه بهتری داری از وضعیت کنونی! ارائه بده تا ماهم ملتفت بشیم!
    هرکی اگه به اندازی حق خودش سرعت بگیره دیگه افت سرعت و داون شدن شبکه و پینگ 3000 4000 وجود نخواهد داشت!

حالا من کاری به این ندارم که شرکت به کاربر سرعت بیشتری داده یا غیره! برای من نتیجه کار مهمه!
    انگار شما نمیگیری من چی میگم

حالا اون کاربر که 2 مگ براش بستن باید چیکار کنه تا حق دیگران رو نخوره ؟دانلود نکنه ؟

این مشکله از شرکته و نه از کاربران !

و کاربری که سرعتش کمه حق نداره به دیگران بگه که دانلود نکنین چون دارین حق ما رو میخورین

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

انگار شما نمیگیری من چی میگم

حالا اون کاربر که 2 مگ براش بستن باید چیکار کنه تا حق دیگران رو نخوره ؟دانلود نکنه ؟

این مشکله از شرکته و نه از کاربران !

و کاربری که سرعتش کمه حق نداره به دیگران بگه که دانلود نکنین چون دارین حق ما رو میخورین
    شما پست من رو درست مطالعه نکردی. بحث ما در این مورد در ارتباط با کاربرانی هست که قراره از یک پورت و در یک منطقه مخابراتی از سرویس نامحدود جدید استفاده کنن.
    ما میگیم چون اوایل اجرای این طرح هست لطفا کاربران رعایت حال همدیگه رو بکنن تا سرعتها کمی قابل تحمل باشه!
    شما اگه ناراحتی بهترین کار استفاده نکردن از این نوع سرویس ها و خرید سرویس محدود فعلیتون هست.کسی نگفت که مثلا کاربری که در تبریز 128 محدود صبانت داره ولی ترنسفرش مانند سرویس 2 مگ هست داره حق کاربر مثلا اهوازی رو که سرویس 2 مگ گرفته ولی ترنسفرش در حد 128 کیلوبیت هست رو ضایع میکنه. این حرف اصلا منطقی نیست!!
    متوجه شدی؟!

17. 2 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •