تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 51 از 461 اولاول ... 4147484950515253545561101151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

سلام
    یه هفته دیگه مثل برق گذشت !

من تو سیستم درس خوندنم تغییرات جدی ایجاد کردم ! یکم شبا دیرتر میخوابم و ظهرا خواب بعد از ظهرم رو بیشتر کردم . نتیجش این شد که روزی 1-2 ساعت بیشتر میخونم .
    کلاس دیف هم اسم نوشتم یه جلسه در هفته . معلمش عسلیه ! کلاس خوبیه چون قلمچی گذاشته به کسایی که حسایان رو بالا زدن زنگ زدن و دعوت کردن برای همین فقط 15-20 نفریم و معدل همه هم بالاست . البته لازم به ذکر نیست نفر اولشون منم
    آقا من ازین عسلی خوشم اومد خودش اومد اعتراف کرد گفت والا کتاب حسابانم سخت نیست (همه میگفتن هست تو همین تاپیک ! ) گفت دیفرانسیلم خیلی سخته ولی تا حدی که تو ویرایش جدید خیلی از سوالای سختو حذف کردیم . البته کسی به ماست خودش ... ولی با این حال تصمیم گرفتم یه نگاهی به کتاب دیفش بندازم !
    یه مقدار پراکندگی درسا زیاد بود ... نمیشد هم پیشو خوند هم پایه ! در نتیجه مجبور شدم فیزیک پایه رو حذف کنم . در عوض الان به همه چی دارم میرسم گوش شیطون کر
    تا الان که اینطوری پیش رفتم :
      محتوای مخفی: ... 
    فیزیک پیش : تستای خیلی سبر - گاج سبز رو به طور کامل و گاج سفید رو به طور نصفه تا سر پرتابه زدم
    دیفرانسیل : تستای خوشخوان - میکروبانک - رمزینه رو به طور کامل توی فصل اول و دوم و قسمتی از سوم (حد) و همچینین تست های اندیشه فائق رو برای فصل دوم و سوم کامل زدم .
    شیمی پیش : تستای رمزینه + نصف تستای مبتکران رو زدم . فردا تموم میشه فصل اول
    هندسه تحلیلی : آقا این چه چموشه من هیچ درس دیگه ای تا حالا اینقدر اذیتم نکرده بود ! تستای فصل 1 گاج سفید رو کامل زدم تستای فصل 2 گاج سفید رو نصفش و تستای فصل 1 الگو رو نصفش رو زدم . (دارم به کتاب تست سوم فکر میکنم ! )
    عربی : والا سرعت عربیم زیاد نیست . فردا بخش اول فوت و فن تموم میشه (اسم فعل حرف)
    هندسه 2 : گاج سفید فصل 1 رو کامل زدم و فصل 2 رو شروع کردم .
    شیمی 2 : فصل 2 تموم . تستای رمزینه و مبتکران هم کامل زدم . البته این فصل همه اش حفظیه ! تست به نظرم خیلی مهم نیست .

محتوای مخفی: :دی 

نفرات برتر کنکورم که اعلام کردن !
    این گفتگوی امشبو دیدین ؟ نفر اول انسانی آخرش بود من الگوی خودم قرارش میدم از همین لحظه ... پیش به سوی عمل به فرمایشاتتت

2. 3 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Atefe_72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

سلام
    اینجا کسی دی وی دیای گزینه 2 رو دیده؟؟؟؟کدومش ارزش دیدنو داره؟؟؟؟
    موفق باشین

4. این کاربر از Atefe_72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mmehrzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بابا این همه پستو کی میتونه بخونه ....

دوستان برای حسابان چی توصیه میکنید ؟ البته بر اساس کتاب جدید ...
    من در طول سال تحصیلی که با جزوه ی معلم کمی خیلی سبز پیش رفتم ...
    الان که دوباره سر زدم به خیلی سبز به این نتیجه رسیدم فایده نداره ... و ازش خوشمم نمیاد ...

از معلممون پرسیدم گفت
    اندیشه ی فائق بگیر یکی دیگم گفت خوشخوان ...
    مبتکرانم یه کتاب داده بیرون ولی ظاهرا چیزی بارش نیست ....

نظرتون چی؟

6. این کاربر از mmehrzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

بابا این همه پستو کی میتونه بخونه ....

دوستان برای حسابان چی توصیه میکنید ؟ البته بر اساس کتاب جدید ...
    من در طول سال تحصیلی که با جزوه ی معلم کمی خیلی سبز پیش رفتم ...
    الان که دوباره سر زدم به خیلی سبز به این نتیجه رسیدم فایده نداره ... و ازش خوشمم نمیاد ...

از معلممون پرسیدم گفت
    اندیشه ی فائق بگیر یکی دیگم گفت خوشخوان ...
    مبتکرانم یه کتاب داده بیرون ولی ظاهرا چیزی بارش نیست ....

نظرتون چی؟
    خیلی سبز کتاب خیلی خوبیه .
    گاج سفیدم هست ولی ساده تره
    ده استاد هم هست ولی بر اساس کتاب قدیمیه
    اگه سطحتون خیلی بالا هست کتاب تست الگو رو هم نگاه کنید

8. این کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    اینجا کسی دی وی دیای گزینه 2 رو دیده؟؟؟؟کدومش ارزش دیدنو داره؟؟؟؟
    موفق باشین
    کمی شاید اغراق باشه ولی از اول تا اخرش مفید هست!نکته های کلیدی زیادی داره من شیمی 2 و فیزیک 2 و1 رو دیدم خیلی خوب بود ضمنا درسنامه های گزینه 2 هم عالیه!ولی زمان بندی ازموناش

10. 2 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فیزیک پیش : تستای خیلی سبر - گاج سبز رو به طور کامل و گاج سفید رو به طور نصفه تا سر پرتابه زدم
    دیفرانسیل : تستای خوشخوان - میکروبانک - رمزینه رو به طور کامل توی فصل اول و دوم و قسمتی از سوم (حد) و همچینین تست های اندیشه فائق رو برای فصل دوم و سوم کامل زدم .
    شیمی پیش : تستای رمزینه + نصف تستای مبتکران رو زدم . فردا تموم میشه فصل اول
    هندسه تحلیلی : آقا این چه چموشه من هیچ درس دیگه ای تا حالا اینقدر اذیتم نکرده بود ! تستای فصل 1 گاج سفید رو کامل زدم تستای فصل 2 گاج سفید رو نصفش و تستای فصل 1 الگو رو نصفش رو زدم . (دارم به کتاب تست سوم فکر میکنم ! )
    عربی : والا سرعت عربیم زیاد نیست . فردا بخش اول فوت و فن تموم میشه (اسم فعل حرف)
    هندسه 2 : گاج سفید فصل 1 رو کامل زدم و فصل 2 رو شروع کردم .
    شیمی 2 : فصل 2 تموم . تستای رمزینه و مبتکران هم کامل زدم . البته این فصل همه اش حفظیه ! تست به نظرم خیلی مهم نیست .
    خیلی پیش نمیخونی؟
    من تا اینجا خیلی شبیه خودتم. فقط شیمی پیش نمیخونمو تحلیلی. دیفرانسیلم بدون معلم خیلی خوب جلو رفتی. من دیفرانسیل فصل 2 خوندم. ولی خداییش سخت ترین فصل دیفرابسیل همین دنباله و سریه+ انتگرال.
    فیزیک هم یه مقدار پایه خوندم دارم میرم تو کار پیش. هندسه 1 فصل1 خوندم.همش میخوام فصل 2 برم نمیشه. اصلاَ راه دست نیست. ریاضی 2 هم به جز ماتریس بقیشو خوندم. میرم تو کار حسابان. گسسته هم فصل2 ام. یه مقدار هم از ترکیبیات خوندم.
    شیمی 2 هم 2 فصل. خیلی کند پیش میرم چون همش یادم رفته. عربی هم تقریباَ فعل رو تموم کردم از رو ایاد فیلی. با این که عربیم فاجعه بود ولی کم کم دارم امیدوار میشم. ماه رمضون سرعتم ترکونده فعلا ولی از فردا پس فردا عادی میشه برام.

12. این کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

یه سوال ازتون بپرسم تو رو خدا جواب بدین.من امسال سال دومم بود که کنکور دادم رتبم تو سهمیه منطقه 1 شد 8500 .اما من تو آزمون دی قلم چی رتبم 150 شده بود اما از اسفند ماه متوجه مبتلا شدنم به دیابت نوع 1 شدم که خوب اولش که یه 2-3 روزی بیمارستان بودم و بعدشم دیگه روحیه ام یکم خراب بود اون طوری درس نخوندم .اما الان دیگه بیماریم کاملا کنترل شده و اصلا روحیه ام خراب نیست .حالا با این وجود به نظر شما یه سال دیگه بخونم یا نه؟

14. این کاربر از ahzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

خیلی پیش نمیخونی؟
    من تا اینجا خیلی شبیه خودتم. فقط شیمی پیش نمیخونمو تحلیلی. دیفرانسیلم بدون معلم خیلی خوب جلو رفتی. من دیفرانسیل فصل 2 خوندم. ولی خداییش سخت ترین فصل دیفرابسیل همین دنباله و سریه+ انتگرال.
    فیزیک هم یه مقدار پایه خوندم دارم میرم تو کار پیش. هندسه 1 فصل1 خوندم.همش میخوام فصل 2 برم نمیشه. اصلاَ راه دست نیست. ریاضی 2 هم به جز ماتریس بقیشو خوندم. میرم تو کار حسابان. گسسته هم فصل2 ام. یه مقدار هم از ترکیبیات خوندم.
    شیمی 2 هم 2 فصل. خیلی کند پیش میرم چون همش یادم رفته. عربی هم تقریباَ فعل رو تموم کردم از رو ایاد فیلی. با این که عربیم فاجعه بود ولی کم کم دارم امیدوار میشم. ماه رمضون سرعتم ترکونده فعلا ولی از فردا پس فردا عادی میشه برام.
    راستش قرار بود فقط پیش بخونم ! هندسه و عربی رو که شروع کردم برای اینه که میخوام یکی دوبار تا عید دوره اش کنم .
    شیمی 2 هم معلممون امتحان میگیره و توفیق اجباریه دیگه . حسابان رو هم به خاطر اینکه ببینم خیلی سبز واقعا سخته یا نه تموم کردم .حالا این هفته میخوام برای قلمچی فیزیک 3 رو شروع کنم اگه خدا بخواد ولی هدف اصلیم پیشه .
    اگه وقت اضافه پیدا کردی اون تحلیلی رو هم بتونی بخونی خیلییی کمکت میکنه ! تحلیلی کلا سادست ها ! فقط اون فصل اولش سخته و ابتکار میخواد . مقاطع مخروطی در برابر بردار هیچی نیست !
    من یادمه از رمزینه میخوندی برای دیف . منم فصل دو واقعا سخت بود برام . بعضی وقتا بعضی جلسه هاشو حتی 3 بار خوندم تا فهمیدم چی گفته . اگه با فاصله بخونی برات ساده میشه . البته اینم بگم من مجبور شدم برم اول حد رو بخونم چون دنباله مبحث همگرایی و یکنواییش همش حد در بینهایته . حالا نمیدونم شاید نخوای اینجوری بخونی . شایدم ترتیب فصل ها رو عوض کردن تو کتاب جدید و حد رو قبل سری گذاشتن . (مسلما همینطوری نمیتونه باشه)
    هندسه پایه خیلی حوصله میخواد . من توصیه میکنم معمولا صبحا بزاریش (یا هروقت دیگه که بازدهیت ماکسیممه !) با برنامه قلمچی اگه پیش بری هندسه رو خوب برنامه ریزی کرده و اصلا وقت کم نمیاری .
    برای شیمی هم نگران فصل 2 نباش ! اون دو فصل اول کلا حفظین مهم بخش های 3 و 4 اند سعی کن رسیدی 3 واقعا روش انرژِی بزاری چون مثلا من الان که دارم شیمی پیش میخونم مجبور شدم بخاطر ساختار لوییس و انواع پیوند از رو شیمی 2 بخونم دوباره .
    با آرزوی موفقیت

---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------

یه سوال ازتون بپرسم تو رو خدا جواب بدین.من امسال سال دومم بود که کنکور دادم رتبم تو سهمیه منطقه 1 شد 8500 .اما من تو آزمون دی قلم چی رتبم 150 شده بود اما از اسفند ماه متوجه مبتلا شدنم به دیابت نوع 1 شدم که خوب اولش که یه 2-3 روزی بیمارستان بودم و بعدشم دیگه روحیه ام یکم خراب بود اون طوری درس نخوندم .اما الان دیگه بیماریم کاملا کنترل شده و اصلا روحیه ام خراب نیست .حالا با این وجود به نظر شما یه سال دیگه بخونم یا نه؟
    به نظر من شما اگه رشته ای که دوست داری حالا چه شبانه چه روزانه چه شهر دیگه میاری برو ! کنکور و دانشگاه مهمه ولی نه اینقدر که نصف جوونیتو بزاری روش .
    اگه همون سال اول میرفتی الان دانشگاه بودی .
    البته اگه میبینی رشته ای که علاقه داری قبول نمیشی حتما سال دیگه بمون چون بدون علاقه درس فایده نداره
    با آرزوی موفقیت و سلامتی

16. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ببینید من امسال تو تهران رشته ی خوبی که بیارم اقتصاد هست اما واقعا علاقه ام به پزشکی هست و مطمئنم که اگه بمونم و مشکل دیگه ای نباشه سال دیگه میتونم .خوب سال اول که مشکل خانوادگی خیلی بدی داشتیم که اصلا نتونستم درس بخونم امسال هم به خاطر این که مریض شدم از اسفند هیچی نخوندم این شد رتبه ام حالا موندم برم شهرستان یا یه سال دیگه بمونم؟ راستی اینم بگم من متولد نیمه دوم 71 ام دبستان یه سال جهشی خوندم به خاطر همین امسال که کنکور دادم در واقع سال اولم بود و سربازیم رو هم معافی پزشکی گرفتم و مشکلی ندارم .
    Last edited by ahzo; 06-08-2011 at 01:27.

18. این کاربر از ahzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

میشه واسه تابستون کنکوری ها برنامه ریزی و مشاوره بزارین مرسی

20. این کاربر از hannaneh17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •