همینی که به قول شما دزد نیست هیچی موجود نداره
یعنی داره نمی خواهد بفروشه شاید برای ثبات بازار یا .................؟
همینی که به قول شما دزد نیست هیچی موجود نداره
یعنی داره نمی خواهد بفروشه شاید برای ثبات بازار یا .................؟
سلام.
وقتی گوشیمو آپدیت کردم (برای اولین بار) مال منم پرید. خیلی جالب بود. دلم براش تنگ شده بود. تا اینکه آپدیت جدیدتر اومد (62) و منم آپدیت کردم. درست شد!
به اين قابليت crt off ميگن... فك نكنم رو رام رسمي باشه احتمالا كاستوم هست تو چينج لاگ رام نگاه كنين بايد نوشته باشه
از توی منو ستینگ قسمت دیسپلیسلام دوستان عزیز .. عرض کنم خدمتتون من گوشیمو که گرفتم وقتی قفلش میکردم تیریپه تلویزیون خاموش میشد ! اما نمیدونم چرا پریده این قضیه ! میخواستم بدونم اگه آپش کنم اوکی میشه یا غیر آپ کردن هم راه حلی وجود داره ... ؟؟؟...ببینید همه انیمیشن ها فعال هست یا نه.اونجا بود گزینش.
نه دوست عزیز. این قابلیت به صورت فابریک (رام رسمی) روی گوشی هست. وقتی به 52 آپدیت می کنی میپره و وقتی به 62 آپدیتش کردی میاد!!!
مرسی دوست عزیز ! درست شدش !
فقط یه چیز دیگه ! اگه همه انیمیشن هارو فعال کنی , رو مصرف باتریت تاثیر داره ؟؟؟![]()
سلام من mini pro رو دو ماهه دارم ولی امروز متوجه شدم یکی از پیکسلهاش کار نمیکنه گوشیم گارانتی هم نداره یعنی ممکنه مشکل سخت افزاری باشه؟
مطمئناً باید سخت افزاری باشه. فکر نمی کنم با نرم افزار، به سادگی بشه یک پیسکل رو خاموش کرد. یا مثلا به خاطر اینکه در بخش رام مشکلی هست، پس باید یک دو از پیسکل های خوشگلمون رو از دست بدیم.
برای استفاده از گارانتی برای این موارد یسری داستان ها وجود داره. مثلا مال لب تاپ من:
1. اگه سفید بود به گارانتی مربوط نمیشه. (پیسکلو میگم)
2. اگه سیاه بود چند حالت داره :
الف : اگه یکی بود. بی خالش بشین.
ب : اگه دوتا شد. بازم مورد نداره.
ج : اگه ... .
.
.
.
هـ : اگه زیاد بود، بیارینش تا درستش کنیم!!!
لب تاپ من ASUS هست. قدیمه شده دیگه. ولی توی گارانتیش اینا رو نوشته. دفترچه فارسی اون چاپ خارجه و ایرانی نیست.
این برنامه رو نصب کنید ببینید که چند امتیاز میده
این کار رو حتما یکی انجام بده لازم داره (ممنون)
X10 خودشو خفه کرد 1400 و تو حالت عادی 1200 تا گرفت و Neo V تو حالت عادی 1600 تا گرفت می خوام بدونم این گوشی چند امتیاز میگیره؟
حجمش هم 800 کیلو هست از سرور Mediafire راحت دان میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.: Quadrant Advanced :.System
SDK version : 2.3.4
ID : 4.0.2.A.0.62
Device
Model : SK17i - Sony Ericsson XPERIA™ mini pro
Screenshot 1 :
Screenshot 2 :
Screenshot 3 :
Screenshot 4 :
Last edited by atlas-m; 30-01-2012 at 19:17. دليل: Update
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)