تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 111 اولاول ... 4147484950515253545561101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا این آخرشو چرا همچین کرده من الان New Game + رو انتخاب نکردم برگشتم زد به جایی که می رم به اون قبل رئیس آخر من فکم پیاده شد اون رو کشتم الان برگردوندم! درسته یه فرصته برام تا برم سراغ ساید کوئیست ها ولی این اصلا اکسپرینس نمی گیره! عجب مکافاتیه!

پروفشنال A L I E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ‎تو دیوار ‏‏

پيش فرض

آقا روم به دیوار من باز یه جایی گیر کردم
    فک کنم آرناست که سه تا شاخ مجسمه رو می یابی و میکوبونی سر جاش
    بعد یه کرمه میاد میخواد بخورتت
    این لامصب رو چجوری باید زد ؟
    اصن از تو زمین در نمیاد وقتایی هم درمیاد خیلی خیلی کمه زمانش نمیشه حتی سلام عرض کرد خدمتش

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

در عکس دومی اون ته اون اهرم که هست بعد تبدیل شدن به دو نفر موقعی که با یکی میکشی در جلوییت باز میشه برو داخل یک تیکه سنگ هستش که اونو بکش بیرون بعد بعد دوباره بیا حالت عادیت
    برو روی اون سکو و روی اون تبدیل به دو نفر بشو بعد باز اهرم رو باز کن با نفر دومی هول بده داخل دریچه که اون موقع تو خود اصلیت که تبدیل به سنگ شده رو میبری داخل بعد دوباره تبدیل بشو به حالت عادی که میری به قسمت بعدی (امیدوارم تونسته باشم شفاف توضیح بدم)

ایجاد پورتال ها دو مدلی هستش یکی عادیه یکی هم با نگه داشتن گردون ماوس به مدت چند ثانیه میتونی پورتالی با شتاب بالا ایجاد کنی تو اون قسمت برا void دومی که رو به بالا هستش رو باید شتابشو بیشتر کنی تا بلند تر پرتت کنه
    اون جلوتر 2تا اهرم که هر کدوم برای void روبروییشون هست و وقتی میچرخونم void ها میرن پایین یه قسمت شیشه ای هست که میشه از اون جا void ها رو دید ولی اون در کناری بازی نمیشه ؟

ویرایش : اونجایی که شما گفته بودید جلوتر بود الان تازه رسیدم بهش
    Last edited by king_darkness; 06-09-2012 at 11:03.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا روم به دیوار من باز یه جایی گیر کردم
    فک کنم آرناست که سه تا شاخ مجسمه رو می یابی و میکوبونی سر جاش
    بعد یه کرمه میاد میخواد بخورتت
    این لامصب رو چجوری باید زد ؟
    اصن از تو زمین در نمیاد وقتایی هم درمیاد خیلی خیلی کمه زمانش نمیشه حتی سلام عرض کرد خدمتش
    قرار نیست سلام بدی با قلاب سرش رو بگیر بکش تا بیفته روی زمین یه مقدار باید نزدیکش باشی اون لحظه که سرشو میاره بیرون تا قلابت بگیرتش وقتی انداختیش یه 10 ثانیه میفته روی زمین برو بالای سرش هیت کن تا خونش کم بشه البته این فاز یکم هست... ایشالا که فاز 2 رو هم رد می کنی

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

واقعا این تیکه اش رو مخه باید چی کار کنم تونستم یکی از روح هارو به داخل ببرم ولی حالا نمیدونم باید چی کار کنم 2 تا گوی نورانی هم که بینشون فاصله افتاده اونجا هستند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

واقعا این تیکه اش رو مخه باید چی کار کنم تونستم یکی از روح هارو به داخل ببرم ولی حالا نمیدونم باید چی کار کنم 2 تا گوی نورانی هم که بینشون فاصله افتاده اونجا هستند

همین عکس صفحه قبلت رو دقت بکن

تو با این پایه نور یکی از این پایه نورهارو که عقب تر هستش رو اول باید روشن کنی همون جایی که صفحه قبل توضیح دادم بعد که اون رو روشن کردی میایی سر این قسمتی که موندی
    اینو ببین

باید تو همین با همین روال گردون این پایه نور رو هم روشن کنی بعد که این چرخید اون یکی رو هم روشن میکنه
    کلا توضیح این بخض سخت شد برام..: دی

7. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

قرار نیست سلام بدی با قلاب سرش رو بگیر بکش تا بیفته روی زمین یه مقدار باید نزدیکش باشی اون لحظه که سرشو میاره بیرون تا قلابت بگیرتش وقتی انداختیش یه 10 ثانیه میفته روی زمین برو بالای سرش هیت کن تا خونش کم بشه البته این فاز یکم هست... ایشالا که فاز 2 رو هم رد می کنی
    بد اینکه قول رو میکشی چطور باید برم سر قبر phaiseer ؟ از کجا باید برم ؟ دو هفتس گیر کردم می ترسم باگ باشه و هیچ راهی پیدا نمی کنم :'((

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

سلووووم به همه
    2 روز نبودیم ترکوندید!!!!
    میگم کسی هست که این ساید کوئست سنگ ها رو رفته باشه؟؟؟
    بابا دیونم کرد چیه اخه این واسه یه ابیسال ارمور زپرتی زمان 4 بار تموم کردنه بازی رو گذاشتم رو یه ماموریت فرعی
    یه جورایی مطمئنم سری بعد که بازی رو شروع کردم همین اوایل بازی یه زره میده که این بی مصرف میشه!!!
    تازه اون یکی ماموریت که باید مجسمه ها رو تموم کنی مونده!!!

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلووووم به همه
    2 روز نبودیم ترکوندید!!!!
    میگم کسی هست که این ساید کوئست سنگ ها رو رفته باشه؟؟؟
    بابا دیونم کرد چیه اخه این واسه یه ابیسال ارمور زپرتی زمان 4 بار تموم کردنه بازی رو گذاشتم رو یه ماموریت فرعی
    یه جورایی مطمئنم سری بعد که بازی رو شروع کردم همین اوایل بازی یه زره میده که این بی مصرف میشه!!!
    تازه اون یکی ماموریت که باید مجسمه ها رو تموم کنی مونده!!!
    میگم اگه بی خیال شی بهتره ها . یعنی پشیمون میشی . چون همین طور که خودت گفتی new game plus رو که بزنی کلا زره های بهتری میگیری . تازه ابیسال رو دوباره هم میتونی بگیریش . به خاطر اینکه ایتمهایی که میگیری لولشون با لول تو میره بالا . البته راجع به ابیسال ارمور فرق میکنه .
    چون به نظرم تنها زرهیه که میتونه به Critical رو حداکثر کنه . الان من از دور قبلی فقط پاش رو گرفتم و همون رو هم تا الان که لول 27 یا 28 هستم نگه داشتم فقط به خاطر 7 درصدی که Critical Chance داره . چون به نظرم بقیه ی ایتمها استفاده اش کمه .
    Critical Damage فقط کمی مهمه که تا زمانی که Chance رو بالا نبری اون هم بی فایده است . البته الان من Crit Chance ام واسه داسم 30 و واسه تبرم 60 هستش . تبری ساختم در حد لالیگا که قدرتیش رو که بزنی و Crit بشه 10000 تا Damage میزنه . جالبه 9000 تا واقعا توی این درجه سختی هیچی نیست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

9000 تا هیچی نیست؟؟؟؟
    یکی نیست به این بازی سازا بگه که ما بازی بازا!!!(چی گفتم) بازی رو میکنیم () تا لذت ببریم نه اینکه زجر بکشیم!!!
    باو چه خبره این همه مشقت واسه چی؟

ولی منکر لذتی که تو تموم کردن رو درجات سختر هست نیستم.
    Last edited by Azhang; 06-09-2012 at 22:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •