ترک ؟!
نه من چند ملیتی از پدر شیراز مادر شهرکرد و بزرگ شده اصفهانم خوشبختانه
ان شاالله همتون جلفا قبول شیدامسال جلفا خالی نمونه
![]()
ترک ؟!
نه من چند ملیتی از پدر شیراز مادر شهرکرد و بزرگ شده اصفهانم خوشبختانه
ان شاالله همتون جلفا قبول شیدامسال جلفا خالی نمونه
![]()
خوشبختانه؟........................
آدم عجیبی هستی عکس خواننده اصیل ترک که اسمشtarkanکه معنیش همون ترکان خودمونه.میذاری جای عکس خودتبعدا میگی ترک؟!
منم امیدوارم شماام از احمد آباد مشیر قبول بشی.که امسال دانشگاه اونجا با رنگ کاری شما آباد بشه.!!!
Last edited by maryam36; 14-12-2012 at 20:48.
من فک کردم شما رفتین مجارستان؟
من گفتم بهشتی روانتخاب اول بزنم شیرازو از دست میدم چون پروندم میرفت تو اولویت دومیا.
آره مطمعنم.برید تو سایت دانشگاه بعد قسمت اطلاعیه ها بعد اسامی قبولین نهایی در دندان سال90.
موفق باشی.
Last edited by maryam36; 14-12-2012 at 22:45.
ای بابا.....!اینا چه مشکلی با جلفا دارن!!!!؟خب انتخاب رشته کردن ایشالا قبول میشن و خوشبختانه هم دانشگاهی نمیشن با جلفایی ها!!!بیخیال این حرفا تازه باید خوشحال باشیم ک ترک نیستن!!!راستی من میخواستم 1آزمون آزاد واسه رشته ریاضی بدم حالا که ادغام شدن بازم امکانش هس؟؟؟؟؟اگ کسی میدونه بیزحمت ج بده!ممنون میشم!
نگران نباش 1عده ام میگن میشه شرکت کرد!!!بازم دقیق نمیدونم!!![]()
عجب..من اول گفتم آذری نه ترک !! بعد از اون گفتم که چندتا دوست آذری دارم و کلا میونه ی خوبی با آذری ها دارم نمی دونم شما الان روی کدوم فاز رفتی !؟ تارکان جان هنوز داره درسهای خوانندگیشو پیش من پاس می کنه فکر کنم تا 2 سال دیگه فارغ التحصیلش کنم
بله من خوشبختانه کلا متعلق به همه ایرانم
گفتی رنگ یاد اسم یک شرکت ایرانی تولیدکننده ی مواد اولیه رنگ افتادم
شرکت آذر رزین
کسی خبر داره مجارستان دانشگاه هاش توی لیست معتبر وزارت علوم هستن؟
جلفا که عین روستا بود این همه تعریف نداره
دانشگاههاي مورد تاييد كشور مجارستان
* اعتبار دانشگاههاي زير بصورت مشروط ميباشد
دانشگاه پزشكي سملوايز Semmelweis University of Medicine
دانشگاه پزشكي سگد Szeged
دانشگاه پزشكي پچ Pecs Medical University
دانشگاه پزشكي دبرسن Debercen University of Medicine
ببخشید یک سوال داشتم نمی دونم اینجا جاش هست یا نه ... من می خوام کنکور تجربی برای دندان پزشکی بین المللی آبادان رو بدم و گفتن حدودا باید رتبه ای زیر ۱۰۰۰۰ بیارم ... حدود درصد هایی که لازم دارم اگر بخوام فقط یکسری از درس ها رو ۱-زبان انگلیسی ۲- زیست ۳-فیزیک ۴- ریاضی رو بخونم چه درصد هایی هست ؟
سلام..از همین اول کار هیچ وقت به فکر بین الملل نباشین اول سراسریو خوب بچسپ
حالا شما کدوم منطقه هستین؟ البته میگن گزینش بین الملل ها کشوریه هست نه منطقه ای..حالا من هم حدودی میگم
10000 کشوری میشه حدود 2800 تا 3100 منطقه 1 و 4600 تا 5100 منطقه 2 و 2000 تا 2300 منطقه 3
حالا برای این رتبه ها حدودا میشه همچین درصدایی:
ادبیات 40 عربی 40 دین و زندگی 40 زبان 70 زمین 0 ریاضی 30 زیست شناسی 70 فیزیک 50 شیمی 45
تخمین رتبه بر اساس اطلاعات گزینه 2 هست
البته اگه به این 4 درس علاقه دارین اینجوری هم میشه:
ادبیات 25 عربی 25 دین و زندگی 25 زبان 92 زمین 0 ریاضی 60 زیست شناسی 76 فیزیک 66 شیمی 27
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)