مشکل نویز خط تا حدودی مشکل خودت حساب میشه . کابل مستقیم از حیاط رو امتحان کردی ؟؟؟
مشکل نویز خط تا حدودی مشکل خودت حساب میشه . کابل مستقیم از حیاط رو امتحان کردی ؟؟؟
هیچ فایده ای نداره
خودتون رو الکی زحمت ندید من تمام این راه ها رو امتحان کردم
مشکل از سرور ها ی مخابراته
از اول ماه رمضون سرعت افت کرده-حالا حالا هم فک نکنم درست شه
پار آنلاین هم یه مدت سرتش خوب -بعدش سرعتش یهو کم شد -الان هنوز همینطوریه
شاتل هم شب ها سرتش خوب بود ولی بعدش آمد روی 100
مخابرات هم فکر نکنم به این زودی ها درست بشه
Last edited by chicken_k; 11-08-2012 at 16:00.
ذوست عزیز اصلا درست نیست . سیگنال مخابرات یکیه و عوض نشده . اون اسپلیتر هم نویز رو برطرف نمیکنه طول موج تلفن و dsl رو از هم جدا میکنه .شما هم گفتن مشکلت رو با گزاشتن اطلاعات کنسول مودم مثل data rate و snr margin و ..... در اینحا مطرح کن.
فکر کنم شب زنگ بزنید بهتر باشه چون روزا معمولا ادم رو سرکار می زارن و جواب درست حسابی نمیدن اگه خیلی هم پیله کنید میگن الان که مشکلی نداره!!!!!!!
ولی اگه شب زنگ بزنید نمی تونن جواب الکی بدن و اگه یهو شبا سرشون شلوغ بشه برای راحتی کار خودشون هم که شده درستش می کنن!!!!!!!!
سرویسی که من گرفتم 1مگه ولی توی مودم 2 مگ بستن، الان توی روز که سرعت دانلود خیلی خوبه، شب هم تست میگیرم میزارم همینجا
Last edited by Gladiator King; 11-08-2012 at 16:09.
من مودمم Zyxel p660hw-t1 و کلی دارم می گردم تو قسمت تنظیماتش و هیچکدوم از این ها رو پیدا نمی کنم (حدود 1 هتست دارم میگردم)
این مشکل پریدن لینک هم فقط بعضی موقع ها اتفاق میفته همیشگی نیست ولی وقت اتفاق میفته خیلی اعصاب خورد کنه.
Last edited by keyvan94; 11-08-2012 at 16:13.
مودمم تک پورت هاوایی-یعنی میگی میتوانه مشکل از مودمم باشه؟
پینگم هم230
سرعتم هم میگم میانگین 8کیلو بایت-در نهایت 12کیلو بایت میرسه-ولی قبلا 117بود![]()
سر چه حسابی احتمال میدی که درست میشه؟ چیزی شنیدی؟
منم مودمم همینه . چیو پیدا نمیکنی ؟؟؟؟
از اونجا که بعد 10 بار زنگ زدم دیدم اینا واقعا هیچی نمیدونن بعدشم اینا اصلا اطلاعات فنی ندارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)