من نمی دونم شما به کدوم قسمتش می گین لوس بازی
به نظر من فوق العاده اس، این سری جدیدش عالیه هم از لحاظ محتوا و هم از لحاظ بار طنز!
جدا که دمشون گرم![]()
من نمی دونم شما به کدوم قسمتش می گین لوس بازی
به نظر من فوق العاده اس، این سری جدیدش عالیه هم از لحاظ محتوا و هم از لحاظ بار طنز!
جدا که دمشون گرم![]()
از 24 و پرستاران كه بهتره.
اينا هر كدوم يه 400-500 قسمتي بودن......
باز دم خنده بازار گرم.
سلام
اون قسمت که توی برنامه کودک هست و میخوان ادای خانم نامداری و اون خانمه که از روی صندلی میفته رو در بیارن قسمت چندم هست؟
لینک دانلود اون قسمت رو کسی داره؟
بخش نود درصد امشب که درباره فوتبال ساحلی بود، اصلا جنبه طنز نداشت و زیاد از حد رئال (Real) بود.
بخش تبلیغ کرم ماهواره ای، سوژش تکراری بود و بی مزه.
بقیه قسمت ها رو هم بخاطر تداخل با سریال از یاد رفته ندیدم.
خیلی ببخشید نمیخوام تاپیک رو به چالش بکشم اما شما از روی چه منطقی دارید سریال 24 و سریال خنده بازار رو باهم مقایسه میکنید ؟
جدای این مقوله که این دو سریال در جایگاه مقایسه هیچ سنخیتی با هم ندارن ، به نظر من اوردن اسم این دو در کنار هم مسخره و خنده داره
سریال خنده بازار یه برنامه کاملا کاملا متوسط طنز انتقادی در سطح تلویزیون داخلیه ایرانه
در حالی که سریال 24 یکی از بهترین سریال های جنایی حادثه ای دنیاست
قسمت چند شب پیش مکتب خونه اش یه تیکه خیلی تند انداخت
معلم خطاب به شاگرد مکتب که از پاسخ به سوال عاجز بود و داشت گریه میکرد
معلم:توی این مملکت خیلی ها هستن که چیزی نمیدونن-اما مثل تو گریه نمیکنن
خیلی هم از ارقام 30 هزار و میلیارد و.... صحبت کردن
که کاملا به این قضیه اختلاس ربط داشت
قبول کنین به نسبت قبل خیلی لوس شده ، هر چند حقم دارن اینقدر گیر بهشون دادن شد این ...
امشبش اون تیکه که وسط برنامه کودک داد ماستیهو صحبت کرد خیلی خنده بود خدایی
ولی امشب نسبت به چند شب قیل خیلی بهتر شده بود
کاش دوباره اون آیتم خیمه شب بازیش رو هم بزارن![]()
ولي به نظر من خنده بازار خيلي خيلي خيلي از 24 بهتره به خاطر اينكه مال كشور خودمونه و در جهت انتقاد و بهتر شدن اوضاع كشور كار ميكنه و مثل 24 نيست كه بياد هر چي دلش خواست به ايران بار كنه و هزار تا تهمت الكي بهمون ببنده.
و دوم هم به نظر خودم يه سريال در حد 24 كه پايلوتش همش يه جوره لازم نيست بياد 160 قسمت اگه درست بگم طولش بده اونم هر قسمت 1 ساعت رو هم ميشه 160 ساعت اونم به خاطر اينكه به هدفش برسه.
در مورد اون بهترين سريال جنايي حادثه اي ميتونم بپرسم منبعتون چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)